עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. מצלמה פורצת דרך של פנטקס משנות ה-60, מהראשונות עם מדידת אור TTL. המצלמה הוחלפה באמצע שנות ה-70 בסדרה הראשונה של מצלמות עם ביונט K (שמשמש את מצלמות פנטקס עד היום). טריוויה - נראה גם מי יזהו בקליפ אייקון עיצובי יפני נוסף שאפילו זכה לככב בסרט של ג'יימס בונד..

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by sherlock1212,

עד עכשיו היה לי את canon a75 אבל היה נהרסה אז חשבתי על a620 אבל אמרו לי שאני עובר ממצלמה גרועה למצלמה גרועה אחרת... אז אני מחפש מצלמה טובה(לא למקצוענים ממש). מינימום זום:3(רצוי יותר) פיקסלים:לפחות 4m וידיו רצוי,לא חובה וכמובן פלאש פנמי ופוקוס אוטומטי אז איזה חברה כדי ואיזה דגם עדיף באותה חברה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by benor,

להבה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? תקציב בסיסי 500 ש"ח, עם אפשרות חריגה מקסימלית עד 600 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? לשימוש כללי מאוד ורחב היקפים, מקבוצות אנשים ועד לנוף בסיסי - רצוי שהמצלמה תדע להתמודד עם תאורה בינונית * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אפשרות כיבוי/הדלקה של פלאש מהווה ייתרון, אם כי סביר להניח שבאור חלש יהיה שימוש בפלאש. * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. שום חצוב…

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  5. Started by neogod,

מה אתם אומרים על המצלמות הדיגיטליות של קודאק שהתחלילו למכור (או לפרסם) עכשיו בישראל? ובמיוחד על בדגמים C330 Z700 וZ730 ומה זה עדשה של שניידר ??? אני צריך תשובה דחוף כי דוד שלי טס מחר לחול ואני רוצה לבקש ממנו להביא לי את אחת המצלמות ותודה מראש

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  6. אני צריך שתי חצובות, קלות מאוד, לא יקרות במיוחד, שמגיעות לגובה של 2 מטרים לפחות ( אם יש אפשרות ליותר אז מה טוב ), אין חשיבות לראש שלהן. אשמח אם מישהו מכיר דגמים ויכול להמליץ לי. המטרה : לאלתר סטודיו נייד, אני צריך את החצובות בכדי לחבר בין שתיהן מוט שעליו יהיה בד הרקע... אם יש למישהו הצעות אחרות שיכולות לעזור לי אני אשמח לשמוע גם את זה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Shavoigen,

היי, לפניי כמה זמן רכשתי את המצלמה הזאת כדי ללמוד צילום אחד הדברים שלא הבנתי הוא פיצוי חשיפה לפעמים מה שקורה לי הוא שיש לי יותר מדי אור בשביל האפקט שני מנסה ליצור ולא משנה כמה אני אוריד את הISO וכמה אני אסגור צמצם התמונה עדיין בהירה מדי. הזמן חשיפה צריך להיות ארוך בשביל מריחה קטנה של אובייקטים מסוימים. ואז נזככרתי שיש עוד אופציה של חשיפה אבל אני לא יודע איך מגיעים אליה ואם היא תעזור לי בכלל? ואם הגעתי מה לעשות איתה? אז אם יש מישהו שמבין ומעוניין לעזור לי אני אשמח תודה, ליאור

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן לכולם אז בעוד כמה חודשים התוכנית היא לטוס לטיול הגדול. כרגע היעד הוא אוסטרליה ניו זילנד ולבסוף סין - הכל עדיין בחיתולים כי כרגע טיפה עסוק. אבל היום עלתה בראשי המחשבה.. האם אני צריך לבצע רכישה של מצלמה? השאלה היא האם מספיקה מצלמה דיגיטלית רגילה 5 מגה פיקסל עם זום "מעפן" A95 canon או שמה יש צורך לרכוש מצלמה קצת יותר מתקדמת? ואם כן אז איך ?כמה עולה? מה עושים ואיך עושים? אשמח לתשובתכם... בעיקר של מי שעבר חוויה כזו כבר.. אני בטוח שיש... תודה מראש, :jump:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by fuck off,

כן, זו לא SLR באלפי שקלים אבל זה מה שאני צריך ובגלל שפה מבינים במצלמות באתי לבקש המלצה. אני לא צריך שהיא תהיה מהדגם הכי חדש ומעדיף שתהיה 3.2 מגה פיקסל אבל טובה ומצידי אפילו יד שניה. העיקר שתעבוד. דרישה נוספת שיש לי היא שהסוללה תהיה נטענת. המצלמה תהיה מצלמה משפחתית. זה בעקרון הכל. אם יש שאלות נוספות אני אשמח לענות. ותודה מראש על העזרה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by zion789,

http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/f/finepix_f200exr/index.html איך היא בהשוואה ל F100 היא שיפור משמעותי?(בתכונות שלה וכו') או שלא ישימו לב לאיכות התמונה וכו'?....ועם איזה מצלמות היא מתחרה איתם בשוק? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Mazumotte,

שלום ויום טוב לכולם אני רוצה לקנות מצלמת ווידאו שאני אוכל בעזרתה גם לצלם את עצמי מנגן כדי להעלות לאינטרנט(כך שהיא צריכה לספק איכות קול מתקבלת על הדעת), ולשימוש בארועים.. אם אפשר שתצלם גם תמונות רגילות אז מה טוב אין לי כרגע מושג בקשר לשוק, מה יש ומה כדאי ומה חדש, אז אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקור מהימן ועדכני. תודה רבה לעוזרים עריכה - דבר נוסף, האם אתם ממליצים על מצלמת וידאו שוומרת על כרטיס SD או על DVD?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by vsync,

http://www.camerapedia.org/wiki/Kodak_Retina_Automatic_I_II_III#Typ_032_Retina_Automatic_II מצאתי בבית שלי את המצלמה הזו, גרסא II שלה, עם כיסוי עור ענתיקה מגניב, נראית ממש חמודה, ורציתי לדעת אם אפשר לקנות לה סרט צילום עדיין שיתאים לה ואני אוכל לקחת כמה תמונות בעזרתה, או שעבר זמנה והיא חסרת תועלת. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Tapeworm,

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  14. האם יש בעיה טכנית עם הפעלת מצלמת וידיאו דיגיטלית שתירכש במזרח הרחוק - מבחינת שיטות שידור/הקלטה (PAL/NTCM) האם תהיה מיגבלה בהצגת ההקלטה על מכשירי טלוויזה בארץ????? תודה רבה מראש לכל העונים איתן

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by shlomom,

קאנון החליטו לחדש את ה S3 IS והכריזו על ה S5 http://www.dpreview.com/news/0705/07050703canons5is.asp לא שיפורים מדהימים יחסית ל S3 , התושבת לפלאש היא אולי התוספת המענינת ביותר. ובאותה הזדמנות גם על ה SD850 IS http://www.dpreview.com/news/0705/07050702canonsd850is.asp

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  16. Started by The-StiG,

אני עדין מחפש מצלמה (]ירסמתי כאן כמה נושאים ) וראיתי מצלמה של סוני (Sony DSCH10) שיש לה גם HD , אבל אני לא יודע מה האיכויות שלה . אני רוצה לדעת אם היא שווה ומה הביקורות עלייה , והאם היא עדיפה על האולימפוס SP 560-UZ ???

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by E4,

שלום אני מעונין לרכוש מצלמה דיגיטלית על-סך של 1800-2000 שקלים. חשוב לציין שאני צריך לרכוש כרטיס זיכרון 256 או MB 512 מטען ותיק למצלמה. חשבתי ללכת על ה a80 ומה אתם חושבים ? ***מצלמה חדשה ולא מחודשת*** המצלמה תשמש לטיולים, צילוומים בתנועה ( כלומר ילד קופץ אם סקייט מדרגוות) וצילומים במועדוני לילה. תודה רבה ואשמח לקבל לתגובות.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Dpreview לוקחים את הנסיכה החדשה, בעלת חיישן 35מ"מ לנסיעת מבחן הכוללת גם מס' דגימות להמחשה. שווה להעיף מבט. http://www.dpreview.com/articles/canoneos5d

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  19. אז, אני חושב שאולי הגיע הזמן להשקיע במצלמה טובה. בגדול, בהתחלה חשבתי בכלל ללכת על ה-RX100 על גרסותיה השונות, אך אפילו הגרסא הראשונה יקרה, ושלא נדבר על השלישית. ואז התחלתי לחשוב - אולי יש משהו יותר איכותי בתקציב, והגעתי ל-DSLR. אין לי כמעט שום ניסיון/ידע במצלמות והיום יש לנו, אם אני לא טועה בדגם, פוג'י פיינפיקס S1800. אוסיף רק שאין לי כוונה ללמוד ולהתמקצע בתחום והכוונה היא ממש לכוון ולצלם, שהמצלמה תהיה אוטומטית ו"תחליט" לבד ככל הניתן כך שבסוף תצא תמונה טובה. א. אשמח לדעת אם בכלל אראה שיפור, בהתחשב בכל מה שרשמתי לעיל, באיכות התמונה שבכלל מצדיקה קנייה של מצלמה חדשה. אני סה"כ צופה בתמונות במחשב הביתי ואין שום כוונה לעשות איתן משהו נוסף/אחר. ב. אם כן - האם המצלמה שמצורפת בלינק…

• 6 תגובות
    • 6.5k צפיות
  20. שלום לכולם אני מתלבט בין 2 דגמים, בעלי אותה רזולוצית וידאו (840 על 480 UHQ ב30 FPS ) על איזה נתונים, חוץ מהנתון הנ"ל אני צריך להסתכל כדי לקבוע מי מבין המצלמות תתן איכות טובה יותר ? תודה ! אם זו לא חוצפה, אודה לכל תשובה מהירה כי יש מבצע ממש טוב באופיס דיפו של "ללא מע"מ) למי שרוצה להיות איתי עוד יותר לארג' ולהסתכל בעצמו על נתוני המצלמות, למרות שאני מסוגל לעשות את זה לבד עם קצת הבנה, הדגמים הם CASIO EX-Z77 וCASIO EX-Z80 תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by mosheazran,

שלום כדאי לרכוש את ה S6500 של פוג'י בסביבות 900 שח משומשת

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  22. Started by Saliman,

יצא לי בשבוע האחרון לצלם קצת תמונות עם ה- Nikon Coolpix 3200 שלי והתוצאות לפניכם זה סתם שלט שמטריד אותי (של מי הרעיון לעשות שלט עם תמונה של כלב מחרבן?)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Toxin II,

היי, סתם סט צילומים ספונטני שעשיתי. התמונה הראשונה עברה עריכת צבעים קלה, השנייה ללא נגיעה למעט הלוגו. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by benor,

היום צלמתי קצת שם, מקום יפה ממליץ. מקווה שתאהבו. תהנו! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  25. Started by viperain,

מה המצב? זכיתי במכרז ב CANON A530 כולל כרטיס 512MB ונרתיק + 3 שנים אחריות של קרט. כולל דמי משלוח זה יוצא 970 ש"ח ורציתי לדעת אם זה יקר / סביר , אם המצלמה טובה.. אם כדאי לבטל.. תודה!

• 6 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.