עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. ^ את זה אני שואל מכוון שהפנסוניק TZ3 לא מרצה אותי במצבים האלה. אני צריך מצלמה שפשוט טטרוף את התמונות האלה במהירות ועם פלאש. יש חייה כזאת? אשמח למספר דגמים עם סדר עדיפויות. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש ברשותי את המצלמה NIKKON COOLPIX 3200 עד אתמול במשך כמה שנים חשבתי שהיא לא משהו בכלל. המצלמה רק 3.2MP. ממזמן ניסיתי לצלם משהו מקרוב במרחק של איזה 10 CM ויצא על הפנים לא משנה איזה תאורה השתמשתי, אמרתי בוא נראה את המפרט של המצלמה ואז ראיתי שהמצלמה מסוגלת לצלם צילום מאקרו במרחק 4 CM אז אמרתי כנראה יש אופציה שאני לא מכיר, אז אמרתי לעצמי רגע יש כל כך הרבה אופציות במצלמה שאני אפילו לא משתמש אולי הם באמת טובות, כי תמיד הייתי שם בחוגה על הסמל של המצלמה וזהו. אבל כנראה שטעיתי ובגדול, אני אפילו יכול לשחק עם הפוקוס באיזה איזור בתמונה -וזאת אחרי שהורדתי את הMANUAL של המצלמה- מסתבר שיש שם הרבה דברים שימושיים. לדוגמא הנה תמונה שצולמה שהמצלמה במצב הרגיל שהייתי מצלם תמיד: והנה תמו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ALÞHA,

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Chevy,

הייתי אתמול בלילה בחוף הצוק, יצא לי לצלם קצת תמונות. המצלמה הונחה על משהו, לא השתמשתי בחצובה. ומעט לפני השקיעה כשהירח האיר מלמעלה - ואבסטרקט קטן לסוף - לא שמתי EXIF אבל אם מישהו מעוניין.. :

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by DarkSight,

אני מתלבט האם לקנות את המצלמה של CANON A75 בחנות צילום אמרו לי שהיא ממש טובה אבל די קשה להאמין לכל מילה שיוצאת להם מהפה אז אני צריך ממכם המלצות בבקשה מה לקנות ואם המצלמה הזאת שווה משהו התקציב שלי הוא 1500 שקל ואם זה עניין של עוד 100 שקלים בשביל משהו יותר טוב אז אין בעיה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by erandob,

החלטתי לקנות בטריה נוספת, ושלט למצלמה PENTAX K7 מצאתי ב EBAY כמה מכירות, רציתי לדעת אם מישהו מכיר, ועל מי הוא ממליץ בטריות -------- http://cgi.ebay.com/New-Replacement-Battery-D-Li90-DLi90-for-Pentax-K7-K-7_W0QQitemZ220485535937QQcmdZViewItemQQptZBatteries_Chargers?hash=item3355f648c1 http://cgi.ebay.com/New-Replacement-Battery-D-Li90-DLi90-for-Pentax-K7-K-7_W0QQitemZ220485535937QQcmdZViewItemQQptZBatteries_Chargers?hash=item3355f648c1 http://cgi.ebay.com/Camera-Battery-D-Li90-DLi90-For-Pentax-k7-K-7-Digital_W0QQitemZ230389995666QQcmdZViewItemQQptZBatteries_Chargers?hash=item35a4505892 http://cgi.ebay.com/Battery-For-Pentax-K7-K-7-D-L190-DLi90-D-LI90-Digital_W0QQitemZ170…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני צריך מצלמה דיגיטלית טובה במחיר של עד 1500 שקל הבעיה: אני לא מבין בצילום או במצלמות (זה מתנה) יש קושי בלקבל מידע מהאדם שעבורו מיועדת המתנה (זה אמור להיות הפתעה) הדבר היחיד שאני יודע זה שיש עדיפות לקאנון אז אם לסכם אני מחפש המלצה למצלמה של תמורה הכי טובה בעד הכסף באופן הכי בנאלי פשוט כי אין לי יותר במה למקד אני יודע כמה מתסכל לנסות להתאים מפרט בלי נתוני שימוש והעדפות ומצטער על מיעוט הפרטים תודה מיוחדת למי שיוכל לעזור לי למרות זאת

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dvorili,

שלום רב. המצלימה שלי דולקת. קוץ הפלש. אבל כשאני לוחצת על כפתור הצילום. המצלימה לא מגיבה. אולי יש למישהו רעיון למה זה קורה?

