צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
מה עדיפה , המחיר _1200 ש"ח של ה - F100) אינו בעייתי כל כך אני אמא שלני ילדים שובבים שרוצה ואוהבת לצלם אותם המון , אבל שניהם אינם אוהבים להצטלם, משמע אני זקוקה למצלמה עם זמן תגובה מהיא מאד. כיום יש ברשותי את ה - FUJI ד5500 , אבל היא ענקית וכבדה ומסורבלת מידי לטעמי , מה גם שזמן התגובה שלה איטי . אודה לתשובה מהירה
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי אחריות של מאק, אבל אף חברה לא מתקנת את המצלמות של ריקו. יש לי ריקו R6. נתתי אותה לתיקון לטלרם שהודיעו שהם לא יכולים לתקן אותה (לא בגלל שאי אפשר לתקן אותה, אלא בגלל שאין להם חלקים או ידע איך לתקן מצלמות כאלו). פניתי לעוד ספק שירות של מאק (ארליך) וגם הם אמרו שהם לא יכולים לתקן אותה בגלל שאין להם מאיפה להביא חלקים או משהו. בכל אופן , מאק אישרו לי לשלוח את המצלמה לכל מעבדה בארץ (גם מי שלא עובד איתם) ולקבל מהם הערכה לתיקון. עכשיו השאלה שלי היא למי כבר אפשר לשלוח ??? מי מתעסק עם המצלמות האלו ? היבואן של ריקו בארץ (פוג'י) אומרים שהם לא מיבאים את המצלמה הזו ולכן לא מתקנים. למישהו יש הצעות? (האפשרות הבאה שלי היא לשלוח את המצלמה לחו"ל אבל אני ממש לא רוצה לעשות את זה). …
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
שם המצלמה הואFINEPIX5600 ואם יש הצעות יותר טובות (איני בררן)
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכל החברים, ברשותי מצלמת Minolta DiMAGE Z5 ואני צריך לרכוש כרטיס זכרון מסוג SD נוסף. אני חושב לרכוש Micro SD ומתאם כך שאוכל להשתמש בכרטיס הקטן במכשירים אחרים כאשר המצלמה לא בשימוש כגון, טלפון נייד ועוד.. ובכרטיס עם המתאם במצלמה. האם זה אפשרי ? האם זה יכול לגרום לתקלות או לאיטיות של המצלמה ? ובכלל אשמח לשמוע את דעתכם לפני שארכוש. תודה
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
צולם (למרבה ההפתעה) עם nokia n95 בשוק בעיר העתיקה בירושלים
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה קומפקטית חדשה, תמיד המליצו פה על הF40 של פוג'י שהייתה עולה איזה 700 שקל בזמנו, מה היום המקבילה שלה בטווח מחירים הזה ? תודה רבה דרישות: אותן דרישות שהיו לאנשים אשר קנו את הF40 - עובי, איכות תמונה, וצילום וידאו ברמה טובה מאוד. חשבתי על הA590 של קאנון, הבעיה שהיא לא "SLIM"ית ושטוחה, כזאת שמתחלקת לכיס של הג'ינס בקלות (כמו הF40), והצילום וידאו שלה לא משהו, אבל יש אותה ב510 שקל בוואלה, שזה אחלה מחיר. חשבתי גם על הF50, אבל 800 שקל זה כבד מדי.
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
טוב, תמונה חביבה שצילמתי היום, אני לא סגור על השם שלה, אם למישהו יש הצעות יותר טובות אני אשמח לשמוע. בכללי אני יודע שטחנו גם את נושא השמיים כמו את המאקרו של הפרחים, אבל בכל זאת העליתי אותה בשביל לקבל ביקורת כללית ובשביל לקבל הצעות לשיפור / ייעול אם יש כאלה. צולם היום, עם הS9000 (: ] תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! אבא שלי נוסע ביום שבת בערב להונקונג ורציתי כבר לנצל את השהות שלו שם לקניית מצלמת וידאו דיגיטלית שאנחנו רוצים כבר הרבה זמן לפני הכל.. משתלם לקנות מצלמות במקומות כאלה? אם כן אז: הייתי מעוניין, אם מישהו יוכל, בהמלצה על מצלמת וידאו שתכלול צילום סטילס בנוסף לוידאו (לא צריך משהו מטורף.. שפשוט תדע לצלם סטילס). בעניין ההעברה למחשב.. זה נעשה בFireWire נכון? בעניין התקציב- עוד לא ברור מה הוא יהיה אז אשמח אם תציעו מצלמות בכמה תחומי מחירים. זהו בערך.. סליחה אם לא הייתי ברור. תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני דיי סגור על הדגם הזה של קנון. רציתי לדעת אם זו בחירה נכונה ואם במחיר שלה יש משהו יותר טוב (קיבלתי הצעה של המצלמה וכרטיס זיכרון 1GB ב1250ש"ח)? תודה מראש אור.
