עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by amirn,

לפני הכל - אני חדש בתחום: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילומים INDOOR ו OUTDOOR - נופים וקצת ספורט, אני מניח שבעיקר יום, אבל לא רק. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא במיוחד האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. ללא חצובה האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. ללא פלאש חיצוני …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by kobi_af,

שלום אני צלם מתחיל אני רק בקטע של להבין מושגים כמו מהירות תריס ,חשיפה וכו'... ברשותי מצלמת fujifilm A850 ופשוט אחותי צילמה את עצמה לפני כמה ימים ורציתי חוות דעת איך התמונה הגיעה למצב הזה ומה אפשר לעשות פעם הבאה כדי להמנע מזה... תמונה http://imageknight.com/images/1236641975.JPG במקור היא הייתה יותר גדולה פשוט הקטנתי אותה דרך צייר וכנראה זה פגע גם בחדות אבל זה כרגע לא משנה לי... נתונים טכניים של התמונה 45\1 f\2.9 iso400 תודה רבה לכל העוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Born2Kill,

כעיקרון צילמתי את ה-R6 באולם התצוגה של מטרו ימאהה (מודל 2008 ;D), רציתי לשמוע לגבי 2 תמונות האלה, אם צריך לשפר וכו'....

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by IAF.ofek,

מה תגידו על הצ'יוואווה הזעיר הזה (900 גרם) שנרדם על הרגליים של בעליו,תמונה נחמדה שתפסתי במקרה http://img262.imageshack.us/img262/5875/img0907sm8ej.jpg

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני נוסע לאילת בעוד שבוע שבועיים אז חשבתי בוא נקנה מצלמה אז אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית בין 1800-2000 שח (מצטער אם זה לא מתאים לפה לא יודע לאין זה אמור להתאים)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by RazorJunior,

כמה תמונות מתוך משלחת בית ספר לפולין... צולמו עם FUJI S5000 חוו דעתכם (רק קחו בחשבון שחלק מן התמונות צולמו בתנאים קשים, כגון לחץ של זמן או תמונות שצולמו מתוך אוטובוס נוסע, ללא חצובה - אז בעדינות עם הביקורת ) 1. http://img52.exs.cx/img52/9023/sundayvi1289ej.jpg נוף יער פולני מצוי 2. http://img63.exs.cx/img63/6171/pict01289zi.jpg אותו נוף יער פולני מצוי, הפעם עם MINOLTA DIMAGE F300 3. http://img104.exs.cx/img104/1899/dscf39997nj.jpg נוף הרים פולני 4. http://img143.exs.cx/img143/8233/dscf26873fc.jpg בניין בעיר פולנית, בלילה. 5. http://img94.exs.cx/img94/9139/dscf40005sp.jpg נוף הרים פולני. 6. http://img87.exs.cx/img87/5935/dscf34848ke.jpg חבר שלי, בתמונה שגורמת לו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ben007,

היי חברה, ההורים שלי נוסעים לקאריבים ויש לי 350 דולר למצלמה דיגיטלית איזה מצלמה לדעתכם ( עדיף גם עם כרטיס זכרון ) הכי שווה לקנות ב-350 דולר? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by OFF-RoaD,

שיטותיי בחיפוש אחר המצלמה האולטימטיבית לא פסקו עדיין, ואני פונה אליכם בעוד מספר שאלות בקשר לS6500 של פוגי: 1. מישהו יודע אם ואיפה אפשר להשיג אותה בארץ? חיפשתי ברשת ולא מצאתי. מה יהיה המחיר בערך? מה המחיר בחו"ל? 2. איך היא מבחינת איכות תמונה ובתור מצלמה בכללי? [אם אפשר להשוות לCanon S3IS זה יהיה נחמד כי היא גם על הפרק] 3. ההפרש במחיר בינה לבין הS5600 או הS3IS שווה את זה? תודה, ועדד.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שאלון לקניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?1000 שקל +- אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? יום יומי, טיולים וכו האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). יכול להיות. לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם, מאז ומתמיד הייתה לי זיקה קטנה לצילום. תמיד אני היחידי שמצלם מהעינית ולא מהמסך הקטן, תמיד אני זה שמתעכב עוד 20 שניות בשביל שתצא תמונה טובה. לאחרונה מישהי בצבא הביאה מצלמה של CANON מסוג EOS (לא יודע דגם מדוייק) אני לא יודע מה ההגדרה שלה מבחינת חצי או מקצועית, אבל ללא אפשרות לצלם מהמסך הקטן, והכיף הגדול - הצילום מתבצע מיידית ובמהירות, והזום ידני. כמובן שזו חווית צילום שונה לגמרי ומצאתי את עצמי מתרוצץ בבסיס ומחפש מה לצלם. רציתי לשאול איזו מצלמה מומלצת בכיוון הזה מכיוון שאני אוטוטו משתחרר ואוטוטו יש טיול שחרור שאני רוצה לצלם שם כמו שצריך. לגבי תקציב - אני לא יודע כמה מצלמה כזו אמורה לעלות אז אין לי כיוון. לגבי דרישות - שלא תהיה ממש ענקית, שתתן הרגשה מקצועית, הצילום…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by crazylakers,

