צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
ה PANASONIC LZ3 הישנה שלי עדין עובדת אבל התמונות שלה טובות רק באור יום אז חשנו לקנות מצלמה קטנה חדשה. אני צריך זום של לפחות X6 כי ברוב המקרים הצילום מתבצע מרחוק. חשבתי על PANASONIC TZ4/5 או CANON SX1000. יש עוד המלצות למצלמות במחיר הזה. אני מעדיף משהו זול יותר מ TZ5, ה SX1000 נכנסת טוב במחיר (1300 עם אחריות של היבאון הרישמי וכרטיס של 2G). אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה רבה נ.ב. אני מעדיף עם סוללות AA.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אין לי ידע בתחום ושום מושג, סה"כ עד עכשיו צילמתי עם נייד של 4 מגה פיקסל והתמונות יוצאות מזעזע. מה שחשוב לי: 1. שהמצלמה תהיה נגד רעידות ושינוי תנועה בזמן צילום, כלומר שהתמונה לא תצא מרוחה. 2. שהצבעים יצאו טוב, באור יום בשמש, בבית, וגם בחשכה. 3. פלאש איכותי. 4. אם למצלמה שלא נכנסת לכיס יש איכות יותר גבוהה, אז שלא תכנס לכיס זה לא קריטי. 5. לא אכפת לי ממש האיכות של צילום וידאו. 6. הכי חשוב לי - שיצאו תמונות יפות של פנים של אנשים וכדומה וצבעים ושתהיה נגד תזוזות ומריחות ואיכותית. עכשיו 12 מגה פיקסל זה הכי איכותי שיש?מה לגבי הפלאש? אם אני קונה את האייפון הכי חדיש שיש? או פלאפון שיש לו מצלמה הכי איכותית שיש כמו 8 מגה? זה אותו הדבר? או שבמצלמה דיגיטלית יוצאות תמונות הרבה יותר איכו…
-
- 36 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שקלתי לקנות מצלמה טובה רחבת זווית. מתישהו נפל האסימון והבנתי שלמעשה אין לי צורך בעדשות מתחלפות. אני צריך רק עדשה אחת. לכן חשבתי לכיוון מצלמה פשוטה וקטנה. בהמשך נפל לי עוד אסימון ואמרתי, אם כבר קטן, למה לא מובנה בטלפון שהרי כך אוכל לשאת את המצלמה לכל מקום. אז ראיתי שיש כמה דגמים ואני מחפש המלצה לטלפון עם מצלמה רחבת זווית. החיסרון הבולט והמפחיד ביותר של טלפון היא העמידות הנמוכה לעומת מצלמה ללא טלפון. המלצות?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שאמרתי.. מצלמה רפלקסית דיגיטלית עד 4500-5000 שקל כוללת כרטיס זיכרון עדשה בסיסית ונרתיק עקרונית חשבתי על הcanon 350D למרות שהחליפה אותה ה400D עכשיו... בקיצור...מה יהיה ניצול מלא של הכסף..? תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מצלמה טובה של Canon לשימוש ביתי, משהו חצי מקצועי DSLR או משהו(אני לא כ"כ מבין בזה). חשוב שיהיו סוללות טובות שלא יהיו בעיות וכאלה, כי יש לנו מצלמה עכשיו שלהם והבטריות עושות המון בעיות. מחיר פחות חשוב, כאילו אל תסחפו, אבל משהו שיתן תועלת מול מחיר טובה ושתספיק סה"כ לשימוש ביתי רגיל(בבית, טיולים כאלה..) תודה וחג שמח, אור.
-
- 50 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרשום את הבת שלי לקורס צילום בסיסי בגליץ איזה מצלמה לדעתכם תתאים למתחיל וכמובן שתתאים לתכנים הנלמדים בקורס
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השימושים של המצלמה הם צילומי טיולים ותמונות לפייסבוק בעיקר, שום שימוש מקצועי what-so-ever. מבחינת דרישות, איכות מעל לכל. מקום שני הקומפקטיות של המצלמה. אשמח לכמה המלצות מכיוון שהידע שלי בתחום שואף לצערי לאפס
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ההורים שלי טסים לתאילנד בעוד שבוע ומעוניינים לקנות שם מצלמה דיגיטאלית איכותית. המצלמה תשמש בעיקר לצילום בטיולים ועליה להיות קלה להפעלה. אני מספיק עצבני כי ההורים שלי לא מסבירים את עצמם בקשר לאיזו מצלמה או מה המחיר שהם מוכנים להשקיע אז בבקשה אל תעמיסו עלי עוד... הפרטים היחידים הם - מצלמה טובה לטיולים בעיקר, לא הכי גדולה, איכותית וקלה להפעלה. כמובן שמומלץ שתהיה בעלת מסך כמה שיותר גדול לצפייה בתמונות המצולמות. בנוסף לכך, מומלץ שתוכל להקליט קטעי וידאו באיכות טובה. אני רוצה לציין שפעם ראיתי מצלמה של סוני מאוד קטנה שנראת כמו מקל קצר ועבה שנפתח ממנו מסך ואפשר אחר כך להחזיק אותו כמו אקדח.. זה היה דיי מזמן אז אני לא כ"כ מדייק בפרטים. בעקרון הם מחפשים משהו שיספק הן צרכים של אנשים ר…
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! אשמח אם תוכלו לעזו לי למצוא מצלמה שוענה על הדרישות האלו וגם כמובן שאתם ממליציםעליה לא סתם שיהיה לה תנתונים 5 MP לפחות צילום וידאו VGA כולל סאונד 30 FPS הטבעת תאריך על התמונה מסך 2.5 אינצ' לפחות צילום טוב בלילה שייכנס בקתציב גם כרטיס 1 GB ומייצב תמונה התקציב שיש לי הוא 1500 +- כמובן שנוטה למינוס חח תודה רבה, שי
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה בסביבות ה- 9000 שקל עם שתי עדשות ופלאש חיצוני. אני דיי מתחיל, שנה שנייה שאני לומד עכשיו.. ואני לא רוצה לקנות הרבה מצלמות, אז אני רוצה שתיהיה לי אחת טובה! ושתיהיה או קנון או ניקון.. תמליצו מתן.
