צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
או מצלמה אחרת בתקציב הקרוב. המטרה היא מצלמה פשוטה וקומפקטית שתשלים את הריפלקס שלי למקומות שבהם אני מעדיף לא להיות איתה יש המלצות/דעות? טווח הזום לא מעניין אותי כל כך. מעוניין בצד הרחב בעיקר. תודה בכל מקרה.
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אהלן חברים! ברשותי nikon D40X עם עדשת קיט AF-S 18-55 ופלאש SB-400 אחרי חצי שנה+ עם המצלמה דיי מיציתי את התכונות שלה והעדשה, וחיפשתי אחר עדשה חדשה, משהו לכיוון של 28-200 (חיפשתי 28-300, אבל לא מצאתי בכלל.) ועדשות AF-S של ניקון או HSM של סיגמה עולות יותר מ2000 שקל. עכשו נכנסתי לדילמה, האם לקנות עדשה כזו ב2000 שקל+, או למכור את המצלמה (מחיר השוק שלה הוא סביבות ה2300 שקל לפי מה שראיתי, ואני עוד מוסיף פלאש ותיק) ולהוסיף את ה2000 האלו, ולקנות מצלמה חדשה עם עדשה מתאימה (כיוון שהיא תהיה בלי מנוע פיקוס פנימי זה יהיה זול יותר. אפילו אם אני אצטרך להוסיף 3 אלף.) עריכה : העדשה שחשבתי עליה היא זו : Sigma DC OS 18-200mm F3.5-6.3 HSM (Optical Stabilizer) for Nikon ב2600 שקל והמצלמה היא ה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות פילטר 58 מ"מ ל S9100 שלי (זה מה שכתוב על העדשה) - כדי לשמור על העדשה בעיקר, וראיתי את הפילטר הזה לפני שאני מחליט רציתי להבין כמה דברים בנוגע לפילטר. - האם כל פילטר מתאים לכל עדשה (כמובן בגודל תואם)? זה יעזור להבין אם אפשר להזמין באינטרנט או שחייבים ללכת לחנות ולהתאים. - האם יש עניין של איכות לפילטר פשוט כמו UV? איך פילטר מאיכות ירודה משפיע על התמונה? - מה בדיוק עושה פילטר UV? - אמנם המטרה המרכזית שלי היא להגן בפני מכות ושריטות אבל מה הוא בדיוק מסנן ולמה?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
החלטתי לקנות בטריה נוספת, ושלט למצלמה PENTAX K7 מצאתי ב EBAY כמה מכירות, רציתי לדעת אם מישהו מכיר, ועל מי הוא ממליץ בטריות -------- http://cgi.ebay.com/New-Replacement-Battery-D-Li90-DLi90-for-Pentax-K7-K-7_W0QQitemZ220485535937QQcmdZViewItemQQptZBatteries_Chargers?hash=item3355f648c1 http://cgi.ebay.com/New-Replacement-Battery-D-Li90-DLi90-for-Pentax-K7-K-7_W0QQitemZ220485535937QQcmdZViewItemQQptZBatteries_Chargers?hash=item3355f648c1 http://cgi.ebay.com/Camera-Battery-D-Li90-DLi90-For-Pentax-k7-K-7-Digital_W0QQitemZ230389995666QQcmdZViewItemQQptZBatteries_Chargers?hash=item35a4505892 http://cgi.ebay.com/Battery-For-Pentax-K7-K-7-D-L190-DLi90-D-LI90-Digital_W0QQitemZ170…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה חסר במלאי את המצלמה שהזמנתי אז הביאו לי c50 ואמרו לי שזה מהסדרה החדשה...עכשיו בדקתי בכל מיני מקומות ואמרו לי ש המצלמה c460 טובה יותר בגלל שיש לה מסך 1.8 אינץ שלא מאבד צבעים בשמש לעומת הc50 שיש לו מסך 1.5 אינץ... מישהו יכול לתת לי המלצה איזו מצלמה טובה יותר??? יש לי אפשרות להחליף לc460 אבל נראה לי שהב50 טובה יותר... מישהו יכול לתת ליט המלצות מפורטות איזו מצלמה כדאי לי לקנות??? תודה לכם!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי התלבטות אני רוצה לקנות מצלמה דיגטלית ככה מינימום 5MP עכשיו יש את המצלמות הפשוטות שעולות הכל מ 700 ש"ח ועד אינסוף בערך... שזה לדוגמה כל הקנון למיניהן (שיש בערך איזה מיליון דגמים שאני לא מבין מה ההבדל ביניהם), מינולטה ניקון אולימפוס וכו' וכו'.. סתם דוגמה פרועה Canon PowerShot A540 שעולה בערך 800 ש"ח ויש את הדמוי SLR שהן מתחילות מ 1200 ש"ח בערך, ויש להן כבר זום אופטי של 10 לפחות וכו'.. לדוגמה: Olympus SP500 UltraZoom שעולה 1200 ש"ח השאלה: אם באמת שווה להשקיע במצלמה כזו- או שבעצם עדיף לקחת אחת מהרגילות? מה בעצם היתרון של המצלמות הרגילות פה? ושאלה האחרונה: אילו מדדים הם חשובים באמת במצלמה דיגטלית? ז"א- אני יודע מה זה חברה טובה, אני יודע MP, ואני יודע שזום אופטי זה חש…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך הצעות למצלמה דיגיטלית פשוטה בין טווח המחירים 1500-2000
