עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום אני מחפש מצלמה קומפקטית בעיקר לטיולים לצילום נופים חשוב לי זום טוב ואיכות צילום טובה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? באור יום האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות ה…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by chenrp,

שלום, יש ברשותי מצלמה SONY DSC S5000. השתמשתי בה טיול אחד. בבית העברתי את התמונות למחשב. היא עבדה מצויין. מאז היא שכבה שנתיים במגירה. ועכשיו היא לא נדלקת כלל. כשלוחצים על כפתור ה POWER או ה PLAY, היא מהבהבת בצבע אדום למשך שניה וכלום לא קורה. העדשה בפנים ולא תקועה או משהו כזה. ניסיתי להפעילה ללא כרטיס הזיכרון. הסוללות חדשות... ? אשמח לדעת אם אפשר לצרוב לה גרסה חדשה או לבצע לה ריסט או לפחות מקום שיתן לי שירות (לא יודע עד כמה זה ישתלם בכלל). תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by LoveStoned,

איך המצלמה הזאת ? http://www.photogalnet.co.il/default.asp?catid={A2E4AE13-5FD8-11D8-AE0D-00105AAB0C96}&details_type=1&itemid={59F382A6-F3D7-467D-9077-AAA266B00A9A} מגה פיקסל:5 גודל מסך:2.5 אינץ' סוג סנסור:Ccd רזולוציה מקסימלית:1944X2592 אסא:אוטו, 100-400 זום (רחב):38mm זום :114mm זום אופטי:x3 זום דיגיטלי:x4 מייצב תמונה:לא פוקוס ידני:כן פוקוס אוטומטי: כן מרחק מיקוד:50cm וידאו: 640X480 כרטיס זיכרון: MsDuo , MsDuoPro זיכרון פנימי: -- כרטיס זיכרון בחבילה:32mb סוללות: Np-fe1 משקל:134g

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  4. מחפש מצלמה עם זום 10 ומעלה עד 1000 שקל .. חשבתי על הפוג'י S1000fd היא עולה 850 ש"ח .. יש לכם אולי אלטרנטיבות יותר טובות ?

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  5. תקציב - בכותרת. ניסיון - לא משהו רציני בשום צורה שהיא. כיום יש לי פנסוניק TZ-20 , שאיכות התמונה שבה סבירה + אני לא מתכוון להדפיס כלום. מעוניין בצילום וידאו איכותי, זום גדול. המצלמה כרגע היא עקב טיול לאפריקה, ובהמשך כמובן לטיולים אחרים ושימושים כלליים נוספים. מבירור נרחב בימים האחרונים, אני מבין שאני מחפש מצלמה בעלת זום של X30 ומעלה, בעלת חיישן BSI-CMOS. כמו כן להבנתי נדרש מייצב עקב הזום הנרחב. ועדיפות למצלמה עם מצב אוטומטי טוב ככל הניתן. חשבתי על דמוי SLR שייתן לי את רוב אם לא כל הדרישות, אבל תמיד ישנה עדיפות קלה לקומפקטית ככל האפשר. מה המצלמה המומלצת ביותר שתוכלו להציע לי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני נוסע לארה"ב השבוע... הייתי מעוניין לדעת איזה מצלמה הכי טובה לקנות? אני לא מבין הרבה, הצרכים שלי הם: מצלמת סטילס איכותית. זום אופטי הכי גבוה שאפשר (מינמום X4). 5 מגה פיקסל לפחות. שתהייה חברה מוכרת. יש אפשרות קצת יותר מ- 300 דולר... תודה.

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  7. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מצלמה חדשה ע"ס 1.5K שתתאים בעיקר לטיולים, ולצילום של נופים! אשמח אם תמליצו לי על דגם כלשהו.. בנתיים חשבתי על זאת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469625 אשמח לקבל תגובות... ד"א , איזה פיצ'ר חשוב צריך שיהיה במצלמה בשביל שאוכל לצלם נופים בצורה טובה יותר? תודה רבה לכולם!

