צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אוקי אני רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית, שתומכת ב-DVD RW... לפי מה שהבנתי DVD RW זה שאפשר להקליט על דיסק DVD, ואח"כ למחוק את מה שהקלטתי, או משהו כזה... אם זה באמת כך, אפשר המלצה על מצלמה כזאת, שיחס הביצועים מחיר שלה הכי טוב, במחיר הכי נמוך... תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, יש לי את fx50 שלא כוללת את השפה הרוסית, ברוסיה היא כן נמכרת עם רוסית. האם ניתן להחליף את ה-firmware כך שהיא כן תתמוך בה? אם כן אז איפה אני מוצא דבר כזה, האם ניתן לבקש מהחברה עצמה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלא תבינו לא נכון....אני ממש מבסוט מהמצלמה הזו...יש בה את הכל מהירות / עדשה 28 מ"מ זום אופטי כמעט 4 ....קומפקטיות...והכל אבל אני לא מצליח להגיע לתוצאות טובות מספיק....לפחות לא כמו שאני ציפיתי יותר מידי מגורענות...וליפעמים מטושטשות קצת לא כולן - אבל לא מעט ( אני בודק ע"ג מסך 17" - בהגדלה מלאה (ויודע על המוסג שקוראים לו Pixel Peeping ) 1. רוב התמונות שלי מצולמות בתוך חדרים או אולמות מוארים 2. וגם כשצילמתי מיחוץ לבית...התוצאה לא הייתה חדה מספיק וחייה אלא קצת מטושטשת ומפוקסלת 3. אני מצלם על רזולוצייה מקסימאלית 4. בדרך כלל במצבי האוטומט 5. הISO מכוון על מצב ראליסטי ( או משהו כזה) למישהו יש את המצלמה הזו - והיגיע לתוצאה טובה? מישהו יודע לייעץ לי איך לשפר / טיפים? אני ממש מרגיש …
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
החלטתי לקנות את ה CANON A550 שאני יקבל אותה עם זיכרון של גיגה (כנראה הכי פשוט שיש), ובגלל שהמצלמה מצלמת ברזולוציה גבוהה 7.1 מגה פיקסל והגודל של הקובץ כנראה בהתאם רציתי לשאול אם יכול להיות שכשאני אצלם הזיכרון לא יהיה מספיק מהיר ואז הוא לא יספיק לשמור את התמונה מיידית ואז יהיו לי עיוותים בתמונה(כלומר לא יצלם את התמונה שרציתי אלא יצלם מריחה) אז עוד שאלה זה האם אני יהיה חייב לקנות זיכרון מהיר למשל X133 כדי שיצלם נורמלי עם המצלמה זאת
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש אותה באופיס דיפו עים נרתיק וזכרון 1GB ב 1290 ש''ח האם שווה אני צלם מתחיל..
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ניסיונות ראשונים עם המצלמה הזאת : http://www.dpreview.com/news/0602/canon/canon_ixus800is_frontback.jpg מצב ידני בלבד,ISO800 , One Shot ללא פלאש. (אני יודע, יש על עוד הרבה מה לעבוד..)
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
נשארו עוד כמה תמונות בקנה... טרק האנאפורנה. היום השני... משפחה נפאלית "עושה כביסה". וכמו נפאלים אמיתיים ששמחים תמיד, ברגע שקפצה מצלמה האבא פצח בריקוד... והילדים, אף אחד לא יכול להפריע לילדים. עדיין האנאפורנה, אחרי החלק שחוצים לצד המדברי (מדבר בצל ההר) הגענו לכפר ותפסנו את המקומיים באמצע העבודה: ענת, הבחורה שטיילה איתי, צלמתי אותה כך שרואים אותנו חזרה משתקפים על המשקפיים שלה: עברנו לפוקרה. נסענו באופניים למין מקום כזה שיש בו מפלים נחמדים. ואז זיהיתי "עבודה נפאלית" במיטבה. האיש פשוט מוכר את המוצרים שלו בנחישות מדהימה :-): מצטער על איכות התמונות. פשוט כאשר מעלים לאתר יש מגבלה של גודל. אז זו פשרה. כל מי שרוצה, התמונות באיכותן המקורית ועוד…
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
2 תמונות נחמדות מפורים. הראשונה, מבטים של מאפרת :-). כאילו ממש רואים את ההתלבטות שלה בעיניים. השנייה פשוט מהפנינג שעשו לנו. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
