צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מצורפות 3 תמונות, מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים שהואהיא רואה בהם, מה לדעתו הטובה ביותר, ומה פשר ההבדל? (אין עריכה ממשית בפוטושופ) http://www.dex.co.il/nodes/t/22488/file_0_original.jpg http://www.dex.co.il/nodes/t/22488/file_1_original.jpg http://www.dex.co.il/nodes/t/22488/file_2_original.jpg הגודל חשוב כאן לדעתי, לכן לא הקטנתי יותר ושמתי בעמוד
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
היי מעוניין במצלמה דיגיטלית קומפקטית שתהיה דקה בעלת זום X3 ומעלה עדשות "איכותיות" (שניידר,קארל זיץ,לייקה,סיגמה,לומיקס) כרטיס זיכרון סוללת ליטיום עינית אופטית כמובן שהתמונות יצאו באמת באיכות ובמיעוט רעש בתמונה. שמתי עין על Sony DSCW150 Sony DSCW120 Canon IXUS85/SD770/IXYD25 Kodak Easyshare M753 אשמח לדעת מה דעתכם בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, בעיקרון התוכנית בסוף היא לקנות את ה D40 עם עדשה שכרגע לא ברור מה היא, העניין שכרגע המצלמה הזו היא הרבה מעבר לתקציב. ולכן השאלה אם יש מצלמה בטווח המחיר שלמעלה שתהיה כמו מצלמת התלמדות לקראת מצלמה מקצועית יותר. לפני כחצי שנה המלצתם בפורום בטוח הזה בעיקר על ה F30-31.. משהו השתנה בחצי השנה האחרונה?
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שם המצלמה הואFINEPIX5600 ואם יש הצעות יותר טובות (איני בררן)
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מצלמה שאני יכול לחבר לפאלם. מכיוון שאני לא מבין בדברים האלה אני גם לא יודע מה התקציב שאני צריך לאחת טובה אז פשוט תביאו כאלה שלא עולות יקר מדי
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה קומפקטית חדשה, תמיד המליצו פה על הF40 של פוג'י שהייתה עולה איזה 700 שקל בזמנו, מה היום המקבילה שלה בטווח מחירים הזה ? תודה רבה דרישות: אותן דרישות שהיו לאנשים אשר קנו את הF40 - עובי, איכות תמונה, וצילום וידאו ברמה טובה מאוד. חשבתי על הA590 של קאנון, הבעיה שהיא לא "SLIM"ית ושטוחה, כזאת שמתחלקת לכיס של הג'ינס בקלות (כמו הF40), והצילום וידאו שלה לא משהו, אבל יש אותה ב510 שקל בוואלה, שזה אחלה מחיר. חשבתי גם על הF50, אבל 800 שקל זה כבד מדי.
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
טוב, תמונה חביבה שצילמתי היום, אני לא סגור על השם שלה, אם למישהו יש הצעות יותר טובות אני אשמח לשמוע. בכללי אני יודע שטחנו גם את נושא השמיים כמו את המאקרו של הפרחים, אבל בכל זאת העליתי אותה בשביל לקבל ביקורת כללית ובשביל לקבל הצעות לשיפור / ייעול אם יש כאלה. צולם היום, עם הS9000 (: ] תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שווה 1800 שקל? יש משהו עדיף בתקציב הזה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני דיי סגור על הדגם הזה של קנון. רציתי לדעת אם זו בחירה נכונה ואם במחיר שלה יש משהו יותר טוב (קיבלתי הצעה של המצלמה וכרטיס זיכרון 1GB ב1250ש"ח)? תודה מראש אור.
