צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
לפני הכל - אני חדש בתחום: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילומים INDOOR ו OUTDOOR - נופים וקצת ספורט, אני מניח שבעיקר יום, אבל לא רק. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא במיוחד האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. ללא חצובה האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. ללא פלאש חיצוני …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צלם מתחיל אני רק בקטע של להבין מושגים כמו מהירות תריס ,חשיפה וכו'... ברשותי מצלמת fujifilm A850 ופשוט אחותי צילמה את עצמה לפני כמה ימים ורציתי חוות דעת איך התמונה הגיעה למצב הזה ומה אפשר לעשות פעם הבאה כדי להמנע מזה... תמונה http://imageknight.com/images/1236641975.JPG במקור היא הייתה יותר גדולה פשוט הקטנתי אותה דרך צייר וכנראה זה פגע גם בחדות אבל זה כרגע לא משנה לי... נתונים טכניים של התמונה 45\1 f\2.9 iso400 תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מצלמה של קנון IXUS 30 הזמנתי כרטיס זכרון SD רגיל של( 512) SANDISK פתאום משהו אמר שכדי לקנות ULTRA II כדי לבטל תכרטיס הרגיל ולקחת אולטרה? מה ההבדל? אני באמת צריך? המצלמה לשימוש בייתי.. תמונות וסרטונים.. בבקשה זה מאוד דחוף תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצערי הרב ,חרף כל הזהירות המצלמה נפלה לי מגובה של כחצי מטר. אין שום סימן לנזק חיצוני ,אולם כשהדלקתי אותה לראשונה מייד אחרי הנפילה, העדשות יצאו אבל על המסך הופיעה הודעת שגיאה כדלהלן : FOCUS ERROR והתמונה על הצג מטושטשת . לחיצה על כפתור הצילום לא מניבה תוצאה. ביכולתי לגשת לתפריט ולעבור על כל הצילומים שבוצעו טרם הנפילה. לחיצה על כפתור הכיבוי\הדלקה גורמת לכיבוי המצלמה אולם העדשות נשארות בחוץ. ככול הנראה מדובר בנזק מכני כלשהוא במנגנון השולט על כיוון העדשות. אולי נתקלתם בבעיות דומות בעבר ותוכלו לענות לי על מספר שאלות : להערכתכם מה סדר גודל עלות התיקון? האם בכלל כדאי לתקן אותה בהתחשב במחיריהם של מצלמות דיגיטליות דומות ? האם תיקון במקום אמין מסוגל להביא את המצלמה לרמת התפקוד המקו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שאלון לקניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?1000 שקל +- אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? יום יומי, טיולים וכו האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). יכול להיות. לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כעיקרון צילמתי את ה-R6 באולם התצוגה של מטרו ימאהה (מודל 2008 ;D), רציתי לשמוע לגבי 2 תמונות האלה, אם צריך לשפר וכו'....
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית כמו שכתוב בכותרת חשבתי על הMinolta Dimage Z3 ולדוד שלי שלי יש את הHP 945 רציתי גם לדעת את היתרונות של המינולטה על הHP כי המינולטה הרבה יותר יקרה ותיתנו לי גם הצעות נוספות למצלמות בתקציב שלי. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
תמונה בזווית של קצת גלים [תמונה בלי משמעות של שמיים הפיצפונת שלי לפני הפיצפונת שלי אחרי לפני הצונמי !! הצונמי !! ואז רגיעה ואם מדברים על ים אז הנה ים של חרציות !!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שתי תמונות מאגמון החולה:? ועוד אחת של החתולה שלי, בפיהוק אופייני:
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה תגידו על הצ'יוואווה הזעיר הזה (900 גרם) שנרדם על הרגליים של בעליו,תמונה נחמדה שתפסתי במקרה http://img262.imageshack.us/img262/5875/img0907sm8ej.jpg
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהקנון של A95 התקלקלה (לא מעט בגללי) הגיע הזמן להשתדרג במצלמה חדשה ה A95 היתה מדהימה אבל כשצילמתי את הילדים במסיבות בגן או בבית התמונות יצאו מרוחות או מגורענות. אני לא מחפש מצלמה עם זום כפול 20 או עם 10 מגה פיקסל למרות שהיה נחמד אלא מצלמה שניתן לצלם איתה במקומות סגורים עם תאורה קצת חשוכה ילדים שזזים ועדיין יצאו תמונות טובות. אודה על עזרתכם 8)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
I haven't seen it in shops. When is it going to be available here and what is the estimated price? Also I have a dilemma in choosing a camera. 3MP will be enough for me. I'd like to have manual control (like in the low end Canon cameras) and an option for recording VGA movies in 30 fps. Canon A75 suits me well, except the video recording ability (15 fps & limited) Which alternatives do I have (except Z1, Z2, S1IS) to suit me which are priced under 2000NIS? And how is their quality comparing to A75? Another thing that borthers me is the warranty. The cheaper shops like camera4free give only 1 year warranty, while some others give 2 or 3 years. What do you guys …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסתכלתי לי באנטרנט וראיתי את דמויית הSLR של פנסוניק DMC-FZ50 שעושה רושם של משהו טוב (10 MP וזום אופטי X12) מה הפערים בין מצלמה כזאת מול מלמת SLR כמו ה400D למשל של קנון או איזשהי SLR של ניקון? אני בטוח שיש פערים רק, אנלא יודע מהם באמת.. ובקשר לעדשות, איזה סוגי עדשות קיימות היום? ואם אפשר הסברים קטנים על כל עדשה? ידוע לי רק שיש עדשת זום, ואולי עדשת מיקרו או מאקרו וזהו..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המינולטה מפתה בגלל הזום הגדול, האם יש הבדלים באיכות התמונה בין המצלמות? איזו מהן עדיפה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך מצלמים שקיעה או איך בכלל מצלמים תמונות של שמש באופן ישיר? האם צריך פילטר מיוחד? או עדשה מיוחדת? ואם כן, מה אני צריך עבור המצלמה שברשותי? canon powershot pro 1 אשמח לקבל תגובות וכל עזרה והצעה תתקבל בברכה תודה מראש ושיהיה לנו ולכל עם ישראל חג שמח [attachment deleted by admin]
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ 2000 עד 2500 ש"ח למצלמה בלבד. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר באור יום בתוך ומחוץ לבית, אבל חשוב לי שיהיה פלאש מספיק חזק כדי לצלם בחשכה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ).לא מתכוון להשתמש בפלאש חיצוני / מוקפץ, רק במובנה. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. יש לי חצובה ואני משתמש בה מדי פעם בצילומים ללא פלאש …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקרא תקציבי: עדשת NIKON 18-105MM F3.5-5.6 VR ED - עולה 1600 שקל מצלמה דיגיטלית | מצלמות דיגיטליות | מצלמת וידאו | - Nikon AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR זמין במלאי!! עדשת Nikon AF -S DX Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6 VR - עולה 550 שקל מצלמה דיגיטלית | מצלמות דיגיטליות | מצלמת וידאו | - Nikon AF-S DX Nikkor18-105mm f/3.5-5.6G ED VR זמין במלאי!! עדשת Tamron AF 70-300mm F/4-5.6 DI LD MACRO - עולה 950 שקל מצלמה דיגיטלית | מצלמות דיגיטליות | מצלמת וידאו | - Tamron AF70-300mm F/4-5.6 Di LD Macro עדשת sigma 18-200mm f3/5-f6.3 DC - עולה 1300 שקל מצלמה דיגיטלית | מצלמות דיגיטליות | מצלמת וידאו | - Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC for Nikon עדשה Sigma 18-125mm f3.5-5.6 DC - עולה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי מצלמת סטילס אולימפוס דגם D-560 קניתי כרטיס 1GB של ושהכנסתי למצלמה המצלמה מודיע CARD EROR ושאני מכניס את הכרטיס לקורא זכרונות הוא קורא אותו והכל בסדר, מה הבעיה? יכול להיות שזה כרטיס מתקדם שהמצלמה לא תומכת בו...
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשכרה פעם שלישית גלידה. קרט וUPS זה שילוב שאני לא ממליץ לאף אחד. בכל מקרה, העברתי למצב bracketing וצילמתי, וכשהוצאתי תמונת לא היו שלושות. מה אני עושה לא בסיידר?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי אתמול בלילה בחוף הצוק, יצא לי לצלם קצת תמונות. המצלמה הונחה על משהו, לא השתמשתי בחצובה. ומעט לפני השקיעה כשהירח האיר מלמעלה - ואבסטרקט קטן לסוף - לא שמתי EXIF אבל אם מישהו מעוניין.. :
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-