עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום לכולם אני מחפש מצלמה עם עדשה רחבה לשימושים ביתיים (הבנתי שזה יותר שימושי מעדשת 35-140 וכו') אמרו לי על RICOH אבל אני לא כל כך מכיר את החברה הזו אין משהו של החברות המוכרת יותר? איזה מצלמות מומלצות יש ?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  2. לקראת קניית המצלמה הראשונה שלי, אני שם לב לכך שכל פעם מזכירים את גודל החיישן כאשר הוא גדול הוא כיביכול יותר איכותי? מה זה מבטא כלל? (איני מתכוון לכמות הפיקסלים). אילו עדשות נחשבות טובות אילו חברות נחשבות איכותיות? ואיזה מידע אתם יכולים לתת לי על העדשות של אוליפוס קנון וכו'? (האם הם מייצרים את העדשות? וכו')

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Chevy,

Fujifilm FinePix F30 The FinePix F30 is available in May 2006 at a retail cost of US$399.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by benor,

צולם בחיפה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 989 צפיות
  5. Started by Silxver,

הנה הבת דודה שלי בפוזות דוגמנות והנה עוד כמה מיום אחר ... ולסיום קבלו אחת מהמובחרות שלי http://d-spot.co.il/forum/index.php?act=Attach&type=post&id=138160

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by avivlevy,

מצלמה הכי זולה שאפשר בין 600-900 אבל שתיהיה כמה שיותר איכותית לא משנה לי עם 3 או 5M אבל שיהיהו איכותית (כמה שאפשר מה ההבדל בין PowerShot A520ו PowerShot A510ו חוץ מהמקפי'?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  7. או שכדאי לוותר ולהסתפק ב A4?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by Nick_Less,

זה בין הנסיונות הראשונים שלי לצלם פאנניג,3 התמונות ראשונות צולמו על F/8 ISO 64 1/10Sec ראשונה שניה שלישית רביעית,עץ בשקיעה F/8 ISO 64 1/1500 Sec רק שלא מצאתי עמדה לצלם בלי החוטים,החלק השרוף בכוונה בנקודה ההיא,שחוצה את העץ בנקודה שהוא "נפול"

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  9. טוב אז ככה, אתמול יצאתי עם ידידה שלי לסט תמונות שני, הפעם בתנאי תאורה יותר טובים והפעם לקחתי איתי גם את החצובה למקרה שאני אצטרך אותה - רק בשביל הגיבוי... בסה"כ צילמתי בסביבות ה400 תמונות שלה ועוד כמה תמונות לא קשורות ומילאתי את הכרטיס עד 0 מקום. יצאו דיי הרבה תמונות טובות ואפילו כמה טובות במיוחד, בינתיים אני מעלה אחת מהן בשביל לקבל חוות דעת שלכם. צפו לעידכונים בהמשך (: ד"א אם למישהו יש רעיון לשם בשביל התמונה הזאת - עדיפות לשם באנגלית, אני אשמח לקבל הצעות תודה לכל המגיבים, יוסי.

• 101 תגובות
    • 8.2k צפיות
  10. Started by IL ORANGE,

שלום ברצוני לרכוש את המצלמה הנ"ל תנו לי בבקשה ביקורת עליה והאם כדאי לקנות אותה, פרטים וכו'

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  11. סתם כמה ניסיונות שעשיתי עם המצלמה היום, רציתי לקבל חוות דעת (:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by gshhar,

יש לי S9000 ואין לי מושג באיזה לצלם ומה זה בדיוק נותן. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. היום היה יום מצויין לטיולים,אז יצאתי לטיול בהרי ירושלים,שם ראיתי פריחה נהדרת של פרחים צהובים ,והיו שם גם להקות דבורים שינקו צוף,אני התחלתי לצלם תמונות מאקרו של הפרחים והדבורים,שהיו מספיק נחמדות לא לזוז מהפרחים,וגם לא לעקוץ לי ת'צורה הנה אחד שבה לדעתי יצאה מצויין הזוית של הדבורה והפרח http://img488.imageshack.us/img488/3741/img1337s0kt.jpg f/2.8 ISO 50 1/1000

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שמעו אני מצלםפ כבר הרבה זמן כל היום עם המצלמה עליי ואז אחד שמוכר מצלמות אמר לי שמצלמה דיגיטלית מוגבלת במספר התמונות האם זה נכון?לא מבחינת הכמות על הכרטיס זיכרון אלא משהו כמו 10000 תמונות היא לא יכולה לצלם יותר... זה נכון?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  15. הסתכלתי קצת על הZ700 של KODAK רציתי אולי חוות דעת עליה ואולי הצעות למצלמות אחרות שעונות על הקריטריונים תודה מראש....

