עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ori_bn,

לאחר עזרה מכם חברי הפורום קניתי לראשונה בחיי מצלמה דיגיטלית והיא CANON IXUS 65 אז קודם כל תודה לכל מי שעזר לי (: ודבר שני כעת לאחר שקניתי מצלמה ברצוני לרכוש כרטיס זיכרון מסוג SD בנפח של 1G ואני צריך את עזרתכם איזה מהירות מספיקה לי בשביל המצלמה שלי? ועל איזה יצרנים אתם ממליצים ועל איזה לא? ויש עוד דבר מוזר שראיתי בלא מעט כרטיסי זיכרון בזולים מבניהם שפשוט לא רשום את מהירות הכרטיס יש אולי איזה מהירות סטנדרטית או משהו כזה שבגללו לא רשום מהירות??

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by R0tem1,

קודם כל יש לי שאלה: איך אני מוריד משקל של תמונה מבלי לשמור אותה בצייר? ? זה מוריד את האיכות בכמות מורגשת ואיך אני עושה שיראו את התמונות ממוזערות ובלחיצה הן יופיעו בגודל מלא?? רוח רפאים תמונה ישנה רק ערכתי

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  3. Started by bullman,

הציעו לי באחת החנויות לקנות אותה ב1000 ש"ח שנראה לי כמחיר טוב האם היא מומלצת לדעתכם ? כמו כן חיפשתי את הCANON A60 וFUJI A210 ולא מצאתי בשום חנות בראשון. מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותם באזור לצורך התרשמות ? בעקרון אני מחפש מצלמה בתקציב של 800 ש"ח והלכתי לפי המלצתכם.

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by idofr,

הייי אנשים אני לא יודע אם זה כזה קשור לפה אבל.... בכול מיקרה יש לי קולפיקס 4300 ואמרו לי שאפשר לחבר אותה כמצלמת אינטרנט אז אם מישו יודע איך בבקשה ועוד דבר מישו יודע אם יצא לה עידכון תוכנה חיפשתי אצל ניקון אבל לא מצאתי ואפשר גם להסביר קצת על הסיכונים שיש בעידכון תוכנה של המצלמה בתודה עידו

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  5. Started by aleXtazi,

שלום !!!!! אני צריך המלצה למצלמה שהכי כדאי לקנות בסכום הזה 1800 שקל (בישביל חבר)

6. שלום לכולם. קראתי \ שמעתי באיזשהו מקום שבארץ מפתחים תמונות דיגיטליות עד 6 מגה. אם אני אשלח לפיתוח תמונה של 8 מגה, האם בחנות "יקטינו" אותה לפני הפיתוח או שלא יוכלו לפתח בכלל ? שאלות נוספת לגבי גודל תמונה: במצלמות הדיגיטליות יש אפשרות צילום של 3:2 (כמו במצלמת פילם) ו-4:3 (כמו במסכי מחשב). אם אני מצלם את אותה תמונה ב-2 האפשרויות, האם אחת התמונות "תחתך" ע"מ להתאים את עצמה לפורמט השני או שפשוט התמונה תצולם במלואה כאשר ב"אופציית הפילם" התמונה תהיה יותר פנורמית וב"אופציית מסך המחשב" היא תהיה יותר גבוהה ? שאלה אחרונה : האם חנות הצילום יכולה לפתח את 2 סוגי התמונות או שהיא מוגבלת לאופציית 3:2 ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by eli_a2006,

דוד שלי הביא לי מצלמה מחו"ל כמתנה המצלמה כמו שאמרתי nikon coolpix 2000 עכשיו אני רוצה לדעת איך היא ולמה היא נחשבת איכותית פחות איכותית וכו' תודה לכל העוזרים אלי

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  8. שאני מפתח תמונה דיגיטלית דואגים לחתוך לי מהתמונה קצוות עליונים ותחתונים, אני מחפש תוכנה שתחתוך לי לפי בחירה שלי, למשל לחתוך יותר למטה וטיפה מלמעלה במקום בצורה שווה, אשמח לעזרה בזה..

