צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
יש לי מצלמה מסוג 500-E אולימפוס ,במצלמות אולימפוס יש בעיה של מבחר מצומצם של עדשות יחסית ,וגם העדשות שקימות מחירן יחסית גבוהה ,שמעתי כי יש מתאמי עדשות ,שבעזרתן ניתן לחבר עדשה של למשל ניקון למצלמת אולימפוס (תקנו אותי אם אני טועה :s05:) ,למצלמה שלי יש מספר מתאמי עדשה בשוק ,כיצד אני מתאם בין המתאמים לבין העדשה שבה אני מעונין ,אני מקווה ששאלתי הארוכה ברורה מספיק. מישהו :'( ,האם אף אחד לא יודע ..... :-\
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך אותה לצילומים כלליים; בעיקר אנשים, נוף או וידאו פה ושם. לאחר עיון בפורום, מתלבט בין A710, R4, A700, FX07 ו-F30. הבנתי שהחיסרון העיקרי של ה-F30 הוא הזום. עד כמה הדבר משמעותי? מהי המלצתכם? תודה לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי לכולם, ראיתי שיש עליה ביקורות טובות מבחינת סטילס ווידאו (הווידאו חשוב לי וראיתי שהיא מצלמת ב 30 FPS ב 640X480) מה אתם אומרים? שווה משהו?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יום שישי הייה "קצת" ערפל באזור שאני (ההורים) גר בו... יצאתי קצת מאוחר לכן הייה חשוך מידי בשביל צילום יום, ולא חשוך מספיק בשביל צילום לילה (בגלל זה האיכות הלא משהו של כמה מהתמונות...) התמונות ללא עריכה (חוץ מכיווץ והורדת רזולוציה למקסימום 1024...). אם מישהו ירצה אני אעלה את התמונות ברז' שבה הן צולמו (נראה קצת יותר טוב...) נתחיל בתמונה הכי טובה (שפה נראת משום מה יותר מידי רע): עכשו, למי שתוהה באיזה אזור מדובר- רמז
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
דרישות - מיקרופון מובנה צבע שחור או אפור או כחול או כהה פשוט מתלבש על מסך [LCD לצורך העניין] תקציב...עד 200 לדוגמא.. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה דיגיטלית טובה עם זום גדול (לפחות X10) שניתן לשלוט על כל הפרמטרים שלה. על איזה מצלמות אתם ממליצים? קראתי ביקורות טובות על canon s3 - מה דעתכם עליה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
-
-
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה לא מסובכת לעריכת תמונות: הוספת מסגרת, חתימה, משחק עם הצבעים וכו'. אשמח להמלצות, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי אנשים , אממ , קודם כל אני מקווה שאין בעיה שאני כותב את זה בפורום , אחרי הכל זה פורום צילום ואין מקום טוב יותר למצוא אנשים מאשר כאן. אם יש בעיה כלשהי עם הת'רד מכל סיבה שהיא , אני מתצל , ותסגרו את הת'רד. ועכשיו לעינייננו. כמו שרובכם יודעים אני חלק מאתר שמצלם מסיבות ואירועים שונים. התחלנו עכשיו בגיוס של צלמים , להגדיל את הצוות בכל הארץ. חשבתי אולי שחלקכם , אפילו אם זה יהיה אחוז נמוך מאוד , תירצו להכנס ולהיות חלק מקבוצת צלמים , זה יהיה מצויין. אתם שואלים למה אני פותח את הת'רד דווקא כאן..? יש היום בעיה עם "צלמים" שנכנסים ומתחילים לצלם לאתרים , מראש , המטרה היחידה שלהם שהם נכנסו לאתר , היתה כדי לקבל כניסות חינם \ שתיה חינם באירועים שהם הולכים אליו. הם זילזלו , בקושי צילמו…
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי אנשים , עד היום צילמתי עם S2 פשוטה , והגיע הזמן אני חושב למצלמה רצינית יותר. היתי מעוניין שתציעו לי מצלמות סביב ה 6500-7500 שקל , כולל פלאש \ ועדשה. המצלמה מיועדת כמו שבטח הבנתם בעיקר בשביל צילום במועדונים. בתור פלאש חשבתי ללכת על ה 580 של Canon . היתי רוצה לשמוע לגבי ההבדלים בינו לבין ה 4X0 (ההבדל במחיר עומד על 500+ ש"ח) תודה לכולם , שבת שלום.
