עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by aleXtazi,

סתם אתמול החלטתי לעשות סיבוב אולי נימצא איזה מהשהו לצלם וראיתי חתול בגובה של איזה 2.5 מטר על העץ..עזרתי לו לרדת ואז הוא התחיל לרדוף אחרי אז צילמתי אותו על הדרך. אני יודע שהעריכה קצת כבדה אבל אני אישית אהבתי את זה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  2. שלום, אני צריך לסרוק כמות מאסיבית של תמונות באיכויות שונות ובגדלים שונים - בערך 2000 תמונות אני צריך שכל תמונה תישמר לי בקובץ נפרד איך שאני רואה את זה יש לי שני אפשרויות בהן אני צריך את עזרתכם: 1. האם קיימת חנות אשר מציעה שירות כזה - אום כן האם ידוע מהי העלות הבסיסית (תמיד אפשר להתמקח) 2. במידה והעלות הנה גבוהה - האם קיים סורק עם FEEDER אשר יבצע עבודה זו נאמנה - שאתם יודעים זאת מנסיון (ולא מקריאת מפרט) אשמח מאוד להערותיכם המלומדות, גבריאל

3. Started by wons,

בין קסא"מ לקסא"מ ומתוך העייפות של קריעת התחת בעבודה החלטתי לנסות לצלם קצת. יש לי מצלמת P&S די פשוטה ככה שאין לי הרבה אופציות לשחק עם עומק השדה וכו' ... אז החלטתי לשחק עם התאורה של המנורת שולחן שלי אשמח לקבל ביקורת מה אפשר לשפר בתנאים שיש לי

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  4. Started by Gimel,

אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מצלמת וידאו קלה לתפעול, קטנה ובנויה טוב. המצלמה מיועדת לשימוש של מספר אנשים, בעיקר בטיסות לחו"ל (כ-10 פעמים בשנה) ולכן אני מחפש משהו שלא יתקלקל מכל מכה קטנה. תודה רבה! עריכה: מישהו יכול לזרוק מילה בכיוון?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by Ido.G,

שלום, כזכור, פירסמתי פה ת'רד על חבר שרוצה לקנות מצלמה. בכל מקרה- בסוף הוא קנה את ה Canon A580 במחסני חשמל. הכל בסדר, אבל יש שם משהו מוזר. כמסתכלים במסך LCD על מנורות (או ליתר דיוק מכוונים את המסך על מנורה), נותר מעיין פס מרצד כזה במרכז המסך. לא ברור בדיוק למה הוא נוצר.... ובכל מקרה כאשר אין תאורה מול המצלמה הוא נעלם. גם התמונות יוצאות בסדר. עם זאת, זה מוזר למדי. האם לדעתכם הדבר הזה תקין או לא?

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
    • 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. ברשותנו כרגע מצלמה של Canon מדגם S3 שקנינו לפני פחות משנה. אבי טס בקרוב לארה"ב וחשב לקנות שם מצלמה טובה יותר, וללכת לכיוון קצת יותר מקצועי. אבי משתמש במצלמה מעט בעבודתו אך יותר בתור תחביב ויוצא לו לא פעם להגדיל את התמונות לגדלים גדולים. כמו כן הוא אוהב לצלם בים בעיקר ציפורים. חשבנו ללכת על מצלמת SLR, אך מכיוון שאנחנו לא ממש מחוברים לשוק, ולא ממש לשוק האמריקני אני מתייעץ איתכם. התקציב הוא 450$ למצלמה+עדשה(שהבנתי שהיא החלק החשוב בכול הסיפור), דגם שמישהו המליץ לי עליו הוא הD40 של ניקון שראיתי שניתן להשיג ב270$ בערך ללא עדשה. אני מחפש המלצה לגוף+עדשה(עדיף מצלמה עם סוללה נטענת), ואם אפשר לכלול בעניין גם תיק וכרטיס זיכרון מצויין. אם לדעתכם התקציב ממש לא מספק אשמח להסבר, זיכרו ש…

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  7. איך בכלל השוק של המצלמות האולטרה קומפקטיות כיום? יש כאלה ששוות משהו? ושהן באמת דקות? על כל פנים, אני מחפש לי מצלמה שתיהיה כמה שיותר דקה ונוחה בכיס (כמובן שעם מסך), שתשמש אותי בעיקר לתמונות "עם החבר'ה" במסיבות/פאבים או סתם בבתים. כרגע יש לי מצלמה יותר "רצינית" של פוג'י (עלתה לי ולאחותי מעל 2500 ש"ח), שכרגע אני לא זוכר את הדגם. איתה אני משתמש לטיולים, וצילומים רציניים יותר (אני צלם חובב, ואחותי משתמשת בה ללימודים שלה, וגם צלמת חובבנית). אבל אי אפשר לקחת אותה למסיבות, ולערבים עם החברים, כי ת'כלס היא מסורבלת מאוד. אז חשבתי לעצמי שאולי שווה סופסוף להסתכל לכיוון שוק המצלמות האולטרה קומפקטיות, בתקווה שכבר יש שם דגמים שבאמת יתנו לי את מה שאני צריך. הדרישות שלי הן: מחיר באיזור האל…

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by benor,

החוף הירוק.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by galz,

שחקתי היום עם הa85 של חבר, וממש אהבתי. אני רוצה לקנות משהו דומה, והכי נראה הלי הa510. היא אמורה להיות שיפור של ה a75 שהיא דרגה מתחת לa85. יהיו הבדלים משמעותיים או שזה רק המגה פיקסל? מאד התלהבתי ממהירות התגובה ונוחות התפעול... הן זהות בנושא הזה? בתיאור כתוב שהיא פועלת על 2 סוללות אבל במפרט כתוב 4. לפי מה שאני יודע זה 2... נכון? איך הקיט הזה? (גם מבחינת מחיר, גם מבחינת שילוב המוצרים, גם מבחינת החנות עצמה - מומלצת, מקצועית, איכותית...) http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=476&p=0 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=267&p=26 יש לי כבר 4 בטריות 2300 של gp ומטען.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by zoman,

ברצוני לקנות מצלמה דיגטלית עד 2500 ש"ח ,חשוב לי שהיה זום OPTICAL גבוהה כמה שניתן יותר ,לא חשוב לי הגודל הפיזי של המצלמה ,שתהיה כמה שיותר איכותית.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by itaim,

יש לי את המצלמה Z2 של מינולטה לחבר שלי יש איזה מצלמה של קאנון לא זוכר דגם מדוייק... שאני מצלם אצלי אז בהתחלה יש ריבוע אדום אחד שמסמל על מה המצלמה מפוקסת ואצלו יש איזה 5 ריבועים מזה אומר? מה יותר טוב? מה ההבדלים בכלל?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  12. Started by benor,

באחד מן הימים - שביל ישראל. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  13. השבוע שתי עדשות יוצאות דופן מתוצרת סוני: DSC-QX10 ו-DSC-QX100. למעשה לא מדובר בעדשות פשוטות, אלא בעדשות-מצלמות: כל אחת מכילה בתוכה גם חיישן, מעבד, משדר WiFi/NFC וחריץ לכרטיסי SD. כלומר, למרות גוף שנראה כעדשה בלבד מדובר במצלמות לכל דבר, המסוגלות ללכוד ולשמור תמונות, וחסרות רק אמצעי קלט ופלט, כדי לשלוט בצילום ולראות את התמונות המצולמות. הטריק הוא שהעדשות הללו נועדו "להתלבש" על מכשירים חכמים ולהחליף את עדשת המצלמה שלהם - כך שהמכשיר המארח שולט בעדשה ומקבל את התמונות באמצעות קישוריות אלחוטית. סוני תוציא אפליקציות לתקשורת עם העדשה עבור מכשירי iOS ואנדרואיד. http://www.sonyalpharumors.com/sr5-hot-first-images-of-the-new-dsc-qx10-and-dsc-qx100-lens-cameras/

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. רצוי שתהיה קומפקטית. זום - לא ממש צריך כי אני לא הולך לצלם ממרחק וגם ככה אני מתכנן קנייה של מצלמה רצינית יותר אבל לא כרגע. אם אפשר גם אפשרויות לשליטה על הצמצם וכו' והסבר מה זה נותן ואם זה שימושי בכלל אז אני אשמח. חשבתי על ה-SONY DSC-W17 או על ה-Nikon Coolpix 7900 מי עדיף מבין השניים או שאולי כדאי ללכת על הקנון כי אני רואה פה הרבה המלצות על ה-A95 או על ה-A510/520 מה עדיף? אגב חשוב לי שתהיה מצלמה כמה שיותר איכותית במסגרת התקציב.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by udi_bram,

מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? ... התקציב לא רלוונטי, אבל אם יש אופציה זולה ואופציה יקרה - לפרט את היתרונות של היקרה. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? ... אממ גם צילום יומיומי וגם צילום אומנותי. בכל תנאי התאורה. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). ... אין לי פלאש חיצוני ואני גם לא בונה על אחד. חשוב לי שיהיה מעט noise, עד כמה שאפשר. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? ... בלי חצובה. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? ... לא. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת …

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  16. 1100D 600D 200-400 F4 עם מכפל מובנה F4 500 F4 600 שתי האחרונות הן חידוש של דגם קודם שבין השאר קנון הצליחו להוריד הרבה משקל 17 ו 24 אחוז... שני פלאשים ברמת כניסה ו 5 קומפקטיות כאן: http://dpreview.com/ תהנו...

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by dsane,

חשוב מאוד שתעבוד על סוללות AA ויהיה לה זום של לפחות כפול 8. כמה שיותר אפשרויות ידניות יותר טוב

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  18. האם יש אפשרות להעביר תמונות מהמחשב למצלמה ??.....ניסיתי כמה פעמיים ולא הלך

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אהלן, במצלמה שלי(K200D) עשיתי אופציה שכאשר אתה מצלם תראה גם את ההיסטוגרמה של התמונה. עכשיו לפי זה, הייתי רוצה לדעת אם התמונה שלי תצא חשופה יפה, או לא. השאלה מה היא חשיפה נכונה על פי היסטוגרמה. אשמח להסבר קטן, בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  20. שלום, אני חדשה פה ואני אוהבת לצלם כמובן, ואני בת 16 וחצי מאזור המרכז ואוהבת להיות בטיולים בצפון ... מאיפה אתם ובני כמה? והנה התמונות שצילמתי בנופית, מקום מיוחד בצפון שיש נוף מדהים. יש כאן תמונות של ההבדלים בין הקיץ לחורף, בין פסח וראש השנה. רואים שלפי הנוף באותו מקום, בקיץ הנוף יותר חום ובחורף יותר ירוק. [attachment deleted by admin]

21. Started by shimon23,

אני מעוניין להעמיק את ידיעותי בתחום הצילום, על מנת להוציא תמונות טובות יותר. האם אתם מכירים אתר/ספר טוב שיכול לעזור לי בזה? איך אתם התמקצעתם בצילום? נכון לעכשיו המצלמה שלי היא Canon a720 שהא לא משהו, אך גם עם מצלמות פחות טובות ממנה ראיתי תמונות מדהימות של אנשים פה.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by Drazick,

תן בתופים: וגם בחצוצרה: מי הכי מהיר בעיר:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מחבר את המצלמה שלי GR-DV500 של JVC דרך הUSB ווינדוס אקס-פי לא מוצא דרייבר מתאים. למי שיודע איך פותרים את זה.. אשמח לעזרה.. תודה..

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  24. היי חבר'ה היום קניתי את המצלמה הנ"ל וההתרשמות הראשונית ממנה היא טובה אבל התחלתי לצלם ולהגיד את האמת התאכזבתי מאד מאיכות התמונות שיצאו לי ממנה. עכשיו כרגע המצלמה עומדת על AUTO, אבל ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות הידניות שלא הניבו תוצאות טובות מהAUTO. האיכות עומדת על 6M N, ז"א NORMAL. עוד לא ניסיתי FINE, אבל עם כרטיס של 2GB אני מקבל הערכה שיכנסו בערך 680 תמונות, מה שאומר גודל תמונה מטורף. הנה כמה דוגמאות של הטשטוש\גרעינות\מריחה (אם אפשר לקרוא לזה מריחה) שאני מקבל בתמונות: *אני יודע שבתמונה השניה לא מופיע תצוגה מקדימה, אבל התמונה בלינק עובדת. הנה עוד תמונה, שיצאה קצת יותר טוב, אבל עדיין לא ממש לטעמי. מה יכול לגרום לזה? אני עושה משהו לא נכון? משהו מוגדר לא נכון? כל ש…

• 2 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.