צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
רציתי לכתוב את זה כתגובה לכמה הודעות בנושא מטענים וסוללות כאן, אבל חשבתי שכולכם בטח תתעניינו בזה . . . שוטטתי להנאתי במרחבי האינטרנט, ומה אני מוצא באתר של GP BATTERIES ?! . . . מוצרים שאף אחד לא יודע על קיומם (של חברה זו) אז ככה: כיום יש בארץ מטענים של 15 דקות של החברות: VARTA ו HANHEL. הנה המטען של VARTA שנמכר בארץ: אמנם ישנה נציגות חזקה לחברת GP, אך היבואן בחר כנראה שלא להביא כמה מוצרים חשובים ביותר . . . קודם כל, לראשונה אני רואה סוללות בעוצמה של 2700MAH . . . תראו את זה באתר שלהם: http://www.gpbatteries-hb.com.hk/html/front/index.html דבר שני, זה המטען שאני, אישית ממש הייתי רוצה לראות בארץ, הוא מטען של GP שמטעין תוך 15 דקות(!) כמו כן, הגיעו לארץ לר…
-
- 31 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מצלמה לטיול בחו"ל. זום זה נחמד, רצוי קצב צילום מהיר ותמונות איכותיות. סיננתי מה שקראתי והבנתי שכיום אלה שתי המצלמות הבחירות. מי העדיפה?
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי אולימפוס סי 50 אבל יש לי אפשרות להחליף אותה ל c765 תמורת 800 שקל נוספים...מה אתם אומרים על הc765??? שווה לי להסויף 800 שקל ולקחת אותה או להשאר עם הc50?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התקציב הוא 1200+- התקציב לא כולל כרטיס זיכרון כי אני אקנה אחד מאוחר יותר עוד כחודש אני מחפש בעיקרון מצלמה 3 מגה פיקסל ומעלה של חברה טובה דגם טוב מסך אחורי חובה....זום אופטי.. וזום דיגיטלי לאחר צילום....לא יותר משתי סוללות AA על מה אתם ממליצים שעונה על כל הדרישות שלי?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה למצלמה דיגטלית במחיר של כ-200$. אני לא ממש מתמצא בכל העניין לכן אני גם לא יודע איזה קרטריונים לבקש.. מה שכן שתהיה מחברת אמינה ואיכותית (הבנתי שאולימפוס וקאנון הם המובילות..?) ושמהירות הצילום, כלומר מהרגע שאני לוחץ על כפתור הצילום ועד הצילום עצמו, תהיה סבירה (מכיוון שנתקלתי במצלמות שלקח להם כמה שניות טובות עד הצילום). אני קונה את המצלמה בארה"ב כך שלא להתייחס למחירים בארץ. תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקחת לעצמי מצלמה דיגיטלית חדשה בגלל שהישנה שלי כבר עשתה את שלה אז כדאי ללכת עליה או שכבר ללכת למשהו אחר? כי אני יודע שיש את הפנסוניק FZ30, ואת הפוג'י 9500 אבל השאלה היא מה עדיף אם בכלל? או שיש משהו אחר של חברה אחרת שמשתווה לCANON וברמה הזאת של הדגמים האחרים שנתתי? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. טוב, על השאלון הזה עבדו קשה והוא מאוד ממצא, נראה לי שאני אתחיל ישר איתו: * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אני מניח שמשהו בסביבות ה-1500. למרות שגם ראיתי מצלמות ב-800 שמצאו חן בעניי (W150 של סוני). * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? השימוש העיקרי של המצלמה יהיה בעיקר בטולים. לכן, אני אצלם ערים, נופים, ואנשים. מקרו זה דבר שלא חשוב לי בגרוש! מה שכן חשוב לי, זה שתהיה תמונה רחבה (אני לא מדבר על יחס 16:9..). * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). התמונות יהיו בעיקר באור יום, אם כי סביר…
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני די חדש בכל ענייני הצילום הדיגיטלי, אז אני לא יודע בדיוק מה לחפש במצלמה ומה אפשר להשיג במחיר שכזה. האם תוכלו לעזור, אנשים טובים? הבנתי שזום אופטי זה דבר חשוב ושכמות מגה פיקסל זה לא ממש... מעבר לכך, אני בור לחלוטין.. לא ממש אכפת לי אם זאת מצלמה קומפקטית או גדולה יותר והשימוש הוא לצילומים מזדמנים פה ושם (לא משהו מוגדר/מקצועי) ובהופעות לפעמים.. אשמח לכל הצעה...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשי צוות האיצטדיון במינכן מוסיפים עוד שערים לצורך אימוני הקבוצות. תמונה משעשעת (לדעתי..) בקרוב תמונות מהמשחקים! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חריגה קטנה אפשרית, לא מבין בזה הרבה אני מניח שיש בעייה של צילום במצבי לילה... רק לא JVC יש לי אחת בארון לא מרוצה בכלל. אנא עזרתכם המקצועית...
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קצת תמונות שצילמתי היום של כמה חבר'ה התמונות צולמו עם ה-A610, עברו הסרת רעשים, הקטנה וחידוד. יש עוד כמה יפים אבל אני לא אפרסם אותם.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי EOS 888 כמו שציינתי עם עדשה canon 38-76mm 0.58/1.9ft ואני לא מצליח ליצור תצלומי מאקרו, היחיד שהצלחתי זה זה: מצטער על האיכות, הסורק שלי השתגע, אבל יצאו אחלה תמונות במציאות, רק אני לא יכול להתקרב לעצם יותר מדי http://img244.imageshack.us/img244/2691/lastscan2zx6.jpg (במציאות הענף ממש חד.. והשאר מפוקס) שאני מתקרב הכל נהיה מפוקס וזה לא משנה כמה אני מנסה לשחק עם זה, ישנה עדשה טובה יותר לצילומי מאקרו? מה מחירה והאם בכלל שווה להשקיע בכזאת מצלמה
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת - הדבר אפשרי? לי יש את ה Fuji Finepix S5000 ולחבר שלי יש את ה OLYMPUS CAMEDIA C-720. יש אופציה להשתמש בהם כ WEBCAM בתוכנות דוגמת המסנג'ר? תודה! ;D
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האובייקט בצילום הוא HD WD י 800 מגה ישן. תמונה ראשונה: http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200506241747114390&id=200507041046348247&user=shuy25 תמונה שנייה: http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200506241747114390&id=200507041049561545&user=shuy25
-
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
מצלמת הווידאו הדיגיטלית מקליטה ב HD בקצב של 24 מגה לשניה, הקובץ שנוצר הוא m2ts שנפח של כ 10 ג'יגה לשעת הקלטה. (אני מעוניין לצלם באיכות הגבוהה ביותר) 1. במידה ואני מעוניין לשמור את הסרטים ללא פגיעה באיכות, אלו הנפחים שאני צריך להתחשב בהם, בבואי לרכוש דיסק קשיח לגיבויים ? לקחת בחשבון 10 ג'יגה לשעה, או שניתן להמיר לפורמט אחר, אך ללא איבוד איכות ? 2. המצלמה היא NTSC, האם ב HD לחלוטין אין חשיבות בבחינת הטלויזיה ? (קראתי שיש גם פלזמות / LCD מעטות שתומכות רק ב PAL ואינן מולטיסיסטם) 3. יש בכלל על מה לדבר, במידה ואני מעוניין להמיר לפורמט שיכנס ב DVD, להצגה ב DVD בסלון (כאשר אין מדיה סנטר / סטרימר / את המצלמה איתי) מבלי לאבד יותר מידי איכות ? עקרוני ב DVD אני יכול להכניס חצי שעה של…
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מישהו שמע על העדשה הזאת? איך האיכות שלה בסופו של דבר? שמעתי עליה לא מזמן מחבר שמצלם איתה והתוצאות שלו דיי מרשימות... היא גם עולה דיי הרבה כסף ( לא ביחס לכאלה עדשות אבל בכללי ) אז מעניין אותי אם למישהו יצא להתנסות איתה פה או לשמוע עליה דברים חיוביים/שליליים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מעניין מה HP לא עושה נכון..... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3163098,00.html
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בקרוב אני טס לחו"ל ואני מחפש מצלמה טובה ואיכותית שגם ישמעו טוב גם יראו טוב ושגם הזום שלה יהיה גדול.. אהה וחשוב שהיא תיהיה קטנה. זו מצלמה שאני די בונה עליה עכשיו.. http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=145&modelid=18335 הבעיה שזאת מצלמה די יקרה.. אם למישהו יש המלצה למצלמה יותר איכותית במחיר סביר אני אשמח לשמוע. אם אפשר גם סרטון הדגמה של האיכות זה יהיה מעולה תודה..
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הפילו עלי לקנות מצלמה , אני בתחום הזה דיי לא בקיא , אבל לגמרי , הייתי שמח לקבל המלצה או 2 על מצלמה באזור הסכום הזה , מה יותר טוב , מה פחות טוב , ומה עדיף . ההעדפה היא למצלמת DV , לא לאחת שצורבת ישירות על DVD . אודה על כל התייחסות , פבל .
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום! היום בשעה טובה קיבלתי את המצלמה החדשה שלי! אני צריך ללמוד לתפעל את המצלמה בדחיפות כי ביום שלישי-רביעי אני טס לפולין ואני לוקח אותה איתי. משום מה אני לא מצליח לדחוס את התמונות (לכווץ את הגודל ולהכניס יותר תמונות) במצלמה ומרב שיש בה פונקציות אני מסתבך ולא יודע ממה להתחיל. מישהו יכול להדריך אותי בקיצור?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה PANASONIC LZ3 הישנה שלי עדין עובדת אבל התמונות שלה טובות רק באור יום אז חשנו לקנות מצלמה קטנה חדשה. אני צריך זום של לפחות X6 כי ברוב המקרים הצילום מתבצע מרחוק. חשבתי על PANASONIC TZ4/5 או CANON SX1000. יש עוד המלצות למצלמות במחיר הזה. אני מעדיף משהו זול יותר מ TZ5, ה SX1000 נכנסת טוב במחיר (1300 עם אחריות של היבאון הרישמי וכרטיס של 2G). אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה רבה נ.ב. אני מעדיף עם סוללות AA.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-