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  9. Started by ALÞHA,

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by Kurt,

ניסיון ראשון ואחרון שלי בתור צלם Point & Shoot חח (הא אני יודע גם מאקרו)

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  11. Started by nas,

שלום , אני מחפש לאמא שלי מצלמה איכותית , ושתיהיה כמה שיותר קטנה ודקה בלי להתפשר יותר מידי על איכות.. כמובן אני לא מחפש פה מצלמה מקצועית , אבל שאיכות התמונה שלה תיהיה טובה + שתיהיה קלה לשימוש ובטריה שמספיקה לשימוש ארוך.. זה פחות או יותר מה שאני חושב שצריך , תרשו לעצמכם להוסיף עוד קרטריונים שנראים לכם חשובים..

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Started by lmlm,

צולם ע"י W800, זהו סוג מיוחד של קקטוס שיש לסבתא שלי בחצר אני יודע הכותרת לא מתאימה כל כך לתמונה,אפשר הצעות? ;D

13. Started by Odedb52,

מצאתי בבית איזו מצלמה ישנה של Kodak ורציתי לדעת אם היא שווה משהו או שזה סתם משהו שלא שווה כלום. Kodak 400 EKTRALITE. יוצרה בגרמניה. כתוב REOMAR 24mm אני מניח שזה היצרן של העדשה אולי.. וזה המידע שהצלחתי למצוא.. Ektralite 400 (1981) Built-in flash. The camera has a built-in cover that turns into a handle. Made in Germany המצלמה במצב מצוין, לא יודע אם בכלל נעשה בה שימוש אי פעם, ונראית כאילו הרגע הוציאו מהקופסא. אז אשמח לדעת אם יש בשביל מה לשמור אותה או שאפשר פשוט להשליך לפח. חג שמח, עודד.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  14. Started by aleXtazi,

היי לכולם , אתם בטח זוכרים אותי מלפני הרבה זמן הייתי מפרסם תמונות שצילמתי . לא הייתי הרבה זמן ואפשר להגיד חזרתי מקווה שיש פעילות בפורום עדיין EXIF: Camera: Nikon D80 Exposure: 0.001 sec (1/800) Aperture: f/4.5 Focal Length: 24 mm ISO Speed: 100 Exposure Bias: 0 EV Flash: No Flash התמונה צולמה ממטוס למי ששואל . תגובות , הערות , הצעות לשיפור בפעם הבאה יתקבלו בשמחה אלכס

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  15. Started by R0tem1,

חבר מוכר: אם מישהו מעוניין שישלח לי פרטי התקשרות בה.פ

16. אז ככה, התקציב של המצלמה הוא עד 2000 שקל (רף גבוה). אני טס לעבוד בעגלות בחו"ל , בתקווה גם לטייל קצת. עד היום הייתי רק עם מצלמות גדולות יחסית, וזה מה שאני מכיר בעיקר, והפעם בגלל שיש צורך שהמצלמה תהיה עלי כל הזמן, בכיס, אני מחפש קומפקטית. הנושאים של הצילום יהיו מאוד מגוונים, החל מהעבודה בתוך הקניון, בתוך הדירה, ברחובות, ועד נופים כאשר אני אטייל, אז אני הדבר הכי חשוב זה איכות תמונה מקסימלית ALL AROUND, חשוב גם בתנאי תאורה נמוכים. לא יהיה שימוש בשום אביזרים חיצוניים כמו חצובה או פלאש. בנוגע להדפסת תמונות, גם לא סביר שיהיו, מקסימום גודל רגיל. עוד דברים חשובים, מצב M מלא חובה, זום גדול חשוב, ואני לא נתקלתי בקומפקטית עם יכולת RAW, ככה שכנראה זה לא רלוונטי ממש. אני יןדע שזה מלא …

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  17. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?250$ * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה? יש לי ניקון COOLPIX 4300 מצלמה סבבה אבל יש לה תגובה איטית והסוללה שלה חלשה מאוד לא מספיקה לי לצלם מעל 50 תמונות וסוללה חדשה מקורית עולה 350-400 ש"ח בארץ ואני מעדיף במקום זה לקנות מצלמה חדשה יותר טובה * כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה ע…

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by e-r-a-n,

אני מחפש בימים אלו מצלמה דיגיטלית קומפקטית שתשרת אותי. הסכום הוא כ 900שקל, למצלמה וסוללות חיצוניות במידת הצורך. אין צורך בפלאש חיצוני, או יכולת הדפסת תמונות או כל דבר כזה או אחר.. קיימת נטייה מסוימת למצלמות של קנון, עקב מעבד ה DIGIC3 ששמעתי עליו דברים טובים. חשוב לי: -מהירות תגובה בין צילום לצילום -פוקוס ידני (לא חורץ גורל, אם כי במידת האפשרות אני מעדיף) -מייצב תמונה -איכות צילום - שלא יהיו פינות מעוותות, גוונים שונים ומשונים, עיגולים בוהקים על התמונה וכד' -כדאי סוללות חיצוניות כדי להרוויח זמן שימוש ארוך יותר -יכולת לצלם גם בחדרים סגורים שאינם מוארים היטב, ללא חצובה ופלאש -ראיתי שיש מצלמות שמאפשרות פוקוס על מספר נקודות במסך - נשמע טוב. בינתיים ראיתי את הקנון a590is, שעונה…

19. Started by sgt_flippy,

האם יש מצלמות קומפקטיות שמגיעות ליכולת של מצלמה רפלקס מקצועית?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by forget,

שלום לכולם! אני משתמש שלא מבין בכלל במצלמות, עד עכשיו הייתה לי מצלמת 3 מגה פיקסל קצת בעייתית ונראה לי פשוט שהגיע הזמן לעבור אני מצטער שאני לא ממלא את השאלון, אני פשוט לא יודע מה לענות בו (חוצמזה שאני לא מבין חלק מהמושגים :-\) הדבר העיקרי שאני רוצה שתדעו זה שאני צריך מצלמה לא לשימוש מטורף מדי, בעיקר טיולים אולי גם קצת משפחה. רוצה מצלמה קומפקטית, לא SLR או דמוי SLR במחיר סביר, אני לא אומר מחיר כי אני רוצה לקחת מצלמה לפי הצרכים שלי ולא לפי המחיר. מצלמה פשוטה עם בטריה לא חלשה מדי ושלא יהיה זמן מוגזם מדי בין תמונה לתמונה... תודה למי שיכול לעזור ולהציע הצעות!

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  21. Started by kip,

האם הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=7782 יהיה מהיר ואמין מספיק? קניתי TZ6 והיא בדרך... למצלמה השניה שלי, FZ7, משודך כרטיס של סאנדיסק ULTRA II והוא סבבה. זה יתן ביצועים דומים? המלצה לתיק זול וטוב ל TZ6 ואולי גם מגן מסך יתקבלו בברכה תודה

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  22. Started by DimaX,

היי! הנה התמונות... האבסטרקט לא יצא לי משהו משהו יש לכם טיפים לצילומי אבסטרקטים למיניהם? :-\ תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  23. Started by gshhar,

חשבתי על ה-SONY DSC-V3. מה אתם אומרים יש עוד המלצות ובכלל הייתי רוצה שסבירו לי משהו,למה לפעמים אני רואה מצלמה עם למשל 3 מגה פיקסל שעולה יותר ממצלמה עם 5 מגה פיקסל. אה ועם אפשר הסבר על מצלמות דיגיטליות (איזה אתר שמסביר טוב איך לקנות ומה חשוב - אם אפשר אז בעברית).

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  24. שלום לכולם וחג שמח! אבא שלי נוסע ביום שבת בערב להונקונג ורציתי כבר לנצל את השהות שלו שם לקניית מצלמת וידאו דיגיטלית שאנחנו רוצים כבר הרבה זמן לפני הכל.. משתלם לקנות מצלמות במקומות כאלה? אם כן אז: הייתי מעוניין, אם מישהו יוכל, בהמלצה על מצלמת וידאו שתכלול צילום סטילס בנוסף לוידאו (לא צריך משהו מטורף.. שפשוט תדע לצלם סטילס). בעניין ההעברה למחשב.. זה נעשה בFireWire נכון? בעניין התקציב- עוד לא ברור מה הוא יהיה אז אשמח אם תציעו מצלמות בכמה תחומי מחירים. זהו בערך.. סליחה אם לא הייתי ברור. תודה רבה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  25. Started by shlomom,

קאנון החליטו לחדש את ה S3 IS והכריזו על ה S5 http://www.dpreview.com/news/0705/07050703canons5is.asp לא שיפורים מדהימים יחסית ל S3 , התושבת לפלאש היא אולי התוספת המענינת ביותר. ובאותה הזדמנות גם על ה SD850 IS http://www.dpreview.com/news/0705/07050702canonsd850is.asp

• 6 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים