עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by kibub,

היי יש לי מצלמת סטילס אולימפוס דגם D-560 קניתי כרטיס 1GB של ושהכנסתי למצלמה המצלמה מודיע CARD EROR ושאני מכניס את הכרטיס לקורא זכרונות הוא קורא אותו והכל בסדר, מה הבעיה? יכול להיות שזה כרטיס מתקדם שהמצלמה לא תומכת בו...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by shshmul,

איך מצלמים שקיעה או איך בכלל מצלמים תמונות של שמש באופן ישיר? האם צריך פילטר מיוחד? או עדשה מיוחדת? ואם כן, מה אני צריך עבור המצלמה שברשותי? canon powershot pro 1 אשמח לקבל תגובות וכל עזרה והצעה תתקבל בברכה תודה מראש ושיהיה לנו ולכל עם ישראל חג שמח [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by benor,

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Chevy,

הייתי אתמול בלילה בחוף הצוק, יצא לי לצלם קצת תמונות. המצלמה הונחה על משהו, לא השתמשתי בחצובה. ומעט לפני השקיעה כשהירח האיר מלמעלה - ואבסטרקט קטן לסוף - לא שמתי EXIF אבל אם מישהו מעוניין.. :

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום! אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית כמו שכתוב בכותרת חשבתי על הMinolta Dimage Z3 ולדוד שלי שלי יש את הHP 945 רציתי גם לדעת את היתרונות של המינולטה על הHP כי המינולטה הרבה יותר יקרה ותיתנו לי גם הצעות נוספות למצלמות בתקציב שלי. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Bagheera,

תמונה ראשונה שאני משתף. נ.ב למי שאכפת/מתעניין ה EXIF קיים בתמונה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בעבר שקלתי לרכוש את ה tz70 של פנסוניק, אולם נירתעתי מקנייתה ,על רקע העובדה שהחיישן שלה הוא רק 12 מגה פיקסל.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by MiD,

I haven't seen it in shops. When is it going to be available here and what is the estimated price? Also I have a dilemma in choosing a camera. 3MP will be enough for me. I'd like to have manual control (like in the low end Canon cameras) and an option for recording VGA movies in 30 fps. Canon A75 suits me well, except the video recording ability (15 fps & limited) Which alternatives do I have (except Z1, Z2, S1IS) to suit me which are priced under 2000NIS? And how is their quality comparing to A75? Another thing that borthers me is the warranty. The cheaper shops like camera4free give only 1 year warranty, while some others give 2 or 3 years. What do you guys …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. ב-10 לחודש, אני מקבל את כרטיס האשראי, כך שתהיה לי סוף סוף אפשרות לקנות מצלמה טובה (תשלומים ). זאת תהיה המצלמה הראשונה שלי, כך שלא יודע בדיוק מה התכונות שאני מעדיף בה, אני רק יודע שמהירות הצילום מאוד חשובה לי. אם אפשר, תכללו עם המצלמה כרטיס זיכרון ומטען סוללות (אפשר לעבור טיפה את תקציב ה-3700 ש"ח. גם תציינו בבקשה אם יש משהו הרבה יותר מתקדם בתוספת לתקציב). תודה .

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש ברשותי את המצלמה NIKKON COOLPIX 3200 עד אתמול במשך כמה שנים חשבתי שהיא לא משהו בכלל. המצלמה רק 3.2MP. ממזמן ניסיתי לצלם משהו מקרוב במרחק של איזה 10 CM ויצא על הפנים לא משנה איזה תאורה השתמשתי, אמרתי בוא נראה את המפרט של המצלמה ואז ראיתי שהמצלמה מסוגלת לצלם צילום מאקרו במרחק 4 CM אז אמרתי כנראה יש אופציה שאני לא מכיר, אז אמרתי לעצמי רגע יש כל כך הרבה אופציות במצלמה שאני אפילו לא משתמש אולי הם באמת טובות, כי תמיד הייתי שם בחוגה על הסמל של המצלמה וזהו. אבל כנראה שטעיתי ובגדול, אני אפילו יכול לשחק עם הפוקוס באיזה איזור בתמונה -וזאת אחרי שהורדתי את הMANUAL של המצלמה- מסתבר שיש שם הרבה דברים שימושיים. לדוגמא הנה תמונה שצולמה שהמצלמה במצב הרגיל שהייתי מצלם תמיד: והנה תמו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני צריך מצלמה דיגיטלית טובה במחיר של עד 1500 שקל הבעיה: אני לא מבין בצילום או במצלמות (זה מתנה) יש קושי בלקבל מידע מהאדם שעבורו מיועדת המתנה (זה אמור להיות הפתעה) הדבר היחיד שאני יודע זה שיש עדיפות לקאנון אז אם לסכם אני מחפש המלצה למצלמה של תמורה הכי טובה בעד הכסף באופן הכי בנאלי פשוט כי אין לי יותר במה למקד אני יודע כמה מתסכל לנסות להתאים מפרט בלי נתוני שימוש והעדפות ומצטער על מיעוט הפרטים תודה מיוחדת למי שיוכל לעזור לי למרות זאת

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Snufkin,

נסיון בשחור לבן [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=369861 איך זה יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yuvalkob,

אני חייב להפסיק לקשר כל שם של תמונה לצבא=)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by psychuil,

אשכרה פעם שלישית גלידה. קרט וUPS זה שילוב שאני לא ממליץ לאף אחד. בכל מקרה, העברתי למצב bracketing וצילמתי, וכשהוצאתי תמונת לא היו שלושות. מה אני עושה לא בסיידר?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by AsD[eyal],

חברה שלי צילמה שוב במצלמה הכל חוץ מפלאפון..

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by INFERNO,

. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Black_Citadel,

אתמול בלילה לא מצאתי את האוטו בחנייה בין מאות מכוניות, בחושך מוחלט, אז השתמשתי בFLASH MODELING של הAF540FGZ שלי איזה 15 פעם רצוף בלי לתת לו לנוח בין טעינה לטעינה, כיצד יכול להתבטא הנזק לFLASH TUBE בטווח הקצר ובטווח הארוך ? רק כשהגעתי הבייתה, אמרתי אני יקרא קצת למה משמשת הפונקציה הזאת בכלל, סתם כי זה עניין אותי, ובמניואל היה רשום שאחרי 10 כאלו צריך לתת לו מנוחה של 10 דקות כדי שלא יתחמם יתר על המידה ויתקלקל. מיותר לציין שקיבלתי חרדה שמא קרה משהו לפלאש המסוקס הזה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by adam_godin,

טיפות מים על עלה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, לאחר שהקנון של A95 התקלקלה (לא מעט בגללי) הגיע הזמן להשתדרג במצלמה חדשה ה A95 היתה מדהימה אבל כשצילמתי את הילדים במסיבות בגן או בבית התמונות יצאו מרוחות או מגורענות. אני לא מחפש מצלמה עם זום כפול 20 או עם 10 מגה פיקסל למרות שהיה נחמד אלא מצלמה שניתן לצלם איתה במקומות סגורים עם תאורה קצת חשוכה ילדים שזזים ועדיין יצאו תמונות טובות. אודה על עזרתכם 8)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by benor,

תהנו [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מחפש מצלמה קומפקטית לבתי בכיתה ד'. כמובן שהשימוש הראשוני יהיה בעיקר P&S. תכונות רצויות: - יכולת וידיאו סבירה. עדיפות רבה ביותר לתפריטים בעברית (רק אולימפוס?). עדיפות ליכולת צילום INDOOR סבירה. עדיפות לעינית אופטית . תקציב 500 עד 1,200ש"ח.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by izikd,

בין ה-31 באוקטובר ל-7 בנובמבר הייתי בפולין במסגרת משלחת לפולין מטעם בית הספר. התמונות הכי יפות לטעמי יצאו בפלנטה אושויץ. גדר פנימית בתוך אושויץ-בירקנאו (אושויץ 2, מחנה ההשמדה) המפרידה בין המחנה כולו לחלק שבו שהו הנשים. הגדר הכפולה המקיפה את אושויץ 1 (מחנה העבודה) לתמונות נוספות: g.izikd.net

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by D-M-X,

מישהו יכול להסביר לי בלי הרבה סיבוכים בצוטרה הכי פשוטה מה זה צמצם, מהירות, סגר, בהירות, איזון לובן, ודברים כאלה? אני תמיד קורא עליהם ומבין אבל לא ממש מה זה כל אחד בדיוק ומה הם נותנים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.