צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, החלטתי סוף סוף לקנות מצלמה במקום ה A710 שנאבדה לי מזמן. חשוב לי צילום בתנאי אור חלשים ומצב צילום ידני, כל השאר פחות קריטי. חשבתי על ה F100FD אבל אין לה מצב ידני אז אשמח להצעות אחרות, למרות שלא אפסול אותה לחלוטין אם היא באמת איכותית. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? סביבות ה 1300 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אנשים ונופים גם בתנאי תאורה חלשים. * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). מתכוון לצלם דיי הרבה ללא פלאש. * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, הע…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בטעות פירמטתי את הכרטיס זיכרון (CF) דרך המצלמה (CANON DS126071) האם יש דרך להחזיר את התמונות ולא דרך חברה שמתמחה בזה?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
לא משהו מיוחד כל כך [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
לאחר שהניקון הקטנה שלי (3100) ששירתה נאמנות קרוב ל7 שנים שבקה חיים. אני יוצא לטיול לדרום אמריקה לכמה חודשים והייתי מעוניין במצלמה שתתן לי את אותו המענה רק בשידרוג טכנולוגי. לאחר סקירה בDPREVIEW ו CAMERALABS ועוד כמה אתרים, נראה שיש כמה מגמות למה שאני דורש וכמו שנדרש מלאתי את השאלון בהרחבה למטה. להגדרתי ולצורך הצילומי שלי- הצילום נועד לתעד חוויות, ולא להיות הגורם המרכזי של החוויה, מה שמצריך אותי לא להתבאס בתמונות מפטיבל בריו ב3 לפנות בוקר עם תמונות מטושטשות וצהובות או כאילו עכשיו עשו עלי אמבוש מהשב"כ עם פנסי קסנון שמאירים על הראש. ידוע לי המגבלה של מה שאני דורש לבין הטכנולוגיה שניתן לדחוס ואין לי בעיה להתפשר וכמובן הכאב בלאבד מצלמה שעולה קרוב לבודי יד שניה של SLR או למצלמה…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ניסיון ראשון עם הדיגיטלית של הבצפר FUJI A310 על הפנים של מצלמה: [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, נושא ראשון שלי בHW אז נעים להכיר, אור. אני מצלם כרג עם Nikon D40 בנתיים עדשת קיט, וצילמתי עד לפני כמה חודשים עם Canon A530 שכבר מיצתה את עצמה. בעקרון לפי הגלריה אתם יכולים להבין שאני אוהב צילומי מאקרו וטבע, כרגע אני מנסה ללמוד צילומי אנשים ספונטנים אבל אני אתקדם הלאה רק אחרי שתהיה לי עדשה טובה שאני אוכל לצלם אנשים מרחוק בלי שישימו לב אליי. בכל אופן, פתחתי את הנושא כדי לקבל ביקורת על הגלריה (או אפילו כמה תמונות אחדות שתברחו). http://oryarimi.deviantart.com גלישה נעימה ותודה על הצפיה
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
את המצלמה החדשה CANON TX1 שלא ממזמן הוצעה למכירה בארץ, רכשתי בסוף שבוע שעבר. לאחר אין ספור התלבטויות ואף קניית מצלמה אחרת והחזרתה לחנות.. סוף סוף קניתי את מה שהכי התאים למה שרציתי. אז נתחיל קודם כל בהשוואת גודל המצלמה שלי מול גודל פלאפון של נוקיה N73: (ניתן ללחוץ על התמונות כדי לראות אותם בגדול) חזית: פרופיל: צילום שעון ללא זום, ללא פלאש, ISO 80: צילום השעון מאותה נקודה, זום אופטי כפול 10, ISO100: השעון של השכן בדירה ממול, ללא פלאש וללא זום: השעון של השכן בדירה ממול, זום אופטי X10: יש לציין כמובן שבתנאי התאורה המזוויעים האלה (חושך בחוץ) לא היה קל לצלם את השעון של השכן בתמונה חדה על הצילום הראשון בניגוד לתמונות האחרות.. תמונת פפירוס ללא זום או פלאש: …
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה דיגטלית עד 800 שקל שתהיה הכי טובה לתקציב אם אפשר גם שתהיה קומפקטית
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
מאז ומתמיד אהבתי את תחום הצילום ועכשיו אני רוצה להיכנס לתחום הזה יותר. אני רוצה לקנות מצלמה בזמן הקרוב אבל התקציב שיש לי מספיק רק לפוג'י s6500. ואני מפחד שהיא לא תיהיה מספיק טובה לעומת נגיד ניקון d40 שהיא dslr דיי פשוטה. גם המחירים של ה d40 ממש יקרים. כמו לקנות 2 פוג'י s6500 אפילו יותר. וזה עם עדשת קיט. אני לא יודע מה לעשות ואני מפחד להתאכזב ולהוציא סתם כסף.