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הי, לפני השאלון, קצת הקדמה.. רוצה להבין קצת יותר בצילום, ללמוד וליישם.. הייתה ברשותי מצלמה ( לפני שנים רבות- Nikon fm10 אם אני זוכר נכון את הדגם ), ידנית וניסיתי קצת ללמוד, אפילו מאד נהנתי ולפעמים גם הצלחתי ,אבל מה ש"שבר" אותי היה הצורך לפתח כל הזמן את התמונות. עד שזה היה קורה, כבר שכחתי מה צילמתי, או מה רציתי לצלם... מניח שהיום הבעיה הזו כבר מאחורינו... עדיין לא מכיר את התחום הדיגיטלי, מחפש דמוי SLR, מצלמה חצי מקצועית, אם ניתן לקרוא לזה כך... חושש לקפוץ למים וללכת ישר על SLR אודה מראש לכך תגובה, כיוון, רעיון דגם או כל סוג של השגה... * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אפשר לחרוג אבל מעדיף שלא.. 2000-3000 * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - ב…
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מצטער אם אני לא השתמשתי במושג הנכון, אבל אני רוצה לדעת אילו מלצמות dslr (דגמים) משתמשות היום בהברגה האחידה שאולימפוס ומספר חברות נסוספות השיקו?
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי \ שמעתי באיזשהו מקום שבארץ מפתחים תמונות דיגיטליות עד 6 מגה. אם אני אשלח לפיתוח תמונה של 8 מגה, האם בחנות "יקטינו" אותה לפני הפיתוח או שלא יוכלו לפתח בכלל ? שאלות נוספת לגבי גודל תמונה: במצלמות הדיגיטליות יש אפשרות צילום של 3:2 (כמו במצלמת פילם) ו-4:3 (כמו במסכי מחשב). אם אני מצלם את אותה תמונה ב-2 האפשרויות, האם אחת התמונות "תחתך" ע"מ להתאים את עצמה לפורמט השני או שפשוט התמונה תצולם במלואה כאשר ב"אופציית הפילם" התמונה תהיה יותר פנורמית וב"אופציית מסך המחשב" היא תהיה יותר גבוהה ? שאלה אחרונה : האם חנות הצילום יכולה לפתח את 2 סוגי התמונות או שהיא מוגבלת לאופציית 3:2 ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
המאפיינים דיי דומים.. ןהמחירים דיי קרובים לשתיהן יש את אותו חיישן 1/1.6 של פוג'י. ההבדלים שמצאתי מסתכמים ב- ל-F40 +יש זיהוי פנים +סוללה ליטיום נטענת ל-A900 +זום X4 +סוללות AA רגילות יש משהו שאני מפספס? אם זה כל ההבדל יש סיבה לא ללכת דווקא על ה-A900?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הציעו לי באחת החנויות לקנות אותה ב1000 ש"ח שנראה לי כמחיר טוב האם היא מומלצת לדעתכם ? כמו כן חיפשתי את הCANON A60 וFUJI A210 ולא מצאתי בשום חנות בראשון. מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותם באזור לצורך התרשמות ? בעקרון אני מחפש מצלמה בתקציב של 800 ש"ח והלכתי לפי המלצתכם.
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
סוף סוף קיבלתי את המצלמה ותודה רבה לכל העוזרים P: הבעיה כזאת אני בוחר באפשרויות של המצלמה לצילום הכי טוב הכוונה איכות צילום הכי טובה (לא RAW) וגודל תמונה הכי גדול (ויש לי כרטיס 4GB) והוא אומר לי שכל תמונה תהיה בערך 7MB וגם אפשר לחשב הוא מאפשר לי לצלם בכרטיס ריק רק 520 ומשהו תמונות ז"א באמת 7MB +- לכל תמונה. אבל אחרי שאני מצלם ומעביר למחשב המחשב מראה שהתמונות יוצאות רק בין 3.5MB ל4MB מישהו יכול לעזור? תודה רבה וחג שמייח .