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  8. שלום, ברצוני לרכוש מצלמת סטילס דיגיטלית, עם זיכרון במחיר של 1500 ש"ח. אני דיי נוב בדברים האלו ולא יודע כמה זיכרון צריך, זמן שימוש, זום וכו'. אשמח אם תכוונו אותי למצלמה שתספק אותי, ותענה על צרכיי. תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. האם קיימת מצלמת סטילס דיגיטלית, שיכולת הקלטת הווידאו שלה (הסרטה) הוא טוב יותר מההסרטות הגרועות של רוב מצלמות הסטילס ? או במילים אחרות, מהי מצלמת הסטילס הדיגיטלית, שיש לה את צילום ווידאו האיכותי ביותר ?

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  10. האם קיימת מצלמה עם פונקציית HDR מובנית? הכוונה שבלחיצת כפתור אחת, היא מצלמת שתי תמונות (ואפילו יותר) בחשיפות שונות והופכה אותן לתמונה אחת? (בעצם לתמונת HDR) אם קיים כזה דבר, אני רוצה משהו לא מקצועי, אלא צילום ביתי יותר.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  11. שלום לכולם, אני יודע שקשה לשלב בין מצלמת סטילס ובין מצלמת וידאו....אך אני זקוק להמלצתכם לקנייה של מצלמה כזאת בתקציב של עד 2000 ש"ח. זאת תהייה המצלמה הדיגיטלית הראשונה ולא נראה לי שאוכל להרשות לעצמי בקרוב גם מצלמת וידאו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי שנה לא הייתי פה , הרבה פיקסלים זרמו מאז במצלמות הפנטקס K100 והFUJI F 11 עבדו הרבה .. את הפנטקס אני לא מתכוון להחליף בקרוב , אולם את הFUJI F11 אני חושב להחליף למצלמה קטנה וקטלנית השאלה, האם יש משהו דומה ל F11 היום ? מבחינת חיישן ורגישות ISO טובה ? האם קיימת מצלמה קטנה עם עינית? כמו כן כיוונים ידניים. מייצב הוא חובה (למרות שנראה לי שאין דבר כזה היום מצלמה ללא מייצב... כמו שאמרתי אני הרבה זמן לא בחיפושי מצלמות) יש איזה המלצה ? (BOREN ? )

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. כשאני מסתכל בתמונות על המסך האחורי של המצלמה יש שוליים שחורים מצד ימין ושמאל. אפשר לפתוח את התמונה על כל המסך ?

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by sgt_flippy,

האם מישהו מכיר את התופעה ואיך לפתור אותה? כבר הוצאתי את העדשה וחיברתי אותה , הוצאתי את הסוללה , והוצאתי את הכרטיס והחזרתי את הכל וזה עדיין ממשיך לי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by sgt_flippy,

האם יש כאן אנשים שיש להם את המצלמה שיכולים לתת חוות דעת לגבי הצילום שלה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by dvorili,

שלום רב. המצלימה שלי דולקת. קוץ הפלש. אבל כשאני לוחצת על כפתור הצילום. המצלימה לא מגיבה. אולי יש למישהו רעיון למה זה קורה?

17. היי http://www.dvxcam.com/products/cams/index.php באתר זה מוכרים ישנה מצלמת קסדה מסוג DVXpert אני מעוניין מאוד לרכוש אותה, ולהקליט ממנה לCANON MV700I שיש לי. השאלה שלי היא כזו.. האם לדעתכם יש שם "אמת בפרסום" המצלמה תוכל לעמוד ברעידות זעזועים קפיצות שהאופנוע מייצר ? באתר טוענים לאיכות DVD בצילום, מה אתם אומרים ..? בתודה מראש...רוני

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 5000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. גבוהה 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מגוון canon powershot 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) מעט בחושך, הרבה אור יום, לצלם אנשים ממרחק רב. 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותי…

