עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by kfir9999,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש את מצלמת ה SLR הראשונה שלי ומתלבט רבות בין שלושת המצלמות הנ"ל. את ה SONY אפשר לקנות בסביבות 2300 עם קיט עדשות 18-70 (אחריות יבואן שנה) ונראית על הנייר הכי משתלמת. ה PENTAX כרגע היא הפייבוריטית שלי גם בגלל האחריות של קרט לשנתיים אבל אני קצת מתלבט האם כדאי לשים עליה 2800 (קיט כולל עדשות 18-55) או שעדיף להוסיף עוד 400 שקלים ולקנות SONY A350 או CANON EOS450D בסביבות 3200. לגבי ה NIKON, אפשרי לרכוש עם קיט עדשות 18-55VR ואחריות יבואן שנה ב 2600 שקלים והיא הייתה המועדפת עד שראיתי את ה PENTAX ועכשיו אני לגמרי מבולבל ... אנא עזרו להחליט, מי עדיפה כחבילה כוללת ? האם יש מצלמות נוספות שכדאי לי לשקול ? (התקציב שאני מוכן להשקיע ~ 3000 שקלים). תודה מראש !

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. שלום כולם הורי טסים בקרוב לחול ואנו חושבים לקנות מצלמה דיגיטלית חשוב מחיר אטרקטיבי איכות טובה ושתתחבר למחשב בקלות ובלי בעיות. תודה ויום טוב

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by אביחי,

אני מעוניין לקנות מצלמה בסכום של 2,000. אני צריך מצלמה עם צילום וידיאו ללא הגבלת זמן. אני בעיקר אצלם וידיאו,האם אולי כדאי לקנות מצלמה וידיאו דיגיטלית? האם המצלמה הזאת טובה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1751193

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  4. Started by nitsanroz,

אני צריך לקנות מצלמת וידאו ללימודים (עיצוב גרפי) לעריכת וידאו שימוש באפטר אפקטס וכו' אמרו לי לבדוק שיש לה 3CCD מה מעבר לחפש? מה כדאי? הבנתי שהסוג שכדאי לחפש הוא mini DV אני מבין שהתקציב הוא לפחות 1500 שקל, אז בוא נגיד שהתקציב יהיה בין זה ל3000 וליפ היתרונות אבחר כמה להשקיע. (יש לי חיבור FIREWIRE במחשב) הציעו לי את panasonic nv-gs330 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687081 1800 שקל בערך תודה

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  5. Started by ShowstoppeR,

קצת מכל דבר. קודם כל כמה צילומי מאקרו שקיעה שתפסתי בעבודה וכמה תמונות מטיול צילום בנצרת כנסיית הבשורה nazareth village וכמה פנורמות לסיום תהנו, ואם יש ביקורות אז תרביצו

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by avi2014,

טוב תאמת אין לי מושג בכל הקשור לצילום דיגיטלי.. אבא שלי מחפש מצלמה איכותית וטובה.. כרגע עשיתי סריקה טקנה בפורום וראיתי על המלצות על.. FUJI F11 והקנון a610 איזה מצלמה יותר מומלצת מבין שניהם(מה היתרון שלה?) והאם אתם ממליצים על עוד מצלמות...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. חבר טוב טס להודו נפאל וסין (בסדר הזה) לשנה, וביקש המלצה למצלמת SLR ראשונה. אין לו ניסיון, והוא מתכנן ללמוד ולשחק עם המצלמה בארץ מספר חודשים לפני הטיול. התקציב לכל הציוד הוא כ-3200 שח, והוא צריך לכלול עדשה או מספר עם טווח מוקד מ-28 עד 200 לפחות. לא מדובר בתקציב גבוה מאוד, ואם זאת הבחור לא רוצה להתפשר על מצלמת פוקט. מצלמה יד שניה או מחודשת עדיין לא נפסלה לגמרי - אבל הסיכוי שהוא יקנה אחת מזערי. האופציות שמצאתי עבורו עד עכשיו הן הזמנה מחול של אחד המקיטים הבאים: - Pentax - K-r Digital SLR Camera With DA 18-55mm & 55-300mm Dual Lens Kit שעולה עם משלוח לארץ ומיסים כ-900 דולר - Canon REBEL T3 (1100D) + 18-55mm IS II & 55-250mm IS שעולה עם מיסים ומשלוח לארץ כ-800 דו…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  8. אני זקוק למצלמה טובה שתיתן תמונות לצילומי משפחה ונוף פשוטים .. שמעתי על ה Canon a610 האם היא הכי סבירה לתקציב שלי ? Canon a530 איך היא ? יותר זולה מה 610 ואותו מגה פיקסל מה רע בא ?

