צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1437139 תגידו לי אם שווה לקנות אותה.. בהתחשב במחיר ובביצועים....
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את המצלמה אחרי שההורים שלי קנו אותה בספרד. אני כבר יודע לצלם ולהתעסק איתה להעביר תמונות לשנות מצבים וכו' אבל צילום ידני ממש מעניין אותי והחוברת הוראות בספרדית, מישהו יכול לתת לי לינק או משהו שקשור להוראות באנגלית? ניסיתי באתר של קנון העולמי ולא מצאתי. נ.ב קיבלתי אחריות אירופאית על המצלמה זה מין דף חתום כזה אני צריך לעשות עוד משהו עם האחריות כדי לממש אותה? או שאם קורה משהו למצלמה פשוט הולכים לקרט או לחנות של קנון עם האחריות הזו ומחליפים מצלמה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לצלם תמונה במהירות צמצם של 4 שנ' ואני לא מצליח להגיע למצב זה, עיינתי בספר ההדרכה ולא ממש מצאתי את מה שרציתי. ניסיתי לעשות זאת במצב MANUAL אבל לא ממש הצלחתי תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, כמו שכתבתי בכותרת המצלמה מיועדת לצילום טכניקת תנועה באיזור פתוח. אני לא מחפש משהו יקר ומורכב, אלא פשוט אבל יעיל מבחינת צילום התנועה. חשוב שיהיה ניתן להעביר בקלות את צילומי הוידאו מהמצלמה למחשב. 1. התקציב : בערך 2000 ש"ח, אך ניתן יהיה להוסיף מעט. 2. אין לי ידע קודם בצילום. 3. התנסיתי בעבר בצילום במצלמת וידאו sony DCR-TRV285E . הבעיה במצלמה הזאת שלא ניתן להעביר צילומי וידאו למחשב בקלות (או שלפחות אני לא יודע לעשות זאת). 4. צילום טכניקת תנועה באיזור פתוח. זה יכול להיות בשעות הבוקר צהריים או ערב. 5. לא מדפיס כלום. 6. טווח אורך המוקד (מיקוד?) בעדשות. לא ממש הבנתי למה הכוונה ואם זה רלוונטי למצלמת וידאו. 7. גודל המצלמה אינו חשוב, אך היא צריכה להיות ניתנת להצבה …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חושב לקנות Nikon D5500 (בהונג קונג, לשם אסע עוד שבוע). למישהו יש ניסיון איתה? המלצות / הסתייגויות? האם מתאימה לשימוש מתחיל? הWIFI עובד כמו שצריך ומתממשק עם הסמארטפון? תודה דניאל
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
תגובות והארות לשיפור בברכה הדגש הוא קומפוזיציה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמת Canon S5 IS - שראיתי כבר שאנשים לא מתים עליה (בלשון המעטה) ... בכל אופן הציעו לי להחליף את המצלמה בתמורה לזיכוי של 800 ש"ח ולרכוש חדשה במקום. על פניו נראה לי שזה לא ממש כדאי... אני עדיין לא שולט במצלמה ב100% ויתכן שזו הסיבה שאנילא מצליח להוציא תמונות טובות. או שבאמת המצלמה לא טובה, וכדאי להחליף אותה כל עוד אפשר?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות לחנויות צילום באיזור המרכז תודה יניב
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הרעיון להיפגש כולם להחליף חוויות לצלם אחד את השני (וגם אם זה יוצא לפועל צריך מקום שנוכל לצלם המון תמונות חחחחח)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צולם לפני שנה בערך, ושכחתי מזה לגמרי [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
טוב לאחר התעכבויות בניו יורק- אני רוכש את המצלמה בB&H- למרות שהשבוע הם העלו את המחירים ב40 דולר(הם וגם J&R). אני פונה לאלו שכן מחזיקים או יש להם ידע בנושא על הדגם הנ"ל או הדומים לו TZ7-8 וגם TZ5. שאלתי לנושא, האם בטרייה ספייר אחת תספיק למקום בלי טעינה של שבוע וללא שימוש בוידאו(יש כמה וכמה מקומות כאלה בטיול שלי). וכמובן האם לקנות מקוריות של פנסוניק(עולות 30 דולר) לעומת חליפיות שעולות בין 15 ל20 דולר(פה בארץ המחיר הוא 300 למקורי ו160 לחליפי)??? אודה לכם על העזרה, אני רוצה להזמין לפני החג(הם עוד עושים משלוחים עד צהרי יום רביעי)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מצלמה טובה במחיר של בין 700 ל 850 ש"ח עם עדשה של 28 מ"מ. אני לא יודע איזה כדאי. המבחר לא כזה משהו. רוב המצלמות הטובות במחירים האלו הן עם 35-38 מ"מ וזה לא כל כך עוזר לי. בכל אופן, אי אפשר לבקש משהו מדהים במחיר הזה, אבל המינימום: איכות טובה מאוד באור יום. איכות סבבה עד "בסדר" בצילום לילה (דוגמא - בלי יותר מדי רעש דיגיטלי עם ISO של עד 400). קומפקטית או סופר קומפקטית. זום אופטי של X3 במינימום. אורך חיים נורמלי לסוללה (עדיף לתיום יעודית). מייצב תמונה אפקטיבי , כלומר שלא סתם דחפו שם מייצב אלא שידוע שהוא באמת טוב (בחיישן או בעדשה... לא באמת משנה). שימושים - חיי משפחה, outdoor וזהו פחות או יותר. אז מה אתם ממליצים. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מעניין אם עוד מישהו צילם את המאורע...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין בחוות דעת על SP-550UZ Olympus חוות דעת ב מיוחד בנושא הזמן תגובה בן צילום לצילום. דן
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני חיפשתי לתומי מצלמה דיגיטלית. והגעתי ל- www.internetshopworld.com המחירים באתר הזה זולים בחצי מהכי זול שמצאתי בארה"ב. א-ב-ל, הם דורשים מינימום הזמנה של 501 דולר. זה מריח רע, יכול להיות שהם אמיתיים? מישהו נכווה איתם? תודה, נ כתובת האתר שוב: www.internetshopworld.com
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
קיימות מצלמות טובות יותר מ A710 עד 1500 ש"ח ? (קומפקטית, מצלמה בלבד בלי ערכות כוללות כרטיסי זכרון סולללות וכו'..)
