עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by aeea,

לא בהכרח אחת שתעשה את שתי הפעולות.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by shlomom,

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  3. Started by eladh16,

שלום יש לי את המצלמה Canon PowerShot SX1 IS ויש לי שאלה לגבי אורך מוקד העדשה שלה. על העדשה רשום 35mm equiv. ואז ככל שאני פותח יותר את העדשה(מבצע zoom) רשומים לי כל אורכי המוקד(28, 85, 135, 200, 300, 400, ו 560 mm). כאשר אני מבצע full zoom מצוין לי 560mm ובכלל אורך העדשה לא ארוך, כלומר זה לא באמת 560mm. עוד משהו, ליד הערכים של אורכי המוקד רשומים לי על העדשה עוד ערכים תחת השם focal length. הבנתי שה focal length זה אורך מוקד העדשה, אבל איך יתכן, הערך הראשון שרשום לי מתחת לשם זה הוא 5mm וממשיך עם פתיחת הזוום עד ל 100mm. אם זה אורך המוקד, אז מה זה ה 35mm equiv הזה לכל הרוחות? אשמח לתשובה

4. אהלן, השאלה האמת די בכותרת,בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  5. יצא לי להיתקל ברשת (בפורום אחר) בפרויקט צילומיי מאקרו של בחור ישראלי מאוד מוכשר והחלטתי לשתף אתכם: http://www.aimishboy.com/wonderland.html רמת צילום מרשימה מאוד וגם החשיבה על הרקע והטכניקה שבה יצר אותה (ללא פוטושופ). צפיה מהנה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by liordavid,

חבר שלי רכש את המצלמה הזאת, נתון שהזום האופטי שלה עד 12 מוזר שהם טוענים שאם מורידים רזולוציה מתחת ל- 3 MP אז אפשר להגיע לזום אופטי 23.4 ראיתי את השינוי ואכן העדשות זזות קצת במצב הזה ? האם הדבר הגיוני - מישהו יכול להסביר את זה ? הנה לינק להסבר הלא משהו... http://panasonic.net/avc/lumix/compact/zs7_tz10/lens.html

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני מחפש מצלמה דיגיטלית קטנה, עם איכות תמונה טובה ושאפשר לצלם איתה פריטים מקרוב. (לקטלוג) התקציב הוא מקסימום 1500 שקל (כולל מטען, כרטיס זיכרון ובטריות)

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  8. שלום לכולם, מאז ומתמיד הייתה לי זיקה קטנה לצילום. תמיד אני היחידי שמצלם מהעינית ולא מהמסך הקטן, תמיד אני זה שמתעכב עוד 20 שניות בשביל שתצא תמונה טובה. לאחרונה מישהי בצבא הביאה מצלמה של CANON מסוג EOS (לא יודע דגם מדוייק) אני לא יודע מה ההגדרה שלה מבחינת חצי או מקצועית, אבל ללא אפשרות לצלם מהמסך הקטן, והכיף הגדול - הצילום מתבצע מיידית ובמהירות, והזום ידני. כמובן שזו חווית צילום שונה לגמרי ומצאתי את עצמי מתרוצץ בבסיס ומחפש מה לצלם. רציתי לשאול איזו מצלמה מומלצת בכיוון הזה מכיוון שאני אוטוטו משתחרר ואוטוטו יש טיול שחרור שאני רוצה לצלם שם כמו שצריך. לגבי תקציב - אני לא יודע כמה מצלמה כזו אמורה לעלות אז אין לי כיוון. לגבי דרישות - שלא תהיה ממש ענקית, שתתן הרגשה מקצועית, הצילום…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by someone,

תמונה מהכותל.. התלבטות קטנה מי מהן עדיפה, מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  10. Started by Bartleby,

http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1109&p=11 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1405&aff=zap ובכלל מה עדיף בתקציב של 1200 ש"ח. תודה.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by dani,

כשאני מחבר את המצלמה עם USB אני מקבל סאונד של שגיאה של USB. אתם יכולים לעזור לי לפתור את הבעיה כי אני רוצה להעביר תמונות וסרטים למחשב. תודה

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by audio,

אני טס עוד יומיים לניו יורק ואני כבר שבוע רץ אחרי מצלמות לקנות לי איזה מצלמה אני לא מישהו חובבני אני רוצה להתחיל עם משהו קטן ולהתפתח יש לי 330 דולר ככה וזאת המצלמה הכי טובה שמצאתי בסכום הזה הבעיה היא המגה פיקסל שהוא יחסית נמוך 3.2 מה אתם אומרים ללכת עליה? אני בעיקר מרוצה ממייצב תמונה והזום

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, אני זקוק לעזרתכם לגבי המלצות לקניית מצלמה. תקציב -2000 ש"ח, ישנה אפשרות לחריגה, אך לא מוגזמת. אני מעוניין במצלמה עם זום אופטי 10 לפחות. מתוכננים הרבה צילומי נוף. בטריה חזקה. וידאו עם קול. נראה לי שרשמתי את כל הדרישות החשובות. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  14. שלום. בזמן צילם במצלמה ניקון D70 ובתוכה כרטיס זיכרון של סנדיסנק ULTRA II העברתי למצב שבו אני יכול להסתכל על התמונות ומשום מה כ100 תמונות הופיעו כקובץ לא טוב. חיברתי למחשב וגיליתי שבאמת 100 תמונות הן מופיעות כקובץ NPG ואי אפשר לעשות איתן כלום. אלה תמונות מאוד חשובות, האם יש דרך להצילן? תוכנה כלשהי? אפילו חנות שיכולה לחלץ את התמונות תמורת תשלום? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  15. Started by Lethal_Acid,

שלום רב, אני מחפש תוכנה לא מסובכת לעריכת תמונות: הוספת מסגרת, חתימה, משחק עם הצבעים וכו'. אשמח להמלצות, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by overload,

צולם לפני שבועיים בוקר, שמש, הכל טוב ויפה. עד שמביטים מהחלון לכיוון הים ומבינים איזה יום הולך להיות אני יודע שכתוב OVEROAD נמחק לי הPSD [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by sev0717,

שלום אנשים, אני דיי חובבן בתחום המצלמות. אני מחפש המלצה למצלמה בסביבות ה-700-800 ש"ח שתוציא תמונות איכותיות גם במקומות עם תאורה מוגבלת אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על דגמים.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by ^GunX^,

הי , אני צריך תוכנה שיוצרת צילומים פנורמיים מכמה תמונות לתמונה אחת - יש לי תוכנה בשם PTGu והיא ממש לא נוחה , ועושה בעיות אולי מישהו יכול להמליץ לי על אחרת? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by rangerman,

למי שפספס: http://hwzone.co.il/articles/2006_summary/7

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  20. בגלל באג בפורום, התגובה שלי בדיון משום מה לא מופיעה. אז הנה היא בת'רד חדש: לא חייבים פלאש חיצוני. אפשר להגדיל מאוד את הטווח של הפלאש הפנימי ע"י שימוש בצמצם הכי פתוח ו-ISO גבוה יותר. אפשר גם להשתמש במצב הכי רחב ופשוט להתקרב לנושא. בכל מקרה, תמונה עם תאורה טובה לא תצא מצילום כזה, גם לא עם פלאש חיצוני יקר. זה פלאש דרעק שממש לא שווה את ה-800 ש"ח שהוא עולה. העוצמה שלו חלשה ואין לו תנועות מלאות. קישקוש. העוצמה של הפלאש הזה משתנה ונשלטת ע"י המצלמה (TTL). אני לא רוצה להיות בוטה, אבל להבזיק לשמיים זאת כסילות לשמה. ממש לא צריך לשחק עם העוצמות, פשוט נותנים למצלמה לעשות את זה. בשביל זה בדיוק קונים פלאש ייעודי. אני מציע שגם אל תחפש. כתבת בהודעה אחת מספיק דברים מטעים בשביל כמה ד…

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  21. Started by yuvalkob,

סופה מדהימה שחבר שלי צילם היום עם הדיגיטלית שלו מכביש החוף בחיפה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

22. Started by ariel-ro,

שתי תמונות שצילמתי עם הTZ5 שלי, בשעות אחר הצהריים(אחת היום אחת לפני שבועיים) בקשר לתמונה השניה: המטרה הייתה ליצור רקע כמה שיותר מטושטש.(אני יודע שהרקע לא משהו, אבל זה בחצר בבית שלי) אשמח לתגובות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  23. Started by rhin0,

http://img175.imageshack.us/img175/8962/texture122copysp9.jpg

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by emperor,

שלום לכולם! אני מחפש מצלמה דיגיטאלית בתקציב עד 2500 ש"ח. המצלמה אינה צריכה להיות מקצועית,אלא לספק תמורה טובה לכסף, כלומר זום אופטי טוב,רזולוציה טובה, נוחה לשימוש,לא חייבת להיות קומפקטית במיוחד. תודה.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  25. או במילים אחרות, אני צריך מצלמה באזור ה1000 שקל עד סוף שבוע הבא, פנסוניק לא זמינות ביורוקום, עברתי בהרבה חנויות, ואין מלאי מדף. איזו מצלמה מומלצת שמשתווה באיכות פחות או יותר, מומלצת במקום המצלמות של פנסוניק ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.