צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
שלום דיי הגזמתם! כבר איזה חודש בלי מאקרו אחד אפילו! תמונות שצימתי היום... מזמן לא היו מאקרואים של צמחים... וחבל :-\ כי לא כולם כל כך משעממים מה דעתכם על התמונות? העריכות היחידות הם הקטנה, הוספת מסגרת וסינון רעשים (המצלמה שלי לא יכולה לצלם כלום בלי רעשים ). תהנו! יום טוב לכוללללםם!!! :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 851 צפיות
-
-
בשניה תנאי תאורה מזעזעים שלחו אותי לכמעט שעה מול המחשב.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
קראתי בכל הפורומים, להלן הנקודות שעדיין לא כ"כ ברורות : אני רוכש מסרטה של קנון בארצות הברית, דרך Amazon, ומביא אותה לארץ, כמובן שבארץ אין למסרטה אחריות, ולכן אני ארכוש ביטוח MACK בעלות של כ 330 ש"ח ל 4 שנים. 1. האם יש מעבדות נוספות בארץ שיש להם הסדר עם MACK פרט לבית הצילום, ארליך וטלרם ? 2. האם יש הבדל בין המעבדות ? (הבנתי שלחלק יש הסכם ישיר מול MACK, שמפשט את הבירוקרטיה) 3. מה קורה אם רכשתי ביטוח MACK אבל המעבדה בארץ לא יכולה לטפל ? הם שולחים לחו"ל הלוך חזור על חשבונם ? 4. קראתי ש MACK נכנסת לתוקף בתום השנה הראשונה של אחריות היצרן, אבל בארץ אין אחריות יצרן, ולכן ביטוח MACK אמור להיות בתוקף מהרגע שהפעלתי אותו (30 יום מהרכישה). האם MACK יכולים לטעון שלמוצר יש אחריות…
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר התלבטויות רבות בין הF100fd לTZ5 החלטתי ללכת לחנות ולראות את המצלמות ולהחליט במקום מה לקנות. המוכר בחנות אמר לי ששתיהן מצלמות טובות, אבל אולי כדאי לי לחכות כי יש מצלמה שאמורה להגיע Nikon CoolPix s60 שהיא עם מסך מגע ונתונים מאוד טובים לפי המפרט שיש להם בחנות. מה דעתכם? מישהו מכיר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
Dpreview לוקחים את הנסיכה החדשה, בעלת חיישן 35מ"מ לנסיעת מבחן הכוללת גם מס' דגימות להמחשה. שווה להעיף מבט. http://www.dpreview.com/articles/canoneos5d
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
"פירסום" ראשון של תמונות, מחכה לתגובות [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום ביום שישי לאחר התלבטות רבה רכשתי לעצמי F30 זה לא שאני אומר שאני לא מרוצה מהמצלמה, דווקא כן, היא אחלה מצלמה. פשוט ציפיתי ליותר. כל הנתונים שהיו רשומים על הנייר אכן קיימים, אבל.. ישנם מגבלות. כשאני מצלם במצב אוטומטי, אני לא יכול לשנות את ה WB. צילמתי כמה תמונות בלילה עם חברים והם יצאו בגוון כתמתם.. אני לא יכול לשלוט כמעט כל כלום במצב אוטומטי, בגללז ה מן הסתם קוריאם לו מצב אוטומטי.. אבל קצת שליטה על ה WB לא הייתה מזיקה. אי אפשר לשלוט על מהירות התריס וגם על גודל הצמצם... זאת הייתה נפילה בשבילי. חשבתי שאני אוכל לשלוט על שתיהם, אבל לא. או זה או זה. או שאני שולט על מהירות התריס/מהירות הצמצם. כאן אני יכול לשלוט גם עם ה ISO, על ה WB, על מיקום הפוקוס מדידת האור.. כמעט …
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי חבר שמשתמש במצלמה שלו להעביר קבצים ממחשב למחשב והכל... אצלי ה XP נותן רק אופציה של תמונות - איך אני יכול לשנות את זה ככה שאוכל לאכסן גם מידע במצלמה ? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
חשבתי על ה-SONY DSC-V3. מה אתם אומרים יש עוד המלצות ובכלל הייתי רוצה שסבירו לי משהו,למה לפעמים אני רואה מצלמה עם למשל 3 מגה פיקסל שעולה יותר ממצלמה עם 5 מגה פיקסל. אה ועם אפשר הסבר על מצלמות דיגיטליות (איזה אתר שמסביר טוב איך לקנות ומה חשוב - אם אפשר אז בעברית).
