עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by dsane,

למישהו יש אחת ויכול להראות לי את ההבדל בלי ואם העדשה? אני חושב לקנות פשוט אחת של X0.45

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yellow acid,

שלום לכולם! התקציב שלי הוא 400-500 שקל, והמצלמה שלי היא sonyHDRCX115. כעיקרון הבנתי מאנשים שאני צריך איכות HD, קוטר 37, מרחיבה זווית 0.7, אבל חוץ מזה אני לא ממש מבין בפרטים הטכניים האלו. אני מאד אודה לכם אם תסבירו לי מה זה אומר בערך, ואם תוכלו להמליץ לי על עדשה בהתאם. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. היי, יש לי קנון 400D עם עדשת הקיט, עכשיו משום מה יש לי תחושה שבזמן האחרון הפוקוס האוטומטי הפך לאיטי הרבה יותר ולפעמים לא מדויק בכלל. אני חושש שמה אני לא מדמיין ובאמת יש בעיה. כאשר אני מכניס את המצלמה לתיק, אני "מקטין" את העדשה לגודלה המינימלי ע"י כיוון הזום והכנסת הפוקוס, שבדר"כ נמצא על אוטומט, באופן ידני(כאשר המצלמה כבוי כמובן), האם זה יכול לגרום לבעיה כלשהי? זה יכול להיות קשור לבעיות שאני חושש שיש לי עם הפוקוס? יש דרך לוודא שאין בעיה בפוקוס האוטומטי? תודה, אור.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by krembo0o,

שלום, לפני חמישה ימים שאלתי איזו מצלמה עדיפה fuji 6500 או את הH5 של סוני והסברתם לי למה הפוג'י עדיפה!!! אבל אחי שואל אם ישנה מצלמה במחיר קצת יותר גבוהה שמומלצת יותר מה-פוג'י?!

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  5. Started by GAL_FX,

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  6. Started by STi,

שלום חברים, אני מחפש המלצה למצלמה דיגטלית קומפקטית ואמינה, ראיתי מצלמה מצויינת אבל התאכזבתי בגלל חיסרון אחד, אין קול בצילום וידאו, המצלמה היא olympus ef-170 סה"כ ממש אהבתי אותה, יש לה איכות טובה, אני רוצה המלצות אם מישהו יודע על אולימפוס דומה במחיר כזה, עם תמיכה בקול. לא חייב אולימפוס, אבל בגלל שיש לי אחת אני יודע שהיא מעולה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  7. מדובר בפוג'י FinePix F480 זה מעצבן כי היא קיימת בשביל שאוכל להנות ממנה ומסתבר שאני לא יכול. יש פתרונות?

8. היי אני צריך מצלמה רצינית לקראת שנת הלימודים הבאה. התקציב שלי זה 5K, בכסף הזה אני צריך למצוא מצלמה ועדשה עם דגש על וידאו. הוידאו צריך להיות טוב אבל מצד שני אין לי 10000 עכשיו להוציא על מצלמה עם וידאו מקצועי לגמרי. אה ויש לי אפשרות לקנות באיזור סן פרנסיסקו, אז אם אתם מכירים חנויות או מבצעים טובים בארה"ב זה גם יהיה מגניב. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 5000 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? כל התנאיםהאם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ).כל התנאים האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? ל…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Dan4,

שמתי לב שיש לי על העדשה של הקנון A610 שלי כאילו לכלוך כזה..האם זה משפיע על איכות התמונה?זה ממוקם במרכז העדשה.. תודה רבה, דן

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by ilanb0,

קניתי כבל המאפשר חיבור בין מצלמת הניקון הדיגיטלית שלי, לטאב נוט 10.1 שלי. אבל לעומת התחברות של הטאבלט למחשב, כאשר חיברתי את המצלמה והפעלתי את שני המכשירים, לא קפצה לי כל תכנה שזיהתה שיש התממשקות של המכשירים. אז איך אני מעביר תמונות מהמצלמה, לטאבלט? מדובר בניקון coolpix s100.

