עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by n.L,

אשמח לשמוע תגובות והצעות לעריכה. מחפש שם לתמונה הראשונה: התמונה השנייהאם יש הצעות לעריכה כי אני דיי מתלבט לגבייה)

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  2. Started by eliav-peretz,

סט תמונות מקנדה...(בגלל זה לא הגבתי המון זמן בפורומים...) התמונות לא עברו שום עריכה בגלל שרק היום בבוקר נחתתי..מי שרוצה לערוך מוזמן.. [attachment deleted by admin]

3. תמונות שצילמתי ביום רביעי בירקון ראשונה שניה: יצא שצד ימין בהיר כמו החלק הימני של הברווז והשמאלי כהה יותר גם במים וגם אצל הברווז שלישית רביעית שמתי לב שהמגדל ברווח בין העצים רק אחרי הצילום

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אומנם אני עדיין חדש בתחום הצילום, ויש לי עוד מה ללמוד, בכל זאת, צריך להתחיל מנקודה מסויימת. בכל אופן, מדובר בCANON 650D , כרגע עם עדשת קיט 18-55. בהמשך אני אבין אילו דרישות יהיו לי מהעדשה הבאה וכך אוכל לבחור אותה. התמונות צולמו ללא חצובה. כמובן, שתגובות (גם מקצועיות, כדי שאוכל להתמקד בחולשות שלי ולשפר אותן) יתקבלו בברכה.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by avig,

סטודיו לצילום להשכרה, סטודיו מרווח ,כ 130 מ"ר ,2 עמדות צילום נפרדות. ניתן לעבוד בפרטיות מלאה! הסטודיו מעוצב ונוח,ממוזג,ממוקם במקום שקט בתל אביב. מצוייד במבזקים,רקעים והמון המון ציוד נלווה. נותן מענה מושלם הן לצלמים מקצועיים המחפשים בית והן לסטודנטים וחובבי צילום הרוצים להתנסות בצילומי סטודיו. אנו נעשה הכל בכדי שתרגישו בבית. בסטודיו מטבחון, מערכת שמע,פינת ישיבה והמון המון אוירה נעימה ! ניתן לערוך סדנאות במקום, ניתן להשכרה לפי שעות/יום או לפי הסדר קבוע. יבוא של ציוד סטודיו במחירים השווים לכל נפש ! photofreak.co.il אשמח לראותכם ! עד ארבע שעות עבודה : 200 ש" לא כולל מע"מ עד שמונה שעות עבודה : 350 ש"ח לא כולל מע"מ

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  6. שלום, אני סטודנט לאדריכלות ברשותי מצלמה CANON POWERSHOT S3 IS, אני מחפש מצלמה שתהיה קטנה יותר ויהיה לי נוח להסתובב איתה כל היום בתיק אין צורך שהיא תיכנס לכיס אבל שתהיה כזו שלא מפריע שהיא כל היום בתיק. אני בעיקר זקוק למצלמה כדי לצלם אובייקטים. התקציב הוא בסביבות 250$ גמיש ואני קונה את המלצמה בניו יורק. להלן השאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? התקציב גמיש בסביבות 250$ אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? המצלמה היא עבור סטודנט לאדריכלות בעיקר מתוכנן צילום של אובייקטים בתנאי אור יום האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ALÞHA,

• 11 תגובות
    • 939 צפיות
  8. Started by Kenny,

היי , התמונות צולמו עם Pentax K100D Sigma 24-70 ex dg 2.8 Macro למרות השם של העדשה היא לא עדשת Macro טבעית... צריך בערך חצי מטר כדי להתפקסס. בכל מקרה , כמו שאתם רואים (מה שאני לא ראיתי בזמן שצילמתי ) שעומק השדה שלי רדוד מידי . אבל לא נורא, בהתחשב בעובדה שאני עוד חדש יחסית בתחום וגם שהיתי דיי קצר בזמן גם בצילום וגם בתיקון לאחר מכן. עוד נסיון מאקרו מעניין. כאן ניסיתי לצלם משהו לא מעניין , משהו פשוט. ולנסות לראות אם בסופו של דבר זה יצא טוב , או תמונה משעממת.. אתם תשפטו.. אני לגמרי לא בטוח אותו אובייקט, נסיון אחר.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by PyroGhost,

מישהו שמע על העדשה הזאת? איך האיכות שלה בסופו של דבר? שמעתי עליה לא מזמן מחבר שמצלם איתה והתוצאות שלו דיי מרשימות... היא גם עולה דיי הרבה כסף ( לא ביחס לכאלה עדשות אבל בכללי ) אז מעניין אותי אם למישהו יצא להתנסות איתה פה או לשמוע עליה דברים חיוביים/שליליים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by sgt_flippy,

הייתי אתמול באירוע ועישנו שם , חזרתי מהאירוע והמצלמה שלי מריחה איום ונורא מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by orlupo,

נדמה כי אולי מיקרוסופט הצליחה למצוא סידור לכל פרופילי הצבע: http://www.microsoft.com/windowsxp/using/digitalphotography/prophoto/colorcontrol.mspx

