צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני עומד בפני רכישה של מצלמה חדשה, CANON A75 אני מביא אותה ב 1100 שח כולל משלוח עם 3 שנים אחריות מ 4H. מחיר טוב? אני מזמין שניים כאלו אני רק רוצה להיות בטוח שאני עושה עסקה טובה... בטווח המחירים הזה כמובן... פלוס מינוס. נגיד וכן אני רוצה לקנות גם כרטיס זכרון... אני מתחיל לפזול ברצינות לכיוון ה 512MB... למרות שזה מוגזם בצורה מחרידה אבל המחירים מפתים מאוד (במיוחד שלפני שנתיים קניתי 64MB ב 400 שח!!! ) ראיתי באתר של CAMERA 4 LESS כרטיס מעניין של KINGSTON 512 HIGH SPEED... במחיר של 255 שח אני לא יודע אם הוא באמת מהיר, בשביל אני צריך אותכם... בנוסף לזה ראיתי גם את PQI X 40 במחיר של 283 שח עכשיו אני גם רואה KINGSTONE רגיל ב 5 שח פחות מה HIGH SPEED... ולמה LEXAR מוכרים את ה…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האלן יש לי מצלמה HP Photosmart 735 אבל הכמות זיכרון שלה ממש לא מספיקה לי (8 תמונות באיכות הכי גבוהה ) ולכן החלטתי שאני קונה כרטיס זיכרון של לפחות 128 מגה... הסוג כרטיס שאני צריך זה secure digital.. אז ככה אני מחפש משהו שיהיה מהיר (זה מעצבן אותי שצריך לחכות 15 שניות אחרי תמונה כדי לצלם סרטון!!) אבל לא יותר מדי יקר.... הטווח שלי זה 0-250 שקל אבל אפשר לחרוג קצת...(ואם יש גם כרטיס SD די מהיר של 256 מגה במחיר הזה אני ישמח לדעת) אני גר בחיפה ומאוד מעדיף לקנות מחנות 'אמיתית' בסביבה אבל אם יש הצעות טובות מהאינטרנט אז למה לא.... יש פה בחיפה חנות בשם KSP שמוכרת זיכרון secure digital עם 128 מגה זיכרון של חברת A-DATA ב140 שקל.... העסקה הזאת שווה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחר אני הולך לקנות את הTZ7 לאחר ברור קצר הבנתי ששוק כרטיסי הזכרון קצת יותר מסובך ממה שחשבתי, הבנתי שלכרטיסי הSDHC יש LEVEL. אני מתכנן לקנות מחר שני כרטיסי זכרון של 4 GB איזה level מתאים לTZ7? יש לציין שאני מתכוון לקנות אותם מבאג, כך שאשמח לקישורים משם. תודה מראש בן.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טס לתאינלד עוד שבוע ככה שנראה לי שהדיוטי האפשרות הכי טובה.. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום - אני רוחש מצלמה בקרוב, וצריך שיהיה בבלעותי לנסיעה (בעוד כ-שבוע) לפחות בטרייה ספר, ולכן למי שמוכן תמורת רווח לא עצום למכור לי את שלו (שעוד לא ממש ישנה) ולהזמין לעצמו חדשה ולהמתין, זה יהיה אדיר. יובל
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשביל בילוי ,מסיבה וטיול. תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מצלמה דיגטלית המצלמה היא לא בשבילי אלה בשביל דודה שלי. אין תקציב מוגדת למצלמה רק היא אמרה לי ככה: "שיהיה של חברה אמינה וטובה, שהמצלמה שתיהיה כמה שיותר טוב במחיר הכי נמוך שאפשר" הדרישות לא גבוהות. צילומים משפחתיים וכאלה. רצוי שתיהיה עם סוללה נטענת תודה
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית.. ואין לי שום מושג איזה לקנות.. בגלל זה אני בא ושאול אותכם איזה הכי כדאי לי לקנות שהתמונות יצאו באיכות ממש טובה.. וסכום עד 1500 גג.. כמה שפחות יותר טוב ושהצלמה תיהיה באיכות טובה... שמעתי על A85 .. ובכל זאת אין לי מושג מה הכי כדי לי לקנות.. ? ואם יש לכם מושג מאיפה לקנות בראשל"צ ולא דרך האינטרנט. :>
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
קיצקץ מצלמה קטנה ואיכותית הכי משתלמת במחיר הזה, עדיפות למסך גדול, תודה
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני לא מחפש משהו מפציץ, אלא משהו פשוט לצילום חובבני.. אתם יודעים, מצלמה פשוטה.. יש לכם המלצות לאיזה משהו זול ופשוט? משהו 4-5 מגה פיקסל יספיק, לא צריך יותר...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יופי !!! אז אחרי שקנו לי מצלמה חדשה מדגם SONY T500 עם כרטיס זכרון 4 GB ובטריה ספייר לכבוד הולדת בתי הבכורה, הצלחתי לאבד את המצלמה עם הבטריה הספייר בהמלך ההליכה מהבית לאוטו בדרך ל..............איך לא ? לבריתה. לאחר חיפוש נרחב ותליית שלטים במקום מגוריי הגעתי להשלמה שאת המצלמה הזו אף אחד לא יחזיר לי וביום שישי אני מתכוון לקנות מצלמה חדשה. השאלה היא האם לקנות מצלמה זהה 1:1 כפי שהיתה לי או לקנות מצלמה אחרת . האמת היא שנורא אהבתי את המצלמה הזו (במיוחד את מסך המגע שלה), את איכות הצילום והאפשרות לצלם ב 16:9 אך יחד עם זאת היו לה שני חסרונות בולטים לטעמי 1. מצלמה זללנית מאוד - דבר שלא כל כך מפריע לי כאשר יש לי בטריה ספייר אך נראה לי שככל שהבטרייה נטענת היא , כמו כל סוג של בטריה,…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש מצלמה דיגיטלית חדשה, עד 2000 שקל בערך (חריגות של 200-300 מקסימום) לא כולל כרטיס זיכרון ובטריות וכל זה.. הדרישות מהמצלמה הן 1. איכות תמונה 2. צילום לילה\אור נמוך טוב 3. אפשרויות ידניות אלה הדברים שאני לא מוכן להתפשר בהן, יש למישהו המלצות בבקשה? תודה ענקית מראש..
