עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by SixKiller,

שלום... הזמנתי כמה מוצרים... ואחרי שמהשלוח יצא כבר והכל... אז ג'ון שלח לי מאייל... שמחקתי כבר.. אבל אני זוכר שהוא רשם משהו שזה לא יעבוד לי בישראל כי פה אין משהו שאין שם... משהו כזה לא ממש זוכר.. מישהו פה יודע על מה הוא מדבר?.. או איך אני יכול לעשות שזה יהיה בסדר..? לינק למוצר - http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1952&cat=103&page=1

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by benor,

דוד שלי מעוניין לקנות , מצלמה בעלת זוום ארוך עד לתקציב של 2000 שקלים. הפונקציות הידניות, לא מעניינות אותו (חשוב שהמצבים האוטומטיים יהיו טובים). 3 - 4 מגה פיקסלים יספיקו לו, חשוב שהתמונות יצאו טוב ולא יצטרכו תיקון תמונה רציני בפוטושופ הוא לא יתעסק עם זה... לכן אני שולל מראש את S1. הוא חשב על ה- Minolta Z6 , אבל לפי מה שהבנתי האיכות בנייה שלה לא טובה כ"כ ויש לה כל מיני בעיות גרעיניות. מה שאני חושב להציע לו לבדוק: Fujifilm FinePix S5600/S5200 Olympus C765

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by The-StiG,

אמ בשבוע שעבר השתמשתי במצלמה , ופתאום היא נתנה לי שגיאת zoom eror וסירבה להידלק מחדש. לא יחסית לה הרבה חשיבות ותתכננתי לקחת אותה למעבדת השירות לתיקון . כשניסתי לראות אם היא עובדת שוב היא עבדה כרגיל וצילמה . היום שוב השתמשתי בה ושוב פעם לאחר כמה דקות של שימוש היא הציגה את אותה שגיאה ולמשך כשעה לא נדלקה . לבסוף ניסתי עוד פעם והיא עבדה . לאחר חצי שעה שוב אותה הודעה של EROR ונכבתה. ככה זה חוזר עד עכשיו היא עובדת פעם כן פעם לא . רציתי לדעת אם מישהו מכיר את התקלה ? אם ניתן לפתור לבד א שחייב לשלוח למעבדה של היבואן לבדיקה? שאלה נוספת היא אם המצלמה תעבוד כאשר אני היה במעבדה , איך אוכל להסביר להם את התקלה כדי שלא ידחו אותי בטענה שהיא עובדת . תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. התקציב שלי בערך 3000 ש"ח ומצאתי מצלמה נחמדה מאוד או שאתם ממליצים על משהו אחר בתקציב הזה. מצלמה דיגיטלית FujiFilm FinePix S200EXR. פוג'י העולמית גאה להציג את המצלמה דמויית D-SLR בעלת זום ענק של X14.3 וחיישן ברזולוציה של 12 מיליון פיקסלים. פיקסלים, רזולוציות כמות מגה פיקסל:12 מגה פיקסל רזולוציה מקסימלית:4000X3000 סה"כ רזולוציות לבחירה:8 כמות פיקסלים אפקטיביים:12 מגה פיקסל זום אופטי ודיגיטלי זום אופטי:X14.3 זום דיגיטלי:X2.2 מייצב תמונה אופטי:כלול זום לאחר צילום:כלול מחיר מצלמה: ₪2,529 תוספות: תיק למצלמה (69 ש"ח), 16 GBי (199 ש"ח), קורא כרטיסים MULTIי (39 ש"ח), חצובה שולחנית תלת רגל 20 ס"מ (29 ש"ח) מבזק חיצוני דגם KE-3000 CSי (129 ש"ח) מחיר כלל: 2994 מה א…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום, יש ברשותי פנטקס K200D וגם פלאש של SOLIGOR PZ-400AFN לפלאש יש אפשרות TTL אבל המצלמה לא עובדת ביחד עם הפלאש הכל ידני.. מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  6. Started by Alon Helvits,

היי חברה, לקראת הטיול הגדול חברה שלי מחפשת מצלמה איכותית וקומפקטית. מחפשים מצלמה שמצד אחד תוציא תמונות באיכות גבוהה ומצד שני תהיה קומפקטית ושיהיה נוח להסתובב איתה. בגדול בעיקר מחפש כרגע כיוון והמלצות למצלמות בסגנון ואז אוכל לקרוא על כל אחת לעומק ולנסות להבין מה הכי מתאים לצרכים שלה. נשמח לא לעבור את ה2000 שקל ( יש אפשרות לקנות באילת\חול אם משתלם יותר) עוד התלבטות היא שיש לי גופרו 6 ושלנינו יש טלפונים עם מצלמות די טובות. כמה מצלמה בתקציב כזה תהיה משמעותית מבחינת תמונות? המון תודה על העזרה ושבוע טוב לכולם!

