צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום ביום שישי לאחר התלבטות רבה רכשתי לעצמי F30 זה לא שאני אומר שאני לא מרוצה מהמצלמה, דווקא כן, היא אחלה מצלמה. פשוט ציפיתי ליותר. כל הנתונים שהיו רשומים על הנייר אכן קיימים, אבל.. ישנם מגבלות. כשאני מצלם במצב אוטומטי, אני לא יכול לשנות את ה WB. צילמתי כמה תמונות בלילה עם חברים והם יצאו בגוון כתמתם.. אני לא יכול לשלוט כמעט כל כלום במצב אוטומטי, בגללז ה מן הסתם קוריאם לו מצב אוטומטי.. אבל קצת שליטה על ה WB לא הייתה מזיקה. אי אפשר לשלוט על מהירות התריס וגם על גודל הצמצם... זאת הייתה נפילה בשבילי. חשבתי שאני אוכל לשלוט על שתיהם, אבל לא. או זה או זה. או שאני שולט על מהירות התריס/מהירות הצמצם. כאן אני יכול לשלוט גם עם ה ISO, על ה WB, על מיקום הפוקוס מדידת האור.. כמעט …
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את המצלמה הזו מתצוגה (אני אבדוק טוב טוב שהיא עובדת ועושה את כל העבודה כמו שצריך, אם אתם יודעים מה אני חייב לבדוק במהלך הבדיקה אשמח אם תאמרו. ובכלל מה אתם אומרים על הדיל הזה האם הוא כדאי? :-\
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
תמונה שצילמתי... אני צלם חובבן וסתם מצלם... מעוניין ללמוד אך לא בטוח איך http://img164.imageshack.us/img164/8690/bulbap6.jpg ללא אור שמש, בחדר עם נורת... 75 וואט (בתמונה)
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אבא שלי חזר מחו"ל עם מצלמת וידאו חדשה...היותי הבן אדם הכי טכנולוגי במשפחה אני כמובן למדתי אותה והכל....עוד לא ניסיתי אותה לגמרי (הקלטה...סתם לשחק איתה שיחקתי) ויש מלא פונקציות שאני לא בטוח מה עושות כי אני לא מבין כל כך אבל זה לא קשור חח אני אכוון לאוטומטי... המצלמה היא sony handycam DCR-HC26E לפי מה שאני מבין למצלמה הזאת אין זיכרון פנימי בכלל מכיוון שכל פעם שאני מנסה להקליט משהו זה אומר לי NO CASSETTE INSERTED (משהו בסגנון...) - המצלמה עובדת של מיני קלטות כאלה (mini cassete) והשאלה הראשונה שלי היא: מה קורה אם אני רוצה להקליט 2 סרטי וידאו בשתי "קבצים" נפרדים? או לחלק סרט אחד ארוך לשני קבצים-מה שניתן לעשות במצלמה דיגיטלית עם זיכרון פנימי - מה קורה עם תמונות סטילס? זה כאילו …
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
תמונה שצולמה אתמול תוך כדי טיול קל שערכתי בשוק הכרמל עם המצלמה (: אשמח לתגובות, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
-
שלום לכולם וחג שמח. אני מחפשמצלמה דיגיטאלית טובה, עם וידאו סביר ובמחיר של 1000-1500 ש"ח. חשבתי על סוני DCSC60, מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לעצמי מצלמה טובה עם עדשה טובה, כאשר התקציב נע בין 3000 ל3500 ש"ח. מצלם בעיקר נופים, דיוקני פנים, אנשים וחיות קטנות (: המלצות, מישהו ?
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
האים ל Canon PowerShot SD850 IS/ IXUS950 יש גם עדשה רחבה ? האים היא עדיפה על SD800 ?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
היי בשעה טובה קיבלתי את הS9000 לפני יומיים מצלמה מרשימה מאוד אבל כן היא קצת כבדה והחוסר במייצב מאוד מורגש חוץ מזה הכל בסדר כמה שאלות: 1)האם באמת כדאי לצלם על האיכות הכי טובה (9M באיכות הגבוהה) או שמספיק גם פחות? פשוט על כרטיס של גיגה נכנס רק בערך 200+ תמונות (חשוב לציין שאני לא מדפיס את התמונות) 2)המצלמה לא באה עם חוברת בעברית ורציתי לדעת איפה אני מוצא הוראות בעברית כי ריבוי הפונקציות מתחיל לבלבל אותי 3)מה השיטות הכי טובות למנוע רעידות בתמונה ועל איזה הגדרות? 4)אני מחפש חצובת שולחן (קטנה) איכותית וחזקה. על איזה חברות אתם ממליצים או דגם ספציפי? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
קראתי בכל הפורומים, להלן הנקודות שעדיין לא כ"כ ברורות : אני רוכש מסרטה של קנון בארצות הברית, דרך Amazon, ומביא אותה לארץ, כמובן שבארץ אין למסרטה אחריות, ולכן אני ארכוש ביטוח MACK בעלות של כ 330 ש"ח ל 4 שנים. 1. האם יש מעבדות נוספות בארץ שיש להם הסדר עם MACK פרט לבית הצילום, ארליך וטלרם ? 2. האם יש הבדל בין המעבדות ? (הבנתי שלחלק יש הסכם ישיר מול MACK, שמפשט את הבירוקרטיה) 3. מה קורה אם רכשתי ביטוח MACK אבל המעבדה בארץ לא יכולה לטפל ? הם שולחים לחו"ל הלוך חזור על חשבונם ? 4. קראתי ש MACK נכנסת לתוקף בתום השנה הראשונה של אחריות היצרן, אבל בארץ אין אחריות יצרן, ולכן ביטוח MACK אמור להיות בתוקף מהרגע שהפעלתי אותו (30 יום מהרכישה). האם MACK יכולים לטעון שלמוצר יש אחריות…
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי, חשבנו במשפחה לקנות לאבא ליומולדת מצלמת ווידאו שתשמש אותנו לשימושים משפחתיים (טיולים\ארועים). אף פעם לא הייתה לנו מצלמת ווידאו, ואני לא כל כך יודע מה אני צריך לחפש ומה הם הסטנדרטים. אני מחפש מצלמה בסביבות המחיר של 1000 שקל + - . רק מצלמה סבירה, שתצלם באיכות נורמלית, שתחזיק טוב, שתיהיה פשוטה לתפעול ועם קיבולת זיכרון מספיק גבוהה. תודה! (ד"א, אם זה המקום הלא נכון אשמח אם תוכלו להעביר את זה לפורום המתאים). עדכון: לא משנה. כבר קנינו את ה- Samsung F33.