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש מצלמת DSLR (אם לא הבנתם מהכותרת. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי. אז הנה תשובותיי לשאלון הסטנדרטי: 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? תשובה: 600-800$ (גוף+עדשה) 2. מה רמת הידע שלך ? תשובה: רמה סבירה+. בעבר עשיתי קורס בצילום דיגיטלי ומכיר את כל המושגים הבסיסיים. מקפיד לערוך תמונות ב-Adobe Bridge/Photoshop ומאוד אוהב לצלם. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? תשובה: עד עכשיו הייתה לי NIKON P90. מצלמה נחמדה עם זום טוב ומסך מתכוונן. לצערי הפוקוס לא ממש טוב והאיכות וידאו נוראית (640X480). בתנאי תאורה בעייתיים המצלמה לא מצליחה להתמודד. למרות זאת, הצלחתי להוציא ממנה תמונות לא רעות וסה"כ הייתה שווה את המחיר…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי , שמתי לב שבהרבה שעות שאני מצלם , 70 אחוז זה מאקרו , כנראה שזה פשוט יותר מעניין אותי. קראתי שיש עדשות שמגדילות כמו +1 +2 +4 +6 וכו' רציתי לרכוש אחת כזאת , הבעיה שאין לי מושג איך אני עושה את זה. מאיפה קונים? יש דגם ספציפי שמתאים למצלמה שלי? (S2) צריך לקנות מתאם ואת העדשה המגדילה לחבר אליה? העדשה הזאת היא בסה"כ עושה תפקיד של זכוכית מגדלת , נכון? תודה לעונים , ואם אפשר קישורים למקומותש שמוכרים , ולכוון אותי לדגם ספציפי שיתאים לי. תודה!
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות 4 סוללות AA נטענות מעולות לFujifilm S2000HD עדיף בעל קיבולת גבוהה. (2700mha לדוגמא...) אפשרי גם מחו"ל כמו Ebay/Dealextreme. אני זקוק גם למטען ועדיף שהוא ייטען את הסוללות מהר (שמעתי שיש כאלו שטוענים תוך שעה ולא כל הלילה). אם זה מקפיץ את המחיר באופן אסטרונומי, כבר אני מעדיף לקחת עוד 4 סוללות כמובן. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. תקציב, עד 3000 ש״ח כולל עדשה, כאשר יש עדיפות להגיע יותר לכיוון ה2000. 2. אישתי אינה צלמת מקצועית, אבל יש לה הבנה במונחים כמו קומפוזיציה, פוקוס, חשיפה. אורך מוקד לדעתי הוא לא מונח מוכר לה. 3. התנסתה במגוון קנונים וניקונים שונים מהשנים האחרונות בעלויות של עד 5k של ההורים שלי ושלה, אבל מעולם לא הייתה הבעלים של מצלמה. 4. צילום בדרך כלל בבית, משפחה וחתולים. תנאי תאורה בדרך כלל טובים. פה ושם יש גם צילום נוף. 5. אין צורך לשים דגש גדול על גדלי ההדפסה. מעטות מהתמונות מפותחות וגם אז בגדלים סטנדרטיים 10על 15 או A4. 6. אין צורך ביכולות זום מטורפות. 7. מדובר באישה עם כפות ידיים קטנות, אבל אני לא חושב שזה מהותי במיוחד. 8. לא. 9. קנון וניקון, כי היא מכירה אותן. 10. לא. 11. הרבה צילום…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום רב, ברשותי מצלמה מדגם פוג'י S5200. עברתי על האפשרויות של המצלמה ונאמר לי שניתן ע"י צילום באפשרות הידנית לקבל תמונות יותר איכותיות. מישהו היה אמור ללמד אותי להשתמש בה אבל בסוף זה לא הסתדר. נכון שהמצלמה היא לא SLR אבל בכל זאת אפשרויות צילום יש לה. האם מישה מכיר מדריך פשוט למצלמה הזאת (יש לי את הPDF שלה) או בכלל לצילום שיכול לתת לי קצת יותר מושג על שימוש נכון במצלמה?. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
עבור הסרטת שיעורי תורה, אני מחפש מידע עבור מצלמת ווידאו, שאפשר לחבר אליה מקרופון, מיועד להעלות לאתר אינטרנט, לא מחפש משהו מידי יקר, אבל משהו שיעשה את זה עבודה כמו שצריך. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מחיפוש בזאפ אין ממש המון אופציות בנושא יש למישהו המלצה על משהו נחמד ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי דיונים רבים בפורום, ואף דגתי דגמים מומלצים העונים על הקריטריונים שלי, אשמח לעצתכם. הצורך הוא למסרטה ביתית אמנם, לתיעוד ארועים משפחתיים, טיולים וכו', אך באיכות גבוהה, חשוב לי לצלם באיכות FHD, למטרת הצגת החומר על LCD גדולה בסלון, עריכת חומר הגלם בתוכנות כגון Adobe Premier וכו' התקציב הוא סדר גודל של 1,000$ כאשר להבנתי, עדיף לרכוש בחו"ל, ולרכוש בארץ אחריות/ביטוח MACK, וזאת מפאת העובדה שהמחירים בארץ כמעט כפולים, וללא הצדקה, לכן תשוו את התקציב למחירים בחו"ל, ולא למחירים בארץ. מסרטה קומפקטית שמירה על דיסק קשיח (לפחות 60 ג'יגה = 4 שעות AVCHD באיכות גבוהה) שמירת ב Full HD 1080p תמיכה בפורמט AVCHD מנגנון ייצוב אופטי חיישן 3CCD - בתנאי שלא מייקר יותר מידי את המוצר פרט לחיישן …
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי איתה בעייה שכל פעם שאני מדליק אותה אז העדשה רוטטת ו"בורחת" קצת למטה ואז אני מקבל "צל" שחור בפינה העליונה שמאלית של התמונה. אם מישהו ניתקל בתופעה או יכול להפנות למעבדה באזור. תודה עומר
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית חדשה במקום ה canon powershot a-75. חשבתי על מצלמה עם זום טוב צריכה להיות טובה בשביל צילום אנשים, נופים וגם צילום מקרוב.
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
תקופה ארוכה אני מתלבט אם לקנות מצלמה או לא, והחלטתי ללכת על זה. מהמלצה של חבר שיש לו DSLR הוא אמר לי לא לקנות מצלמה מקצועית/חצי מקצועית כיוון שב99% מהזמן מכניסים את המצלמה למצב אוטו' לוקחים תמונה, ולא משתמשים בשלל הפונקציות שיש למצלמה להציע. אז מה אני מחפש? מצלמה איכותית, שאפשר מצד אחד לשחק עם הפונקציות, מצד שני להדליק ולצלם ולקבל תמונה מצוינת. יש לי כמה מצלמות שעלו לי: canon sx 110 is - מצלמה שהיא אפשהו בין DSLR לבין מצלמה קופקטית-דגם חדש,זום ענק, וקראתי עליה ביקורת טובה. http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=144&modelid=17480 canon a2000 is - מצלמה קומקטית דגם חדש...על פניו נראית נחותה מה SX 110 IS http://www.usa.canon.com/co…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי קצת על העמודים האחרונים, ולמרות שאני יודע שמפרט טכני פשוט ושם של חברה לא אמורים בהכרח לומר שהמוצר טוב אני מתפלא שרוב ההמלצות פה הם על הדגמים של פוג'י F40,F100 ופנאסוניק TZ5 לטווח מחירים קצת גבוה משלי או בעלי זום אופטי קטן יחסית. סתם לדוגמא, פוג'י S1000FD נראת מצויינת על הנייר עם זום אופטי ענק ומחיר נמוך, לעומת זאת בכל הדגמים לעיל לא מתקרבים לזום האופטי שלה ועדיין הם מומלצות והיא לא... אני כמובן לא מבין בנושא בכלל, ולא הייתה לי מצלמה דיגיטלית מעולם. כמו שכתבתי אני מחפש מצלמה לטיול בהודו ובתקווה גם לאחר כך, שלא אפחד עליה יותר מדי מגנבות. הדרישות שלי הן שיהיה זום אופטי טוב,שרידות, ואם אפשר תמיכה בכרטיסי זכרון של לפחות 4GB. אני מקווה שמה שכתבתי באמצע לא יחרפ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-