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. סתם כמה ניסיונות שעשיתי עם המצלמה היום, רציתי לקבל חוות דעת (:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. למצלמה יש מצב צילום P, מסתבר שישנם מצבים P רבים. מבדיקות שערכתי מסתבר שישנם 12 שלבים לכל צד כאשר מסובבים את החוגה הקטנה במצלמה: סיבוב שמלאה : קדימות למהירות צמצם (ככל שמסובבים יותר שמאלה כך זמן החשיפה ארוך יותר) סיבוב ימינה : קדימות לגודל חריר (ככל שמסובבים ימינה כך החריר גדל ביחס הפוך למהירות הצמצם) השאלה שלי היא האם זה מה אומר כל אחד מ-12 עשר המצבים השונים בכל צד, על פי מה שראיתי המצבים הללו לא מתועדים בשום מקום וגם בחוברת ההוראות לא מוזכר שום דבר לגביהם. מלבד העובדה שהם מקלים לפעמים על עבודת הצלם החובב איפה ניתן ללמוד עוד מידע לגביהם ? תודה, מקסים.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  13. יש לי לא מעט תמונות שניסרקו באיכות נמוכה יחסית - חלקם ישנות ובכל מיקרה ניראות מפוקסלות לא ניתן ליסרוק שוב אני עורך אלבום דיגיטאלי וצריך לשפר את האיכות של התמונות למצב סביר או יותר טוב מי עוזר לי עם מדריך של שלבים פשוטים איך ניתן לשפר רזולוציה ואיכות תמונה ? האם יש תוכנות שעושות את זה אוטומטית ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 17.5k צפיות
  14. מהי המצלמה הכי משתלמת היום בהתחשב במחיר ובאיכות...???

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Sooki,

היי כולם, אחרי שנהרסה לי מצלמת ה-FineFix שלי, החלטתי שהגיע הזמן למצלמה חדשה, והפעם החלטתי שהקומפקטיות חשובה לי - אין טעם במצלמה טובה אם אתה לא יכול לקחת אותה איתך לטיולים ובילויים עם החברים בצורה פרקטית. אחרי שקראתי פה הודעות והמלצות ואף מספר ביקורות ב-dpreview, צימצמתי את הבחירה שלי לשתי מצלמות של פנסוניק ה-Z7 וה-DMC-TS1. ברור לי שההבדל המרכזי הוא שהאחרונה עמידה למים. אבל אני לא בטוח עד כמה העמידות הזאת שווה והאם השוני באיכות התמונה שונה משמעותית בין המצלצות. ברור לי שזה גם עניין הרבה של העדפה אישית - אבל למרות זאת, אני מעוניין לשמוע את דעתכם בנושא. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by Nemesis,

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by בזיק2,

צילמתי סרט במצלמה שלי (fuji f70). את הסרט אפשר לראות במצלמה. הורדתי את הקובץ של הסרט למחשב ומסתבר שהמחשב מזהה אותו כקובץ בגודל 0 ולא מצליח לפתוח אותו. ניחוש שלי,זה קרה בגלל שהסרט הוסרט עד סיום המקום בכרטיס הזיכרון, מבלי שלחצתי על כפתור סיום הצילום. יש מה לעשות? אפשר איכשהו להגיע למצב בו אני רואה אותו במחשב?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכם, אני מתלבט כרגע בין 2 מצלמות: Canon EOS 350D ו Sony DSC-R1 אני אשמח לשמוע את דעתכם - מי המומלצת? תודה

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by Guarding angel,

היי יש אפשרות להביא את המצלמה הזאת ב800ש"ח לערך עם 4 שנות אחריות מבית 4H זו מתנה לאבא של חברה שלי. למי שמכיר את המצלמה אשמח להסבר אשמח גם לדעת את ההבדלים בין Pentax K100D לבין Pentax K110D כי כנראה אני הולך לכיוון הDSLR אני "צלם" מתחיל אבל ראיתי תמונות שעשו עם המצלמות הללו והם ממש משגעות בדיוק שלהן. אלא אם כן יש המלצות עד 2000ש"ח

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by GAL_FX,

היום בצהורים עוד שהיתי בבית הספר אבא שלי הלך וקנה לי ולו (טוב מה אני יעשה ) אתה המצלמה פוג'י S5500 מחר היא מגיעה ואני יעלה תומונות שלה (יענו שהיא מצלמת ...) אני לא הכי מבין בזה אבל הבנתי שהיא מצלמה איכותי מאוד אם יש איזה מאמאר עליה או שמישהו קנה ויש לו טיפים .... אני כאן אם אני ירצה לקנות לה עדשות לפי מה שהבנתי יש אפשרות לחבר אליה עדשות .... איפה אני יכול לראות או לקנות עדשות .. למי יש אתר ? אתה המצלמה אני יקבל אם תיק כרטיס של 128 מגה ומטען לא נידפקתי הרבה נכון חחחחח

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by DannyBoy1904,

אין הרבה מה להוסיף... מה אתם אומרים?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by over,

איך אתה מעלה תמונות בשיטה שלך ? כמו התמונות בלג בעומר, ולא תמונות הענק שעושים להם ATTACH ?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by R0tem1,

קראתי קצת על הנושא ואני רוצה לנסות לצלם בשיטה הזו. ראיתי שיש הרבה תוכנות שמעבדות את הקבצים האלה ואני לא מתכוון להתקין עכשיו את כולן ולהשוות בינהן... אולי יש כאן מישהו עם ניסיון שיכול להמליץ לי על תוכנה?? אני מתשתמש בפוג'י S9500 אם זה משנה משהו תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by KoM,

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. דעתי כאן

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.