9. שלום! אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית כמו שכתוב בכותרת חשבתי על הMinolta Dimage Z3 ולדוד שלי שלי יש את הHP 945 רציתי גם לדעת את היתרונות של המינולטה על הHP כי המינולטה הרבה יותר יקרה ותיתנו לי גם הצעות נוספות למצלמות בתקציב שלי. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. בעבר שקלתי לרכוש את ה tz70 של פנסוניק, אולם נירתעתי מקנייתה ,על רקע העובדה שהחיישן שלה הוא רק 12 מגה פיקסל.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מחפש מצלמה קומפקטית לבתי בכיתה ד'. כמובן שהשימוש הראשוני יהיה בעיקר P&S. תכונות רצויות: - יכולת וידיאו סבירה. עדיפות רבה ביותר לתפריטים בעברית (רק אולימפוס?). עדיפות ליכולת צילום INDOOR סבירה. עדיפות לעינית אופטית . תקציב 500 עד 1,200ש"ח.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by izikd,

בין ה-31 באוקטובר ל-7 בנובמבר הייתי בפולין במסגרת משלחת לפולין מטעם בית הספר. התמונות הכי יפות לטעמי יצאו בפלנטה אושויץ. גדר פנימית בתוך אושויץ-בירקנאו (אושויץ 2, מחנה ההשמדה) המפרידה בין המחנה כולו לחלק שבו שהו הנשים. הגדר הכפולה המקיפה את אושויץ 1 (מחנה העבודה) לתמונות נוספות: g.izikd.net

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן לכולם, אז ככה אני בחור שמורגל לצלם עם D2 MARK של CANNON, בעיקר צילמתי משחקי כדור סל... בכל אופן אני מחפש מצלמה לדרום אמריקה, חשבתי לקחת SLR נחמדה, משהו בסגנון 450D אבל הבנתי שזה לא מומלץ, ושעדיף מצלמה קומפקטית איכותית, לכן אני מעדיף מצלמה לצילום נוף בעיקר עם זמני תגובה מהירים למקרה שאני ארצה לצלם קצת תרבות בערים, כמו כן שתשקל כמה שפחות ותעבוד על בטריות AA או ליטיום שמחזיקות לזמן ממושך, כמו כן דבר שממש חשוב לי זה צילומים טובים בתנאי תאורה לא אופטימאלים, שקיעות וכו'. התקציב שלי הוא עד ה-2000 ש"ח, אבל בשביל סכום כזה אני באמת מצפה למצלמה שתתן לי תמונות חדות ומלאות צבע. יש לכם רעיונות ?![br]פורסם בתאריך: 29.08.2008 בשעה 23:46:40 האמת שהתחלתי לעשות עכשיו גם קצת סקר שווקים …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני כנראה אמור לנסוע לטוקיו ביום רביעי הבא, לכן אני חייב למצוא ולקנות במהירות מצלמה דיגיטלית,אפשר בארץ,בדיוטי פרי או בטוקיו. המחירים בטוקיו שמעתי שמאוד גבוהים ולכן נראה לי שגם יותר מישראל? לכן עדיף לקנות כבר בארץ עם אחריות והכל. מחפש מצלמה קומפקטית ולא גדולה,3-4-5 מגה פיקסל. וכרטיס זיכרון של 256 מינימום. מצלמה עם פוקוס חד וצבעים טובים,שצילום במצב אוטומתי יצא טוב כי אני לא מומחה ענק בצילום. עדיף מהחברות: canon,fuji,sony,minolta olympus עם קאנון יש לי ניסיון טוב.סוני ממה שבדקתי המצלמות איטיות?.. תקציב במחירים של הארץ עד 1800 בערך. חשבתי על: IXUS430/410 או s410 או אם יהיה כסף ixus40. כל שאר החברות לא מכיר דגמים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by SV123,

שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית טובה עם זום גדול ושליטה על כל הפרמטרים של הצילום (ברשותי כיום canon S3). קראתי ביקורות בהרבה אתרים, ונראה כי 2 המצלמות הבולטות היום הן canon sx20 ו- panasonic DMC-FZ35. 1) האם ישנן עוד מצלמות ברמתן שכדאי לשקול? 2) איזו מצלמה עדיפה (בעיקר מבחינת איכות תמונה)? 3) האם שווה להשקיע קצת יותר ולקנות canon SX1? תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by AsD[eyal],

חברה שלי צילמה שוב במצלמה הכל חוץ מפלאפון..

