צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני חייב לדעת, אם אני מביא את התמונה מחר אחר הצהריים, זה יהיה מוכן אחרי שעה שעתיים?
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
האם המצלמות בפלפונים יהיו מתי שהוא כל כך טובים , שלא יהיה צורך במצלמות דיגיטליות/רגילות ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן, ברשותי הציוד הבא K200D 50-135 f/2,8 EF530 Super היום צילמתי הופעה. ושמתי לב לקטע מוזר. הפלאש, כאשר הוא מוקפץ (רגיל, 60 מעלות), התמונות יוצאות חשוכות. אני מצלם עם הפרטים הבאים: מצב ידני במצלמה: ISO 400 f/2.8 1\60 מצב PTTL בפלאש. כאילו האור לא מגיע לבמה. חשוב לציים שאני מצלם ממרחק של 6-8 מטר מהמקור. התקרה בגובה של 4 מטר. ואז שמתי לב לתופעה מוזרה ברגע שאני מלביש על הראש של הפלאש את הדבר המחוספס הזה, שהופך את הזום של הפלאש ל-17MM, פתאום התמונות יוצאות מוארות כמו שצריך. אני לא מצליח להבין למה בלי הדבר הזה, התמונות יוצאות חשוכות. יש למישהו הסבר ? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי חבר טחון הוא כנה את המצלמה החדשה של סוני T7 ניראה לי הדקה הזאתי והיא מצוידית ב 5 מגה פיקסל 1. כמה תמנות 5 מ.ג יכול לקחת במגה בפורמט jpg ? 2. כוכל שיש יותר פרטים בתמונווה עולה המישקל שלה ? בבקשה תעזרו לנו המחשב שלו אם כל התמונות שלו ניפדק "ואין לו איך להוכיח לי " ולכן פנינו אילכם
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 שאלות בנוגע לכמה מצלמות : במינולטה Z2 יש מייצב תמונה ?? והאם הוא באמת טוב ... בקנון a80 יש אפשרות לצלם ב 3 מגה פיקסל ? כי שמעתי שלא... והאם לקנות מצלמה מחודשת ובאמת עד כמה זה גרוע ? אם בכלל ? אני מתלבט יותר בין ה minolta z1 ל canon a80 שניהם עומדים על אותו המחיר מבחינת מוצר מחודש... שזה כ 1300 שקל ... מה אתם חושבים ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
7.1 מגה פיקסל לפחות, זום אופטי X5 מינימום. ועם מסך "נשלף", שיכול לצאת מגוף המצלמה. צילום וידאו רק אם זה לא בא על חשבון איכות באופציות אחרות. תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני כנראה קונה אותה בקרוב ויש לי כמה שאלות. -איך הזום האופטי בX12, זה יוצא באמת ברור ומפוקס כמו תמונה בלי זום? (אם יש דוגמה, אני אשמח. אפילו כמה) -איך המהירות צילום הרציף שלה? האם היא משתווה לאותה המהירות של הA710? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
תמונות מהיום,לפני כשעה קלה. שום עריכה חוץ מהוספת מסגרת לבנה לכל תמונה (ואחת אפורה).
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי... אני הולך לקנות מצלמה חדשה בתקציב של כ2000 שקל ומטלבט בין שלושה מצלמות.. fuji 5500 minolta Z3 cannon is s1 למרוט שהמינולטה היא לכאורה הכי טובה כאן, היא קצת יקרה יותר וגם לא תומכת בפורמט RAW מה שקצת מבעס... המצלמה של קנון, קצת פחות זום, קצת פחות מגה פיקסל אבל עושה רושם ממש אחלה..... אבל יש לי בעיה איתה: ממה שאני מבין יש איזה בעיה לגשת למצלמות של קנון בלי להתקי במחשב את התוכנה המיוחדת.. ודי חשוב לי שאנייכול להגי לכל מחשב ולחבר אליו את התמונות בלי בעיה... מישהו מכיר את הקטע הזה? יש דרך לעקוף את הבעיה הזאת? אני רוצה לחבר את המלמה למחשב, ולגשתאליה כמו כונן נוסף, בלי תוכנות מעצבנות ובלי שטויות. ככה הכי נוח לא?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם קניתם בחודשים האחרונים כרטיס זיכרון מהיר מסוג SanDisk Ultra II SD 2GB או כרטיס זיכרון אחר של סאן-דיסק כדאי לכם לבדוק אם הכרטיס אינו זיוף. באמצעות חיפוש פשוט בגוגל של: SanDisk + שם הכרטיס + FAKE תוכלו להגיע למידע עם תמונות. המאפיין הבולט ביותר של כרטיס SD Ultra II של סאן-דיסק הוא חריץ שיש בחלק התחתון של הכרטיס אשר אין אותו בכרטיסים המזוייפים. כפי שאפשר לראות בתמונה המצורפת. מצאתי באתר של eBay אוסטרליה מדריך שמתאר את ההבדלים בין כרטיס מזוייף לכרטיס אמיתי: http://reviews.ebay.com.au/FAKE-SanDisk-Ultra-Secure-Digital-Cards-Exposed_W0QQugidZ10000000001254852 כמו כן יש באותו עמוד קישור למדריכים דומים לכרטיסי Extreme גם של סאן-דיסק, לכרטיסי CF ועוד. שימו לב והיזהרו כי בוודאו…
-
- 34 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
http://www.cameraeilat.co.il/products/3?category_id=86&PHPSESSID=01923b964ed48537aba969bd60127a99 מישהו מוכן להסביר לי איפה הקאצ? (אני לא מאמין ש"מחודשת" בלבד תוריד את הערך ב3 אלף שקל!) ובכלל, כל העמוד הזה נראה לי הזוי לגמריי http://www.cameraeilat.co.il/categories/86?PHPSESSID=01923b964ed48537aba969bd60127a99
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שלום כולם הייתה לי קצת סבלנות היום אז עשיתי ניסיון קטן מהחלון של הבית בצילום HDR רציתי רק לשבוע את דעתם של המבינים בעיניין על הערות שלא קשורות לאובייקטים המצולמים אלא רק לטכניקה והתוצאה הסופית התמונה צלמה עם canon a720 מה שאני מניח שפגע באיכות התמונה די הרבה אבל הייי, זה מה יש חח תודה רבה על התגובות
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
2 תמונות נחמדות מפורים. הראשונה, מבטים של מאפרת :-). כאילו ממש רואים את ההתלבטות שלה בעיניים. השנייה פשוט מהפנינג שעשו לנו. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי, יש לי בבית כמה מצלמות קומפקטיות שמשמשות אותנו לצילום (האחרונה היא Canon 710), וכיוון שאני טס לארה"ב חשבתי להוסיף עוד אחת. אני לא רוצה מצלמת DSLR, אני לא מחפש מצלמה לצילום בתור תחביב אלא מצלמה בתור מצלמה. חשבתי לקנות מצלמה עם זום גבוה (זה מה שנקרא דמוי DSLR?) - כי לפעמים בטיולים זה מה שחסר לי - מצלמה שגם אם עומדים על צוק, אפשר לצלם איתה פרטים. ראיתי לא מעט כאלו אצל חברים, גם מצלמות עם זום X18 ו-X20 - השאלה היא אם עם עדשות כאלו בזום כזה האיכות יוצאת טובה עם כל נושא ה"גודל פיקסל" וכו'. אני באופן כללי רוצה ללמוד את הנושא - אז אני פתוח. אני מתלבט אם בכלל לקנות, אז גם זו שאלה שאני אשמח לתשובה, ואם כן - אז מה. שוב - הקניה מתוכננת לארה"ב. * מה התקציב הכולל למצלמה, ס…
-
- 10 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני מתכנן טיול לחול בעוד כארבע חודשים ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית איכותית במחיר של 2000 שקל אם אפשרות חריגה של עד 200 שקל. אני אצלם שם בעיקר נוף. חשוב לי שהמצלמה תיהיה קלה ושהתמונות יהיו איכותיות מאוד. איזו מצלמה עדיפה מבין אלה? 1.אולימפוס C765 2.אולימפוס C770 3.קנון A95 4.סוני DSCV1 או שבכלל מצלמה אחרת,בבקשה תגיבו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
בעקבות הניסוי של אורן החלטתי לנסות בעצמי את ההבדלים בין פלאש פנימי לחיצוני. היות ואני רק "צלם משפחה" הניסוי שלי לא מקצועי כמו של אורן אבל הייתי שמח לקבל הערות מה אני צריך לשפר ומה לא עשיתי בסדר. ואם כדאי לקחת קרופ ממקום יותר מעניין. התמונות צולמו עם הפלאש החיצוני Nikon SB-28 . בתאורה הקיימת בחדר חייבים לצלם ב ISO גבוה או עם פלאש ולמרות שהאובייקטים שבחרתי לא מושלמים בכל זאת רואים שפלאש חיצוני מוקפץ משמר הרבה פרטים שנעלמים ומושטחים בפלאש ישיר כגון קמטים בכורסה. והתמונה יותר רכה ונעימה (טבעית). כל התמונות ללא שום עיבוד מלבד הקטנה. כל התמונות צולמו ללא חצובה. אני באופן אישי חושב שהפלאש המוקפץ מהצד נותן תמונה הכי נעימה לעין. הנה התמונות בהקטנה ל 800 פיקסלים: ללא פלא…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום ! ליפני כ 3 שנים קניתי את Canon PowerShot SX1 IS כי רציתי מצלמה אם זום גדול וצילום FULL HD, וגם רציתי ללמוד לצלם באופן יותר מקצועי... אך היום הבנתי שהמצלמה גדולה, כבדה, ואני לא משתמש ב 90% מהיכולות שלה ומצלם תמיד באוטומט... ראיתי שיש היום מצלמות קומפקטיות כמו Canon PowerShot SX230 HS שאונות לי אל הדרישות כמו זום גדול, FULL HD ו GPS וגם שוקלות מעט. השאלה היא האים כדי למכור את SX1 ולקנות את SX230 ? מבחינת צילומי סטילס, צילומי וידאו יש הבדל באיכות אם מצלמים במצב אוטומטי ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה הרבה פעמים פרסומים כגון: "מצלמה מדהימה! 8 מגה פיקסל! 8 מיליון פיקסלים!" עכשיו, ממתי מגה זה מיליון? מה קרה לאלף? סליחה על ביזבוז זמנכם, אבל זה ממש התחיל להציק לי.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
# מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? רק מצלמה 700-1200 שח עדיף כמה שפחות # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם תנאי תאורה חלשים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. - ללא חצובה # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא # האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה …
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אני מדבר על CHDK
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
תמונות מהיום בקיסריה במיצרים... [attachment deleted by admin]