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  16. Started by benor,

חשיפה 15X7 [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by MYST,

רק לפני הכול רציתי להגיד שהתמונות עברו טיפול קוסמטי קל <מאוד> בפוטושופ : העדשה של ה398 למרות הצריבה בו היא של 0.3 מגה פיקסל התמונות מצולמות ללא זום והגדרות צבע מלאות עם הגדרות שלאור פלורסנטי וללא פלאש < אין צורך הטווח שלו עד מטר בערך>

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by PyroGhost,

לפני שקניתי את המצלמה קראתי בביקורות שמשום מה הסלוט של הCF עובד לאט יחסית במצלמה, אתמול הגעתי למצב שמילאתי את הכרטיס עד הסוף ולא היה מזיק לי גיבוי קטן, מכיוון שכרטיסי CF יכולים להגיע לנפחים גדולים יותר מה ( עד 2 גי'גה? ) חשבתי להשקיע בכרטיס כזה שעובד במהירות גבוהה יותר מהנורמלי. השאלות שלי הן : 1. אם אני אקח כרטיס יותר מהיר אם זה יפצה /ישפיע על המהירות? 2. עד כמה באמת איטי הסלוט של הCF? 3. לא עדיף לי לקנות עוד כרטיס של גי'גה במקום? תודה לכל המגיבים (:

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  19. מה דעתכם על המצלמה הסופר-קומפקטית של קנון? אני מתכוון לדגם IXUS 40/SD300. http://www.big-deals.co.il/Product.asp?Pid=ixus40&Cat2Cat1ID=160&Cat2ID=115 איך המצלמה הזאת מבחינת נוחות שימוש, איכות תמונות ומחיר מול מצלמות קומפקטיות רגילות, עבור צלם חובב שמעוניין במצלמה קטנת מימדים שנכנסת לכיס לצורך צילומים מזדמנים? התייחסו בבקשה למבנה של המצלמה (חוזק) והמסך, ואיכות העדשה. הדרישות שלי הן 4MP (לא פחות ואין לי צורך ביותר), וזום אופטי של לפחות X3 (אין לי צורך בזום דיגיטאלי). מהו הציון הסופי שהייתם נותנים לה? האם היא שווה קנייה במחיר הנוכחי שלה (1,730 ש"ח)?

• 41 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by Chevy,

Storing Your Digital Images

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by dog_foot,

שאני מצלם בדיגיטלית על רזולוציה 1600*1200 התמונה בפיתוח נחתכת, אני רוצה לשנות את הרוזולוציה לבד ע"י חיתוך לפי בקשה שלי, לאיזה רזולוציה צריכה להיות התמונה לצורך פיתוח בגודל 15*10 ס"מ ??

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by KoM,

איזור בארי, כל הקרדיט לעופר ! צולם עם W800...

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Chevy,

חשבתי על כינור ונזכרתי ב-"כינורו של רוטשילד" שלמדתי בזמנו Canon S50 1/20 F2.8 ISO 100 (בקרוב חברים, בקרוב A610....)

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by sheff2k1,

שמעו..אני קניתי קנון A610 ואני בהחלט יכול להגיד שאני לא מרוצה.............. היא מקרטעת בכל מה שקשור לפוקוס אוטומטי. הcamera shake warning מופיע כמעט בכל תצלום ביתי. תמונות רבות יוצאות מטושטשות למדי...יכול להיות שהמצלמה עצמה פגומה פיזית אולי? או שככה פועלות מצלמות דיגיטלות לא מקצועיות? אציין שכמובן לא היה זכר לבעיות שכאלה במצלמה האנלוגית..הכל היה יוצא חד לגמרי. אבל זאת המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי, כך שאני לא יודע למה לצפות

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  25. Started by Chevy,

משהו קטן שמצאתי בזמן שניקיתי וסידרתי תיקיות על הדיסק קשיח למי ששואל על מה הזבוב יושב, זה על דגל ישראל מיום העצמאות... צולם באור שמש בשעה 14:33 בתאריך 06/05/05. Canon S50 + Macro LensShutter: 1/1000sec F Number: 5.3 ISO: 50 התמונה עברה עריכה ב-Adobe Photoshop CS2. ועוד משהו קטן למי שמסוקרן לדעת איך נראה 100% קרופ של הזבוב.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים