עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. תודה מראש לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Satlan,

אהלן, שלחתי לאלריך מעבדות מייל בנוגע לעדשה שאני מעוניין לרכוש וקיבלתי תתשובה הנ"ל: מה הכוונה כיול?! בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. HP Photosmart 720 כדאי מאוד נכון.?יד שנייה כמובן

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  4. נתקלתי בפורומים של ריקו ב-flickr וב-dpreview בעדכון לגרסא 1.18 לתוכנה של המצלמה. http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1013&message=27066182 http://www.flickr.com/photos/hirosan/2313641195/ הורדתי גם את העדכון מריקו יפן אך טרם התקנתי במצלמה. http://www.ricoh.co.jp/dc/download/gx100/win.html או באנגלית http://www.ricoh.com/r_dc/download/firmware/gx100/ יש למישהו נסיון עם התקנה של עדכוני גרסאות כאמור? פשוט מתקינים על פי ההוראות וזהו? האם הפצת גרסאות עדכניות מקובלת בתחום המצלמות הדיגיטליות או שזה שוב החדשנות של ריקו? למצלמות יש תוכנה/מערכת הפעלה שפשוט אפשר לעדכן? ואם אני כבר שואל על "מערכת ההפעלה", איך אני יכול לדעת מה מספר מונה הצילומים של המצלמה?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  5. Started by em28,

קניתי מצלמה, אחלה מצלמה. CANON IXUS90IS/SD790. מוציאה תמונות באיכות מאד גבוהה, ובאמת אין לי טענות אליה. חוץ מדבר אחד קטן, קטן מדי. הזום. למצלמה זום X3, שאני מבין שהפך לאיזשהוא סטנדרט במצלמות הקטנטנות. הזום הזה קצת קטן לי, הייתי רוצה לצלם ממרחק של 10 מ' בתאורה בעייתית ועדיין לשמור על איכות סבירה. האם זה אפשרי במצלמות הקומפקטיות/סופר קומפקטיות ? ה-IXUS הזו קצת יותר כבדה ממה שהורגלתי. האם זום יותר גדול יעלה לי במקומות אחרים (מהירות, משקל, איכות) ? האם בכלל יש משמעות לזום יותר גדול כשהפלאש לא בהכרח יכול להגיע למרחקים אלו ? אני יכול להחליף את המצלמה בימים הקרובים. האם יש טעם לחפש צלמניה שתעגל את הריבוע ותרבע את המעגל ? או שעדיף להשאר עם ה-IXUS שמלבד נושא הזום מהווה פשרה טובה ב…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by pro.surfer,

שלום לכולם, כידוע קיבלתי את המצלמה (TM 90) הכל טוב ויפה רציתי לחבר את המצלמה ל LCD כדי לבדוק את איכות הצילום והייתי בטוח שחיבור HDMI יעשה את העבודה רק הבעיה שכניסת ה HDMI במצלמה שונה היא הרבה יותר קטנה מהכבלים שיש לי ??? דרך USB לא הצלחתי לחבר לא קיבלתי תמונה. דרך AVI הצלחתי לחבר אבל הייתי מעוניין להשתמש בחיבור HDMI לאיכות מקסימלית איך אני עושה זאת ? תודה מראש טל.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by fungiman,

קיבלתי היום את ה-f40fd שהזמנתי (לפני מספר חודשים נגנבה ה-A630 שלי והחלטתי לרכוש מצלמה קומפקטית זולה כגישור עד שיהיה תקציב ל-SLR). עכשיו צריך לרכוש כרטיס זיכרון ותיק ראויים. משום מה באתר של lowepro וגם של חברות אחרות ממליצים ל-f40fd תיקים שגם מתאימים למצלמות בסדר גודל של ה-A6XX, מה שנראה לי מוזר. אשמח לשמוע מחברי פורום שמחזיקים מצלמה זאת על תיקים מומלצים בגודל מתאים. נ"ב מצער אותי להחליף מצלמה עם בקרה ידנית מלאה ויכולת הקלטת RAW במצלמה אוטומטית כמעט לחלוטין, נראה אם איכות החיישן תפצה על זה.

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  8. מצאתי חנות שיש שם והזמנתי us1photo.com התקשרתי אליהם והכל בסדר. אז חשבתי שאולי עוד אנשים ירצו פה אני אזמין כבר עוד

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by moskitos,

צילמתי במצב ידני,שמתי את האפשרות של הסופר מאקרו,סגרתי את הצמצם עד הסוף בשביל העומק שדה אבל משום מה התמונות ממש לא יוצאות לי בפוקוס. מה אני עושה לא טוב ? אגב אפשר להשתמש בזום בצילומים מהסוג הזה ?