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מקרא תקציבי: עדשת NIKON 18-105MM F3.5-5.6 VR ED - עולה 1600 שקל מצלמה דיגיטלית | מצלמות דיגיטליות | מצלמת וידאו | - Nikon AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR זמין במלאי!! עדשת Nikon AF -S DX Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6 VR - עולה 550 שקל מצלמה דיגיטלית | מצלמות דיגיטליות | מצלמת וידאו | - Nikon AF-S DX Nikkor18-105mm f/3.5-5.6G ED VR זמין במלאי!! עדשת Tamron AF 70-300mm F/4-5.6 DI LD MACRO - עולה 950 שקל מצלמה דיגיטלית | מצלמות דיגיטליות | מצלמת וידאו | - Tamron AF70-300mm F/4-5.6 Di LD Macro עדשת sigma 18-200mm f3/5-f6.3 DC - עולה 1300 שקל מצלמה דיגיטלית | מצלמות דיגיטליות | מצלמת וידאו | - Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC for Nikon עדשה Sigma 18-125mm f3.5-5.6 DC - עולה…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני נוסע לאילת בעוד שבוע שבועיים אז חשבתי בוא נקנה מצלמה אז אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית בין 1800-2000 שח (מצטער אם זה לא מתאים לפה לא יודע לאין זה אמור להתאים)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Chevy,

אשמח להצעות לגבי הכותרת של הסט. ה-EXIF בתמונות לכל המעוניין. צולם על גבי חצובה כמובן. תמונה נוספת שצילמתי, אני מתלבט לגביה...

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by fungiman,

לאחר תקופה ארוכה של חיפוש מצלמת DSLR החלטתי שאני מעונין בגוף חצי-מקצועי והתחלתי להתעניין ב-D200 מיד שניה. חיפשתי גוף מתכתי עם הגנה מסוימת מאבק, חול ונתזי מים, שתי גלגלות בקרה עם גישה מהירה לכל התכונות החשובות לי בצילום ועינית גדולה ובהירה. ה-D200 הייתה אופציה מפתה, בהיותה מיושנת יחסית ומוחלפת מזה זמן על ידי ה-D300 העדיפה בהרבה, נפלטו גופים אלו לשוק יד השניה במחירים סבירים. זהו ללא ספק גוף מקצועי לעילא, בנוי מגנזיום, אטום במידת מה ומאפשר גישה ישירה לכל הפרמטרים החשובים. חשוב גם לציין שכשהיא יצאה לשוק, קן רוקוול התאהב ב-D200 ממבט ראשון. מצד שני, קן רוקוול מתאהב בכל ניקון חדשה ממבט ראשון ומיד מכריז על הישנות כגרוטאות חסרות תועלת... התייחסתי גם בעבר במספר מהודעותי ליתרונות של…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן לכולם אז בעוד כמה חודשים התוכנית היא לטוס לטיול הגדול. כרגע היעד הוא אוסטרליה ניו זילנד ולבסוף סין - הכל עדיין בחיתולים כי כרגע טיפה עסוק. אבל היום עלתה בראשי המחשבה.. האם אני צריך לבצע רכישה של מצלמה? השאלה היא האם מספיקה מצלמה דיגיטלית רגילה 5 מגה פיקסל עם זום "מעפן" A95 canon או שמה יש צורך לרכוש מצלמה קצת יותר מתקדמת? ואם כן אז איך ?כמה עולה? מה עושים ואיך עושים? אשמח לתשובתכם... בעיקר של מי שעבר חוויה כזו כבר.. אני בטוח שיש... תודה מראש, :jump:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, לאחר שהקנון של A95 התקלקלה (לא מעט בגללי) הגיע הזמן להשתדרג במצלמה חדשה ה A95 היתה מדהימה אבל כשצילמתי את הילדים במסיבות בגן או בבית התמונות יצאו מרוחות או מגורענות. אני לא מחפש מצלמה עם זום כפול 20 או עם 10 מגה פיקסל למרות שהיה נחמד אלא מצלמה שניתן לצלם איתה במקומות סגורים עם תאורה קצת חשוכה ילדים שזזים ועדיין יצאו תמונות טובות. אודה על עזרתכם 8)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by psychuil,

אשכרה פעם שלישית גלידה. קרט וUPS זה שילוב שאני לא ממליץ לאף אחד. בכל מקרה, העברתי למצב bracketing וצילמתי, וכשהוצאתי תמונת לא היו שלושות. מה אני עושה לא בסיידר?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by KoM,

לא כל יום רואים צבעוני בשטח, הנה אחד.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by crazylakers,

הנה כמה תמונות שצילמתי אתמול :ם אשמח לחוות דעת

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.