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
צולם (למרבה ההפתעה) עם nokia n95 בשוק בעיר העתיקה בירושלים
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי חבר שמשתמש במצלמה שלו להעביר קבצים ממחשב למחשב והכל... אצלי ה XP נותן רק אופציה של תמונות - איך אני יכול לשנות את זה ככה שאוכל לאכסן גם מידע במצלמה ? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום זה והוא תותח!!! ושאלתי איזה מצלמה טובה יותר מבין שני אלה : http://www.220v.co.il/site/productspec.asp?id=2167 http://www.digitalplace.co.il/?P2853 ם יש למישהו מצלמה באותה רמה מוזמן להציעה. תודה מראש לכול מגיב.
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום דיי הגזמתם! כבר איזה חודש בלי מאקרו אחד אפילו! תמונות שצימתי היום... מזמן לא היו מאקרואים של צמחים... וחבל :-\ כי לא כולם כל כך משעממים מה דעתכם על התמונות? העריכות היחידות הם הקטנה, הוספת מסגרת וסינון רעשים (המצלמה שלי לא יכולה לצלם כלום בלי רעשים ). תהנו! יום טוב לכוללללםם!!! :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 857 צפיות
-
-
המאפיינים דיי דומים.. ןהמחירים דיי קרובים לשתיהן יש את אותו חיישן 1/1.6 של פוג'י. ההבדלים שמצאתי מסתכמים ב- ל-F40 +יש זיהוי פנים +סוללה ליטיום נטענת ל-A900 +זום X4 +סוללות AA רגילות יש משהו שאני מפספס? אם זה כל ההבדל יש סיבה לא ללכת דווקא על ה-A900?
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
קאנון החליטו לחדש את ה S3 IS והכריזו על ה S5 http://www.dpreview.com/news/0705/07050703canons5is.asp לא שיפורים מדהימים יחסית ל S3 , התושבת לפלאש היא אולי התוספת המענינת ביותר. ובאותה הזדמנות גם על ה SD850 IS http://www.dpreview.com/news/0705/07050702canonsd850is.asp
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
http://cid-3593a9f67021d9c7.skydrive.live.com/self.aspx/%D7%A0%D7%9E%D7%9C%20%D7%AA%D7%9C%20%D7%90%D7%91%D7%99%D7%91/CIMG3739.jpg (סה"כ 8 תמונות) תגובות יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
חשבתי על ה-SONY DSC-V3. מה אתם אומרים יש עוד המלצות ובכלל הייתי רוצה שסבירו לי משהו,למה לפעמים אני רואה מצלמה עם למשל 3 מגה פיקסל שעולה יותר ממצלמה עם 5 מגה פיקסל. אה ועם אפשר הסבר על מצלמות דיגיטליות (איזה אתר שמסביר טוב איך לקנות ומה חשוב - אם אפשר אז בעברית).
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
דוד שלי הביא לי מצלמה מחו"ל כמתנה המצלמה כמו שאמרתי nikon coolpix 2000 עכשיו אני רוצה לדעת איך היא ולמה היא נחשבת איכותית פחות איכותית וכו' תודה לכל העוזרים אלי
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מצלמה FINEPIX S5700 יש לי ביעה להעביר סרט בגודל של GB1.9 מהמצלמה למחשב כל פעם שאני מנסה להעביר המחשב לא מגיב במשך דקה ואז אני רואה קובץ בגודל של 0 "הועתק" להעתיק שאר הדברים כמו תמונות וסרט של 300MB אין בעיה יש לי מערכת הפעלה windows xp home מעודכן ל - SP3 מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה תודה
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-