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by oren12,

אני מעוניין לרכוש עדשה למצלמת NIKON D60 SLR עד 1500 שקל

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. נוצרה לי אפשרות לקנות מצלמה מחו"ל ישר חשבתי ללכת על ה TZ20 של פאנסוניק בדקתי קצת באינטרנט וראיתי תהשוואה הזו http://snapsort.com/compare/Fujifilm-F550-EXR-vs-Panasonic-TZ20 ועכשיו אני לא יודע מה כדאי כי מבחינת נתונים יבשים הF550 יותר טובה לא? בבקשה תמליצו לי מה כדאי ה F550 או ה TZ20 ?? תודה מראש למגיבים

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by mc_elad,

אין לי מושג בתכום ואיזה סוגי מצלמות קיימות והשוני בין סוגי הזיכרון שלהם או כל מיני פונקציות שהן מכילות.... אם הפשר להסביר קצת על מצלמות וידאו...יעזור לי לבדוק בעצמי....וגם אני יוכל לקנות מצלמה כי הבנתי משהו ולא כי אמרו לי... אני בטוח שאני מחפש מצלמה בייתית ..ולא המפלצות השחורות(מצלמות ולא משהו אחר -**למי שיש ראש כחול) של ערוצי הטלויזיה.. בבקשה עזרה.... :-\

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Nick_Less,

מישהו יכול ליצור לי תמונת HDR מהתמונות הבאות? אני לא מצליח לערוך,אם אפשר גם הסבר אז עדיף DEV 0 +1 +2 -1 -2 תודה,בר

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  11. Started by dbx22,

שלום דוד שלי הגיע מגרמניה ואיתו panasonic fz50 מאוד התלהבתי מהעניין ואני רוצה לקנות גם משהו דומה. מה שאהבתי במצלמה זה שהזום והפוקוס ידני, אבל אני לא יודע אם זה באמת עדיף על האוטומטי שמצוי ברוב הדגמים. יש לי כעת קנון A80. ממה שחיפשתי בזאפ ראיתי את הדגמים הבאים. הייתי רוצה שתגידו לי מה עדיף מהדגמים האלה ולמה, ואם תוכלו אז תנו לי גם טיפים בנושא מה כדאי ומה פחות כדאי. אני מחפש בטווח מחירים של פחות מ2000. הנה הדגמים: Fuji FinePix S5700 S5200 Panasonic DMC-FZ5 Panasonic DMC-FZ7 Panasonic DMC-FZ8 Fuji FinePix S6000 Canon S3 S5 תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  12. Started by adam_godin,

איזה חיתוך עדיף בעינכם?? אולי משהוא אחר? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  13. אלף רציתי לדעת מה מהירות הכתיבה של המצלמה הזאת כי לא מצאתי באף מקום בית מהו הכרטיס שהכי "ינצל את מהירות הכתיבה של מצלמה זו" ומהם הפרשי הזמנים בין סוגי הזיכורנות השונים (מהירויות לא סוגים או חברות....)

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  14. הבנתי שיש המון סוגים של כרטיסים כל מיני מהירויות כתיבה וקריאה שונות תיקונים בזמן הקלטה ועוד אז קצת מידע על המצלמה שקניתי . קודם כל אני מחפש כרטיס 64 גיגה חשוב שלא יהיה תקיעות וההקלטה תיהיה על מקסימום האיכות 4K @ 25fps (3840*2160 pixels) 2.7K @ 30fps (2704*1524 pixels) 1080p @ 60fps (1920*1080 pixels) 1080p @ 30fps (1920*1080 pixels) 720p @ 120fps (1280*720 pixels) כמו שאתם רואים 25 FPS אני לא מאמין שאני יצלם באיכות של 25 כי זה אוכל את הסוללה אבל חשוב לי שהכרטיס יתמוך בכל האיכותיות האלה תודה

15. אני שוקל לרכוש את פנסוניק Z10 (יש פוסט שלי עם שאלות בנושא) מתלבט כמובן לגבי כרטיס הזיכרון...במיוחד ביגלל איכות משופרת של צילום וידיו במצלמה אני מבין גם שהקבצים של התמונות לא יעלו על 3.5 מגה בשיא האיכות....האם זה נכון ? יש לי כיום כרטיס 2G במהירות 133 של חברת TRANSCEND (מורכב במצלמת פנסוניק FX07) אני מאוד מרוצה מימנו - מאוד מהיר ומעולם לא השתמשתי בכולו....אולי בטיולים של שבוע ומעלה השאלות הנוספות: 1. האם הכרטיס מספיק ? בנפח ...ובעיקר במהירות ? 2. האם הכרטיס הזה - מהיר יותר ? http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=3376&p=97

