צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לעשות תמונות לקטנוע שלי (אפשר להגיד שהוא המרצדס של הקטנועים), שמתי לו וואקס והוא נראה חדש דנדש ובלילה הוא מצטלם הכי טוב לאור הגוון השחור שיש לו. אשמח שייצטרף איתי צלם שהוא יודע להפיק תמונות טובות בלילה בכל מיני מקומות זוהרים ברחובות תל אביב. אם מישהו מעוניין, נא לשלוח הודעה פרטית.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני שאני רוכש אותה בקרוב? תודה
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי, אני די חדש לתחום ולא מבין בגדול כמעט כלום - ראיתי את המצלמות המומלצות, קנון SD800 ופוג'י f31fd, וגם ראיתי תמונות של שתיהן, והן ממש על הפנים. אין מצלמות קומפקטיות שמצלמות חד יותר? במה זה תלוי? אולי אני נאיבי אבל ממה שזכור לי גם מצלמות 3 מגה פיקסל שנתקלתי בהן צילמו יותר חד. אודה להסבר ולהמלצה.
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אז ככה.. בגלל שאין לי כל כך מושג בכל הקטע של איכות במצלמות דיגיטליות, רציתי לדעת, אם אני מתכוון להקטין את התמונה ל800x600 או 640x400 כדי לפרסם באינטרנט ושיהיה אפשר לצפות בכולה בדף, מה החשיבות לרזולוציה? יש לי מצלמה של 3.2 מגה פיקסל, עם רזולוציות: 640x400, 1024x768, 1600x1200, 2048x1536 אז אם למשל אני אצלם ב2048x1536 ואקטין, התוצאה תהיה יותר טובה מ1024x768 מוקטן? (מוקטן בפוטושופ, שעושה עבודה די טובה בזה) אולי זאת בכלל שאלה לתוכנה.. אבל אני מניח שכאן מתעסקים בדברים האלה הרבה יותר, ולאנשים כאן יש ניסיון יותר טוב עם זה ועם התוצאות של זה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, עקב נסיעה לארה"ב אני חושב על קניית מצלמת ווידאו חשוב: גודל (שתהיה קטנה כמה שיותר) ואיכות צילום. סטילס ממש לא חשוב. ראיתי שאוהבים פה סוני ופנסוניק מבחינת האיכות לפחות, השאלה יש דגמים מומלצים בטווח מחירים הזה? בעיקרון אני משווה באתרים של bestbuy amazon ו newegg אם יש עוד אחד מומלץ אני אשמח :-) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
בקיצור ,חבר לומד צילום ,ואני בתור צלם חובב בעצמי המלצתי לו על ה d40 שאותי מספקת כבר המון זמן ,אבל אני מבין שהיא כבר דיי ישנה ,ואני באמת כבר לא מועדכן ,לכן עם למישהו יש המלצה ,לגוף טוב עד 3000 שקל ,זה יתקבל בברכה . בקשר לדרישות שלו ,אני באמת לא יודע לעומק מה הוא מצלם ,אבל ממה שאני מבין ,הוא מצלם הרבה תמונות נוף ,מעט מקרו ,וקצת תמונות בתנועה .
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
צלם מתחיל! http://img45.imageshack.us/img45/5726/dscf09949qw.jpg 8)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.dresden-26-gigapixels.com/dresden26GP אז מה מספרי לוחיות הרישוי במכוניות שבתמונה?!. 8) (עדיין זה לא יכול להתחרות עם מה שיש לחיל האוויר שלנו)
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
SAMSUNG ממש משקיעים חזק בפלאפונים עם מצלמות דיגטליות שלהם http://www.gizmodo.com/gadgets/cellphones/samsung/index.php#live-from-cebit-samsung-7-megapixel-schv770-cameraphone-035517 http://www.gizmodo.com/gadgets/cellphones/samsung/index.php#live-from-cebit-samsung-52-megapixel-anycall-phone-with-optical-zoom-035500 7MEGAPIXEL....
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
כחלק מניסיונות המאקרו שאני עורך בתנאי תאורת חדר בלבד : וכעת פרח כחול קצת יותר בעיתי לציין כי התצלום בוצע רק עם מצלמה ופלש ללא פלשים חיצוניים או תאורה מיוחדת וללא חצובה.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. אלו תמונות מפיק אבל הם גם שלי: ויהיה נחמד אם תגיבו...גם דברים רעים מתקבלים בברכה כל עוד אומרים אותם יפה.. ת'ם יודעים משו בסגנון של הערות בונות..
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של CANON שהתקלקלה חשבתי ללכת גם הפעם על מצלמה של CANON . מה אתם אומרים על זו: Canon Powershot A620 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=369863 הדרישות לא גבוהות, מדובר על מצלמה לשימוש ביתי כמובן. אבל חשוב שיהיה זום אופטי, מהירות תגובה מהירה. כל המגה פיקסל האלה לא אומרים לי הרבה. תודה
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הדגם המדוייק הוא: Cannon power shot A580 האם הזום הוא סבבה ? חשוב לי זום טוב בעיקר (רק אופטי הכוונה, דיגיטלי לא משחק תפקיד מבחינתי). ובנוסף איך האחריות של קרט בארץ ? תודה לעונים
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נוסע בעוד כמה שבועות לארצות הברית ואני רוצה לקנות מצלמת וידאו. ראיתי באתר של "באג דיוטיפרי" מצלמה של TOSHIBA דגם: CAMILIO S10 ב-200$כתוב שהיא מצלמת ב HD ורזולוציית הצילום גבוהה H.264 והמצלמה שומרת על כרטיסי זיכרון... (SD) האם המצלמה טובה? ורואים טוב על מסך LCD?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי!, אני מחפש תוכנת SUPER RESOLUTION שפועלת על וינדוס, שוב, חשוב שזו תיהיה תוכנה ולא קוד מקור כי אני לא הולך להתעסק עם קוד מקור. כל התוכנות שמצאתי עד כה הן או קוד מקור או עובדות רק על לינוקס, מישהוא מכיר או משתמש בתוכנה של וינדוס? תודה!!.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
בד"כ הנוסח המקורי הוא: לאתר בילויים באזור XXX דרושים צלמים עם ציוד מקצועי,העבודה מתאימה לסטודנטים המחפשים לעבוד בתנאים מעולים,כמו כן מתאימה לאנשים שמבינים בצילום,אפשרות קידום בשכר עם הזמן. חובה-מצלמה דיגטלית רפלקס. כולל הטבות כגון כניסה למסיבות ואירועים גדולים,שתייה חינם ובונוסים כמו **שקר כלשהו**.
-
- 31 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי שלום לכולם... ושבת מצויינת הסיפור (בקצרה הוא ככה) אני צולל די הרבה והיה לי עד היום את הניקון coolpix 4300 מצלמה שעלתה בזמנה (לפני 4 שנים) בערך 350$ את המפרט שלה אפשר למצוא פה:http://nikonimaging.com/global/products/digitalcamera/coolpix/4300/index.htm בכל מיקרה לפני שבועיים הייתי באילת לצלילות וידידה שלי נשארה עוד יום אחד יותא ממני אז היא ביקשה את המצלמה ליום צלילות אחד אז כמובן שהשארתי לה אותה והיא טבעה (המצלמה לא הידידה) בכל מיקרה עכשיו אני צריך להוציא לה דגם של מצלמה חדשה כי את זאת כבר מזמן לא מוכרים או מייצרים המצלמה צריכה להיות באותה רמה באותו מחיר בערך עם עדיפות לניקון או קאנון אבל לא חובה....מאוד חשוב לי צילום לילה (לא מיקצועי, הגודל עדשה של ה4300 הספיק לי) ומ…
-
- 32 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי Panasonic FZ28 שהגיעה עם סוללה ומטען מקוריים. אני מעוניין בסוללה נוספת כגיבוי למקרה שזו תיגמר בזמן שאני לא יכול להטעין את הסוללה. השאלה היא, האם מומלץ לקנות את הסוללות הלא מקוריות (המקורית עולה כמעט 300 שקל) ואם כן האם לקנות את אלו שבארץ 80-200 שקל או מ-eBay ב-40-80 שקל. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות (אפשרי גם בחו"ל), מצלמה סופר-קומפקטית. הדרישות מהמצלמה הן בעיקר איכות גבוהה של תמונה, לא צריך זום גדול, לפחות 8 מגה פיקסל (יש סיכוי להדפסות גדולות), ומהירות צילום (כלומר שאני לא צריך לחכות בין צילום לצילום יותר משנייה, שגם זה הרבה. ממה שראיתי בפורום ההמלצה הגדולה היא של חברת fuji, וכשנכנסתי לאתר שלהם ראיתי את ה- z200fd החדשה. ממה שקראתי עליה היא ניראת לי אחלה מצלמה, גם קטנה וגם איכותית. השאלה היא אם יש למישהו פרטים עליה? מחיר? איפה ניתן להשיג? (גם מחו"ל), או אם יש המלצה על מצלמה אחרת? מבחינת תקציב אני מוכן להשקיע את הכמה מאות שקלים יותר אם המצלמה תצדיק זאת, ובעת קנייה מחו"ל המחיר זול יותר אז אני מאמין שבסביבות ה-400$ צריך להיות מספיק לא? יש אפשרות ליו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המצלמה S6500, ותיק שמספיק בשביל להכיל אותה ואולי חביסת מסטיקים :-X. אני מחפש תיק יותר נורמלי, משהו שיספיק למצלמה, לארנק ואולי לנגן MP3 גם (X5). תקציב לא משנה לי, רק לא להתפרע יותר מדי, סך הכל תיק . יש למישהו המלצות?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה להראות לכם תמונה מעניינת מאוד (לדעתי...) שימו לב למטוס... (הוספתי 3 תמונות לעמוד השני... ) (ו 3 תמונות לעמוד השלישי ) [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-