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by דניאל זוהר,

אהלן, לקראת טיול של חצי שנה במזרח אני מעוניין לרכוש מצלמה DSLR ועדשה. אין לי ציוד קודם. חשוב שהמצלמה והעדשה יחד לא יעלו על ק"ג אחד כי אני מתכנן לקחת אותן לטרקים. חשוב לציין שאני מעוניין שהמצלמה תשמש אותי גם ללא קשר לטיול, לשימוש כללי בהמשך. לטובת התאמת המצלמה, להלן פירוט הרקע בהתייחס לשאלון המוצג כאן: 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? כ-4,500-5,000 שקלים. 2. מה רמת הידע שלך ? ידע בסיסי ולא ע"ב לימוד, עפ"י תחושה בלבד. עד כה צילמתי באמצעות מצלמה קומפקטית בלבד, אך עם זאת כן הגעתי לתוצאות נאות (מצורפות דוגמאות). 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? כאמור מצלמה קומפקטית, צילום אוטומטי. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ^DaRk-MiNd^,

well, ביום שבת הייתי בספארי עם המשפחה, בעיקר בגלל אחותי הקטנה ובני הדודים. את תפקיד הצילומים המשפתחיים הפקדתי אצל אבי, וויתרתי על צילומים אומנותיים ופניתי לכיוון התמונות המצחיקות\אירוניות\מגוכחות של החיות. אז הנה כמה תמונות... :-X נתחיל בכמה צבים שלא ממש היו איטיים... יש לי גם סרטון של זה כולל קולות (מין ווואההה שכזה) אחרי זה התפנתי לכמה פורטרייטים דוב שקם על 2 רגליים ועשה לקהל שלום כדי לקבל אוכל (יש לי גם סרטון של זה) קשר משפחתי הקוף המסתלבט היציע של בית"ר ירושליים (האמת אלו קופים שביקשו שיזרקו עליהם דברים... הם עשו עם האצבעות תנועות של פתיחה וסיגרת היד ותפסו עוד באוויר את כל הבמבות שקיבלו) בבון מהרהר לקראת השקיעה וקצת תמונות אדם וטבע

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by rangerman,

למי שפספס: http://hwzone.co.il/articles/2006_summary/7

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by ALÞHA,

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  16. Started by KoM,

כשיש עגבנייה כזאת מושלמת, לא נצלם ? תודה לשבי על העריכה בראשונה...

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. טוב , לפני חודש בערך הזמנתי חבילה מ B&H חיכיתי חיכיתי... שבוע וחצי לאחר מכן , ראיתי באתר שהסטטוס ב Tracking לא משנה... היה נראה לי קצת מוזר.. התקשרתי אליהם ואז הם אמרו לי "אההה לא שלחת לנו תמונה של הכרטיס אשראי אז אי אפשר להמשיך" אז נגיד וטעיתי ולא שמתי לב שצריך , אי אפשר היה להודיע על זה? אם ל אהיתי מתקשר אחרי שבוע וחצי מעניין כמה זמן היתי צריך לחכות עד שהיו נזכרים להודיע לי. בכל מקרה עשיתי את זה , ההזמנה יצאה , לפי הטראקינג היא הגיעה לישראל ב 28 לחודש לדואר ישראל (טראקינג של דואר US) , אז חיכיתי וחיכיתי , ומשהו מוזר.. לפי האתר של דואר ישראל ,כתוב שהיא הגיעה בכלל ב 31 התקשרתי לבדוק מה קורה עם החבילה לדעת מתי בערך היא תגיע.. ומכאן העסק מסתבך , הבחורה הראשונה אומרת…

• 31 תגובות
    • 4.7k צפיות
  18. מה דעתכם על התמונה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shlomom,

הנה הסלט: וזאת הדבורה:

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Tapeworm,

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  21. Started by ^DaRk-MiNd^,

כחלק מפעילויות החינוך הצבאיות יצאנו השבוע לטיול בירשוליים והכותל לכבוד תקופת הסליחות. כדי להנות מהחוויה הכי טוב הטיול התחיל בערך ב1:30 בלילה והסתיים עם הזריחה הנה כמה תמונות שצילמתי עם CANON A610 במצב אוטומטי (אני עצלן). ישנן עוד כמה תמונות על מצלמה צה"לית שאני אנסה לחלץ במהלך השבוע הקרוב [attachment deleted by admin]

22. Started by uriah,

שלום לכולם ! אני מתעניין במצלמה הזו ורציתי לשאול למי יש אותה ואו יכול לתת המלצה.. תודה מראש אוריה

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  23. SAMSUNG ממש משקיעים חזק בפלאפונים עם מצלמות דיגטליות שלהם http://www.gizmodo.com/gadgets/cellphones/samsung/index.php#live-from-cebit-samsung-7-megapixel-schv770-cameraphone-035517 http://www.gizmodo.com/gadgets/cellphones/samsung/index.php#live-from-cebit-samsung-52-megapixel-anycall-phone-with-optical-zoom-035500 7MEGAPIXEL....

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by aleXtazi,

יש לי את האוזניות האלה כבר 3 שנים שאני לא מפסיק להנות מהם ביום יום מכרתי את ה18-135 שלי ובנתיים מחפש מחליפה ואוסף כסף כמובן וריתחתי את ה50 מילימטר לניקון D300 החדשה שלי מקווה שתאהבו

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by aleXtazi,

לא פירסמתי מיזמן אז יש קצת חומר חדש . התחלתי להתעניין בכל מה שקשור לפלאשים אלחוטי אז זה ניסיון הראשון שלי. אסבי 26 ב 1/16 כח מצד ימין שלי. מקווה שאהבתם

• 0 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.