עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by coron10,

התרשמות די חיובית ממספר קטן של תמונות שצילמתי, מסך מעולה גם בתנאי שמש חזקה, קלה ונוחה לתפעול, מהירה ממש בין תמונה לתמונה. אבל אני חושב שבצילום בתוך הבית התמונה מעט חשוכה לכן אשמח לשמוע ממישהו שיש לו את המצלמה באיזה הגדרות הוא משתמש בצילום בתוך הבית עם פלאש. והאם אתם מכירים מקום שבו אוכל להשיג חוברת הפעלה מלאה בעברית.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  2. Started by KindaLost,

שלום, אני מבין שהכלל כמה שיותר מהר יותר טוב לא תופס כאן מכיוון שיש תלות גם במצלמה בה מצלמים. אם כן מה הכרטיס שייתן את מקסימום הביצועים ? תודה.

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  3. כותרת... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by mirit,

הי שמי מירית (חדשה בפורום), אני לומדת צילום לבדי בבית בעזרת ספרים וקורסים בוידאו. אני כרגע מצלמת עם מצלמה דיגיטלית פשוטה של אולימפוס ואני מחפש לשדרג למצלמת DSLR חצי-מקצועית חדשה השבוע. אני קראית הרבה ביקורות על מצלמות רפלקס (DSLR) באינטרנט כדי למצוא את המצלמה אשר תתאים לצרכי שלי. אני מתכוונת בעיקר לצלם תמונות מאקרו ואני מחפשת מצלמה (גוף) בתקציב עד 8000 ש"ח ומוכנה לשקיע עוד 4000 ש"ח על 2 עדשות, כאשר האחת עדשת מאקרו והשנייה עדשה רחבת זווית. באינטרנט מצאתי מידע רב, גם באתרים בעברית בנושא צילום דיגיטלי וגם אתרים באנגלית, הנה סיכום של המידע שאספתי וההתלבטויות שלי בקשר לרכישת מצלמת DSLR חדשה: Nikon D90 DSLR - המצלמה ניקון D90 היא אחת המצלמות שאני הכי שמתי עליה עין. מדובר על מצ…

• 13 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by matanf,

לפי מה שקראתי יש בה מלא פיצ'רים מעניינים ... אבל האם זה שווה את ה - 400 דולר הפרש בינה לבין ה - D80 ? ועוד שאלהה.. למי שיודע.. כמה זמן של ווידיאו ייכנסו לי בכרטיס של 16 GB ? (כמה ב - HD וכמה בAVI ? , ואני מדבר ספציפית על המצלמה D90). ומה אתם אומרים על עדשת הקיט שלה (18-105) ? אפשר להשוות אותה ל NIKON VR 16-85 מבחינת האיכות ? ויש לי עוד שאלה שקצת קשורה לנושא.. אם אני קונה D90 אז אני גם אקנה כרטיס 16GB ורציתי לדעת : א) כמה תמונות בערך נכנסות ב 16GB ? ב) ראיתי כרטיס שכוויכול ל - HD : http://www.bhphotovideo.com/c/product/573894-REG/SanDisk_SDSDHV_016GR_16GB_Video_HD_SDHC.html#includes דרך אגב : הוא יותר זול ב - 4 דולר מהרגיל .. מזה נותן ? ואם זה אקנה D90 ואצלם ב - HD הכרטיס…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by Danikk8,

שלום לכולם מחפש מצלמת וידאו לטיולים ואירועים משפחתים עד 2000 ש"ח מה אפשר למצוא בתווך מחירים זה בארץ תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם אני מתלבט בין שתי המצלמות הנ"ל הנתונים שלהן די דומים, איזו מהן טובה יותר ?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by ALÞHA,

;D

9. Started by ShowstoppeR,

הפעם הלכתי לצלם מצויד גם בפלאש וסופטבוקס 1 2 3 4 5 6 7 8 תהנו

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by n_aviv1,

יש ברשותי קנון 550D ובפעם האחרונה שהחלפתי את העדשה גיליתי שיש לי אבק בין נקודות הפוקוס והוא פשוט מטמטם. יש דרך לנקות את זה בעדינות? אני חושש לפגוע בתפקוד של זה כי זה נראה ממש עדין...

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by Tapeworm,

צולם במעונות אונ' חיפה.

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  12. כולנו ראינו איך פורום צילום התפתח לאחרונה, וראיתי בפורומים אחרים תחרויות צילום על נושאים שונים כמו למשל לצלם אובייקט מסויים או צילום בנושא כלשהו, ולדעתי זה רק יכול להוסיף לפורום. יש מספיק צלמים בפורום כדי שהתחרות תיהיה אקטיבית, אז זה יכול לצאת מעניין. מנהלים - תחשבו על זה. אנשים תגיבו מה אתם חושבים על זה.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. למי שבחר באופציה 5, הנה כמה לינקים להסברים/מדריכים בנושא: להבין את ההיסטוגרמה Tutorials: Image Histograms - Part 1 הסבר קצרצר על היסטוגרמות, מהודעת הסטיקי של הפורום

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by R0ck,

בסוף השבוע האחרון (שבו סגרתי שבת), יצא לי לבלות לא מעט עם אחד מחברי הטובים ביחידה, שבמקרה חובב אסטרו-פוטוגרפיה ובעל הציוד הנכון (למזלו - על חשבון הצבא). החליט לשלוף את הגיר האימתני שלו, בליל שישי, הכולל טלסקופ מפלצתי (65 ק"ג - לא זוכר את הקוטר במ"מ), מכפילים, מתאמי הברגה ל DX, ורפלקסית דיגיטלית ממוקצעת שגם עברה MOD אינפרא-אדום (הכרחי לצילומים בסגנון) - ניקון D1X לכל המסוקרנים (לעולם לא אבין את תג המחיר שהדביקו לה, 6000 דולרים, או קרוב ל 30 אלף ש"ח בארץ הקודש) וחצובה אימתנית המסוגלת לשאת משקל של עד 90 ק"ג. בכוחות עודפים הצלחנו להעלות את הכל לגג המחלקה ותוך מס' דקות, אחרי שהכל היה מורכב ומוכן והשמים היו בהחלט לטובתינו, הרבצנו סט צילומים בחשיפות ארוכות (מאאאודדדדדדד ארוכות) …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by benor,

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  16. יש לי את המצלמה כבר יותר משנה. אתמול החלפתי סוללות חדשות כמו בכל פעם שהסוללות נגמרות,אך הפעם הסוללות החדשות נגמרו בתוך 10 שניות. החלפתי שוב פעם לסוללות חדשות והפעם המצלמה לפני שנדלקה בקשה להחליף סוללות,,לאחר מכן נדלקה ולאחר כמה שניות הבהבה לי שוב המנורה שאומרת שהסוללה עומדת להגמר. אני לא מבין מה יכולה להיות הסיבה לכך,ניסיתי שוב ושוב ובכל פעם אותו דבר. האחריות נגמרה לי לפני שבוע ,יש למישהו מושג ?? תודה

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  17. Started by MODI,

הראשונה צולמה במחנה ההשמדה אושוויץ' בירקנאו והשניה צולמה במחנה ההשמדה מאיידנק [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  18. Started by naor-007,

בשביל מה? במה מתבטאת המהירות הזאת? שווה להשקיע ולקנות זיכרון מהיר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by davidreznic,

http://cid-3593a9f67021d9c7.skydrive.live.com/self.aspx/%D7%A0%D7%9E%D7%9C%20%D7%AA%D7%9C%20%D7%90%D7%91%D7%99%D7%91/CIMG3739.jpg (סה"כ 8 תמונות) תגובות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  20. 500 שח גג! אני יודע שעדיף להוסיף עוד 200 ולקבל עולם אחר... אבל זה התקציב שיש לחבר שלי... תודה לממליצים

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by MODY69,

שלום רב, חבר שלי רוצה לקנות מצלמה למשפחתו. המצלמה צריכה להיות כמה שיותר טובה במצב האוטומטי (אף אחד לא יודע שם לצלם). התקציב הוא עד 1500 גג כולל כרטיס זיכרון. הוא לא פירט לי כמה הוא צריך, אבל נראה לי ש- 2 GB יהיה אחלה ולא צריך יותר מזה. למצלמה לא צריכים להיות פיצ'רים מיוחדים חוץ משתהיה סבוניה וכמה שיותר טובה למשתמש שלא מבין בצילום. תודה מראש, mody

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  22. Started by LOL,

http://img153.imageshack.us/img153/4067/picture087ll2.jpg התמונה צולמה באת ירי עם חנ"ה(חומר נפץ הודף) חזק במיוחד

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by itaysp,

שלום ביום שישי לאחר התלבטות רבה רכשתי לעצמי F30 זה לא שאני אומר שאני לא מרוצה מהמצלמה, דווקא כן, היא אחלה מצלמה. פשוט ציפיתי ליותר. כל הנתונים שהיו רשומים על הנייר אכן קיימים, אבל.. ישנם מגבלות. כשאני מצלם במצב אוטומטי, אני לא יכול לשנות את ה WB. צילמתי כמה תמונות בלילה עם חברים והם יצאו בגוון כתמתם.. אני לא יכול לשלוט כמעט כל כלום במצב אוטומטי, בגללז ה מן הסתם קוריאם לו מצב אוטומטי.. אבל קצת שליטה על ה WB לא הייתה מזיקה. אי אפשר לשלוט על מהירות התריס וגם על גודל הצמצם... זאת הייתה נפילה בשבילי. חשבתי שאני אוכל לשלוט על שתיהם, אבל לא. או זה או זה. או שאני שולט על מהירות התריס/מהירות הצמצם. כאן אני יכול לשלוט גם עם ה ISO, על ה WB, על מיקום הפוקוס מדידת האור.. כמעט …

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by Alexkmr,

עינין הפלש מגביל אותי לאיטים קרובות לכן אני רוצה לרכוש פלאש. קראתי ביקורות על הקנון 580II, ויש המון תלונות על בעיות מגעים בין הפלש למצלמה, הפלש משתגע ומבזיק במלוא העוצמה וכולי מה כדאי לרכוש? :s05:

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by artyom,

איך אתם שמים את הפלאש שלכם בתיק? על הפינים? בתוך הנרתיק שלו? עם הצד המאיר למטה? יש לי שני פלאשים ולאחד אין נרתיק ואני לא בטוח אם זה טוב לשים אותו על הרגליים שלו שלא יקרה להם משהו, וגם מעצבן אותי להוציא אותו כל הזמן מהנרתיק. שתפו.

• 4 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.