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. לאחר כל ההתלבטויות הקודמות שלי לגבי בחירת מצלמה, החלטתי ללכת לבסוף על ה-A75 תוך הסתכלות על התקציב הכללי והתמורה שהמצלמה נותנת. התקציב עמד על 2000 שקל, מינוס המחיר של המצלמה זה מה שנשאר לכל מה שמסביב. (למרות שייתכן שתיהיה לי אפשרות לקבל את ה-Canon IXUS S410 במחיר נמוך ממה שהיא נמכרת, ואז אני אשקול גם אותה ומקס' אוותר על כמה אופציות ידניות שקיימות ב-75, אבל מצד שני יתווספו לי עוד כמה מגה פיקסלים...) שמתי לב שקיימות מס' חברות של כרטיסי זכרון, וישנם הבדלים, לכן רציתי את עזרתכם בבחירת כרטיס (256/512, מה שייכנס בתקציב), אגב, פירוט על למה כרטיס אחד עדיף על השני וכו' וכו' יעזור. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. ערב טוב ומבורך ! ביום שישי האחרון קיבלתי את המצלמה שהזמנתי Sony DCS-F828 , ואני מתלבט איזה כרטיס לקנות לה, או אולי כרטיסים חח הנה הפרטים - למצלמה החמודה יש 2 כניסות לכרטיסים, כניסה לכרטיס מסוג MemoryStick , וכניסה לכרטיסי Microdrive - CompactFlash , ויש מתג העברה לשימוש בין שיניהם - ז"א שאפשר לשים גם כרטיס MS וגם CF - מה עוד - שוב פעם לפי סוני, על כרטיס מסוג MS אפשר להקליט סרטונים לא מוגבלים בזמן, רק במקום, ומחירם גבוה מאוד (יחסית ללCF) . השאלה היא - האם כרגע כדאי לי לרכוש כרטיס 256MB בתצורת CF ULTRA 2 כרגע, ועוד כחודש בערך כרטיס MS Pro 512MB מהיר לסרטונים ( סרטים יותר חח ) ולהשתמש בהם במקביל ? תודה רבה, וגם אני אבקש המלצה לכרטיס CF מהיר ואיכותי בנפח 256MB - וכרט…

18. שלום, איזה מצלמה לדעתכם יכולה להחליף את ה Olympus C-770 UZ המתישנת (של חבר) המטרה קומפקטית ראויה עם hot-shoe.

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by קיפוד,

שלום לכולם יש לי אפשרות לקנות מצלמה מהדיוטי פריי עכשיו אני לי מושג איזו אני מחפש מצלמה יחסית קטנה בבית חשוב לי אפשריות מתקדמות כגון שליטה על פרמטרים צמצם חשיפה וכו' והתקציב לדעתי באיזור 200$ + מה האפשריות שלי ? המון תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by bad boy,

אני רוצה לקנות מצלמה דיגיתלית טובה אבל שלא תעלה הרבה כסף משהו כמו100-400 ש"ח תיעצו לי תודה

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  21. Started by ^GunX^,

היי אני מעוניין לרכוש מצלמה בערך ב1000 ש"ח +- ההתלבטות שלי היא בעיקר בין הcanon a510 וה fuji finepix e500 , אולי יש מצלמות יותר טובות במחיר הזה? תודה

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Snufkin,

שבוע הבא חבר שלי ואני טסים לנפאל שם הוא רוצה לקנות מלצה. איזה מצלמה אני יכול להמליץ לו לקנות? הוא מעוניין במצלמה דיגיטלים פשוטה שלא תצרוך ידע מוקדם או מיומנות בצילום. הסכום שהוא מעוניין להשקיע זה עד 1000 ש"ח. מה כדאי לו לקחת.

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  23. Started by Gangster,

אני מתלבט בין 2 דגמים Fuji s-5500/5100 או Canon a95 תודה לעוזרים התקציב שלי זה בערך 1700

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by Exe,

אני מעוניין לקנות מצלמה דיגטלית. אני לא צריך תמצלמה הכי מקצועית בעולם משום שאני מתחיל. המליצו לי על Canon A75. מישהו יכול להמליץ לי על מצלמה אחרת למתחיל או לתת ביקורת על המצלמה הזאת? תודה מראש, Exe

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  25. Started by coldfire,

שלום אנשים אני צריך עזרה בבחירת מצלמה חדשה CANON S1 FPIX 5500 או MINOLTA Z2 טווח המחירים והזום כמעט זהה אגב אני מעוניין לצלם הרבה בלילה ו INDOOR אז נא לשקול גם את העניין הזה נא עזרתכם

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.