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את המצלמה ותודה רבה לכל העוזרים P: הבעיה כזאת אני בוחר באפשרויות של המצלמה לצילום הכי טוב הכוונה איכות צילום הכי טובה (לא RAW) וגודל תמונה הכי גדול (ויש לי כרטיס 4GB) והוא אומר לי שכל תמונה תהיה בערך 7MB וגם אפשר לחשב הוא מאפשר לי לצלם בכרטיס ריק רק 520 ומשהו תמונות ז"א באמת 7MB +- לכל תמונה. אבל אחרי שאני מצלם ומעביר למחשב המחשב מראה שהתמונות יוצאות רק בין 3.5MB ל4MB מישהו יכול לעזור? תודה רבה וחג שמייח .
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
סבא שלי קנה מצלמה כזאת ויש לה חיבור USB אך כאשר ניסיתי לחבר אותה למחשב לא קרה כלום, המחשב אפילו לא התריע על חיבור התקן חדש... מישהו יודע במקרה איך להתקין אותה ?
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
באמת שאני לא ממש יודע כמה להוציא על מצלמה טובה אבל אני משער לפי כמה מצלמות שראיתי שזה מחיר סביר. המצלמה תשמש אותי לצילומים רגילים בבית ובחוץ. אני רוצה שיהיה לה נתונים שאני אוכל לצלם ב"אוטומטי" בצורה טובה, אבל גם בהמשך שאני אוכל להתעסק ידנית עם הפונקציות שלה ולצלם בצורה יותר מקצועית. יש הצעות? תודה מראש. עריכה: איך המצלמה הזאתי? >> http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=469625
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר התלבטויות רבות בין הF100fd לTZ5 החלטתי ללכת לחנות ולראות את המצלמות ולהחליט במקום מה לקנות. המוכר בחנות אמר לי ששתיהן מצלמות טובות, אבל אולי כדאי לי לחכות כי יש מצלמה שאמורה להגיע Nikon CoolPix s60 שהיא עם מסך מגע ונתונים מאוד טובים לפי המפרט שיש להם בחנות. מה דעתכם? מישהו מכיר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אבא שלי חזר מחו"ל עם מצלמת וידאו חדשה...היותי הבן אדם הכי טכנולוגי במשפחה אני כמובן למדתי אותה והכל....עוד לא ניסיתי אותה לגמרי (הקלטה...סתם לשחק איתה שיחקתי) ויש מלא פונקציות שאני לא בטוח מה עושות כי אני לא מבין כל כך אבל זה לא קשור חח אני אכוון לאוטומטי... המצלמה היא sony handycam DCR-HC26E לפי מה שאני מבין למצלמה הזאת אין זיכרון פנימי בכלל מכיוון שכל פעם שאני מנסה להקליט משהו זה אומר לי NO CASSETTE INSERTED (משהו בסגנון...) - המצלמה עובדת של מיני קלטות כאלה (mini cassete) והשאלה הראשונה שלי היא: מה קורה אם אני רוצה להקליט 2 סרטי וידאו בשתי "קבצים" נפרדים? או לחלק סרט אחד ארוך לשני קבצים-מה שניתן לעשות במצלמה דיגיטלית עם זיכרון פנימי - מה קורה עם תמונות סטילס? זה כאילו …
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
שלום רב,חשבתי לקנות מצלמה דיגיטלית ראשונה עד עכשיו היה פילם,הדרישות לי הם בעצם עד מחיר 1K והרבה תשלומים (משכורת צבאית) לכן לא רוצה משהו יקר ושיקח הרבה מהשכורת,כמו כן שתיהיה ידידותית למשתמש וכמובן תצלם טוב (וידיאו לא חשוב לי). ב10 שעות שנתנו לי חופשה מה האבט"ש מצאתי את זה" http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1FCcaa560d מה שטוב שזה בא עם זיכרון,נרתיק ו קורא זיכרונות כך שזה חוסך לי כסף,השאלה שלי האם האיכות שלה טובה? והמפרט? כי אני לא מבין אם הזום שיש לה נחשב לגדול,מה זה טווח רגישות,כמו כן יש גם את זאת http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=DVX745 מה דעתכם והאם יש לכם הצעות יותר טובות?
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
חבר מוכר: אם מישהו מעוניין שישלח לי פרטי התקשרות בה.פ
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
האם יש מצלמות קומפקטיות שמגיעות ליכולת של מצלמה רפלקס מקצועית?
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אין לי חוברת אין לי כלום אז אין לי מושג ... בבקשה תגידו לי על הגדרות שכדאי לעשות במצלמה
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
http://www.anandtech.com/digitalcameras/showdoc.aspx?i=2323 יש למישהו פה עוד לינקים לאתרים שמסבירים איך לצלם כל מני דברים..
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
פרצופים משתאים לנוכח מופע אקרובטי של רקדן ברייקדאנס במדרחוב בן יהודה בירושלים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
המאפיינים דיי דומים.. ןהמחירים דיי קרובים לשתיהן יש את אותו חיישן 1/1.6 של פוג'י. ההבדלים שמצאתי מסתכמים ב- ל-F40 +יש זיהוי פנים +סוללה ליטיום נטענת ל-A900 +זום X4 +סוללות AA רגילות יש משהו שאני מפספס? אם זה כל ההבדל יש סיבה לא ללכת דווקא על ה-A900?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-