צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שמעתי פה ושם על תופעה בכרטיס זיכרון מסוג בנפח של 1 ג'יגה שי בעיה לצלם קטעי וידאו מעל זמן מסוים בגלל הדחיסה בכרטיס או משהו כזה.. מישהו שמע על תופעה/בעיה כזאת? תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
שאלוהים יעזור לי... צילמתי לבת דודה שלי את ההצעת נישואים ובטעות עשיתי פורמט (דרך המצלמה) לכרטיס זיכרון... היא תהרוג אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חייב למצוא דרך לשחזר את התמונות והסרטונים שהיו שם.... עדיין לא צילמתי על הכרטיס מאז הפירמוט כי הבנתי שאם אעשה זאת, התמונות החדשות יתפסו את המקום של התמונות שמחקתי וזה יחסל כל סיכוי לשחזור, אז בינתיים אני לא נוגע במצלמה. אני חייב עזרה בשחזור התמונות... המצלמה שאיתה אני עובד היא Fuji FinePix S6500 והכרטיס זיכרון הוא מסוג כל מי שיכול לתרום לי בעניין שיבורך![br]פורסם בתאריך: 23.01.2007 בשעה 23:12:34 *עדכון*:אז ככה ניסיתי לשחזר עם התכנה Digital Photo Recovery או בקיצור DPR אבל אני נתקל בבעיה... אני מפעיל את התכנ…
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אותה תמונה בשתי גרסאות של פוקוס, שתי התמונות לא עברו שום עריכה!.. (אני יותר אוהב את הראשונה.. ) אם אתה מעוניינים בגודל המקורי (1280X960) תרשמו פה ואני ייתן... מקווה שאהבתם, עודד ב.
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
חוף קרית חיים הדברים הקטנים שעושים את ההבדל [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
אבא שלי חזר מחו"ל עם מצלמת וידאו חדשה...היותי הבן אדם הכי טכנולוגי במשפחה אני כמובן למדתי אותה והכל....עוד לא ניסיתי אותה לגמרי (הקלטה...סתם לשחק איתה שיחקתי) ויש מלא פונקציות שאני לא בטוח מה עושות כי אני לא מבין כל כך אבל זה לא קשור חח אני אכוון לאוטומטי... המצלמה היא sony handycam DCR-HC26E לפי מה שאני מבין למצלמה הזאת אין זיכרון פנימי בכלל מכיוון שכל פעם שאני מנסה להקליט משהו זה אומר לי NO CASSETTE INSERTED (משהו בסגנון...) - המצלמה עובדת של מיני קלטות כאלה (mini cassete) והשאלה הראשונה שלי היא: מה קורה אם אני רוצה להקליט 2 סרטי וידאו בשתי "קבצים" נפרדים? או לחלק סרט אחד ארוך לשני קבצים-מה שניתן לעשות במצלמה דיגיטלית עם זיכרון פנימי - מה קורה עם תמונות סטילס? זה כאילו …
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
*** העדכון הוא על אחריותכם בלבד *** (לבודדים כאן שיש את המצלמה הזאת ) http://www.pentaximaging.com/customer_care/show_firmware?firmId=7717476
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי כמות די גדולה לפיתוח(בערך 250)-ועיינתי קצת באתר pic.co.il ויש שם מחירים זולים כמו 0.37 לתמונה לעומת חנויות בעיר שרוצות 0.90-אבל העליתי כמה תמונות לpic והם ממש הורסים את האיכות,אני יודע שהלוגו לא יופיע אבל מה עם האיכות?