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הייי אנשים אני לא יודע אם זה כזה קשור לפה אבל.... בכול מיקרה יש לי קולפיקס 4300 ואמרו לי שאפשר לחבר אותה כמצלמת אינטרנט אז אם מישו יודע איך בבקשה ועוד דבר מישו יודע אם יצא לה עידכון תוכנה חיפשתי אצל ניקון אבל לא מצאתי ואפשר גם להסביר קצת על הסיכונים שיש בעידכון תוכנה של המצלמה בתודה עידו
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום ביום שישי לאחר התלבטות רבה רכשתי לעצמי F30 זה לא שאני אומר שאני לא מרוצה מהמצלמה, דווקא כן, היא אחלה מצלמה. פשוט ציפיתי ליותר. כל הנתונים שהיו רשומים על הנייר אכן קיימים, אבל.. ישנם מגבלות. כשאני מצלם במצב אוטומטי, אני לא יכול לשנות את ה WB. צילמתי כמה תמונות בלילה עם חברים והם יצאו בגוון כתמתם.. אני לא יכול לשלוט כמעט כל כלום במצב אוטומטי, בגללז ה מן הסתם קוריאם לו מצב אוטומטי.. אבל קצת שליטה על ה WB לא הייתה מזיקה. אי אפשר לשלוט על מהירות התריס וגם על גודל הצמצם... זאת הייתה נפילה בשבילי. חשבתי שאני אוכל לשלוט על שתיהם, אבל לא. או זה או זה. או שאני שולט על מהירות התריס/מהירות הצמצם. כאן אני יכול לשלוט גם עם ה ISO, על ה WB, על מיקום הפוקוס מדידת האור.. כמעט …
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את המצלמה הזו מתצוגה (אני אבדוק טוב טוב שהיא עובדת ועושה את כל העבודה כמו שצריך, אם אתם יודעים מה אני חייב לבדוק במהלך הבדיקה אשמח אם תאמרו. ובכלל מה אתם אומרים על הדיל הזה האם הוא כדאי? :-\
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אבא שלי חזר מחו"ל עם מצלמת וידאו חדשה...היותי הבן אדם הכי טכנולוגי במשפחה אני כמובן למדתי אותה והכל....עוד לא ניסיתי אותה לגמרי (הקלטה...סתם לשחק איתה שיחקתי) ויש מלא פונקציות שאני לא בטוח מה עושות כי אני לא מבין כל כך אבל זה לא קשור חח אני אכוון לאוטומטי... המצלמה היא sony handycam DCR-HC26E לפי מה שאני מבין למצלמה הזאת אין זיכרון פנימי בכלל מכיוון שכל פעם שאני מנסה להקליט משהו זה אומר לי NO CASSETTE INSERTED (משהו בסגנון...) - המצלמה עובדת של מיני קלטות כאלה (mini cassete) והשאלה הראשונה שלי היא: מה קורה אם אני רוצה להקליט 2 סרטי וידאו בשתי "קבצים" נפרדים? או לחלק סרט אחד ארוך לשני קבצים-מה שניתן לעשות במצלמה דיגיטלית עם זיכרון פנימי - מה קורה עם תמונות סטילס? זה כאילו …
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
איך אלה? http://img289.imageshack.us/img289/2047/wsdfsdfsdfsdf6rr.jpg אם לא רואים אז אנלא יודע איך עושים שיראו... אשמח להסברים
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אבא שלי הזמין אותו מאיזה מבצע של מפעל הפייס. אני לא מבין גדול במצלמות, אז אין לי מושג כמה טוב הוא.... מה דעתכם? תודה
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אחרי הת'רד הקודם של Canon 70-300 IS USM נגד Canon 70-200 4L USM קניתי את הCanon 70-200 4L USM ואני חייב להגיד שזאת עדשה מאוד איכותית ושווה כל שקל ! ממש חדה, ויש לה צבעים נהדרים. עכשיו יש לי התלבטות נוספת, Tamron 17-50 הגרסא ללא IS (יותר חדה) או Sigma 17-70 הגרסא ללא IS הראשונה הטמרון עולה 1900 ש"ח והסיגמא אוכל להשיג ב1000 ש"ח יד 2 במצב מעולה ! מה אתם חושבים ? ואם על הדרך אוכל לקבל הצעה לעדשת מאקרו בסגנון של Canon 60mm או Tamron 90mm של עד 2000 ש"ח תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-