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by mirit,

הי שמי מירית (חדשה בפורום), אני לומדת צילום לבדי בבית בעזרת ספרים וקורסים בוידאו. אני כרגע מצלמת עם מצלמה דיגיטלית פשוטה של אולימפוס ואני מחפש לשדרג למצלמת DSLR חצי-מקצועית חדשה השבוע. אני קראית הרבה ביקורות על מצלמות רפלקס (DSLR) באינטרנט כדי למצוא את המצלמה אשר תתאים לצרכי שלי. אני מתכוונת בעיקר לצלם תמונות מאקרו ואני מחפשת מצלמה (גוף) בתקציב עד 8000 ש"ח ומוכנה לשקיע עוד 4000 ש"ח על 2 עדשות, כאשר האחת עדשת מאקרו והשנייה עדשה רחבת זווית. באינטרנט מצאתי מידע רב, גם באתרים בעברית בנושא צילום דיגיטלי וגם אתרים באנגלית, הנה סיכום של המידע שאספתי וההתלבטויות שלי בקשר לרכישת מצלמת DSLR חדשה: Nikon D90 DSLR - המצלמה ניקון D90 היא אחת המצלמות שאני הכי שמתי עליה עין. מדובר על מצ…

• 13 תגובות
    • 4k צפיות
  20. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת מה מצלמת הרשת הכי טובה כיום בשוק?ומה צריך לדעת(אילו נתונים-מפרט)לפני הקנייה? אשמח לתגובה בתודה מראש ZIK

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש מצלמת רשת איכותית אשר מסוגלת להפיק תמונות סטילס איכותיות ככל האפשר לצילום פנים. בחיפושים שלי מצאתי את ה logitech pro 4000 אבל לא ניסיתי אותה בפועל. האם מישהו מכיר אותה ויכול לחוות את דעתו? האם יש מצלמות מומלצות אחרות? מהם הפרמטרים החשובים אשר משפיעים על איכות התמונות שהמצלמה מפיקה? ממש זקוקה לעזרתכם, קרן

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  22. Started by Nurit Cohen,

יש לי 2 מצלמות שיואמי, האחת זו המצלמת ומסתובבת 360 מעלות, והשניה פשוטה יותר. שתיהן היו בשימוש והכל היה תקין. כרגע שצי המצלמות לא מצליחות להתחבר: 1. מצלמת 360 מעלות: היתה מחוברת ללא בעיות עד לפני כארבעה ימים , ואז פתאום האפליקציה כותבת מצלמה לא מחוברת. כל הנסיונות להתקינה מחדש לא צלחו. כולל ריסט למודם , למצלמה, כולל התקנה מחדש של האפליקציה. המצלמה לא מצליחה לזהות את הקידוד QR , בשלב הזה אין זיהוי לוויפאי של הבית, למרות שאני בוחרת את הרשת שלי בבי. בדקתי והסיסמה נכונה. בהגדרות הוויפי בטלפון מצאתי שנוספה לי רשת נוספת, רשת של המצלמה - ויתכן שזו הבעיה?! מי נתקל במצב הזה? 2. לגבי המצלמה הפשוטה יותר, גם היא לא מזוהה באותו השלב, אבל כשרק היא מחוברת לא רואים את…

23. שלום, אני צלם וידאו וגם סטילס,עובד עם ציוד מקצועי ומצלמות סטילס יקרות וטובות. אני מחפש מצלמה חדשה קומפקטית, שתחליף את הישנה שלי (חדשה אומנת אך לא מספקת אותי,משהו פשוט). כיוון שאני צלם במקצוע שלי, חשוב לי שיהיה אופציה של צילום ידני עם שליטה מוחלטת בחשיפה,צמצם ואסא. זום- גם X6 יכול להספיק. - חשוב לי גם תמונות טובות ,שבם ללא פלאש (מקומות עם תאורה הרבה חשיפה,ISO1600). - שתשמש גם למקור וידאו טוב לטיולים (איכותי כמה שניתן). אני אוהב את הצבעים של CANON. תקציב סביב 1000 שקל. 1. חשבתי על ה A720. איך היא ? 2. יצא לי להשתמש ב SD600 הקטנה של קנון, ממש דקה, אבל לא ממש אהבתי את האיכות. היא נחשבת טובה ביחס ל 720 ? 3. לגבי אחריות- הבנתי שחברת 4H מביאה מצלמות "מחודשות" ונחשבת כ"לא טובה" ב…

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by benor,

... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  25. http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=369861 איך זה יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.