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מצלמה מדגם הנ"ל. שמתי לב שבצילום עם פלאש אחרי שהתמונה מוצגת 1.5 שניות על הצג כפי שהגדרתי המסך הופך לשחור (נכבה) ויש לחכות עוד כשתי שניות עד אשר אני יוכל לצלם שוב. בצילום בלי פלאש המצב לא קורא. אני מתשמש ברבעיית GP 2700 אשר נטענו קודם לכן 20 שעות. גם עם סוללות אנרגי'זר רגילות המצב לא היה שונה. החלפתי זכרונות מ 1GB ל 256 מגה ול16 והמצב לא השתנה. למה זה קורה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
עבודה שניה בסה"כ אז תרדו עליי אבל קצת בעדינות... עבר הפחתת רעש והוספת מסגרת בפוטושופ... לבחירתכם שתי גירסאות - -
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
צולם בתנאי עננות כבדה ,מה אתם אומרים יצא בסדר :s05:
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
* הערות לשיפור ולשימור. * מי שיכול לעזור לי למצוא פונט עברי יפה או מברשת בפוטושופ (איך שזה לא נקרא) שישים בדיון הזה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני נוסע בעוד קצת פחות מחודש למסע של 8 ימים. המצלמה שלי היא פוג'י S9500 וכרגע יש לי כרטיס של ג'יגה שבטח לא יספיק לי ל8 ימים. לפי מה שכתוב באתר של פוג'י המצלמה שלי תומכת בסוגי הכרטיס הבאים: 1) -Picture Card 2) CompactFlash 3) Microdrive אז ככה: 1) כרטיס בנפח 2 ג'יגה יעלה לי 300 שקל בערך זה אמור להספיק, אבל אולי יש אפשרות יותר משתלמת ופה אני צריך שתעזרו לי: 2) באותו מחיר בערך אני יכול להביא כרטיס קומפקט פלאש בנפח 4G ובמהירות X120 (נחוץ, תמונה יכולה להגיע ל6 מגה). עכשיו השאלה פה היא האם הוא טוחן את הסוללות כמו שקראתי בכמה מקומות ומה זה משמעותי?? 3) לפי מה שהבנתי זה הארדיסק זעיר, כמה זה עולה?? זה באמת עובד?? לאיזה נפח זה מגיע?? (אם משהו יודע מה זה שיתן קצת פרטים) …
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות לאבא (מבחינתו לצלם זה רק וללחוץ) את Panasonic Lumix DMC-FX50 בגלל: - מסך גדול - מייצב תמונה - 28mm - גודל קומפקטי אני יודע שיש לה בעיות של רעשים, אבל לא נראה לי שזה ממש יורגש בתמונות משפחתיות רגילות. אני קונה אותה ב camera4less ב-1666, האם יש חלופות טובות יותר? כרטיס הזכרון הוא אחד משני אלו: Transcend SD 2GB X150 - ב-170 ש"ח או את ה- 4GB ב-260 ש"ח. האם המצלמה יכולה לנצל את המהירות? תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
עדכון- השאלה למטה יש לי מצלמה של סוני מדגם HandyCam DCR-HC24e. למה כשאני מקליט למחשב דרך כבל USB ה- FPS נמוך מאד? לפעמים הוא יורד מתחת ל- 15 אפילו... האם כבל FIREWIRE יפתור את הבעיה? האם תוכנה אחרת חוץ מ- MOVIE MAKER תעזור? ודרך אגב שום דבר לא פועל ברקע, וגם התוכנה של המצלמה עצמה מקליטה ב- 15 FPS.. למרות שמוגדר 30. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
נפל לי אתמול המגן שמש של העדשה (Lens Hood)... אין לי מושג איך זה קרה אבל אפילו לא שמתי לב, כנראה הוא פשוט לא היה מחובר כמו שצריך ואני משער שכשהידקתי אותו לא עשיתי זאת עד הסוף...אז הוא פשוט נפל מאיפה אני משיג אחד חדש שיתאים למצלמה שלי? מצלמה Fuji S6000/6500 כל רעיון יתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אפשר לחבר את Canon A710 IS או את Panasonic LZ7 ל Iaudio X5 ב USB Host ??
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מתלבט בין F20 לF30 יש הבדל משמעותי בניהם? בהתחשב שיש הבדל של 40$ לטובת F20
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לדוד שלי יש את ה- S2 והיא פשוט מעולה ! היא גם קטנה יחסית וגם יש לה הרבה מאוד הגדרות שימושיות ! ואני מכיר מישהו שעבר קורס צילום והוא ממש מבין וזה וששאלתי אות לגבי המלצה על מצלמה ב 1400-1800 הוא אמר ישר S3.
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל קצת תגובות לגבי הצילום, קומפוזיציה, טכניקה וכו'. (משעמם/טעון שיפור/נהדר?) שימו לב לשחף משמאל. המקבץ הראשון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=241885.0 המקבץ השני: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=243115.0
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ניסיונות ראשונים עם המצלמה הזאת : http://www.dpreview.com/news/0602/canon/canon_ixus800is_frontback.jpg מצב ידני בלבד,ISO800 , One Shot ללא פלאש. (אני יודע, יש על עוד הרבה מה לעבוד..)
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-