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  10. 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 5000 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. רמת ידע טובה, על אף שזו הרפלקס הראשונה שלי. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ?ן... power shot למיניהם 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) מעוניין לצלם נופים, פורטרייטים ומאקרו (לכן א…

11. Started by shlomom,

שלום לכולם, אשמח לקבל קצת תגובות לגבי הצילום, קומפוזיציה, טכניקה וכו'. (משעמם/טעון שיפור/נהדר?) שימו לב לשחף משמאל. המקבץ הראשון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=241885.0 המקבץ השני: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=243115.0

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  12. Started by shlomom,

כמה תמונות שצילמתי לאחרונה. רכבת שצולמה מהרכב בעת שעמדתי ראשון במחסום שירד בחשיפה של 2 שניות, האדם בתמונה ממש הגיע בזמן. חופשיים לאחר יום רכיבה - ליד חוות סוסים לרכיבה. גבעה מוריקה - אהבתי את הצל מהענן ואת שילובי התכסית והצבע השונים.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by עוד אחד,

אהלן, פתחתי אתר קטן עם כמה דוגמיות שלי, אתם מוזמנים להתרשם. http://frenchyphotography.co.cc הבעיה שהאתר קצת איטי באזור הגלריה... השאלה אם זה רק אצלי, והאם זה נראה לכם סביר... מישהו פה בונה אתרים ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. כבר הרבה זמ אני רוצה להתקדם בצילום ולעבור לDSLR, אני כבר 4-5 שנים מצלם עם Canon A610 ובסה"כ אני מרוצה ממנה אבל - עבר זמנה. בדצמבר אני נוסע לטיול של חצי שנה בדרום אמריקה - והמלצמה מיועדת גם לטיול. אני די נעול על הPentax K-x עם הקיט של 18-55 + 50-200, ראיתי אותו ב3,900 ש"ח http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=152&pid=16243 מצורף השאלון. * מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 5000 * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? אולי בעתיד הרחוק * האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Aviko,

המצלמה קיבלה מכה קטנה... החלק של העדשה שאמור לזוז F20) לא זז, כתוב על המסך Focus eror... האם האחריות תכסה את זה ויוכלו לתקן לי את הפוקוס (לגבי הסימן של המכה לא אכפת לי)... מישהו מכיר מקום שיכולים לתקן את זה.?

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  16. Started by ^Z^,

http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1312&aff=zap איך המצלמה בתווך המחיר? ואיך היא לעומת הS5600 והS2 IS (הגודל לא מהווה שיקול). אני צריך את המצלמה לצילומי נוף ומקומות צפופים.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by mc_elad,

התקציב הוא כ 1700 העדפה שלי הוא למצלמה קומפקטית אני לא ממש מבין בכיוון של מצלמה אז אני מעדיף שיהיה במצלמה מצבי צילום מוכנים שפשוט מפעילים ת'מצב ומצלמים האם ב Panasonic TZ20(שיש המון המלצות עליה) יש שיפור משמעותי מה Panasonic TZ10 ??(איכות תמונה\ממשק\מצבי צילום) ##בגלל שההבדל במחיר גדול אז אני בהתלבטות.. הצעות על מצלמות נוספות תתקבל בברכה(כמובן - איכות תמונה\ממשק\מצבי צילום\זום) תודה מראש למגיבים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by בזיק2,

על פניו אין סיבה לקנות מסרטת וידאו, אלא עדיפה מצלמה דיגיטלית. האם מישהו יכול לפרט את היתרונות והחסרונות של כל מכשיר? או לתת קישור מאמר שדן בנושא?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by amit_amit,

שלום לכולם, מישהו כאן יכול להמליץ על מקום שאפשר ללמוד בו צילום דיגטלי בחיפה? וגם איפה יש מדריכים טובים באינטרנט

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by agf,

לא,זה לא צולם בצרפת,אלא בפארק בר"ג ,היכן שעדיין יש הרבה מים,וברווזים/אווזים. צולם עם זום דיגיטלי. ד"א - איך מעלים תמונות ישירות לאתר (לא דרך לינק)? - ראיתי שאפשר לבצע upload file ,אבל איך משלבים אותו בהודעה? תגובות יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  21. נתקלתי ב-preview עליה בדיוק ב-DPreview.. יש שם כמה דברים הזויים (אוטופוקוס שעובד רק ב-6 עדשות מסויימות.. WTF!?) הדבר הכי מעניין וחדשני בה הוא פונקציית LV - שדומה יותר לפעולת LV במצלמות דיגיטליות רגילות תהנו - Panasonic Lumix G1 Preview

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  22. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by hck,

שלום! אח שלי מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית איכותית בסכום של כ2000ש"ח +-. אני מניח שלא צריך לפרט שהיא צריכה להיות לפחות 4-5MP, זום x10 (לפחות), וכ"ו. לי הייתה מצלמה של HP דגם 735, וממש לא הייתי מרוצה ממנה, ולכן הייתי שמח לקבל המלצה על חברות ודגמים איכותיים. תודה!

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  24. Started by PyroGhost,

צולם היום, עוד תמונות יבואו בהמשך... אשמח לתגובות, בתודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by רפאלח,

חג פסח, חול המועד עם המשפחה בנחל ליד הכינרת. תוכי קטן עף מעלינו אז יריתי קצת עם הD3100 + 18-105 שלי. זה החשיפה הרביעית שיצאה הכי מוצלחת לדעתי. עשיתי קרופ + unsharp mask. תפיסה דיי טובה בהתחשב במרחק הגדול והעדשה הבסיסית. תיהנו

• 4 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.