-
- 39 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום! אשמח אם תוכלו לעזו לי למצוא מצלמה שוענה על הדרישות האלו וגם כמובן שאתם ממליציםעליה לא סתם שיהיה לה תנתונים 5 MP לפחות צילום וידאו VGA כולל סאונד 30 FPS הטבעת תאריך על התמונה מסך 2.5 אינצ' לפחות צילום טוב בלילה שייכנס בקתציב גם כרטיס 1 GB ומייצב תמונה התקציב שיש לי הוא 1500 +- כמובן שנוטה למינוס חח תודה רבה, שי
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
-
פתחתי את הדיון גם באמצעי אחסון, אבל מכיון שרוב האנשים שמבינים בכרטיסי זכרון בטח נמצאים פה, אני אשאל גם פה. קניתי אתמול psp, ואני רוצה בשבילו כרטיס ms pro duo עם קיבולת גבוהה. כרגע הכרטיסים הכי גדולים שמצאתי הם של ארבע ג'יגה. זה אמור להספיק לי בהחלט, ואני כבר כמעט סגור על הקניה, אבל השאלה שלי היא האם ידוע על יציאה קרובה של כרטיסים כאלה בנפח 8 ג'יגה או אולי 6 לשוק הביתי, כך ששווה לחכות? מישהו יודע אולי?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אז ככה אחרי הרבה זמן של חיפושים אחרי המצלמה האולטימטיבית החלטתי ליקנות עוד היום את אחד מהמצלמות הבאות: Casio Exilim EX-S770 Casio Exilim EX-Z1000 כמובן אני צריך את עזרתכם להחליט את מה לקחת המצלמה בעיקר צריכה להיות מהירה. עם צילום ווידאו בפורמט שלא לוקח הרבה מקום כמו המצלמות של CANON כמו כמה שיותר קומפקטית, וחשוב לי מאוד אבל מאוד איכות! זה מתחלק לכל הפרמטרים איכות בביצועים, בעדשות, ביכולות וידאו, בחומרים מהם בנויים, צריכים לקבל בביקורות ציונים גבוהים וחולי... אני דיי בהתחלה חשבתי על הCANON למינן אבל הבנתי שהביצועים שלהם לא כל כך טובים(בסידרה של הקומפקטיות במיוחד). והפנסוניק LX1 וLX2 ביגלל שהן לא כל כך קומפקטיות הורדתי אותן מהפרק . דיי חשוב לי ווידאו כמובן שהעת…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מהסתמכות על אתר "זאפ" אפשר להבין שהכרטיס 1GB של SanDisk המקורי הוא בעל מהירות נמוכה/עושה בעיות בצילום וידאו עם מצלמות מסויימות. לעומת זאת, נראה שלכרטיס 2GB שלהם לא חסרה מהירות והוא לא עושה שום בעיות - כרטיס מושלם. מישהו יכול לאמת את זה?? תודה !
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ממש לא צריכה להיות איכותית מאוד (מה שאתם קוראים לו איכותית מאוד). מאוד חובבנית, פשוטה להפעלה, תקציב עד 2000 ש"ח. הבעיה היא שבטח היד שלי תרעד וממש יראו בצילום.. יש לזה פיתרון? גם בטח תיפול לי ולמשפחה שלי מהידיים.. לזה יש פיתרון? איזה רצועה ליד או משהו? צריכה להיות לה גם סוללה ששורדת הרבה זמן (נגיד ששתי סוללות בייחד ישרדו איזה שעה וחצי ברצף של וידאו.. יש מצב?). אני מתכוון לקנות כמובן גם כרטיס זיכרון עם 1 או 2GB. לא מצאתי מצלמה דיגיטלית שמצלמת וידאו ברזולוציה 640x480 ב30 FPS.. יש דבר כזה? אם לא, לא נורא. בקיצור, יש לכם המלצה? ותשובות לשאלות שלי? תודה ענקית לכל מי שיעזור.
-
- 52 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצלמת קאנון S1 IS, שעבדה ללא דופי (חוץ מפעם אחת - שלא הסכימה לצלם משלחת מאיראן משום מה), הלכה לעולמה. המצלמה בת שנתיים וכנראה מת לה החיישן. באתר של קאנון מצויין שיש מקרים בשהם החיווט של החיישן מתנתק. במקרים כאלה, הם מחליפים את המצלמה ללא תשלום באחד ממרכזי השירות. אבל יש לי 2 בעיות: 1. הייתה לי אחריות של שנה אחת בלבד. 2. ישראל לא מופיעה ברשימת מרכזי השירות של קאנון... מישהו יודע איפה אפשר לתקן את המצלמה? שווה לתקן?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קוראים לי שי ואני חדש פה! יש לי כמה שאלות לגבי תחילת העבודה עם מצלמת וידאו עד סופה. נגיד יש לי מצלמת וידאו ואני רוצה לצלם נגיד אני מצלם מכונית שיוצאת מהחניה נוסעת וחונה (סתם דוגמא) איך אני יכול לשמור איך אני יכול להכניס למחשב כדי לצרוב את זה לדיסק (או משהו אחר אני לא כל כך מבין) או איך אני מוסיף לזה כל מיני תוספות נגיד ש הולך הסרט אז אני יכול כזה להעביר קטע וכל מיני דברים כאלה פליזז אני חייב לדעת את כל אלה אם מישהו יודע...אז תודה לעוזרים!.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-