עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. ברצוני לשתף את גולשי הפורום במידע על בלוג בו מתוארות שיטות לתיקון עצמי , לא על ידי טכנאי מצלמות, של עדשה תקועה במצלמות דיגיטליות קומפקטיות זולות. נעזרתי בבלוג זה בהצלחה אתמול ובכך חסכתי לעצמי הוצאה יקרה של קניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית חדשה. כתובת הבלוג היא http://camerarepair.blogspot.com/ יתכן שיש בבלוג זה הנחיות לתיקונים עצמיים אחרים, לא בדקתי כי לא היה לי צורך. אני השתמשתי בתיקון מספר #7 בהנחיות הראשיות. ======= הערה: ======= היתקעות של עדשה במצלמות דיגיטליות קומפקטיות היא תקלה מאוד נפוצה, אני מנחש שלפחות 20 אחוז מהתקלות הן מהסוג הזה. תקלה זו ידועה גם בשם שגיאה E18 במצלמות קנון הקומפקטיות. מדובר בעדשה המסרבת להישלף, או מסרבת להתכנס למצב המנוחה שלה, או מתקשה בפיקוס …

• 0 תגובות
    • 6.9k צפיות
  2. Started by dani,

כשאני מחבר את המצלמה עם USB אני מקבל סאונד של שגיאה של USB. אתם יכולים לעזור לי לפתור את הבעיה כי אני רוצה להעביר תמונות וסרטים למחשב. תודה

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  3. שלום לכם, עד כה ראיתי בכל מקום שבדקתי, כי ה-Ricoh G3 היא מצלמה מצויינת ונותנת תמורה ל-1000 ש"ח שהיא עולה. רציתי לדעת בקשר לאחריות, א. האם היבואן אמין? ב. האם היא ידועה כמצלמה שמתקלקלת לאחר זמן קצר יחסית? ג. מהן הבעיות העיקריות שלה? ד. האם בשביל 1000 ש"ח היא נותנת תמורה מלאה? ואף יותר מזה? ראיתי תגובות ממש טובות עליה ומשהו פה נראה לי מוזר שהיא עולה 1000 ש"ח ומצלמות של Canon עולות פי 1.5 (ואפילו פי 2) ונותנות ביצועים דומים יחסים... אשמח להסבר/קישורים/כל דבר שיעזור לי. תודה רבה ויום טוב

• 50 תגובות
    • 6.8k צפיות
  4. הי חברים אני מצלם סרטונים ליוטיוב ויש לי מצלמה חדשה cannon g7x mark 2 שאני מתחיל לצלם המצלמה עושה רעשים (מן תקתוקים כאלה מעצבים) אני חושב שזה העדשה של הפוקוס (תקנו אותי אם אני טועה לא ממש מבין בזה) איך אפשר להיפטר מהרעשים האלה? שם לכם סרטון לדוגמא שעשיתי.. אתם יכולים לשמוע את הרעשים האלה ממש מהשניה השישית

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by overload,

אין לי מושג מה זה עושה, אבל זה לא יכל להיות יפה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by erandob,

הכריזה קרט על"סובב פנטקס", מסע אשר במהלכו תוצג הPentax K-7 ב11 ערים ברחבי הארץ, בכל פעם בעיר אחרת ייצא לדרך ב-2 בספטמבר http://www.karat.co.il/content.php?id=151

7. Started by MiD,

אני בכיוון של רכישת מצלמה דיגיטלית קנון A70 ככל הנראה. מה אתם אומרים על רכישת מצלמה מחודשת? יש סיכוי שיהיו תקלות/בעיות לא רצוית? משיקולי מחיר אני חושב על לקנות באילת בחנות: http://www.camera-eilat.co.il . לגבי כרטיס זכרון - מה דעתכם על PQI? DANE-ELEC? או שכדאי לקחת SAN DISK? העיקר שמהירות הכתיבה תהיה טוב. מטען וסוללות - עד כמה מורגש הבדל בין ה-2000 ל-2400 MAH? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by SilverCivic,

אחותי הקטנה , אוהבת לנגן באורגן. TTL צפונה , ו1.4 לחזית. *ביקורת עצמית - הרגל שלה בין הידיים לא קשורה ומפריעה מעט. *הWB נוטה טיפה לוורוד - שלא במכוון אם כי לדעתי מוסיף מעט לתמונה.

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by noos,

שלום אני מחפש מצלמת וודיאו איכותית עד 6000 ש"ח מה אתם ממליצים

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  10. Started by headg,

הדפסה על קנווס של צילום לגודל 150X75 ס"מ איזה איכות ממולץ להדפיס ? האם יש טעם לבקש ציפוי על התמונה ? מה עוד צריך לברר ? מדובר על סכום לא קטן ואין ברצוני לבצע ניסוי וטעייה תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by noise,

טוב חברים אני צריך עזרה. בפעם שעברה ששאלתי אמרו לי לקחת את פוגי 6500 - בעייה לא ניתן להשיג כבר . השאלה - אני מתכנן לצאת לטיול גדול של אחרי צבא. איזו מצלמה כדי לקחת? היום יש לי בבית קנון A95 - לא כל כך נוחה בעיקר מבחינת זום. מה לדעתכם יכול לשמש אדם שאומנם לא עבר קורס צילום אבל אוהב לנסות לצלם...? אני ממש אודה למי שיתן תשובה כי אני כבר מתחיל להיות לחוץ בזמן... תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by audio,