-
- 41 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמת וידאו ב HD מכיון שאני לא יודע בערך מה המחירים שלזה ולפי בדיקה קצרה בזאפ ראיתי שמצלמת HD ממוצאת עולה 2000 שקל נכון? יש אפשרות ליקנות בדיוטי פרי לא כזה משנה אם זה יהיה 1080P או 720P ראיתי את המלצלמה הזו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724704 והבנתי שיש לה 5 מיקרופונים ל 5.1 DOLBY זה נכון האתר של פנסוניק http://panasonic.net/avc/camcorder/hd/global/products/hdc-sd200/ יש משהוא יותר טוב בטווח מחירים הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ההורים שלי טסים להונג קונג ומחפשים מצלמה שתעלה בערך 200$ בארה"ב לרכוש. מה שחשוב זה שתהיה קומפקטית למדי (סדר גודל של הפוג'י f30) ושתהיה 28 מ"מ. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? בקניה הראשונית אני רוצה גוף ועדשת קיט לטווח קצר, התקציב הוא באזור ה-4000 האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא כרגע האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? כן, אך בשלב מאוחר יותר. כרגע לא ברור לי מה הסכום שאשקיע בזה האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא גופים או עדשות. לגבי שאר הציוד, אין לי בעיה האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט יש ברשותי חצובה קלה ופלאש חיצוני מדגם Nikon SB-28, למיטב הבנתי הוא ישן מדי כדי לעבוד עם המצלמות העדכניות. מבדיקה…
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני רוצה להשתדרג לDSLR אחרי שנים רבות של צילום ב Point-and-shoot אני אוהב לצלם אבל לא מקצוען (מעוניין ללמוד) התקציב גמיש אבל נע מסביב ל1000 דולר לא מעוניין לקנות בארץ לפי מה שראיתי יקר מדי יש לי אפשרות לקנות בסין (לא יודע אם שווה) או באמריקה ממש אשמח אם מישהו יכל להמליץ לי משהו. מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? לפי מה שהבנתי שווה להשקיע בסביבות ה1000$לגוף ועדשה (לא בקיא בתחום הצילום המקצועי אשמך להצעת מחיר משתלמת) האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? לא יודע כרגע האם יש לך…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחפש מצלמת SLR חובבנית בסביבות 2000שח, אני חובב צילום, אני מצלם בעיקר סרטונים מצחיקים, מפחידים אם חברים או קטעי נגינה הופעות שלי ושל חברים אך אני גם מצלם בנסיעות לחו"ל (אז גם נופים) ואירועים משפחתיים. אני צריך מצלמה שתעמוד בתנאיי תאורה קשים עם עדיפות לעדשה איכותית שאין צורך להחליף בעת הקנייה. מלבד זאת אני צריך חצובה ותיק נסיעה. הדרישות שלי הם: -זום אופטי אייכותי -צילום 1080P או יותר עם לפחות 30FPS -קלה וקטנת מימדים (באופן יחסי) -מרובת אפשרויות צילום -עמידה בתנאי תאורה קשים -אפשרות לחלפת/הוספת איבזור כמו פלאש טוב יותר, מקרופון איכותי יותר ומן הסתם עדשה איכותית יותר -מיקרופון איכותי -עדשה איכותית יחסית לאחת שמקבלים עם מצלמות -"בית טוב" שיש למי לפנות בעת תקלה או בעיה עדיף ע…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מטרת המצלמה: צילום קלטות ספורט (כדורסל, אתלטיקה) באיכות ובמהירות מעט יותר טובה מאפשרות הVIDEO במצלמות סטילס ממוצעות שהוא כמעט מספיק לי. כלומר שתצלם טיפה יותר מהר שיראה חלק ולא LAGS מטורפים. לפעמים אני מודד זמן מדוייק של ריצה בVIRTUAL DUB אז חשוב שזה יהיה נורמלי.. כמובן שזה לא יהיה מדוייק על האלפית כמו HIGH SPEED CAMERA אבל בסדר גמור. אם אפשר לינק מאיביי (אם משתלם והמיסים לא יקרים מדי) אז יותר טוב. כמה שיותר זולה כי אני עני ביותר- בהתאם למטרה. לא מחפש DVD ושטויות. משהו טיפה יותר טוב מסטילס דיגיטלית רגילה זה הכל.. בכמה FPS מצלמה דיגיטלית רגילה מצלמת ד"א ? אם זה 15, אז חייב שהDV תיהיה איזה 25. תודה וד"א לא חייב דגם, אפשר לתת לי לינק לסוג מסויים של מצלמה שתתאים לי ואני כבר א…
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מצלמת P&S בתקציב של כ 1500 שקל , ללא כרטיס זיכרון\סוללות\נרתיק וכו' ... המצלמה תשמש למגוון מטרות - אבל בעיקר תצלומי אנשים (ביום ובלילה, עדיף ללא פלאש) ונופים (אין צורך בעדשה רחבה ..) . הדבר הכי חשוב הוא שאני לא אצטרך להתעסק עם זמני חשיפה , מהירות צמצם וכאלה , בשביל להשיג תמונות טובות . תודה מראש ...