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
צילמתי עם הפלא החדש מה אומרים? לא לשכוח שזה עם מצלמה של פלא ולא משהו מקצועי
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
http://www.pbase.com/snoyes/lightning_strikes חובה לצפות!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה מצלמה שתאפשר לי לצלם סרטוני וידאו באיכות טובה ולהעביר אותם למחשב במהירות.... לא אכפת לי מתמונות סטיל.. רק סרטוני וידאו, לצלם משחקי כדורסל, לצלם חברים וכאלה. אבל שאני אוכל בקלות לחבר למחשב וליצור קבצי וידאו שניתנים לעריכה במחשב. יש מצלמות DV יש מצלמות סטיל עם אפשרות לוידאו יש כל מיני... איזה סוג עדיף בשבילי ? לא חייב איכות מדהימה.. שיראו צורה של בנאדם זה מספיק
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים יוצא לי להיות בהופעות של מגמת תאטרון או כל מיני הופעות אחרות כאן במתנ"ס של המושבה שלנו ורציתי להתייעץ איתכם כאן כיצד אוכל להוציא את התמונות הכי טובות מהS6000 שלי בצילום במצב כזה. בישיבה באולם ההופעות שם, יוצא שאני נמצא במקום חשוך לגמרי וממנו מצלם במה שלעיתים מוארת מאוד ולעיתים קצת חשוכה, רציתי שתעזרו לי לבחור מצב במצלמה או להתאים פרמטרים מתאימים בערך במצב ידני כדי שלא אצתרך כל המופע רק לשחק עם הפונקציות של המצלמה ולחפש מה הכי מתאים במקום לשבת, לראות את המופע וגם לצלם בנחת בלי יותר מידיי משחקים. תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גם אני מעוניין ברכישת מצלמת וידאו ברמה טובה למדי המיועדת גם לצילום סטילס (רצוי על כרטיס) באשכול קודם הומלצה הסוני HC32 האם יש עוד מצלמות מתוצרת אחרת (חברות איכותיות כמו קנון או פנסוניק) ברמה כזו שעושות את העבודה משום שסוני בהרבה מקרים יקרה יותר אני עומד לצאת לחו"ל ואודה מראש על התשובות.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, קצת חלש פה בפורום, אז נספר על הרכישה האחרונה שלי: 70-300 VR, למקרה שזה מעניין מישהו שמתלבט/מתעניין ברכישה. התלבטתי בינה לבין הסיגמא 70-200 2.8 (הישנה). שתיהן באותו מגרש מחירים. הסיגמא אומנם מהירה יותר, אבל ללא מייצב. לניקון יש מייצב, טווח גדול יותר, והיא קלה הרבה יותר ומתאימה יותר לטיולים. אם לא רוצים להשתמש בחצובה, הפער בין העדשות מצטמצם לסטופ אחד. מי שממש חייב זום לצילומי אקשן חשוך, כנראה שהסיגמא עדיפה לו... גם ככה הוא צריך מהירות תריס בשביל הקפאת התנועה. המייצב הוא VR2. יעיל ביותר. צילמתי באורך מוקד 300mm (למעשה 450 על הקרופ) ב 1/60 בלי להשתדל. אם מתאמצים אפשר לרדת יותר, והפרסום על 4 סטופים לא מופרכים, אם שומרים על יציבה נכונה. (ביבול נמוך הצלחתי גם לרדת 6-5 סטופי…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש באופק דגם חדש של פוגי, מסדרת 6000 או 9000, שישלב את תכונות שתי המצלמות הללו? המצלמה האולטימטיבית לטעמי (אם נשכח את עניין הגודל) היא ה9100 (תושבת פלאש, EVA, CF, וכו') עם החיישן הנפלא של פוגי שמופיע ב6000, ורציתי לדעת לפני שאני קונה (כן, זה לוקח המון זמן, בעיות עם האוטו שנכנסוות בהוצאות) אם דגם כזה צפוי מתישהו בקרוב כדי שאדע לחכות לו. עודד.
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט בין המצלמות הבאות, CANON IXUS 100 Fujifilm FinePix F70EXR Fujifilm FinePix JZ500 Fujifilm FinePix F200EXR Kodak Z915 Fujifilm FinePix JX250 (ישנו דגם AX250 זהה לחלוטין לJX בתכונות אך ללא סוללת ליתיום) אני מצלם הכול,ואיכות התמונה בקומפקטיות הללו מאוד חשובה לי. אני משיג את המצלמות במחירים נמוכים מאוד לכן הבחירה קשה מביניהם. אני מתכנן לרכוש כבר היום (רביעי) את אחת מהמצלמות הללו. הדגש הוא על איכות תמונה נטו.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי, עשיתי חקירה די מקיפה אבל אני עדיין תקוע בעיקרון הייתי די נעול על ה CANON S1 IS עד שקנון הכריזה על ה S2... בעיקרון הדבר היחיד שמזיז לי שם זה איכות התמונה המשופרת וה AF LIGHT מצאתי את ה S1 מחודשת + כרטיס זיכרון 128 מגה עם שנה אחריות (בניגוד לרגיל שכולל 3 שנים אחריות) ב1688, אני יודע שזה משתלם אבל אני מפחד לקנות מחודשת :\\ המחיר של ה S1 חדשה עם 3 שנים אחריות - 2000 ש"ח אני מעריך שהמחיר של S2 לא ירד מ2500 ש"ח ולכן אני לא אוכל לקנות אותה, מה שכן יכול להיות זה שהמחיר של ה S1 ירד.. אבל לחכות עוד חודשיים(המצלמה יוצאת עוד חודשיים) + חודש של ירידת מחירים זה מבאס. מה לעשות? האם ללכת על הS1? אם כן, האם לקנות מחודשת? אני מאוד מאוד רוצה אבל די מפחד :\ או שתוכלו להציע לי אלטרנטיב…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד כמה תגביל אותי העדשת קיט של פנטקס כשאני רוצה ליצור עומק שדה רדוד בצילומי מועדון\אירועים ? 3.5-5.6 כמו כל עדשת קיט, למי ששכח... חשבתי לקנות PENTAX SMC 50MM F1.4 ב200 דולר כשיהיה לי קצת כסף... אבל האורך מוקד שלה קבוע שזה קצת בעייתי לא... ? מנגד עומדת הTAMRON 17-50\28-75 עם צמצם 2.8... בעוד 100 דולר עד כמה גדול ההבדל מבחינה פרקטית בין 1.4 ל2.8 ? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מפרסם את זה פה,כי פורום צילום דיגטלי פשוט פורום מתתתתתתתת בכול אופן אני אחד מהאנשים(נראה היחידים בעולם) שעדיין משתמשים במצלמה לא דיגטלית שמבוססת על פילם. אני צריך המלצה אני מחפש מצלמה לצילום חובבני כמו בטיול משפחתי ועוד. להורים שלי יש עדיין מצלמה שמבוססת על פילם ואני רוצה לקנות להם מצלמה במחיר של 400+,יש למישהוא הצעה? עדיפות לחיי בטריה גבוהים איכות צילום טובה אין צורך בפיצ'רים מיותרים או מסכי מגע. מספיק שתגידו לי איזו מצלמה יש לכם והאם אתם מרוצים,רצוי מצלמה עם חיי בטריה גבוהים ולא מציקים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בגלל שלכם יש קצת יותר ניסיון עם זה, חשבתי שעדיף אולי לפרסם כאן אחותי צילמה סרטון בדרום אמריקה, והעבירה אותו לדיסק און -קי , עכשיו שהיא חזרה לארץ אני מנסה להעביר את הסרטון למחשב והוא לא עובד לי, המדיה פלליר ,ביסיפלייר, VLC , כולם לא מזהיים את הסרטון, לא עובד.. למשהו יש רעיון אולי איך אפשר ל"תקן" את הקובץ ? זה סרטון מאוד חשוב.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Ricoh הכריזו על מצלמת הכיס החדשה שלהם, ה-Caplio R5. המצלמה הזו ממשיכה את ה-R3 וה-R4 (שמספקות נתונים דומים למדי), ומשפרת את שתי הנקודות היחידות שדרשו שיפור - מסך ה-LCD ומצב הווידאו. כמו כן יש בה שיפורים ותוספות אחרות. הנה סיכום של הנתונים הבאים: 1. עדשת זום 28-200 (זום אופטי x7.1) - ריקו היא היחידה שהציגה עד היום מצלמת כיס עם עדשה רחבה אמיתית + עדשת טלה של 200mm? 2. מייצב תמונה באמצעות חיישן CCD שנע לכיוון המנוגד לרעידה (כמו במצלמות ה-DSLR של סוני/מינולטה ופנטקס) 3. זמן תגובה כולל אוטופוקוס של 0.09 שניה. 4. גודל ומשקל של מצלמת כיס. קטנה וקלה יותר ממצלמות שנותנות הרבה פחות. 5. חיישן 7 מ"פ עם אפשרות לצילום ביחס של 3:2 (כמו בפילם). 6. מסך LCD גדול - 2.5 אינצ' (ועכשיו ב-…
-
- 53 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
בעתיד הקרוב אצטרך לרכוש ביטוח MACK, הבנתי שטלרם וארליך הם נציגים מוסמכים של MACK בארץ, כך שבמידה והתיקון מאושר ע"י MACK, ביכולתם לבצע את ההתחשבנות מול MACK, מבלי שהלקוח יצטרך לשלם, ולהמתין להמחאה. כמובן שלכל חברה יש לקוחות מרוצים יותר ומרוצים פחות, אבל באופן כללי, מי עדיפה יותר מבחינת מקצועית לטפל בציוד של CANON, וגם עדיפה יותר מבחינת הגינות, שירות לקוחות, וכו'. או במילים אחרות, האם יש העדפה לטלרם או לארליך ? :-)
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מצלמה קומפקטית זולה שתשמש בתור מצלמה משנית. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 700 שקלים. יש ברשותי כבר סוללות AA. כרגע יש ברשותי כרטיס אחד, יהיה נחמד אם אוכל להשתמש בו אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה? תמונות משפחה וחברים, כנראה שחלקן יהיו בתנאים חשוכים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא. זה לא קריטי מדי לאבד צבעים לטובת הפלאש האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא. האם יש בכלל קומפקטיות שיכולות לתפעל פלאש חיצוני? האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? זה יהיה נחמד אם החיישן יוכל להתמודד עם אור חלש, אבל זה לא הכרחי האם אתה משתמש כיום במ…
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
דחוףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! (סתם סתם - תמיד רציתי לעשות את זה ) בכל מקרה, אני מת כבר להזמין את הA75 שלי ומה שמעכב אותי כרגע זה בחירת הכרטיס זכרון והמטען. אז שאלה ראשונה, האם יש הבדלים משמעותיים בין הכרטיסים. קצבי העברה וכו. מצאתי כאן בפורום את ההשוואה הזאת: http://www.dpreview.com/articles/mediacompare/default.asp?sort=fwread#fwperf אבל כמובן שהיא לא מכסה את כל הדמים והסוגים. אני עקרונית מטלבט בין הKINGSTON 128M שמוכרים בKSP ב170 שקל : http://www.kingston.com/products/cf.asp תמונה: לבין הלאקסר שמוכרים בCAMERA4LESS בתפזורת ב150שקל. זה כרטיס X12 והוא אמור להיות יותר מהיר מהלקסר X8 שהם מוכרים ב230 באריזה מלאה. (זה מה שהם אמרו בטלפון), יש על הכרטיס הזה 5 שנים אחריות אבל …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את ה K10D אני חושב לרכוש יחד עמה עדשות. נתקלתי בעדשות למצלמות אנלוגיות במחירים מאוד מפתים ואני רוצה לדעת למה לא כדאי לי לקנות אותם. או לחילופין האם כדאי לקנות. הנה הרשימה כולל הקישורים http://www.bhphotovideo.com/c/product/291395-USA/Phoenix_09066_500mm_f_8_0_Mirror_Manual.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/218034-REG/Pentax_27617_SMCP_FA_100_300mm_f_4_7_5_8_Autofocus.html#goto_itemInfo http://www.bhphotovideo.com/c/product/376627-REG/Pentax_27718_SMCP_FA_J_75_300mm_f_4_5_5_8.html
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום...הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על רכישת ציוד צילום שהוא יד שניה... אני רוצה לרכוש מצלמת דמוי SLR ואני דיי סגור על ה Fujifilm Finepix S6500/6000 הבעיה שכנראה שהפסיקו להביא אותה לארץ...החנות היחידה שמביאה אותם בזאפ כנראה מפסיקה לקבל את המצלמה הזאת. האם כדי לקנות מצלמה יד שניה? או שיש יותר מידי סיכון בקניה כזאת? עוד שאלה...אם המצלמה שאני רוכש מבן אדם כל שהוא עדיין באחריות ונמצאת על שמו...האחריות תקפה לעוד שנה וחצי...האם האחריות תהיה שימושית גם בשבילי? הייתי רוצה לשמוע דעות בנושא... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-