צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
עבודה ראשונה שאני מעלה לכאן... עבר Invert ועוד כמה תיקונים בפוטושופ
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז יש לי אולימפוס סי 50 ומצאתי כמה תמונות http://www.pbase.com/marrozik/image/32550095 http://www.pbase.com/marrozik/image/32550096 ורציתי לדעת איך לצלם ככה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית ישנה שלקחתי לחול (אני עכשיו בחול) Olympus Camedia D-360L הבעיה היא שהכבל כדי להעביר את התמונות למחשב לא מתאים לשום חיבור במחשב הנייד ה חיבור בוי בצורה הבאה .... ..... הנקודות מייצגות שקעים, ז"א שבמחשב אמורים להיות 4 פינים למעלה ו 5 למטה מישהו יודע איזה חיבור זה? האם יש מתאם מהחיבור הנ"ל ל USB? תודה מראש לכולם! ד"א איך המצלמה לדעתכם? אני יודע שהיא פשוטה (1.3 MP) אבל איך היא בכללי (בתור מצלמה שקיבלתי בחינם מדודי היקר)
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה העונה לתקציב בכותרת. הדרישות שלי מהמצלמה הן: שתחזיק מעמד הרבה זמן איכות תמונה סבירה , שלא תהיה דפוקה ושלא יהיה יותר מדי טוב כי התקציב לא יספיק לתמונה איכותית. שלא תהיה יותר מדי קטנה ולא יותר מדי גדולה עם פלאש/עזרים לצילום בלילה.
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום החלטתי לקנות מצלמה, וכבר שאלתי פו לא ממזמן על אחת, אבל בינתיים המחירים צנחו, ויצאו דגמים חדשים. אז בכ"מ, אני מחפש שתי מצלמות - אחת עד 1500 ואחת עד 2800, לצילום מקצועי (אני מתחיל, אבל ככל הנראה יהיה לי קורס צילום בקרוב). חשבתי על A620 או A700 עד 1400, ועל D50 ב2800. כפי שאתם רואים אני די פאנבוי של קנון, אבל אני פתוח להצעות אחרות
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש מצלמה דיגיטלית (הראשונה שלי). אין לי תקציב מוגדר, מעדיף כמה שפחות (אני חושב שמקסימום בסביבות ה 1500-1700 כולל כרטיס זיכרון והכל). המצלמה מיועדת למשפחה ותשתמש לצילום חובבני בבית, טיולים וכו'. בחנות שביררתי בה הציעו לי את ה Olympus IR-500, ב 1400 ש"ח. מה שמשך מיד את תשומת הלב שלי הוא המסך הענק שיש לה - 2.5inch שנראה מאוד נוח. יש לה 4 מגה פיקסל, זום אופטי 2.8 דיגטלי 11, סוללת ליתיום שבאה איתה. הנה המפרט שלה: http://www.olympus-europa.com/consumer/29_Digital_Camera_IR-500_Specifications.htm בזאפ: http://zap.co.il/model.asp?model_id=130613 אני לא מבין כל כך במצלמות ובכל הפרטים אבל איך היא? זה שיש לה סוללה ואין צורך בקניה נוספת של סוללות נטענות זה יתרון מבחי…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי לכולם. ברשותי מצלמה של קנון- PS A530. עם המצלמה הגיע דיסק עם כמה תוכנות- שבינייהן הייתה איזה תוכנה שהעבירה אוטומטית תמונות חדשות מהמצלמה לתיקייה שבחרתי- תוך סידור התמונות החדשות בתיקיות לפי תאריך הצילום... הדיסק התאדה לאנשהו ואני צריך להעביר תמונות למחשב- רצוי מאוד בסידור דומה... אני צריך המלצה לתוכנה כלשהי שעושה את זה... תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הייייייי אז חזרתי לי מעוד שבוע צלילות (שבו כייסו לי ת'טלפון!!!!!1 ) והנה כמה מהתמונות הממש טובות ונדירות שיצאו... סלע יהושוע: (חוף אלמוג) צבת ים (לא מסומנת!!) באוניברסיטה: (חוף המגדלור) הסטי"ל מקדימה: (השלט זה שלט "מזל טוב" שמישהו השאיר לבן שלו או משהו כזה - מאוד ישראלי אבל לדעתי הרעיון ממש מגניב) ואחרון... eagle ray חמודדדדד ביותר ממש במרחק חצי מטר שזה היה מטורף לגמרי: כל התמונות מוקטנות ל1024*768 את הגלריה המלאה אפשר לראות פה: http://new.photos.yahoo.com/idofriman/album/576460762322146793
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה בפורום, ואני לא בטוח אם זה המקום הנכון, אבל אם כן, אשמח לחוות דעת שלכם על התמונות הבאות, ואשמח להצעות לשיפור: תל אביב בתמונות תל אביב בסיבוב השתקפויות בתל אביב
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית במחיר של עד 800 ש"ח. אני משתמש במצלמה בעיקר לצרכים בייתים. חשבתי על olympus fe-230 או על canon A-560 אבל אני בהחלט פתוח להצעות. אשמח לקבל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
Nikon Coolpix S5100 או Panasonic ZR1 התקציב הכללי הוא עד 1,000 ש"ח . אין שימושים מיוחדים , מצלמה משפחתית ליום יום . אשמח לקבל המלצות לדגמים נוספים בטווח המחיר מאתר http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=1021〈=he . תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול החלטתי שאני רוצה (כנראה, סוף סוף) לעבור למצלמה דיגיטלית. אז עדיין אין תקציב מוגדר ואין אישור מההנהלה אבל, אני כבר מתחיל לחשוב בכיוון. כיום ברשותי Canon EOS Rebel XS בת כמה שנים ואין לי מילה רעה להגיד עליה פרט כמובן ליתרונות המובנים של צילום דיגיטלי. היות ואני משוטט כאן בפורום לעיתים כבר הבנתי שהמצלמה המומלצת היום היא ה S6500 של Fuji. לתובנה הזאת הגעתי בעיקר עקב התגובה הזאת: מה שרציתי להבין זה מה בדיוק ההבדלים בין ה S6000, S6500, S7000 שנראים אותו דבר והמפרט מאוד דומה (לי לפחות). אני ממש לא צלם מקצועי אבל חשובה לי איכות התמונות והאפשרות לצילום וידאו נשמעת מענינת. ועוד משהו שמעניין אותי זה אם חייבים להתעסק עם התמונות בפוטושופ או שניתן לקבל מהמצלמה תוצאות ט…
-
- 48 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בטיימר של המצלמה קאנון אני רוצה לשנות את הזמן כדי להיכנס לתמונה אבל זה לא נותן לי לשנות את האפשרות מ-off לon זה כאילו קפוא אז מה עושים? כי איבדתי את החוברת הוראות.......
