עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ik_86,

לא צילמתי מזמן ..אין לי זמן סתם לקחתי תמצלמה לצלם תיונים המסריחות האלה שמעצבנות אותי..אולי הן יועילו במשהו..חח לדעתי תמונות סבירות אבל אתם תגידו.. אני מודע לכך שהאיכות לא משהו... ובכחול..

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  2. Started by T-Flash,

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by stingeR-,

מה שמוזר זה שיש בתמונה רעשים למרות שצילמתי בF6.8 וISO 100... מוזר.. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by KoM,

היגואר מכה שנית... שוב צולם עם פלאפון...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי חברה, אני חדש בתחום הצילום. למעשה, עד עכשיו לא עסקתי בו בכלל, ואני מעוניין להתחיל בכך. אני מעוניין ב-2 המלצות במחיר של 700 ש"ח (אפשר לחרוג ל-800 אם זה שווה את זה...) - מצלמה דיגיטלית לצילום (נופים, וכו'), ומצלמת וידאו דיגיטלית (כן, לצילום סרטים קטנים שאני הולך לתסרט בקרוב). כן כן יש לי הרגשה שזה זול מדי למצלמת וידאו אבל אני חדש אז אל תקטלו אותי ;D בכל אופן... אני צריך שהמצלמה תהיה איכותית, האיכות היא חשובה לי, וגם הנוחות שלה. אני הרי מתחיל. אני פונה אליכם כי אני יודע שאתם תותחים, ויש לכם ניסיון בתחום - וזה מה שחשוב. תודה!!

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by מתן123,

שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית. דרישות: איכותית מחיר 1400+- קומפקטית לפחות 3x עדיף 4x 5x כרטיס זיכרון - לא cf עדיף sd או מינימום 3.2 מגה פיקסל בטריה - לא אצבע! מעל 1800 mah חברה מוכרת עדשה גדולה ו-f קטן תשמעו חבר'ה זה אמא שלי רשמה לי ככה מה שהמליצו לה על הדרישות אם יש משהו שלא ניראה לכם אפשר להעיר אנחנו לא מבינים כלכך בנושא. עכשיו הציעו לה SONY S600 ..שווה? מה החסרונות ? תודה לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני מתכוון להוריד לאתר אינטרנט תמונות שאני מצלם. יחד עם זאת אני רוצה את התמונות באיכות שאוכל להדפיס בבוא היום.ברשותי מצלמה CANON IXUS SD450 מהי הרזולוציה המומלצת ומה הדחיסה המומלצת מהניסיונות שעשיתי קיבלתי גם 40 KB וגם מעל ל400 KB שום דבר באמצע מה עושים? תודה

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  8. היי לפי מה שבררתי פה ובאתרים אחרים A610 מומלצת אפילו יותר מ A620 הענין הוא שאני יכול להביא את ה A620+512 ב1300ש"ח ואת ה A610 באותו המחיר ובלי זיכרון נוסף (אגב אני לא מבין מה ההיגיון בהבדל הזה....אבל אלו הדילים) השאלה היא בביצועים-יש באמת הבדל?משמעותי?- כי מבחינת מחיר ברור מה עדיף תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 888 צפיות
  9. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  10. http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s3is%2Cpanasonic_dmcfz7%2Cpanasonic_dmcfz30&show=all

• 35 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by ALÞHA,

רצף תמונות שלא קשורות אח תשלניה -

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. שלום, מזה זמן רב לא ממש הבנתי מה זאת האפשרות של White Balance. הבנתי שזה מעין כיול למצלמה שמעניק צבעים יותר אמיתיים לתמונות שאני מצלם. עוד משהו שהבנתי, צריך לשים דף לבן חלק מול המצלמה ולבצע את הכיול.. רציתי לדעת אם זה לא פוגע במצלמה בצורה כלשהי אם לא מבצעים את זה נכון? והאם זה הכרחי וכדי לעשות את הכיול הזה. אני אשמח לקצת רקע על האפשרות הזאת ולתשובה מהירה על שאלותי. רון.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by x-boy_24,

חבר של בן דוד שלי עשה את זה מה דעתכם [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  14. שם המצלמה הואFINEPIX5600 ואם יש הצעות יותר טובות (איני בררן)

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  15. עריכה: באיזו מצלמה האיכות יותר טובה? -------------------------------------------------------------------------------------- עזבו את המחיר איזו מצלמה יותר טובה? ובאיזה מצלמה האיכות יותר טובה?

• 38 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. אני בודק את המחיר של המצלמות דיי הרבה זמן ובזמן האחרון אני רואה שכל יום או יומיים יש ירידה של בין 5 ל 10 שקל במחיר.

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  17. Started by T-Flash,

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by razoli,

צולמה ממרחק של 50 מטר [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by vovan,

אני רוצה לקנות מצלמה קטנה 5-7 מגה פיקסל והסתקלתי של כמה מצלמות של CANON כמו IXSUS750/700/50 רציתי לשמוע דעות של מומחים איזה מצלמה כידאי לקנות (לא בהכרח CANON). תודה מראש. :s05:

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. העדשה היא למצלמה D50, לצילום פפאראצי. שווה קנייה, או שיש משהו טוב יותר? קונה מאיביי אגב.

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by KoM,

התמונה נחתכת מעט ברזולוצייה של 1280\1024...

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ALÞHA,

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by -impreza-,

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  24. Started by zedisdead,

אני מתלבט בין ה 610 ל 620 - בואו נגיד שאם ההבדל הוא רק התוספת פקסלים ולא בגודל CCD אז זה לא ממש חשוב לי. עכשיו לגבי קניה - יש היום חנויות שמיבאות לבד ונותנות אחריות עצמי - האם אפשר לסמוך עליהם? ואיזה זיכרון הרחבה לקנות? האם יש זכרונות טובים יותר ופחות? תודה

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by T-Flash,

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים