עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ozba77,

שלום לכולם, לאחר התלבטויות רבות בין הF100fd לTZ5 החלטתי ללכת לחנות ולראות את המצלמות ולהחליט במקום מה לקנות. המוכר בחנות אמר לי ששתיהן מצלמות טובות, אבל אולי כדאי לי לחכות כי יש מצלמה שאמורה להגיע Nikon CoolPix s60 שהיא עם מסך מגע ונתונים מאוד טובים לפי המפרט שיש להם בחנות. מה דעתכם? מישהו מכיר ? תודה

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  2. Started by Pro_2004,

שלום אני רוצה לקנות מצלמה של CANON אבל החנות שקרובה לבית שלי אינה מוכרת עם אחריות של "קרט" אלה של MDK האם יש לי מה לחשוש ? מה כוללת האחריות שלהם, מישהוא מכיר ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by Satlan,

אהלן. העלתי שתי תמונות, קומפוזיציה זהה, אותם נתונים, רק שהצמצם שונה. 5.6 ו- 4. הפלאש ישיר, וישנם הבדלים בין התמונות. צולם ב-AV, עם פלאש EF-530 Super במצב PTTL. הינה השתי תמונות המלאות - http://www.yousendit.com/download/WnBRY05xU1AzS3BMWEE9PQ אשמח לחוות דעתכם אם זה מציב תקין או לא. בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by idofr,

צולם (למרבה ההפתעה) עם nokia n95 בשוק בעיר העתיקה בירושלים

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  5. Started by canonball,

מישהו יכול להמליץ לי על מצלמה שאני יכול לחבר לפאלם. מכיוון שאני לא מבין בדברים האלה אני גם לא יודע מה התקציב שאני צריך לאחת טובה אז פשוט תביאו כאלה שלא עולות יקר מדי

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  6. Started by icebreak,

http://www.anandtech.com/digitalcameras/showdoc.aspx?i=2323 יש למישהו פה עוד לינקים לאתרים שמסבירים איך לצלם כל מני דברים..

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  7. שווה 1800 שקל? יש משהו עדיף בתקציב הזה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by davidreznic,

http://cid-3593a9f67021d9c7.skydrive.live.com/self.aspx/%D7%A0%D7%9E%D7%9C%20%D7%AA%D7%9C%20%D7%90%D7%91%D7%99%D7%91/CIMG3739.jpg (סה"כ 8 תמונות) תגובות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  9. Started by Stanly,

יש לי אפשרות לקנות את המצלמה הזו מתצוגה (אני אבדוק טוב טוב שהיא עובדת ועושה את כל העבודה כמו שצריך, אם אתם יודעים מה אני חייב לבדוק במהלך הבדיקה אשמח אם תאמרו. ובכלל מה אתם אומרים על הדיל הזה האם הוא כדאי? :-\

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by DimaX,

היי! הנה התמונות... האבסטרקט לא יצא לי משהו משהו יש לכם טיפים לצילומי אבסטרקטים למיניהם? :-\ תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by moskitos,

אני מעוניין לקנות מצלמה בסכום של עד 1400 שקל בערך. הסכום הוא למצלמה נטו כי כרטיס זיכרון ג'יגה,נרתיק וסוללות מביאים לי בשבוע הבא מחו"ל. אני מעוניין במצלמה קומפקטית (לא עם זום ארוך),שיהיו בה אפשרויות ידניות כי אני רוצה להתחיל וללמוד (אני חדש בנושא). חשוב לי שתמליצו לי על המצלמה הכי איכותית מבחינת חדות,איכות תמונה וכו' בסכום הנ"ל. תודה.

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לקנות לעצמי מצלמה טובה עם עדשה טובה, כאשר התקציב נע בין 3000 ל3500 ש"ח. מצלם בעיקר נופים, דיוקני פנים, אנשים וחיות קטנות (: המלצות, מישהו ?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by PyroGhost,

טוב, תמונה חביבה שצילמתי היום, אני לא סגור על השם שלה, אם למישהו יש הצעות יותר טובות אני אשמח לשמוע. בכללי אני יודע שטחנו גם את נושא השמיים כמו את המאקרו של הפרחים, אבל בכל זאת העליתי אותה בשביל לקבל ביקורת כללית ובשביל לקבל הצעות לשיפור / ייעול אם יש כאלה. צולם היום, עם הS9000 (: ] תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  14. שלום לכולם וחג שמח! אבא שלי נוסע ביום שבת בערב להונקונג ורציתי כבר לנצל את השהות שלו שם לקניית מצלמת וידאו דיגיטלית שאנחנו רוצים כבר הרבה זמן לפני הכל.. משתלם לקנות מצלמות במקומות כאלה? אם כן אז: הייתי מעוניין, אם מישהו יוכל, בהמלצה על מצלמת וידאו שתכלול צילום סטילס בנוסף לוידאו (לא צריך משהו מטורף.. שפשוט תדע לצלם סטילס). בעניין ההעברה למחשב.. זה נעשה בFireWire נכון? בעניין התקציב- עוד לא ברור מה הוא יהיה אז אשמח אם תציעו מצלמות בכמה תחומי מחירים. זהו בערך.. סליחה אם לא הייתי ברור. תודה רבה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  15. Started by N N C,

