צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אומנם צילום אי אפשר ללמוד על רגל אחת ובשעה אחת, אבל אשמח אם מהנסיון שלכם תוכלו לתת כמה טיפים קטנים כדי להוציא תמונות גדולות. הטיול הוא טיול "שגרתי" של אחרי צבא לתאילנד - נופים, חיות, עצמים וכו'. המצלמה - אולימפוס SP570 (בהמלצתכם, תודה!) אם יש לכם כמה רעיונות איך אפשר בכמה מילים להסביר לצלם חובב חסר נסיון במצבים ספציפים להוציא תמונות טובות - אשמח לשמוע! קראתי כאן הרבה והבנתי את רוב המושגים בצילום, אבל בפועל לא יצא לי להשתמש בכולם. אשמח אם תוכלו לעזור, אפילו במקצת, אופיר.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה מצאתי מדריך איך לעשות כמו בטלויזיה שמסתירים פרצופים רק במקום לעשות את הרקע כמו במדריך תעשו מה שאתם רוצים הנה דוגמא תמונה שעשיתי http://negetiv.net/index.php?option=content&task=view&id=53&Itemid=26 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
ראיתי עד היום דפקא כמה מצלמות פלאפון די איכותיות: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=121087.0 http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=145262.0 http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=122854.0 מומלץ לעיין יש כמה פלאפונים שונים בהם צולמו התמונות.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי טלפון עם מצלמה ואני רוצה להעביר את התמונות שלו למחשב (האם אני חייב לקנות כבל )ואיפה קונים<?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעתיד הקרוב אצטרך לרכוש ביטוח MACK, הבנתי שטלרם וארליך הם נציגים מוסמכים של MACK בארץ, כך שבמידה והתיקון מאושר ע"י MACK, ביכולתם לבצע את ההתחשבנות מול MACK, מבלי שהלקוח יצטרך לשלם, ולהמתין להמחאה. כמובן שלכל חברה יש לקוחות מרוצים יותר ומרוצים פחות, אבל באופן כללי, מי עדיפה יותר מבחינת מקצועית לטפל בציוד של CANON, וגם עדיפה יותר מבחינת הגינות, שירות לקוחות, וכו'. או במילים אחרות, האם יש העדפה לטלרם או לארליך ? :-)
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, אני טס לחו"ל ביום שני ואני רוצה לקנות משם מצלמה דיגיטלית. השימוש הוא לא מיוחד, סתם לטיולים של המשפחה, וסרטונים. היה לי ניסיון עם מצלמה של HP שכל שניה היתה אומרת שאין בטריות ונכבית למרות שהרגע הטענתי את הבטריות זה היה מעלה לי את העצבים, אז אם אפשר מצלמה איכותית שלא תעשה את הבעיות האלה. תקציב של 200$ גג, אם יש דגמים טובים ומספיקים גם בפחות אז עדיף אותם. תודה רבה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי אני טס לנפאל בספטמבר אמנם יש עוד זמן אבל יש דברים כממו מצלמה שהייתי מעדיף להסגר עליהם כמה שיותר מוקדם כי אני לא מבין בזה בכלל, אז ככה צריך שהיא תצלפ נופים בצורה טובה מאוד אפילו ועמידה למכות, מה עוד אתם חושבים שעדיף? תדוה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצלמה - פנטקס K20D עדשות - שתי תמונות ראשונות עם 35/2.0, שלישית עם 150/3.5
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שאלה קצת מטומטמת אבל קיבלתי עכשיו את ה CANON SD600 ואני לא יודע אם צריך לטעון יותר זמן ממה שאומרים...רשום שתוך שעה וחצי הסוללה נטענת אבל אני מכיר את השמועות של "צריך לטעון אותה לילה שלם לפחות" אז מה לעשות? מישהו יודע כמה זמן לטעון?
-
- 8 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
שלום, הדיון היחידי שמזכיר את השם הזה כמה פעמים הוא דוקא צילום דיגיטלי ולכן אשאל את זה כאן. סוללות ה-eneloop של SANYO אמורות להחזיק 90% אחרי חצי שנה ו-85% מהמטען שלהם גם אחרי שנה, כך על פי היצרן. אכן יתרון ענקי על פני הסוללות הקיימות שאחרי שבוע כבר כמעט לא שמישות. רציתי לדעת אם יש למישהו נסיון עם הסוללות האלה, משתמש בהם או ראה איזה דיון באינטרנט שאפשר להטעין אותם עם מטענים מהירים. לסאניו אין היצע של מטענים מהירים ואני קצת חושש ששימוש במטען המהיר (כזה של חצי שעה) יגרום נזק לסוללה - דעתכם.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://img175.imageshack.us/img175/8962/texture122copysp9.jpg
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
יש לי מצלמת CONTAX G2 עם שלוש עדשות במצב כמו חדש ומאחר וכל ענין הפילם כבר לא רלוונטי היום והמצלמות הדיגיטליות כל כך טובות, אני חושב על טרייד אין. לצערי החברה לא קיימת כך שאני אצטרך להיפרד מהעדשות המעולות. מכל מקום, מה לדעת המבינים כדאי לעשות, טריידאין בארץ בחנות מומלצת או לחכות עד שיזדמן לי לטוס לחו"ל? דרך אגב, את המצלמה הזאת השגתי בטריידאין בארה"ב לאחר שהגב שלי נשבר (ועוד חלק מסוים בגוף ) ממצלמת מדיום פורמט.
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
תמונה של מפל הבניאס ועוד שתי חשיפות ארוכות(בשעות החושך) של נהר הירדן מתחת לגשר של קיבוץ הגושרים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם מצלמה עולה 350$ ומשלוח עוד 50$ והיא נתפסת במכס כמה אני צריך לשלם? זה נחשב כקנס או תשלום רגיל? אם למישהו יצא להתעסק עם זה תעזרו לי בבקשה...
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במצלמה בסביבות ה800-1000 שקל ראיתי באתרים באינטרנט אותה בסביבות ה800-900 שקל canon sx120 ובחנות ב1300-1500 והמוכר הסביר די בתקיפות שזה לא יבוא של קרט לא אותה אחריות ולחץ בלי הפסקה שזו מצלמה מחודשת. האם המצלמות שלא באחריות של קרט באמת מחודשות והם מצלמה מהיבואן הרשמי מצדיקה כזאת תוספת ? בתודה לכל העוזרים .. כמו כן אשמח לקבל המלצות למצלמות בטווח המחירים הנ"ל והמלצות לחנויות או באינטרנט או באזור באר ששבע .
-
- 7 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שמתי לב להבדלים די משמעותיים במצלמות של קנון בין החנויות. חנויות שמוכרות עם אחריות של קרט - תמיד 3 שנים אחריות, הקיט של 450D מתחיל באזור ה-5000. חנויות שמוכרות בלי אחריות של קרט - שנה אחריות (כל מיני סוגים של אחריות), הקיט מתחיל ב-3200. אפשר להשיג את הקיט עם 3 שנים אחריות של MACK למשל ב-3400 ואפילו קצת פחות. השאלה היא כזאת - האם יש סיכוי שקיים הבדל כלשהו מעבר לאחריות?? סכנות לזיופים, מצלמות מחודשות וכו? כמו כן מה לגבי אחריות של MACK? שאלתי על זה במקום אחר בפורום אבל זה כבר נעלם לעמוד 2-3 ולא קיבלתי תשובות. לדעתי לא שווה להוציא 1600 שקל כדי לקבל אחריות של קרט, ההפרש כ"כ גדול שאם עוד שנתיים המצלמה תהרס לגמרי אני אוכל לקנות חדשה כבר באותו הכסף כמעט. אבל אם יש מצב לזיוף או מש…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
-
שלום חברים, לאחר טיול של 10 ימים ביוון (ממליץ!), מביא לכם מן המראות הדרמטיים ביוון של מטאורה. התמונה של הכלבה צולמה במיקום אחר (קניון ויקוס, למתעניינים) במהלך מסלול רגלי לקרקעית ולנחל שעובר שם. תהנו!
-
- 14 תגובות
- 5.2k צפיות
-