אני טס עוד יומיים לניו יורק ואני כבר שבוע רץ אחרי מצלמות לקנות לי איזה מצלמה אני לא מישהו חובבני אני רוצה להתחיל עם משהו קטן ולהתפתח יש לי 330 דולר ככה וזאת המצלמה הכי טובה שמצאתי בסכום הזה הבעיה היא המגה פיקסל שהוא יחסית נמוך 3.2 מה אתם אומרים ללכת עליה? אני בעיקר מרוצה ממייצב תמונה והזום

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי מעוניין במצלמה דיגיטלית קומפקטית שתהיה דקה בעלת זום X3 ומעלה עדשות "איכותיות" (שניידר,קארל זיץ,לייקה,סיגמה,לומיקס) כרטיס זיכרון סוללת ליטיום עינית אופטית כמובן שהתמונות יצאו באמת באיכות ובמיעוט רעש בתמונה. שמתי עין על Sony DSCW150 Sony DSCW120 Canon IXUS85/SD770/IXYD25 Kodak Easyshare M753 אשמח לדעת מה דעתכם בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  14. Started by overload,

תמונה מהמסע בפולין, אני יודע שלכולם יש, ובטח נמעס לכם. אבל בכל זאת, אחרונה (אולי ...) גטו ורשה (F11 לראות את כל התמונה)

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  15. טוב גנבתי לאחותי את המצלמה וצילמתי איתה תמונה ראשונה שלי באמת אחרי קצת לילמוד אותה וניקויי עדשה. איך? תנו עצות, אני חדש פה במצלמות אני מה זה נוב, אבל איך לתמונה ראשונה? שרפתי אותה מעט אך זה בכוונה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי, ברשותי מצלמה קנון 400d עם פלאש EX580 2 ועדשת קיט. הגיע הזמן להשתדרג יחד עם התקציב שעלה בעדשה לצילום חיי לילה ומסיבות. על איזו עדשה הייתם ממליצים? מבחינת איכות,חדות וכו'... תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  17. Started by liran2003,

פה: http://www.d-spot.co.il/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=130&page=1

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by ExTazy,

שלום, אני מחפש עכשיו מצלמת וידאו. כאשר הדברים ששמתי לב יותר חשובים לי מנסיון עם מצלמת וידאו ישנה שיש ברשותי הינם: רזולוציית צילום, מנגנון ייצוב וצילום לילה. ממה שמצאתי המצלמה שדיי עונה לי על הדרישות ובמסגרת התקציב של 2500ש"ח היא: Panasonic SDR H-80. רק ששמתי לב שמה ששונה אצלה מרוב המצלמות במחירים האלו שקיימות בשוק הוא גודל החיישן 1/8" CCD. אז השאלה שלי היא האם זה מאוד משמעותי לעומת מצלמות עם 1/6? או שזה לא יהיה מורגש בכלל? ואם יש לכם המלצות למצלמות אחרות בטווח מחירים זה אני אשמח לקרוא. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by AVI123321,

שלום לכולם אני צריך תוכנה פשוטה לעריכה של 600 תמונות כקובץ avi. צריך שבתכונה תהייה אפשרות ליצור מעברים בין תמונה לתמונה שתהייה אפשרות לכתוב על התמונה (כותרת) ושתהייה אפשרות לצרץ מוסיקה לקובץ תודה רבה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by overload,

אין קשר בתמונות אבל כולם צולמו באותו יום (פשוט לא בא לי להציף את הפורום ) מים- עם עריכה כבדה של צבעים: חמצן במקרו- משהו במקרו שצולם באור מלא של 2 בצוהוריים (חשיפה מהירה) - הקיבוץ את זאת אני אוהב כי היא 0% עריכה אפילו לא לצבעים טיפה (!).

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  21. Started by talikooo,

אני הולך לקנות מצלמה דיגיטאלית כנראה בחו''ל ואני מתלבט בין שני הדגמים האלה חלק אמרו לי ללכת על הניקון חלק הל הקנון אני לא יודע מה להחליט,מישהו יכול לעזור שמכיר תמצלמות ויודע קצת חסרונות ויתרונות (אהבתי תגודל הקטן של ניקון) נ.ב לא אכפת לי להוסיף עוד קצת וללכת על מצלמה של 4 מגה ,רציתי לדעת אם זה כדאי ואם כן מה הכי טוב לפי מה שהבנתי זה A-80 ו 4100 אני פתוח לדגמים אחרים גם למרות ששמעתי שאלו די טובות

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, אני זקוק לעזרתכם לגבי המלצות לקניית מצלמה. תקציב -2000 ש"ח, ישנה אפשרות לחריגה, אך לא מוגזמת. אני מעוניין במצלמה עם זום אופטי 10 לפחות. מתוכננים הרבה צילומי נוף. בטריה חזקה. וידאו עם קול. נראה לי שרשמתי את כל הדרישות החשובות. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  23. Started by hakoki,

מה מומלץ בטווח מחירים זה? בעיקר צילום יום יהיו גם צילומיי לילה ,לצורך טיול כפי שכבר ציינתי בעבר רק העליתי את הסכום קניה. מעדיף לקנות מבאג אם תוכלו לתת לי המלצה מהאתר שלהם, תודה. http://www.bug.co.il/ כרגע דיי נעלו על ה a1000is אבל אשמח לשמוע עוד המלצות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6822&perur=2&t=34&c=484 אהה וחשוב לי שתהיה לה יכולת וידאו טובה!

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  24. Started by shimon956,

שלום לכולם קיבלתי לפני כמה ימים את המצלמה החדשה של קנון a80 עכשיו שאני מצלם מהחלון בלילה למרחקים אני לא רואה טוב הנה תמונה שצילמתי כרגע!!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 40 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. Started by overload,

מצטער אבל אין סיפורים היום .

• 4 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.