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by Drazick,

התמונות האחרונות מהטיול הזה... טרק ה- EBC. אמא זה אמא גם ב- 4,500 מ'. אישה נפאלית מניקה (קיבלתי אישור לצלם...). לקראת סוף האנאפורנה, הרגשה של סתיו בצד הדרך. הגינה, בבית שבו ישנה נועם, בחורה שטיילה איתי. הגינה משקיפה על האגם בפוקרה. אני לא זוכר את שם הנהר. אבל זה הנהר שמעליו קופצים את הבאנג'י הגבוה בנפאל. שכרתי אופנוע עם חבר, ונסענו לגבול טיבט. מצטער על איכות התמונות. פשוט כאשר מעלים לאתר יש מגבלה של גודל. אז זו פשרה. כל מי שרוצה, התמונות באיכותן המקורית ועוד, כאן: http://www.tapuz.co.il/Albums/publicAlbum.asp?a=448173&u=817182&ao=1 תרגישו חופשי להעיר טכנית וכמובן להציע עיבודים משלכם. ובדרך להנות... מי שרוצה לקרוא עוד על הטיול ש…

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by tulicooli,

הנה מצאתי מדריך איך לעשות כמו בטלויזיה שמסתירים פרצופים רק במקום לעשות את הרקע כמו במדריך תעשו מה שאתם רוצים הנה דוגמא תמונה שעשיתי http://negetiv.net/index.php?option=content&task=view&id=53&Itemid=26 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  11. Started by shuy,

לאחר עריכה מחודשת אחרי הביקורות. (הנושא המצולם הוא דיסק קשיח). שימו לב, לא התכוונתי להציג אבסטרקט בתמונה הזו, אם כן הקורפ היה יותר הדוק. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by KoM,

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  13. Started by BmsKlane,

המצלנה הזאת שירתה אותי שנים עד שלפני כחצי שנה הפסקתי להשתמש בה ולא נגהתי בה מאז , השבוע חבר ציין שהוא צריך מצלמה לטיול ואני אמרתי לו שיש לי מצלמה בשבילו , לאחר חיפוש קצר מצאתי את המצלמה וניסתי להשתמש בה וכלום המצלמה לא מגיבה אז החלפתי לבטריה שונה ועדין המצלמה לא פעלה אז אמרתי אולי הסוללות לא טובות וחיברתי את המטען ועדין כלום לא פועל חוץ מהמנורה של המטען , למישהוא יש אולי מושג מה לא בסדר במצלמה?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by Asaf.Y,

לאחר הרבה זמן שלא צילמתי.. מה דעתכם ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ה-K10D נראית מצלמת חובבים מעולה במחיר פנטסטי (680$) עם יתרון אדיר של מייצב מובנה (ועוד מספר אחרים). אני שוקל ברצינות לרכוש אותה בעתיד כמצלמת DSLR משלימה ל-GX100. השאלה היא האם היא עוד מיוצרת ועד מתי היא צפויה להיות זמינה והחשש שלי ש-"תעלם" כמו שכבר לא ניתן למצוא את המקבילה של SAMSUNG GX10. ברמת המחיר הזאת אני לא רואה שום חלופה שמתקרבת לנתונים של הפנטקס למעט ה-E510 של אולימפוס בעלת יתרון התצוגה החיה - אבל אני לא אוהב את הפורמט היחודי של 3/4 ולכן אינה רלואנטית מבחינתי. חלופות הניקון/קנון הקונבנציונאליות יקרות פי כמה בגלל המחיר העצום של העדשות המיוצבות. גם החלופה של פנטקס החדשה - K20D עולה כמעט כפול(!).(לא ברור מה הבסיס להפרש הנ"ל) בקיצור, למי שמתכוון בשנה הקרובה (נניח) לרכו…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by .AloN,

לכבוד ל"ג בעומר.. סה"כ תמונה די פשוטה מקווה שתאהבו ! :nutty:

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  17. חבר שלי אמר לי שהמצלמות שמקליטות על DVD הם לא משהו מסיבה מסוימת אני לא זוכר למה... זה נכון? ושמתי עין על 2 אלה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1FCgs60 http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1FCGRD750PAL

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by Bar_B_q,

יש לי מצלמה של CANON ויש בה כרטיס SD רציתי לקנות עוד כרטיש שיהיה לי הרחבה לזיכרון של איזה 512 MB ואז חשבתי אולי במקום לקנות SD לקנות MMC (כאמור המצלמה תומכת בMMC) לקנות MMC בעצם שגם שזה יתאים לפלאפון נוקיה שיש לי א אז מה בעצם היתרונות של SD שהוא הרבה יותר פופלרי? כי אם יש איזשהם יתרונות משמעותים אני יקנה אותו כי יותר חשוב לי המצלמה....

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by superginiman,

זאת תמונה ממש מגניבה שיצאה לי... היא בוא נגיד מוזרה התמונה צולמה עם minolta dimage g500 [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by dimitryus,

שלום, דרושים חובבי צילום ו\או גרפיקה, לפרוייקט רציני באינטרנט, מדובר על משהו לבעלי אחריות בלבד שמתעניינים בצילום ומוכנים לתת מעצמם לקידום קהילת הצילום האומנותי\דוקומינטרי בישראל. לעוד פרטים יש ליצור קשר באיסיקיו: 222281888 או במנג'ר dimkaaa@hotmail.co.il אני מקווה מאוד שאני לא עובר על אף חוק באתר, ואבין ואקח לצומת ליבי עם האשכול ימחק.

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  21. Started by yoni321,

צריך מצלמת אינטרנט איכותית כמה שאפשר מוכן להשקיע בין 150-250 תודה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  22. יש לחבר שלי HP Photosmart 850. קנינו SD Card 128MB של Transcend (יש לי בפאלם כרטיס שלהם - מצויין). כשהכנסנו את הכרטיס בפעם ה-1 הוא כתב "Card is Unreadable" - חיפשתי ברשת תשובה, ואכן היה צריך לבצע עדכון קושחה (firmware update). ראו כאן. העדכון בוצעה בהצלחה - לגרסה 1.01.06 (בדקתי זאת), ובנוסף המצלמה זיהתה את הכרטיס ואפילו צילמנו מס' תמונות עם הכרטיס הנ"ל. לכאורה הכל בסדר, אז מה הבעיה? אז הנה: בפעם הבאה שניסינו לצלם - עוד פעם חזרה ההודעה "Card is Unreadable". פרמטתי את הכרטיס ע"י מכשיר אחר (PALM TE), והכנסנו שוב למצלמה - הכרטיס עדיין לא מזוהה.... בדקתי את הקושחה - גרסה 1.01.06. הרצתי שוב את העדכון קושחה - שוב עבר בהצלחה (למרות שלא היה מה לעדכן) אבל הכרטיס עדיין לא מזוהה... ה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by jango,

שלום! יש מישהו שיכול לעזור? אני צריך לכווץ קובץ jpg מ-500 ל-100 k האם צריך תוכנה? בתודה jango

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by erandob,

אני עומד לנסוע לארה"ב (בחודש הבא) ומעוניין לרכוש שם מצלמת DSLR חדשה התקציב - 1000 דולר סה"כ - בעבור מצלמה + עדשה + תיק + בטריה נוספת + כרטיס זכרון. כרגע אני משתמשבמצלמה FUJI S5700 חסר לי בה ה- ISO גבוה שמיש (אם אני על 800, התמונה יוצאת מגורענת) אני מתכוון לצלם גם בתנאי תאורה חלשים, וגם באור חלש ללא פלאש (עם או בלי חצובה שיש לי) פונקציות נוספות שהייתי רוצה: * עדשה רחבה. * ייצוב * תצוגה חיה * ISO גבוה * ווידאו + קול - תוספת נחמדה, לא הכרחי אשמח לקבל המלצות לגבי הדגמים העונים על הדרישות. תודה

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. אני צריך חוברת הפעלה בעיברית לfx01 , איך אפשר להשיג תודה אם למישהו יש מדריך או משהו שיעזור..................... תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.