עוד קצת תמונות מנפאל: כל התמונות צולמו במסגרת הטרק: Everest Base Camp ילדה נפאלית, הם כ"כ צנועים ומסבירי פנים. הר האברסט בכבודו ובעצמו. דווקא הוא הכי שמאלי (לא נראה הכי גבוה בתמונה). בבוקר שטיפסנו על ה- "קאלה פאטר". פרחים לפני הפאס לגוקיו. משחק עם ה- Channel Mixer שאר התמונות כאן: http://www.tapuz.co.il/Albums/publicAlbum.asp?a=448173&u=817182&ao=1 מי יכול לדאוג להחזיר משהו בסגנון "תמונת השבוע". אולי אפילו משהו נושא פרסים (הדפסת התמונה על גודל 20X30, אני מניח שלא יהיה קשה להשיג חסות). מין סקר עם מתמודדים ונושא שבועי או חופשי...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל קצת תגובות לגבי הצילום, קומפוזיציה, טכניקה וכו'. (משעמם/טעון שיפור/נהדר?) שימו לב לשחף משמאל. המקבץ הראשון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=241885.0 המקבץ השני: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=243115.0
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
חבר שלי המליץ לי על המצלמה הזאת האם היא מתאימים למתחילים? מה אתם חושבים עליה?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
האם ניתן להדפיס תמונה שצולמה ב8 מגה פיקסל לגודל של 80 על 60 ס"מ? אם צריך להגדיל את התוכנה במחשב,איך הכי כדאי לעשות את זה בשביל לקבל את התוצאה הטובה ביותר?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לקבל עזרה בבחירת מצלמה. אני מצלם לעיתים די רחוקות, לכן התקציב למצלמה בסביבות 800 ש"ח +- . בגלל התקציב הסתכלתי על דגמים יותר ישנים, שתי מצלמות שחשבתי אליהן: pentax optio 60 : 550 ש"ח kodak z730: 750 ש"ח איזה מבין 2 המצלמות אתם ממליצים? אשמח לשמוע הצעות נוספות בתווך התקציב...
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
תמיד נמשכתי לתחום הצילום והחלטתי שאני רוצה להתחיל ללמוד לצלם כמו שצריך... כרגע יש לי בבית קאנון a80 השאלה אם היא תספיק לי ותוציא לי תמונות טובות? אם לא, איזה מצלמה טובה אפשר לקנות עד 1500 שקל?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אני חושב שאני רוצה לקנות sony כי הבנתי שהן יותר איכותיות. מה ההבדלים בין הדגמים? יש כאן כמה דגמים של מצלמות קטנות שלהם: http://zap.co.il/models.asp?Sog=E-Camera&DB188192=188213 ה DSCT50 Sony הכי טובה מסוגה? פשוט יש לי כבר מצלמה של מינולטה כבר כמה שנים.
-
- 38 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ההורים שלי צריכים מצלמה דיגיטלית חדשה, עד 2000-2500 שקל (עדיפות גבוהה מאוד לעד 2000). אני משער שהם ישתמשו בזה בעיקר לצילום אנשים ונוף (די כללי, אני יודע), אבל בסופו של דבר, אני משער שאני אשתמש בה יותר מהם. תודה.
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מעוניין להעלות קבצי word למצלמה f31fd ולא מצליח רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
לפי האתר הזה, נראה שהמקסימום זה 1GB, אבל זה לא נראה מי-יודע-מה אמין. בא לי לקנות 2GB ולהכניס כ-1200 תמונות, אם זה אפשרי כמובן. למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד לצלם ומחפש מצלמה זולה יחסית אבל גם עם ביצועים טובים. חבר המליץ לי על ה- Nikon D1 או D2H או משהו בסגנון. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג מצלמה יד שנייה? או אם מישהו מוכר ורוצה ליצור איתי קשר באי-מייל גם זה יהיה טוב
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שימו לב תמונה נחמדה שצילמתי לפני כמה זמן.. הירח (לא בליקוי אלא לפני איזה חודש..) בדיוק היה מאחורי ענן ושמתי חשיפה טיפה ארוכה כך כזה ממש נראה כמו כדור אש.. : עודד ב.
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם יש בעיות תאימות עם דרייברים של מצלמות קנון (A710 במקרה שלי) ב-vista64Bit? לא מצאתי שום דרייבר באתר הרשמי... תודה.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
תמונה נוספת מקורק (אירלנד) יש עוד הרבה בקנה אם אתם מעונינים. השתקפות: הצבעוניות המרשימה של העיר: * * * נשכחו מאחור (בשדה התעופה) המקבץ הראשון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=241885.0
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-