צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית שתשרת אותי במהלך טיול להודו/תאילנד/נפאל: אצלם בעיקר בשעות היום לא צריך הרבה המגה-פיקסל, איני מתכוון להדפיס פוסטרים וכד'... הכי הרבה שאעשה עם התמונות זה לפתח אותן / לצפות במחשב. חשוב שיהיה כרטיס זכרון של 1GB תודה רבה, אורן.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
שלום אני שוקל לקנות מצלמה דיגיטלית בטווח מחירים שבין 500 עד 800 הדרישות הם: צילום תמונות בחושך באיכות בנונית עד גבוה צילום וידאו עם קול גודל המצלמה לא משנה גודל הזיכרון אם אפשר שהייה גדול הנה הדגמים ואם ישנם עוד דגמים שאולי פיספתי ואתם מכירים שהם הרבה יותר טובים מאלו שהצגתי כאן תוכלו להגיד לי . PowerShot A550וCanonו DSCS650וSonyו Coolpix L10וNikonו תודה לכולם על העזרה !
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את ה K10D אני חושב לרכוש יחד עמה עדשות. נתקלתי בעדשות למצלמות אנלוגיות במחירים מאוד מפתים ואני רוצה לדעת למה לא כדאי לי לקנות אותם. או לחילופין האם כדאי לקנות. הנה הרשימה כולל הקישורים http://www.bhphotovideo.com/c/product/291395-USA/Phoenix_09066_500mm_f_8_0_Mirror_Manual.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/218034-REG/Pentax_27617_SMCP_FA_100_300mm_f_4_7_5_8_Autofocus.html#goto_itemInfo http://www.bhphotovideo.com/c/product/376627-REG/Pentax_27718_SMCP_FA_J_75_300mm_f_4_5_5_8.html
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש לי את הS5700 1. ניסיתי לצלם תמונות רצף אבל הוא מצלם ממש לאט כל תמונה, אולי זה קשור בסיבה ששמתי לו כרטיס SD רגיל ולא מהיר? 2. הבנתי שאפשר לצלם בפורמט RAW וכך התמונה נשמרת באיכות הגבוהה ביותר, כיצד עושים זאת?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מצלמה IXY 900 CANON ורציתי לדעת את חוות הדעת שלכם זה חיכוי של הסדרה IXUS של CANON גם רציתי לדעת מה ההבדל בין IXUS לIXY- +-
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום, אחותי ביקשה המלצה למצלמה וכאן יהיה מקום טוב להתחיל, הדרישות : 1. עד 500 שקל (ללא כרטיס הזכרון) בלי חריגה. 2. תמונה באיכות סבירה, כמובן שאי אפשר לדרוש יותר מדי ממצלמה ב 500 שקל אבל המצלמה מיודעת לשימוש בסיסי ולא לנופים של ניו-זילנד... 3. אחריות לתקופה ממושכת (אם אפשר 3 שנים אבל נסתפק גם בפחות). תודה.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אחותי נמצאת עכשיו בארה"ב והמלצתי לה שתקנה את הF31 של פוג'י או ה SD800 של קאנון, זאת בעקבות המלצות רבות שקראתי על שני הדגמים, בין היתר המלצות שנכתבו כאן בפורום. הבעיה היא שהיא חיפשה את המצלמות הנ"ל בחנויות אלקטרוניקה (bestbuy, circutcity..) באזור בו היא נמצאת ונענתה על ידי המוכרנים שהדגמים הללו הוצאו כבר מייצור ושהיא יכולה לקנות את הF50 של פוג'י או את ה SD850 של קאנון, שלטענתם טובים יותר, בין היתר כי הם דגמים חדשים יותר. שניהם אגב בסביבות אותו המחיר. אז רציתי להתייעץ איתכם, האם זה אכן נכון שהדגמים האלה טובים יותר ? האם הם באמת כבר לא מיוצרים.. או שכדאי לחפש טוב יותר ? בהנחה ושני אלה, הם המומלצים ביותר, על מי מבין שניהם אתם ממלצים יותר ? אין לה שימוש מיוחד במצלמה, היא סך הכ…
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום אני ממש לא מבין במצלמות אבל אני צריך המלצה למצלמה הכי טובה שאני יכול למצוא בתקציב של כ800 שקל ומטה. המצלמה לשימוש ביתי ולא מקצועי. עדיפות לחברה מוכרת וכו'.... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קניתי מצלמה חדשה של panasonic- gs-320 בינתיים נראית מעולה. אבל קיבלתי חיבור usb למחשב, ואני לא יודע אם צריכים חיבור usb רגיל או את הכרטיס firewire שקונים בנפרד. לפי מה שהבנתי מסוכן להתעסק עם חיבורים לא נכונים למצלמה ולכן אני שואל פה קודם- זאת מצלמת minidv כמובן. אז אפשר לחבר אותה לusb רגיל בלי לחשוש? כי צפיתי לקבל כבל firewire שיתחבר למחשב לא דרך usb רגיל.. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
טוב תראו, אני צריך מצלמה קומפקטית במיוחד (דקה), שתהיה בתקציב שלמעלה, רצוי לכיוון ה-1000, אך אם יש צורך רציני שהמצלמה תעלה קרוב ל1500, בסדר. בכל מקרה, שתהיה מצלמה טובה... תודה
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מצלמה חדשה. התקציב שיש לי הוא בסביבות ה- 4-5K (כולל הכל). אפשר לחרוג, אבל לא בהרבה. לאחר קריאת כמה נושאים בפורום הזה וביקורות של dpreview אני מתלבט בין כמה מצלמות: 1. Canon 400D + עדשות קיט 2. Pentax K10D + עדשות קיט 3. Pentax K100D + עדשות יותר טובות היתרון שאני רואה ל- 400D על המצלמות של Pentax הוא בכך שהיא יותר נפוצה ולכן יותר פשוט למצוא עבורה ציוד (עדשות). מה שקצת מרתיע אותי מה-Pentax הוא הנושא של איכות ירודה של ה- JPEG שהיא מוציאה (יחסית לקנון). לא יצא לי עד עכשיו לעבוד עם תמונות RAW ולכן זה קצת מרתיע אותי. אשמח גם לשמוע המלצות לגבי חנויות. כרגע ההתלבטות היא בין ה- BSD ל- Camera Eilat (מתכנן נסיעה לאילת וחושב גם לקפוץ לחנות שם). מה שכן, לפי…
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
ההורים שלי טסים להונג קונג ומחפשים מצלמה שתעלה בערך 200$ בארה"ב לרכוש. מה שחשוב זה שתהיה קומפקטית למדי (סדר גודל של הפוג'י f30) ושתהיה 28 מ"מ. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם. זה זמן רב שאני מצלם תמונות חובבניות לגמרי במצלמת E510 של פוג'י. מעוניין להשתדרג למצלמה טובה יותר לשימוש קצת יותר רציני, עבור אבא שלי (שהוא צלם ותיק) ועבורי כתחביב. מצלמת DLSR נראת לי שידרוג די טוב. חשבתי על ה Nikon D40X או על Canon EOS400D. דעתכם / המלצתכם. תודה רבה.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכל החברים, ברשותי מצלמת Minolta DiMAGE Z5 ואני צריך לרכוש כרטיס זכרון מסוג SD נוסף. אני חושב לרכוש Micro SD ומתאם כך שאוכל להשתמש בכרטיס הקטן במכשירים אחרים כאשר המצלמה לא בשימוש כגון, טלפון נייד ועוד.. ובכרטיס עם המתאם במצלמה. האם זה אפשרי ? האם זה יכול לגרום לתקלות או לאיטיות של המצלמה ? ובכלל אשמח לשמוע את דעתכם לפני שארכוש. תודה
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה S6500, ותיק שמספיק בשביל להכיל אותה ואולי חביסת מסטיקים :-X. אני מחפש תיק יותר נורמלי, משהו שיספיק למצלמה, לארנק ואולי לנגן MP3 גם (X5). תקציב לא משנה לי, רק לא להתפרע יותר מדי, סך הכל תיק . יש למישהו המלצות?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
היי, אני די חדש לתחום ולא מבין בגדול כמעט כלום - ראיתי את המצלמות המומלצות, קנון SD800 ופוג'י f31fd, וגם ראיתי תמונות של שתיהן, והן ממש על הפנים. אין מצלמות קומפקטיות שמצלמות חד יותר? במה זה תלוי? אולי אני נאיבי אבל ממה שזכור לי גם מצלמות 3 מגה פיקסל שנתקלתי בהן צילמו יותר חד. אודה להסבר ולהמלצה.
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
FUJIFILM S9100/9600 איך היא השימושים הם לשימוש חובבני קצת לילה קצת יום קצת בע"ח הכל מהכל חשוב גם שתיהיה לה תפיסה רחבה הכי חשוב זה איכות התמונה (בהתאם למחיר) תקציב 2000
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום :s05: אני טס עוד 5 ימים לארה"ב, ואני רוצה ישר בתחילת הטיול לקנות מצלמה.. קודם כל צריך שהיא תהיה נפוצה, או לחלופין אם תמצאו שהיא נמכרת בחנות נורמלית באזור Champaign (יש שם Best Buy ו Circuit City) התקציב הוא מקס 380$ עדיין לא החלטתי אם קומפקטי או דמוי SLR אני אחליט במקום. המצלמה קודם כל צריכה לצלם נופים בטיול (28mm מועדף) ובלי קשר היא גם תשמש לצילום מקרוב, חיות ודברים בתנועה. גם הוידאו חשוב לי, אך לא כגורם מכריע. בינתיים מצאתי את המצלמות הבאות: SD800/870 - עדשה רחבה, אפשר למצוא אותה בחנויות R6/7 - כנ"ל, זום יותר גדול, אי אפשר למצוא בחנויות (אלא אם תראו לי אחרת) TZ3 - כנ"ל, אפשר למצוא בחנויות S5IS - גדולה, לא רחבה, אפשר למצוא בחנויות. אשמח אם תעזרו לי …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שלא ראה. מדהים! http://www.gadgetim.co.il/contentItems.php?itemID=8091 http://www.av.co.il/Index.asp?ArticleID=10992&CategoryID=126 העתיד של מצלמות הסטילס. ;D V1253 V1233
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, 3 תמונות שצולמו עם פוג'י שש וחצי K. הכל עם עדיפות צמצם ומצב מאקרו,ב- 28 ממ ,וצמצם 4. התמונות לא עברו עיבוד,אלא רק השלישית עברה הסבה מ- RAW ל- JPEG. ראשונה חשיפה רגילה (הייתי צריך לבצע spot meter או center meter כדי שהחשיפה תהיה יותר טובה): שניה - חשיפה של 2 סטופים ב- under ,כדי שה"לבן" לא יישרף: שלישית - כמו השניה ,אבל ב- RAW: רק שתראו כמה טווך דינמי RAW נותן! ואני יודע שאפשר להעלות את החשיפה ולשחק עם הצבעים,אבל רציתי שתראו תמונות ישירות,בלי עיבוד.
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
[הקפצה של דיון ישן] Kodak שחררו אתמול שתי מצלמות, אחת מהן, ה-P880, היא בו זמנית גם המצלמה הכי מכוערת שראיתי מזה זמן רב, אבל גם המצלמה הכי מבטיחה ומעניינת: יש לה עדשת זום של שניידר (שם אגדי שעומד בשורה אחת עם צייס, לייצ/לייקה ורודשנטוק) שמגיעה עם טווח מושלם של 24-140mm ועם מה שנראה כמו טבעת זום ידנית בדומה למינולטה A1/A2 ולסוני 828. תכונות אחרות שהמצלמה מציעה: 8MP, שליטות ידניות מלאות, תושבת לפלאש חיצוני + יציאה לפלאש אולפן, מסך LCD בגודל 2.5 אינצ', צילום סרטים ב-640x480x30fps ללא מגבלת זמן ותמיכה ב-RAW. חסרונות בולטים? לא הרבה. מסך ה-LCD שלה לא מסתובב ובמקום עינית אופטית היא משתמש ב-EVF. כמו כן, ברזולוציה המקסימלית ניתן לצלם איתה רק עד ISO400. רגישויות חיישן גבוה…
-
- 28 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מחפש חוברת הפעלה בעברית לסוני T100. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
1.איך המצלמה יודעת להפוך את התמונה כשמסובבים אותה(יש אפילו פלאפונים שכשהופכים אותם התמונה מתהפכת)? 2.איך המצלמה יודעת לשמור תמונה צבעונית-איך זה נשמר במחשב
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. התחדשתי בFuji S5700 מצלמה מעולה,רק חבל שאין לה מסך מפרקי ופנורמה. אני אוהב לצלם בעיקר מאקרו, אז הנה התמונה הראשונה, היא עברה עריכה קלה בקונטרס זה גוף קירור של פנטיום 2, הם נראים כמו חיילים חוץ מבפינה שנשברו, מכאן השם Men Down אני אשמח לביקורות (בטוח שיש) וטיפים. רציתי לדעת בקשר לחשיפה ארוכה, כמו שמצלמים גלים ומכוניות... הבנתי שצריך חצובה אז אני חושב שאני אקנה את זאת http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=418305 אבל אני אשמח להסבר קצר (כל המדריכים בוויקי די מטישים אותי, אני צריך שקודם מישהו יסביר לי ב2 משפטים) מה צריך לכוון כדי לצלם בחשיפה ארוכה. שמתי לב שבמצב מנואל יש שני פרמטרים - משהו עם F והשני לא, רציתי לדעת מהו כל פרמטר ובמה הוא שולט בקצרה... תוד…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-