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קראתי את כל הדיונים על בחירת מצלמה ע"פ הצרכים והגעתי למסקנה שלצרכים שלי שהם: צילומים משפחתיים (ילדים בעיקר)+ קצת נוף+ובע"ח בגן חיות, תספיק מצלמה LIKE SLR ולאחד שכנראה לא ימשיך בשגעון הצילום הלאה, אין צורך ב - SLR (למרות התמונות היפות שהן מפיקות) החלטתי ללכת על מצלמת LIKE SLR ולא קומפקטית, בעיקר בגלל זום אופטי גדול מ - 3 או 4 בקומפקטיות, מתלבט בין 2 מצלמות: FUJI S8100FD CANON PowerShot S5-IS אם למישהו יש הצעה אחרת, אשמח לשמוע, התקציב עד 2000 ש"ח (מעבר לתקציב כזה, עדיף להשקיע ב - DSLR) אגב, אם מישהו חושב אחרת על ההקדמה שנתתי, מוזמן להגיב... בתודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
המשכנו. השיטה של הצפת הפלאשים עדיין לא תעזור בשטח פתוח, אבל הרעיון של פלאשים ש"מתקנים" אחד את השני נשמע מעניין.. מבחינה פרקטית, נראה לי שאין מנוס מהקפצה קידמית עם כרטיס לבן. אני מניח שזה בכל מקרה יהיה עדיף (חוץ מבזבוז הסוללה וזמן הטעינה) על פלאש ישיר לחלוטין, לא? הרי אם אני מסתכל על התמונות שיוצאות בסופו של דבר (בכל אותם אתרי "חיי לילה") אני לא שם לב לתופעות הנוראיות של הפלאש הישיר - צלליות מזעזעות לכל עבר. או שאולי בעצם יש קצת, אם מסתכלים טוב...
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
מכירים את זה שלא לוחצים לפני צילום חצי לחיצה ואז כל התמונה בלי פוקוס וקצת מטושטשת? יש דרך לתקן את זה בפוטושופ? וגם מה אם אני רוצה לעשות פוקוס על אובייקט מסויים בתמונה שיהיה הכי ברור כמו אנשים וכו... את זה אפשר? תודה מראש אם לא הבנתם תגידו אני יעלה דוגמא...
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשונה מפורומי צילום אחרים, הפורום כאן עוסק בעיקר בציוד צילום, דיונים מעמיקים על דגמים חדשים וכו', אתם לא חושבים שיש פה פספוס של המטרה? כל הציוד נועד בסופו של דבר בשביל לצלם. אז יש מצב שנתחיל לראות פה מהפך ורוב האשכולות יעסקו בניתוח צילומים, ושנתקדם יותר בכיוון הזה? זה יעזור גם לאלה שמעדיפים דיונים טכניים. כי תוכלו לבחון מקרוב מה כל מצלמה ועדשה יודעות לעשות.
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שאלון לקניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?1000 שקל +- אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? יום יומי, טיולים וכו האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). יכול להיות. לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצרכים שלי הם... הצרכים שלי הם בעיקר שימושים - יומיומיים צילומים רגילים של המשפחה בטיולים משפחתיים חשוב לי מואד שבתמונות לא יהיו מרוחות כמו במצלמות דיגיטליות שהיו לי כי לפעמים אני מצלם בלילה ואז התמונה נמרחת וזה מבאס ואני מצלם לפעמים שאני לא מיצב (היד זזה) ואז התמונה גם נמרחת * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? - עד ה-900 שקל לא צריך להיות משהו מפוצץ *אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מתכון לצלם משפחה וחברים בטיולים שזה באור יום אבל גם בלילה שיוצאים כול החברה לפאבים או סתם יושבים בערב *האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא *האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא *האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא …
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
בס"ד מעונין לקנות שם קנון S3 עם שנה אחריות האם כדאי לשלם עוד 200-400 ש"ח לאחריות של קארט? אני ממש מתחיל אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-