עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. מצלמת סטילס עם אפשרות להקלטת סרטוני ווידאו + קול, עמידות מבחינת סוללות, ועמידה לאורך שנים. תודה לכל העונים.

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. מהי המצלמה הכי משתלמת היום בהתחשב במחיר ובאיכות...???

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני אוהב מצלמות עם זום אופטי גדול כמה שיותר ,שמטרתו לצלם ממרחק גדול באיכות טובה ,האם למישהו יש מידע לגבי המצלמה עם הזום האופטי הגדול ביותר(מחיר ופרטים)?

• 33 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. היי... שמתי לב שכמות מאוד משמעותית מהתמונות שאני מצלם עם המצלמה שלי (אולימפוס 765) יוצאות מטושטשות.. הדגש הוא על תמונות "משפחתית" (נניח..), כלומר - תמונות של אנשים/דברים זזים ולא תמונות נוף/מקרו. זה נראה לי מוזר כי התמונות צולמו במצב Auto (עצלנות שלי, סתם חוסר זמן להתעסק יותר מדיי עם כיוונים באירוע משפחתי כלשהו, או שפשוט הצלם היה מישהו שאין לו ממש מושג בכלום ובקושי מבין מה זה אומר "חצי לחיצה לפוקוס"..). ואז עליתי על הסיבה! מהירות הצמצם (shutter speed) במצב Auto היא שניה שלמה (?!). מסתבר, במבט לאחור, שזה פשוט איטי מדיי! עברתי למצב A/S/M (ידני מלא) והחלטתי להתפרע: העברתי את המהירות ל 1/1000 - ממש מדהים, התמונות תמיד (!) יצאו חדות להפליא! ניסיתי אפילו לצלם תוך כדי תנועה שלי …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ALÞHA,

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by olivni,

יש מגוון רחב של זכרונוות cf עם מהירויות עבודה שונות ופער המחירים ביניהם גדול מאד .באתרים המקצועיים ואתרי היצרנים יש פירוט מדויק. הספקים והמפיצים בארץ, בדר"כ לא מציינים את מהירות העבודה. לא ברורה לי חשיבות המהירות ואם יש לכך השלכות על איכות הצילומים, או שזה משפיע רק על משך זמן העברת החומר. אשמח לקבל חוות דעתם של מבינים בתחום.

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  7. אני רואה הרבה פרסומות של כרטיסים במהירות x40 במחירים סבירים דווקה, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הבא - http://212.179.113.187/camera4less/product.asp?pID=117&cID=61 ולא יודע עם שווה לרכוש אותו מהחברה הנ"ל PQI או לרכוש כרטיס אחר, המחיר הוא זהה. אני פשוט רוכש מצלמה מחר ומעוניין לדעת מהוא כרטיס ה128 מגה המומלץ ביותר כי שמעתי שיש מקרים שצריך לחכות הרבה אחרי כל צילום?!? (המצלמה שלי היא CANON A60) או שזה הכל שטויות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. שלום רב, מהי מהירות כרטיס הזיכרון הנדרשת בכדי לצלם סרטון לא מקוטע ברזולוציה המירבית במצלמה הנ"ל? האם X100 יספיק או שיש צורך בכרטיס במהירות של X200? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by epichorus,

שלום , רציתי לדעת מהי מהירות כרטיס זכרון הכי נמוכה שמתאימה למצלמה אך לא תפגע במהירות המצלמה עצמה? לדוגמא : האם מהירות X60 היא מעבר למהירות המצלמה וההבדל בינה לבין X150 הוא לא משמעותי... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  10. היי יש לי מצלמה Canon SX1 IS והיא מצלמת ווידאו FULL HD 1080X1920 קניתי אותה לפני שנה בערך, והמוכר אמר לי אז שכדי לצלם HD צריכים כרטיס זיכרון במהירות של Class 6 עד עכשיו צילמתי אם כרטיס רגיל 480X640 ולא קניתי כרטיס מהיר, אכשיו אני רוצה לקנות ולצלם ב FHD אבל ב ZAP ראיתי מהירויות זיכרון של X100 ו X130 וכו', ואין מידע איזה Class זה... איזה Class אתם ממליצים לקנות ? או איזו מהירות בשיטת ההכפלה ? (X130 וכו') איך אני יכול לדעת להמיר מ Class והכפלה ?[br]פורסם בתאריך: 10.09.2010 בשעה 17:02:29 משהו שיכול לעזור לי ?איזו מהירות צריך כדי לצלם FULL HD ?[br]פורסם בתאריך: 12.09.2010 בשעה 11:45:03 יש משהו שיכול יעזור לי ?איזו מהירות צריך כדי לצלם FULL HD ?