סבא שלי קנה מצלמה כזאת ויש לה חיבור USB אך כאשר ניסיתי לחבר אותה למחשב לא קרה כלום, המחשב אפילו לא התריע על חיבור התקן חדש... מישהו יודע במקרה איך להתקין אותה ?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  16. Started by davidcohen,

שלום! אני מחפשת מצלמה דיגיטלית וידידותית.. היא למטרות "לא מקצועיות" אבל חשוב שהתוצר יהיה איכותי! 8 מגה פיקסל לפחות, זום אופטי X5 וממשק ידידותי ראיתי את הדגם של Olympus mju840 מבחינת נתונים יבשים היא נשמעת לי סבבה.. אשמח להמלצות נוספות ולחוות דעת על הדגם הזה שבוע נעים ותודה ליאת

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by ALÞHA,

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  18. Started by nas,

שלום , אני מחפש לאמא שלי מצלמה איכותית , ושתיהיה כמה שיותר קטנה ודקה בלי להתפשר יותר מידי על איכות.. כמובן אני לא מחפש פה מצלמה מקצועית , אבל שאיכות התמונה שלה תיהיה טובה + שתיהיה קלה לשימוש ובטריה שמספיקה לשימוש ארוך.. זה פחות או יותר מה שאני חושב שצריך , תרשו לעצמכם להוסיף עוד קרטריונים שנראים לכם חשובים..

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  19. Started by R0tem1,

חבר מוכר: אם מישהו מעוניין שישלח לי פרטי התקשרות בה.פ

20. אני מדבר על הרזולוציה הכי גבוהה 640X480 המצלמה מאפשרת לי לצלם רק חצי דקה , למה רק חצי דקה ? ואם יש לי כרטיס של 512 מגה למה אני לא יכול להקליט יותר ? אני לא מדבר על שעות אבל לפחות נגיד... 10 דקות ? אין אפשרות לשנות את זה ? 2. ראיתי כרטיס זיכרון של קינגסטון 512 מגה ב 220~ שהוא היה יחסית זול ... עכשיו אני יודע שהם נחשבים לחברה מאוד טובה לפחות בתחום המחשבים אבל איך הם במצלמות ? שווה ללכת עליהם ? או על משהו יותר איכותי... שמעתי גם שיש הבדלים במהירות בין הכרטיסים איך הכרטיס הזה בקשר לזה ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by jfkk,

שלום עקב נסיעת הבת לדרום אמריקה . יש לי מטען סוללות בבית . האם המטען יוכל לעבוד גם בדרום אמריקה . שאלה שניה .. אחרי טעינת הבטריות והכנסה הבטריות למצלמה . אחרי מספר דקות .יש הודעה שהבטריה ריקה .האם הבעיה היא במצלמה. מקווה שזה הפורום הנכון תודה

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  22. Started by KoM,

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  23. שלום לכולם. קראתי \ שמעתי באיזשהו מקום שבארץ מפתחים תמונות דיגיטליות עד 6 מגה. אם אני אשלח לפיתוח תמונה של 8 מגה, האם בחנות "יקטינו" אותה לפני הפיתוח או שלא יוכלו לפתח בכלל ? שאלות נוספת לגבי גודל תמונה: במצלמות הדיגיטליות יש אפשרות צילום של 3:2 (כמו במצלמת פילם) ו-4:3 (כמו במסכי מחשב). אם אני מצלם את אותה תמונה ב-2 האפשרויות, האם אחת התמונות "תחתך" ע"מ להתאים את עצמה לפורמט השני או שפשוט התמונה תצולם במלואה כאשר ב"אופציית הפילם" התמונה תהיה יותר פנורמית וב"אופציית מסך המחשב" היא תהיה יותר גבוהה ? שאלה אחרונה : האם חנות הצילום יכולה לפתח את 2 סוגי התמונות או שהיא מוגבלת לאופציית 3:2 ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  24. Started by PyroGhost,

תמונה שצילמתי באחד הטיולים שלי לאורך שובר הגלים בהרצליה עם ידידה (: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  25. Started by benor,

• 6 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.