-
- 12 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה כזאת יש לי מצלמת וידאו Panasonic NV-GS180 עובדת על Mini-DV עכשיו יש לי כבל Firewire וחיברתי למחשב והכל בסדר רק שאני לא יודע איך להעביר את הסרטים למחשב. ניסיתי עם Windows movie maker והוא מעביר את הסרטים באיכות ממש גרועה. ניסיתי עם תוכנה שהגיעה עם הדיסק של פנסוניק והסרטים עוברים ממש לאט כלומר יש צורך לראות את כל הסרט כדי שיעבור למחשב וגם התוכנה ממש מסובכת ולא ברור כיצד להעביר סרט לחלוטין כי הוא מעביר בחלקים קטנים . בקיצור מה לעשות ??? למישהו יש תוכנה או דרך אחרת ממש קלה להעביר את הסרטים ?? תודה מראש , שי
-
- 5 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
אני צריך שהיא תיהיה בעלת איכות צילום כמה שיותר קרוב לאיכות של בוקים... (שאין לי בכלל ידע כמה עולה מצלמה כזאת) ומה הכי איכותית מבחינת איכות עד 1700 ש"ח חשוב: לא אכפת לי מזום
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את האוזניות האלה כבר 3 שנים שאני לא מפסיק להנות מהם ביום יום מכרתי את ה18-135 שלי ובנתיים מחפש מחליפה ואוסף כסף כמובן וריתחתי את ה50 מילימטר לניקון D300 החדשה שלי מקווה שתאהבו
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
טוב חברה אלו התמונות הראשונות שצילמתי...עם המצלמה הדיגיטאלית הראשונה שלי...אז ביקורת בונה לא תזיק... אז מה אתם חושבים? אני חייב לציין שהתמונה השנייה עברה עריכה קלה... הראשונה לא עברה עריכה משמעותית...גודל וטיפה צבע... וחברה...בלי לרדת עלי בבקשה ;D אני רק מתחיל...תמונות ראשונות שלי...
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הקיבוץ והדחיסה רצחניים, אז אל תשימו לב לפרטים התכנים, רק לרעיון. אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מומלץ לבקר (חוף הים בראשל"צ), יש שם כמה דברים נחמדים http://hwzone.co.il/newspics/dan/cbit/galerie.php?offset=0
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
טוב, פתחתי פעם דיון דומה רק שיש כמה שינויים, אז אני צריך עזרה מקצועית! (למי שרוצה להיזכר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350680.0) אני יספר בקצרה לפי סדר העניינים.... 1. רציתי לקנות מצלמת SLR ראשונה, עשיתי השוואות והגעתי למסקנה שאני רוצה את SONY A300 או A350 2. לאחר הרבה התלבטויות הזמנתי את A300, הסיבות העיקריות: אני מעדיף 10MP (בA350 אמנם יש יותר אבל זה או 14MP - המחשב שלי די איטי ועד שהוא יפתח קובץ כזה... אחרי ה14 יש 7.7MP. אין משהו בין לבין וזה די מעצבן), העיצוב קצת יותר יפה מהשניה, וגם בA300 יש צילום רצף במהירות של 3 תמונות לשניה, בA350 - 2 תמונות לשניה. 3. באתר היה מצוין שזמן האספקה הוא עד 21 ימי עסקים. אמנם קשה לחכות אבל לא מצאתי אספקה מהירה יות…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר לעשות את canon A75 למצלמת אינטרנט שאני יוכל להראות לחברים במסנג'ר?? אם כן בבקשה תסבירו לי...
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי את המצלמה F40 ואני מאוד מרוצה ממנה. חבר שלי רוצה גם לקנות את המצלמה ואין אותה במלאי ברוב החנויות. יש מצלמה אחרת בתקציב של עד 700 ש"ח? הדרישות הם: זום אופטי גדול מסך גדול סוללה חזקה(חשוב מאוד) מה אתם אומרים על הדגמים האלו שהציעו לו: * Fujifilm Z10 * Olympus Mju 840 * S5700 * FE-20 * Fujifilm launches A850
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע שה-GP הכי נפוצות אבל האם הם הכי טובות וחזקות ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני גם מחפש גם מצלמה בערך באותו טווח מחיר (אולי טיפה יותר..... 1500 גמיש) חשוב לי: תגובה מהירה יחסית קומפקטיות אמינות ידידותי ל"מתחילים" מיצב תמונה (אם זה מה שאני חושב שזה- כמו בוידיאו? כאילו מוחק תזוזות וכאלה) ולא הבנתי ממש מה הקטע של העדשות- אבל פשוט מה שיותר טוב אם זה משהו ממש משוגע ואדיר- אין לי בעיה גם 2000 ככה דרך אגב- יש לי כרטיס 2 gb של Memory Stick Pro Duo אז זה כמובן יתרון גדול אם אוכל להשתמש בו במצלמה (נראה לי זה רק סוני...)
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
בס"ד jupa תוכנה לעיצוב עצמי של אלבום תמונות קלילה וידידותית להורדת התוכנה: http://www.wesell.co.il/click/AGBHz1M9pzFnLRM/pMMeMGtHdvgEgG1/TsAGBHz1M9pzFnLRMtS
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב מה הנזק שנגרם לחיישן מצלמה כתוצאה מצילום באור חזק? במה מתבטא הנזק? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
canon a620 או sony dsc-p200 אני מתלבט בין שתי המצלמות האלה... לפני קניה אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה יותר עדיף! חשוב לי זמן תגובה, וצילום בתנאי תאורה קשים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-