הנה כמה תמונות שצילמתי אתמול :ם אשמח לחוות דעת

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by kibub,

היי יש לי מצלמת סטילס אולימפוס דגם D-560 קניתי כרטיס 1GB של ושהכנסתי למצלמה המצלמה מודיע CARD EROR ושאני מכניס את הכרטיס לקורא זכרונות הוא קורא אותו והכל בסדר, מה הבעיה? יכול להיות שזה כרטיס מתקדם שהמצלמה לא תומכת בו...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by stingeR-,

יש לי אפשרות לקנות את המצלמה הנ"ל ב800שקל משומשת מחבר עם כרטיס זיכרון של 256מגה(יכול להיות גם 128מגה , אני לא זוכר בידיוק) , שווה? הבנתי שהמצלמה לא רעה בכלל...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. בעבר שקלתי לרכוש את ה tz70 של פנסוניק, אולם נירתעתי מקנייתה ,על רקע העובדה שהחיישן שלה הוא רק 12 מגה פיקסל.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by weissby,

הסתכלתי לי באנטרנט וראיתי את דמויית הSLR של פנסוניק DMC-FZ50 שעושה רושם של משהו טוב (10 MP וזום אופטי X12) מה הפערים בין מצלמה כזאת מול מלמת SLR כמו ה400D למשל של קנון או איזשהי SLR של ניקון? אני בטוח שיש פערים רק, אנלא יודע מהם באמת.. ובקשר לעדשות, איזה סוגי עדשות קיימות היום? ואם אפשר הסברים קטנים על כל עדשה? ידוע לי רק שיש עדשת זום, ואולי עדשת מיקרו או מאקרו וזהו..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by overload,

היום בבוקר לפני בית ספר.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ALÞHA,

18. קניתי מצלמה של קנון IXUS 30 הזמנתי כרטיס זכרון SD רגיל של( 512) SANDISK פתאום משהו אמר שכדי לקנות ULTRA II כדי לבטל תכרטיס הרגיל ולקחת אולטרה? מה ההבדל? אני באמת צריך? המצלמה לשימוש בייתי.. תמונות וסרטונים.. בבקשה זה מאוד דחוף תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מחפש מצלמה לשימוש בייתי/חו"ל. התקציב למצלמה הוא 800-1000 ש"ח. הצילום יהיה בתנאי אור טובים אל לעישתים גם בחושך(ממולץ פלאש טוב) מחפש זום טוב המצלמה לא חייבת להיות קטנה בשביל להיכנס לכיס אך לא גדולה מדי גם. העדפה ליצרן Canon/sony הרבה מאוד המלצות טובות שמעתי עליהם. תודה מה דעתכם על זאת: Sony CyeberShot DSC-W290 ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by dan79,

לצערי הרב ,חרף כל הזהירות המצלמה נפלה לי מגובה של כחצי מטר. אין שום סימן לנזק חיצוני ,אולם כשהדלקתי אותה לראשונה מייד אחרי הנפילה, העדשות יצאו אבל על המסך הופיעה הודעת שגיאה כדלהלן : FOCUS ERROR והתמונה על הצג מטושטשת . לחיצה על כפתור הצילום לא מניבה תוצאה. ביכולתי לגשת לתפריט ולעבור על כל הצילומים שבוצעו טרם הנפילה. לחיצה על כפתור הכיבוי\הדלקה גורמת לכיבוי המצלמה אולם העדשות נשארות בחוץ. ככול הנראה מדובר בנזק מכני כלשהוא במנגנון השולט על כיוון העדשות. אולי נתקלתם בבעיות דומות בעבר ותוכלו לענות לי על מספר שאלות : להערכתכם מה סדר גודל עלות התיקון? האם בכלל כדאי לתקן אותה בהתחשב במחיריהם של מצלמות דיגיטליות דומות ? האם תיקון במקום אמין מסוגל להביא את המצלמה לרמת התפקוד המקו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shimon956,

תמונה בזווית של קצת גלים [תמונה בלי משמעות של שמיים הפיצפונת שלי לפני הפיצפונת שלי אחרי לפני הצונמי !! הצונמי !! ואז רגיעה ואם מדברים על ים אז הנה ים של חרציות !!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shshmul,

איך מצלמים שקיעה או איך בכלל מצלמים תמונות של שמש באופן ישיר? האם צריך פילטר מיוחד? או עדשה מיוחדת? ואם כן, מה אני צריך עבור המצלמה שברשותי? canon powershot pro 1 אשמח לקבל תגובות וכל עזרה והצעה תתקבל בברכה תודה מראש ושיהיה לנו ולכל עם ישראל חג שמח [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Rhx,

לא עבר שום עריכה..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מצלמה קומפקטית שיהיה אפשר להכניסה לכיס בעלת מאקרו, צילום טוב בתנאי חושך, צילום וידאו שלא יבייש יוטיוב, סוללה מאריכת חיים מטעינה לטעינה. השימושים? צילום חובבני, לפייס וכדומה. תקציב 600 ש''ח תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by nivn,

היי אני רוצה לקנות מצלמת דמוי SLR ומחפש אחת במחיר לא גבוה מדי מצאתי שני דגמים אפשריים ואני אשמח לעזרה אם מישהו מכיר אותם KODAK EASYSHARE Z5010 FujiFilm FinePix S2940 מישהו מכיר? יש אולי המלצות אחרות? תודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים