עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום לכולם וחג שמח! אבא שלי נוסע ביום שבת בערב להונקונג ורציתי כבר לנצל את השהות שלו שם לקניית מצלמת וידאו דיגיטלית שאנחנו רוצים כבר הרבה זמן לפני הכל.. משתלם לקנות מצלמות במקומות כאלה? אם כן אז: הייתי מעוניין, אם מישהו יוכל, בהמלצה על מצלמת וידאו שתכלול צילום סטילס בנוסף לוידאו (לא צריך משהו מטורף.. שפשוט תדע לצלם סטילס). בעניין ההעברה למחשב.. זה נעשה בFireWire נכון? בעניין התקציב- עוד לא ברור מה הוא יהיה אז אשמח אם תציעו מצלמות בכמה תחומי מחירים. זהו בערך.. סליחה אם לא הייתי ברור. תודה רבה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  2. Started by T-Flash,

שלום דיי הגזמתם! כבר איזה חודש בלי מאקרו אחד אפילו! תמונות שצימתי היום... מזמן לא היו מאקרואים של צמחים... וחבל :-\ כי לא כולם כל כך משעממים מה דעתכם על התמונות? העריכות היחידות הם הקטנה, הוספת מסגרת וסינון רעשים (המצלמה שלי לא יכולה לצלם כלום בלי רעשים ). תהנו! יום טוב לכוללללםם!!! :xyxthumbs:

• 11 תגובות
    • 841 צפיות
  3. Started by דודי הסטלן,

התפלאתי שאף אחד עדיין לא צילם את הקשת שהופיעה אתמול למספר דקות בת"א, אומנם תפסתי את הקשת אבל זה היה צילום גרוע אוטומטי מתוך הבית והאיכות לא משהו. בכל זאת אני יראה לכם את התמונה ויזמין את מי שצילם להראות לנו את הקשת מכל מיני זוויות ואיכויות. הבהרתי טיפה את התמונה שתהיה פחות או יותר ברורה לעין...

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  4. Started by davidcohen,

שלום! אני מחפשת מצלמה דיגיטלית וידידותית.. היא למטרות "לא מקצועיות" אבל חשוב שהתוצר יהיה איכותי! 8 מגה פיקסל לפחות, זום אופטי X5 וממשק ידידותי ראיתי את הדגם של Olympus mju840 מבחינת נתונים יבשים היא נשמעת לי סבבה.. אשמח להמלצות נוספות ולחוות דעת על הדגם הזה שבוע נעים ותודה ליאת

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  5. היי מעוניין במצלמה דיגיטלית קומפקטית שתהיה דקה בעלת זום X3 ומעלה עדשות "איכותיות" (שניידר,קארל זיץ,לייקה,סיגמה,לומיקס) כרטיס זיכרון סוללת ליטיום עינית אופטית כמובן שהתמונות יצאו באמת באיכות ובמיעוט רעש בתמונה. שמתי עין על Sony DSCW150 Sony DSCW120 Canon IXUS85/SD770/IXYD25 Kodak Easyshare M753 אשמח לדעת מה דעתכם בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  6. Started by davidreznic,

http://cid-3593a9f67021d9c7.skydrive.live.com/self.aspx/%D7%A0%D7%9E%D7%9C%20%D7%AA%D7%9C%20%D7%90%D7%91%D7%99%D7%91/CIMG3739.jpg (סה"כ 8 תמונות) תגובות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  7. Started by gshhar,

חשבתי על ה-SONY DSC-V3. מה אתם אומרים יש עוד המלצות ובכלל הייתי רוצה שסבירו לי משהו,למה לפעמים אני רואה מצלמה עם למשל 3 מגה פיקסל שעולה יותר ממצלמה עם 5 מגה פיקסל. אה ועם אפשר הסבר על מצלמות דיגיטליות (איזה אתר שמסביר טוב איך לקנות ומה חשוב - אם אפשר אז בעברית).

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  8. Started by jfkk,

שלום עקב נסיעת הבת לדרום אמריקה . יש לי מטען סוללות בבית . האם המטען יוכל לעבוד גם בדרום אמריקה . שאלה שניה .. אחרי טעינת הבטריות והכנסה הבטריות למצלמה . אחרי מספר דקות .יש הודעה שהבטריה ריקה .האם הבעיה היא במצלמה. מקווה שזה הפורום הנכון תודה

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by ori_bn,

לאחר עזרה מכם חברי הפורום קניתי לראשונה בחיי מצלמה דיגיטלית והיא CANON IXUS 65 אז קודם כל תודה לכל מי שעזר לי (: ודבר שני כעת לאחר שקניתי מצלמה ברצוני לרכוש כרטיס זיכרון מסוג SD בנפח של 1G ואני צריך את עזרתכם איזה מהירות מספיקה לי בשביל המצלמה שלי? ועל איזה יצרנים אתם ממליצים ועל איזה לא? ויש עוד דבר מוזר שראיתי בלא מעט כרטיסי זיכרון בזולים מבניהם שפשוט לא רשום את מהירות הכרטיס יש אולי איזה מהירות סטנדרטית או משהו כזה שבגללו לא רשום מהירות??

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  10. Started by R0tem1,

קודם כל יש לי שאלה: איך אני מוריד משקל של תמונה מבלי לשמור אותה בצייר? ? זה מוריד את האיכות בכמות מורגשת ואיך אני עושה שיראו את התמונות ממוזערות ובלחיצה הן יופיעו בגודל מלא?? רוח רפאים תמונה ישנה רק ערכתי

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  11. שלום, רציתי לדעת לפני שאני רוכש מצלמה, כנראה שאת ה- TZ5, כמה חשובה המהירות של כרטיס ה- SD? במיוחד כאשר מצלמים סרטים ב- HD באיכות 720P ? האם שווה לי להשקיע בכרטיס EXTREME III? או מספיק גם ULTRA II? ובמידה ואני רוצה לצלם הרבה קליפים יחיסית האם כדאי כבר 8 ג'יגה או ש-4 יספיקו? כמה דקות נכנסות בג'יגה בצילום קליפים מהסוג הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  12. Started by Pro_2004,

שלום אני רוצה לקנות מצלמה של CANON אבל החנות שקרובה לבית שלי אינה מוכרת עם אחריות של "קרט" אלה של MDK האם יש לי מה לחשוש ? מה כוללת האחריות שלהם, מישהוא מכיר ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  13. היום החליק לי התיק ובו המצלמה מהיד מגובה די נמוך, המצלמה הייתה בתוך שתי שכבות של חומר מרופד בכל זאת הזכוכית שמגינה על העינית נסדקה. משום מה בכלל לא שמים לב לזה כשמצלמים כנראה בגלל שהעין מתמקדת מעבר אבל אני בכל זאת רוצה להחליף אותה. קיימת סכנה בלשלוח אותה לתיקון? אם לא אז מה המקום הטוב ביותר?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  14. Started by itaysp,

שלום ביום שישי לאחר התלבטות רבה רכשתי לעצמי F30 זה לא שאני אומר שאני לא מרוצה מהמצלמה, דווקא כן, היא אחלה מצלמה. פשוט ציפיתי ליותר. כל הנתונים שהיו רשומים על הנייר אכן קיימים, אבל.. ישנם מגבלות. כשאני מצלם במצב אוטומטי, אני לא יכול לשנות את ה WB. צילמתי כמה תמונות בלילה עם חברים והם יצאו בגוון כתמתם.. אני לא יכול לשלוט כמעט כל כלום במצב אוטומטי, בגללז ה מן הסתם קוריאם לו מצב אוטומטי.. אבל קצת שליטה על ה WB לא הייתה מזיקה. אי אפשר לשלוט על מהירות התריס וגם על גודל הצמצם... זאת הייתה נפילה בשבילי. חשבתי שאני אוכל לשלוט על שתיהם, אבל לא. או זה או זה. או שאני שולט על מהירות התריס/מהירות הצמצם. כאן אני יכול לשלוט גם עם ה ISO, על ה WB, על מיקום הפוקוס מדידת האור.. כמעט …

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  15. איזה מצלמה עדיפה מבין ה5 הבאים מבחינת ביצועים תמונות ומחיר בתודה מראש לכל העונים. Samsung-ES55-Digital-Camera-Optical http://www.amazon.co.uk/Samsung-ES55-Digital-Camera-Optical/dp/B001UE8AXY/ref=sr_1_16?ie=UTF8&s=electronics&qid=1264429616&sr=1-16 Canon-Powershot-A480 http://www.amazon.co.uk/Canon-Powershot-A480-Digital-Camera/dp/B001PO5WMQ/ref=sr_1_13?ie=UTF8&s=electronics&qid=1264429616&sr=1-13 Samsung-ES55- http://www.amazon.co.uk/Samsung-ES55-Digital-Camera-Optical/dp/B001UE8AYI/ref=sr_1_19?ie=UTF8&s=electronics&qid=1264429616&sr=1-19 Fujifilm-FinePix-A170 http://www.amazon.co.uk/Fujifilm-FinePix-A170-Digital-Camera/dp/B002GKC5M8/…

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  16. Started by Satlan,

אהלן. העלתי שתי תמונות, קומפוזיציה זהה, אותם נתונים, רק שהצמצם שונה. 5.6 ו- 4. הפלאש ישיר, וישנם הבדלים בין התמונות. צולם ב-AV, עם פלאש EF-530 Super במצב PTTL. הינה השתי תמונות המלאות - http://www.yousendit.com/download/WnBRY05xU1AzS3BMWEE9PQ אשמח לחוות דעתכם אם זה מציב תקין או לא. בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  17. נניח צילמתי קטע סתם(אולי מצחיק) ואני רוצה להלביש על הפרצוף של הבנאדם איזה משהו כדי שלא יזהו אותו, יש תוכנה שמאפשרת את זה? וגם אם יש אפשרות כמו בתוכניות דייטים בטלוויזיה ששמים כל מיני כתוביות בקטעים מסוימים?

18. שווה 1800 שקל? יש משהו עדיף בתקציב הזה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by Nemesis,

הDome ב-Koln:

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  20. Started by N N C,

סבא שלי קנה מצלמה כזאת ויש לה חיבור USB אך כאשר ניסיתי לחבר אותה למחשב לא קרה כלום, המחשב אפילו לא התריע על חיבור התקן חדש... מישהו יודע במקרה איך להתקין אותה ?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by ALÞHA,

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  22. Started by DimaX,

היי! הנה התמונות... האבסטרקט לא יצא לי משהו משהו יש לכם טיפים לצילומי אבסטרקטים למיניהם? :-\ תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by nas,

שלום , אני מחפש לאמא שלי מצלמה איכותית , ושתיהיה כמה שיותר קטנה ודקה בלי להתפשר יותר מידי על איכות.. כמובן אני לא מחפש פה מצלמה מקצועית , אבל שאיכות התמונה שלה תיהיה טובה + שתיהיה קלה לשימוש ובטריה שמספיקה לשימוש ארוך.. זה פחות או יותר מה שאני חושב שצריך , תרשו לעצמכם להוסיף עוד קרטריונים שנראים לכם חשובים..

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  24. ומה המצלמה המומלצת ב-1000 ש"ח , לחובב , שום דבר מקצועי

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  25. Started by mula,

שלום אני חדש בפורום זה והוא תותח!!! ושאלתי איזה מצלמה טובה יותר מבין שני אלה : http://www.220v.co.il/site/productspec.asp?id=2167 http://www.digitalplace.co.il/?P2853 ם יש למישהו מצלמה באותה רמה מוזמן להציעה. תודה מראש לכול מגיב.

• 3 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.