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 700. כמו כן, אפשרי (אולי אפילו מבחינת מחיר מומלץ) לקנות בארהב, ואז אפשרי לקנות מצלמה טובה יותר, במחיר טוב יותר. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאור…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=dc-04&Cat2Cat1ID=3274&Cat2ID=0 איך המצלמה הזאת בתור מצלמת רשת ואיך היא בתור מצלמה דיגיטלית? לא חשוב שהאיכות תהיה מצויינת אבל שתהיה סבירה.. שווה לקנות אותה במחיר הזה? תודה 8)
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אם אין סיבה מיוחדת להעדיף אחת שעולה 1500 לאחת שעולה קצת פחות, אז אני מעדיף את הזולה. ואם יש משהו הרבה יותר טוב שדורש עוד קצת כסף, אז אין בעיה להוסיף.. דרישות: שיהיה עם הרבה זיכרון, או שתהיה אפשרות להרחבה עם כרטיס גדול.. אני יודע שזה לא הרבה בשביל מצלמה מקצועית, אבל שתהיה כמה שיותר מקצועית כנראה שבקרוב אני אתחיל ללמוד איתה.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה את ה-S9000 שזוהי המצלמה הראשונה שלי ואין לי שום אבל שום מושג בצילום. קראתי את החוברת שבאה עם המצלמה ואני רוצה להתחיל ולצלם במצב ידני ולהוציא תמונות איכותיות. איפה אני יכול להתחיל וללמוד איך אני מתעסק עם המהירות תריס,החשיפה לאור ה-ISO וכל מה שצריך להתעסק איתו כי אין לי שום מושג. יש איזה אתר טוב בנושא ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 886 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אם אפשר אז שההסבר יהיה בקצרה ולעיניין תודה......
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חשבתי לעצמי, האם זה טוב אם אחד (כמוני למשל) שלא מבין גדול בצילום, שרוצה להתפתח כי הוא אוהב את הנושא יתקדם ישר לDSLR לפני הקומפקטיות? יש לי ניסיון במצלמת זום חח, אני מצלם בה טוב. אני במגמת קולנוע, ואולי אני גם אמשיך שנה הבאה. האם זה טוב לדלג על הקומפקטיות ולעבור ישר לDSLR? יש לי שתי נקודות מבט. האחת, כן משום שאני אלמד ככה את הדברים עפ"י ניסיון עם DSLR, זה גם הפעלה שונה וצילום שונה ועוד כמה דברים. השניה, לא משום שאני עוד צריך להתפתח בתחום הצילום וDSLR מתאימה אך ורק למנוסים ולתותחים שבצילום. מה אתם אומרים? זה יעזור לי להחליט איזה לבחור ליומולדת (שהוא אגב חל באוקטובר חח)
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן רכשתי מצלמה דיגיטאלית של ricoh. אני עדיין מנסה ללמוד איך בדיוק להפיק ממנה תמונות טובות. אשמח להערות ו\או תגובות שיעזרו לי לצלם טוב יותר, להלן מספר תמונות שצילמתי: התמונות הוקטנו בהתאם למדריך המעולה של אורן שפורסם פה באתר (תודה אורן). תודה מראש לכל המגיבים, רם
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יחד עם המצלמה קיבלתי שני כרטיסים של tekq 1gb כל אחד... לאחר זמן לא ארוך לכשהייתי מצלם פתאום רשם לי שיש לי 0 תמונות(למרות שהיה נקי מתמונות) ויש error..ומכאן והלאה גם לא נתן לי למחוק תמונות ולפרמטץץץ קניתי133x hcom 1gb gold והכל זרם בטירוף ואין שום בעיות... לכן השאלה שלי...האם שני הכרטיסים היו דפוקים(מה שלא הגיוני) או שפשוט יש חוסר התאמה מסויים בין הדגם הזה לבין הכרטיס או החברה המסויימת הזאת... ואם באמת יש חוסר התאמה אשמח לדעת עם איזה חברות נוספות יש התנגשויות.. תודה ושבת שלום אבי
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כיום יש לי את הSD880 של קנון ואני מעוניין לשדרג אותה. חשוב לי שתצלם טוב בתוך מבנים(חושך מוחלט לא מעניין). שמעתי על הSX230,אבל אין לי ממש מושג אם היא טובה לי או לא, אשמח לעוד המלצות בסגנון של המצלמה הזו. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-