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by ozba77,

אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון למצלמה. ראיתי שיש כל מיני מהירויות לכרטיסים, המסומנים בכפולות X133, X66 וכדומה או בשמות של הכרטיס Ultra וכדומה. האם הדבר באמת משפיע על ביצועי המצלמה (לדוגמא קיצור זמני המתנה בין תמונות) ושווה את ההשקעה? לדוגמא כרטיס SD של 4GB : רגיל עולה 40 שקלים Ultra - עולה 60 שקלים Extreme - עולה 110 שלים. תודה.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  12. שלום רב, מזה זמן רב שאני מחפש מצלמה דיגיטלית חדשה ולאחר לבטים רבים הוחלט על אחת מהשתיים, ברצוני רק לדעת מהם ההבדלים העיקריים ביניהן, האם משהו שמצדיק את ההפרש במחיר (1,100 ש"ח מול 1,500 ש"ח) ? נ.ב. - אם ארכוש את ה- TZ5, ארכוש אותה בארץ, אם ארכוש את ה- ZS3, אעשה מאמץ ואביא אותה מחו"ל, לכם ציינתי 1,500 ש"ח ולא 2,000 ש"ח. תודה רבה, אורן.

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מעוניין לשמוע מכם מהם החישובים אשר אתם עושים (אם בכלל) לפני צילום של תמונה?

14. שלום, יש לי מס' קלטות וידאו רגילות וכן מס' רב של קלטות וידאו 8 מ"מ של מצלמה אנלוגית ואני מעוניין להעביר אותם ל- DVD . לבי הקלטות ווידאו הרגילות אני חייב אולפן/צלם או שירותי מקצוען בתחום כי אצלי בבית אין אפילו מכשיר וידאו. אבל מה לגבי קלטות 8 מ"מ מדובר בכ- 20-30 קלטות , להעביר אותם ל- DVD נראה לי יהיה יקר מאוד. מהם הדרכים היעילות וטובות להמיר אותם ? האם ישנו מכשיר ששווה לקנות לעשות זאת ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  15. לדוגמא: ראיתי כמה וכמה פעמים צלמים משתמשים בזה, אניל א בטוח אבל אני חושב שזה נועד לסינון השמש :-\ מישהו יכול להסביר לי על זה יותר? תודה, רומן.

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by aleXtazi,

אז ככה... היה לי דיי משעמם היום אז אמרתי בו ננסה מהשהו חדש ונצלם את הפלאפון שלי... לקחתי מספר דפים של מדפסת שמתי את הפלאפון וצילמתי כמה תמונות וזה מה שיצא בסוף וזה אחרי עריכה קטנה לצבע של הרקע זה פעם ראשונה שצילמתי מהשהו כזה איך קוראים לזה בשפה יותר מקצועים? "צילום סטודיו"? כמובן תגובות והארות יתקבלו בשמחה

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  17. Started by zoman,

במקרה תפסתי זברה מוכנה לפעילות ,אז צילמתי במהירות לפני שיעבור לה החשק

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  18. Started by KoM,

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  19. Started by orlupo,

תמונה שהעלתי גם לנושא השבועי ב-D-SPOT: עריכה: וואלה סליחה טעות שלי בטעות לא העלתי אותה.תיקנתי. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 992 צפיות
  20. Started by Tapeworm,

זו לא תפיסת המאה, פשוט התלהבתי מזה שאפשר מיד לקלוט שזו מונית.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by sagi5,

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by artyom,

הלוקיישן היה יכול להיות יותר טוב (ויותר חשוך) והפנס בצד שמאל למעלה קצת מפריע אבל סך הכל אהבתי.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by shimon956,

מה קורה היתי פה באיזה מופע נחשים משהו מדהים הנה כמה תמונות יפות שתפסתי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by orlupo,

קראתי ספר צילום ולפתע נתקלתי במושג כרטיס אפור. הבנתי שהוא מתקשר לחשיפה ומדידת אור. אם מישו יוכל להסביר לי מזה. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. טוב אתם יודעים שנאי די חדש בעניין של הצילום כולם עושים כאן מקרו מקרו וזה אני לא יודע מזה ביכלל אז לקחתי את המצלמה לדים שמתי מצב מקרו וצילמתי בכול הזום האופטי סיכת ראש של אחותי הקטנה מה יצא אני לא יודע יש מצב אתם מסבירם לי על הדרך מה עושים אם המקרו הזה ??? המקרו החרא הזה ....

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.