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון (מתייחס גם למצלומות וידאו דיגיטליות) רכשתי לפני חודש מצלמת וידאו דיגיטלית של סוני בעלת 40 GB של דיסק קשיח - DSR 35 (מחליפה את 32) חזרתי מטיול בקנדה , וכמה דברים הפתיעו אותי - כל קטע צילום מופיע כסרטון בפני עצמו , לא ניתן לצפות בסרטים כסרט אחד ארוך. הסרטים הם בפורמט MPEG , וגם אני לא בטוח שהם הכי איכותיים שניתן... מה ניתן לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! אבא שלי נוסע ביום שבת בערב להונקונג ורציתי כבר לנצל את השהות שלו שם לקניית מצלמת וידאו דיגיטלית שאנחנו רוצים כבר הרבה זמן לפני הכל.. משתלם לקנות מצלמות במקומות כאלה? אם כן אז: הייתי מעוניין, אם מישהו יוכל, בהמלצה על מצלמת וידאו שתכלול צילום סטילס בנוסף לוידאו (לא צריך משהו מטורף.. שפשוט תדע לצלם סטילס). בעניין ההעברה למחשב.. זה נעשה בFireWire נכון? בעניין התקציב- עוד לא ברור מה הוא יהיה אז אשמח אם תציעו מצלמות בכמה תחומי מחירים. זהו בערך.. סליחה אם לא הייתי ברור. תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
התפלאתי שאף אחד עדיין לא צילם את הקשת שהופיעה אתמול למספר דקות בת"א, אומנם תפסתי את הקשת אבל זה היה צילום גרוע אוטומטי מתוך הבית והאיכות לא משהו. בכל זאת אני יראה לכם את התמונה ויזמין את מי שצילם להראות לנו את הקשת מכל מיני זוויות ואיכויות. הבהרתי טיפה את התמונה שתהיה פחות או יותר ברורה לעין...
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום! אני מחפשת מצלמה דיגיטלית וידידותית.. היא למטרות "לא מקצועיות" אבל חשוב שהתוצר יהיה איכותי! 8 מגה פיקסל לפחות, זום אופטי X5 וממשק ידידותי ראיתי את הדגם של Olympus mju840 מבחינת נתונים יבשים היא נשמעת לי סבבה.. אשמח להמלצות נוספות ולחוות דעת על הדגם הזה שבוע נעים ותודה ליאת
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
קאנון החליטו לחדש את ה S3 IS והכריזו על ה S5 http://www.dpreview.com/news/0705/07050703canons5is.asp לא שיפורים מדהימים יחסית ל S3 , התושבת לפלאש היא אולי התוספת המענינת ביותר. ובאותה הזדמנות גם על ה SD850 IS http://www.dpreview.com/news/0705/07050702canonsd850is.asp
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
לדוגמא: ראיתי כמה וכמה פעמים צלמים משתמשים בזה, אניל א בטוח אבל אני חושב שזה נועד לסינון השמש :-\ מישהו יכול להסביר לי על זה יותר? תודה, רומן.
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
האים ל Canon PowerShot SD850 IS/ IXUS950 יש גם עדשה רחבה ? האים היא עדיפה על SD800 ?
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום זה והוא תותח!!! ושאלתי איזה מצלמה טובה יותר מבין שני אלה : http://www.220v.co.il/site/productspec.asp?id=2167 http://www.digitalplace.co.il/?P2853 ם יש למישהו מצלמה באותה רמה מוזמן להציעה. תודה מראש לכול מגיב.
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
קודם כל יש לי שאלה: איך אני מוריד משקל של תמונה מבלי לשמור אותה בצייר? ? זה מוריד את האיכות בכמות מורגשת ואיך אני עושה שיראו את התמונות ממוזערות ובלחיצה הן יופיעו בגודל מלא?? רוח רפאים תמונה ישנה רק ערכתי
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
סבא שלי קנה מצלמה כזאת ויש לה חיבור USB אך כאשר ניסיתי לחבר אותה למחשב לא קרה כלום, המחשב אפילו לא התריע על חיבור התקן חדש... מישהו יודע במקרה איך להתקין אותה ?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
http://cid-3593a9f67021d9c7.skydrive.live.com/self.aspx/%D7%A0%D7%9E%D7%9C%20%D7%AA%D7%9C%20%D7%90%D7%91%D7%99%D7%91/CIMG3739.jpg (סה"כ 8 תמונות) תגובות יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-