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
נתבקשתי למצוא מצלמת כיס שהיה פשוטה לתפעול ותתן תמורה טובה לכסף. דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מצלמה קומפקטית עד 700 ש"ח (אם אפשר 600 אז עדיף). המצלמה מיועדת לאדם מבוגר ולכן אלו הנקודות החשובות: גודל תצוגה (מסך LCD) כמה שיותר גדול ידידותית למשתמש איכות תמונה הוא בדיוטי פרי עוד יומיים, אז אם ידוע על דגם שגם יש שם במחיר טוב זה יהיה אחלה (אני יודע שכבר מזמן לא תמיד יותר זול בדיוטי) תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת סטילס לאחותי. אין ממש צורך בהגדרות ידניות, שתהיה קומפקטית, ללא עדשה צרה מדי, ושמשתמשת בבטריות AA. התקציב הוא בסביבות ה-1000 ש"ח לא כולל אביזרים. חשבתי על ה-A530/610, אבל אשמח לשמוע עוד המלצות, אולי למצלמות קטנות יותר. תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה+עדשה - 3500-4000 האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף כרגע רק עדשה האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? 2000+- האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? מצלמה לא, ציוד כן האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? לא אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? בעתיד עם עדשה רצינית יותר האם אתה מתכוון לצלם ספורט? אם כן, איזה ענף ספורט ובאילו תנאי תאורה? כרגע לא האם אתה מתכוון לצלם פורטרטים? כמה…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יכולה להיות גם מחודשת. צריכה לכלול כבר כרטיס זיכרון... אפילו 1GB יספיק.
-
- 28 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, מחפש מצלמת SLR. עד כה היו לי מצלמות דמויות SLR ואני רוצה לעבור למצלמת SLR. הנה התשובות לשאלון: * מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? באיזור ה-3300 פלוס מינוס * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? כן. עדשה ראשונית בקיט. * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? כן. במרץ אהיה בארה"ב ואקנה שם עדשה נוספת (אולי עדשה עם זום גבוה יותר) * האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? עדשות. את הגוף אני מעדיף חדש עם אחריות (בגלל זה גם אני קונה בארץ ולא בחו"ל). * האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פי…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח ש-HW זה הפורום הכי מתאים לשאלות כאלה, אבל אני אשמח אם תעזרו או תכוונו אותי לפורום אחר(אנגלית או עיברית) שעוסק בעניינים כאלה. אני מחפש מצלמת אבטחה חיצונית שתצלם את הכניסה לבית והחניה. הדרישות מהמצלמה: - חיצונית - עדיפות לאלחוטית עם ממשק אינטרנט - צילום בלילה.. אני מניח שצריך בישביל זה מצלמת IR.. בעקרון יש מנורת רחוב, אבל אני לא בטוח אם זה מספיק כדי להוציא תמונה שהיא לא מגורענת. - מצלמה כדורית כזאת שיכולה לזוז + עדשה רחבה עם זום.. האמת שהאפשרות לזוז פחות חשוב אם העדשה רחבה. - אפשרות לשמור גיבויים עדכניים של השבוע/שבועיים האחרונים למי שיש נסיון קצת ויכול לעזור או לתת טיפים אני אשמח, אור.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, עובדים אצלינו בבית ערבים שמשפצים לנו את הבית. הם הולכים להיות אצלינו חצי שנה. אני מפחד שהם לוקחים לנו דברים בלי שאנחנו רואים. לאחרונה ראיתי בכל מיני אתרים שיש מצלמות אבטחה נסתרות שאין מצב לזהות אותם. אני ממש לא מבין בזה ותהיתי האם תוכלו לעזור לי למצוא מצלמה כזאת שתהיה באיכות מצויינת(לא כמו בטלויזיה שרואים בתוכנית כגון "שומר מסך" ו"כלבוטק" מטושטש) התקציב שיש לי הוא בסביבות 300-400 ש"ח ליחידה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-