צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי, אני זקוק להמלצה למצלמה דיגטלית עד 2200 שקל (עם אפשרות לחריגה). הצילום יכלול אנשים, נופים, לא משהו מיוחד. יש לי העדפה לזום אופטי גבוה... (אני מודע לזה שפתחתי כזה דיון בעבר, אך כיוון שההורים שלי לא רצו לקנות בסוף, ועכשיו הם רוצים, אני פותח מחדש. מצטער אם זה מפריע למישהו). כמו כן, אשמח להמלצה על חנויות שאפשר לקנות בהם את המצלמה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מצאתי מחיר טוב שזול מכל חנות אחרת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=MFE5908C79 דיי סגור עליה בתור מתנת יומולדת לאחי הקטן (בן 15). הוא צלם מתחיל, אז אין לו כ"כ העדפות ספציפיות. יש קאץ'?
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
דברים שאני רואה בהם יתרון: הכי חשוב - מפיקה צילומים טובים במצב אוטמטי בלי להתעסק יותר מידי שתשמש גם את ההורים שלי. הפקת צילומים טובים בתנאי תאורה שונים. ממשק נוח ופשוט. כרטיס זיכרון - לפחות 128 מגה. סוללות כבר יש. בהקשרים האלה מה אתם אומרים על ה Sony DSC-P43 ? תודה על עזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מצלם על 2272*1704 התמונות יוצאות בערך מעל מגה וכשאני מצלם על 1024*768 הם יוצאות בערך 300 K ואני ראיתי אצל אחרים בפורום שהתמונות שהם מעלים ברזולוציות שציינתי הרבה יותר קטנות(במשקל) מאשר שלי... אז מה לעשות שהתמונות שלי לא יהיו כלכך כבדות? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
אח שלי קנה מצלמה של HP ב 850 שקל, קצת זילזתי תאמת בהתחלה. אבל היום קיבלתי את המצלמה וקצת שיחקתי איתה, זאת הפעם הראשונה שאני מצלם עם מצלמה דיגיטאלית (או בכלל פעם ראשונה שאני מצלם עם מצלמה לכיף). 3 תמונות, שניים בצוהוריים אחת אחרי הצוהוריים-
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
ניסיתי למצוא באתר, ומה שראיתי זה המלצות על ה A של קנון, ומצלמה ספציפית של קסיו שאני לא זוכר מה שמה. הבעיה היא שחלקן היו ישנות יחסית ומאז ירדו המחירים, והבעיה השנייה היא שאני מחפש מצלמה שלא תהיה רק סטילס: שני דברים שחשוב שיהיו לה הם אפשרות להטענה...יעני עריסה או משהו בסגנון ואפשרות לצילופ וידאו באיכות גבוהה וללא הגבלת זמן (על בסיס הכרטיס)... אופציונלי זה צילום וידאו עם אודיו אם אני נותן תקציב נמוך מדי...אשמח לשמוע על המצלמה שעונה על הדרישות, ומה התקציב שלה תודה מראש, שחר
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
2 תמונות נחמדות מפורים. הראשונה, מבטים של מאפרת :-). כאילו ממש רואים את ההתלבטות שלה בעיניים. השנייה פשוט מהפנינג שעשו לנו. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
תמונות מהיום בקיסריה במיצרים... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מצלמה לשימוש דיי רגיל (אני מכיר את חלק מהמצבים portrait,Land scape.....) אני לא רוצה משהוא מטורף במחירי 1000+ שקלים אני רוצה מצלמה שתהיה בעלת פונקציות / גימיקים נחמדים אבל לא חובה בכללי סתם מצלמה למשפחה לא צילום מקצועי מה שכן חובה שתהיה בה אפשרות לצלם וידאו באיכות טובה כמו שאמרתי לא איכות של מיליון דולר אבל שיהיה אפשר לראות מה הולך על המסך בכללי משהו ב 500-600 גג 800 ה 800 צריך להיות הגג כי זה המקסימום כולל כרטיס זיכרון הייתי עושה זאת בעצמי אבל אני לא מבין כל כך איזה מותגים יותר טובים ואיזה פחות איזה זום וכל זה לכן רציתי לשאול את הPros (מקצוענים) ;D תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן! ברצוני לרכוש מצלמה לטיול של אחרי צבא לדרא"מ. מבחינת תקציב - סביבות ה-1000 עד 1500 (אם מדובר על מצלמה עם סוללה יעודית אז המחיר צריך לכלול סוללה ספייר). יש אפשרות לחריגה (אם זה באמת שווה את זה). הדרישות - זום אופטי טוב, איכות תמונה. ושאלה - GPS? האם באמת יש בזה צורך? אך זה מתבטא בתמונה? חשבתי בכיוון של Canon sx260HS.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היום, PSKiss הכריזה על סט מוצרים חדש לעיבוד תמונה: PSKiss Pixel Gear Suite מוצרים אלו רצים על כרטיס המסך שלכם! המהירות מסחררת, אנחנו יכולים להציג אלגוריתמים מסובכים ביותר ב- LIVE. כרטיס כמו HD5450 מבצע ב- LIVE אלגוריתמים שהיו לוקחים כמה דקות יפות על מעבד CPU ב- 500 דולר. מלבד זאת מדובר ב- State of The Art של אלגוריתמי עיבוד תמונה. הייחוד שבחרנו הוא להציע, בעתיד, המון אלטרנטיבות לפתרון של כל בעיה. ובעיקר, לשמור על פתיחות וקשב מול הצרכנים, ככה שתוכלו כל רעיון שיש לכם ובקשה להעלות ובמידת האפשר ליישם מתמטית, נעשה זאת! ככה שאם יש חלום על מוצר, ספרו לנו. אני פה לשמוע דעות, בקשות, ביקורת וגם מילים טובות.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה אתרי צילום טובים יש (ברמה של הפורום פה) שיש בהם פורום ותחרויות צילום? (אם אני עובר על חוקי הפורום אז אני מצטער מראשו תמחקו את הנושא)
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי חיבר בשבוע שעבר מצלמה מסוג קנון A620 למחשב (windows xp sp2) ללא התוכנה המצורפת. ברגע שהוא חיבר את הכבל ל-USB, המצלמה זוהתה והוא יכל להעביר תמונות מהמצלמה למחשב. היום הוא ניסה שוב, אך ברגע שמחברים את הכבל, המחשב מזהה התקן חומרה חדש, אך רושם התקן לא מזוהה ולא ניתן להעביר תמונות (לא רואים כלל אייקון של מצלמה). ניסיתי למחוק דרך מנהל ההתקנים את כל ההתקנים של ה-USB, עשינו restart למחשב, ואף הוצאנו אותו מהחשמל, אך שום דבר לא עוזר. אגב, במחשב אחר המצלמה עובדת והוא מזהה אותה בלי בעיה ובלי שום דרייברים. יש למישהו רעיון ? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
ככה: http://img530.imageshack.us/img530/7002/p10101561ms.jpg http://img530.imageshack.us/img530/7348/p10101544nh.jpg http://img530.imageshack.us/img530/2856/p42500853hh.jpg http://img530.imageshack.us/img530/2688/p10101527ss.jpg איך?? אלה הצילומים היחידים שלי שאני חושב שהם טובים...חח
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש ברשותי קנון 550D ואני מעוניין בקניית פלאש (לא יצא לי להשתמש עוד בפלאש חיצוני למצלמה). הפלאש הנוכחי לא מספיק עוצמתי, לא מגיע רחוק מספיק ולא מאפשר לי הקפצה. השאלה היא איזה פלאש כדאי לי לקנות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה LX3 ורציתי לדעת אם יש פלש ממש קטנטן שיעשה את העבודה בצילומים בלילה ובתנאי אור ירודים,כאשר הצבעים שיופקו לא יאבדו מטבעם. אם אפשר פלאש מוקפץ בעל כל היכולות האידיאליות אני אשמח...אני לא צלם מקצועי זה רק לLX3 אני אשתמש בה לצילומים במסיבות,ים, חברים, נופים וכו' תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז תכירו, ביחד עם הFZ30 שיוצאת בספטמבר, גם FUJI הכריזו על מצלמה חדשה שנשמעת על הנייר אפילו טובה יותר מהFZ30.. תכירו את הFinepix S9000: [glow=red,2,300]point where compact digital cameras and digital SLRs meet[/glow] 9.0 effective Megapixel SuperCCD HR sensor; there is no interpolated resolution available like on previous cameras uses the HR sensor -- 3488 x 2616 is the max F2.8-4.9, 10.7X zoom lens, equivalent to 28 - 300 mm (nice!) Real Photo Technology allows for full resolution shots at sensitivities as high as ISO 1600 with lower noise than other cameras Startup time of just 0.8 seconds 1.8" articulated LCD display flips away from the body and …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לשאול האם זה משנה לקנות כרטיס של חברה מסוימת והאם הוא יהיה יותר איכותי... לדוגמה: http://video.org.il/product.asp?productid=93&CatCode=35 ו http://video.org.il/product.asp?productid=205&CatCode=35 ו http://video.org.il/product.asp?productid=89&CatCode=35 זה משנה אם אני יקח את הכרטיס הראשון?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בודק את המחיר של המצלמות דיי הרבה זמן ובזמן האחרון אני רואה שכל יום או יומיים יש ירידה של בין 5 ל 10 שקל במחיר.
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני נוסע לחו"ל ומחפש מצלמה, האם כדאי לרכוש סלולרי עם מצלמה טובה (לדוג' S8) או לקנות GOPRO 5 ? האם ה GOPRO מסוגלת לצלם סלפי ללא עיוותים ? מתלבט בין 2 האופציות הנ"ל. תודה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני סטודנט לאדריכלות ברשותי מצלמה CANON POWERSHOT S3 IS, אני מחפש מצלמה שתהיה קטנה יותר ויהיה לי נוח להסתובב איתה כל היום בתיק אין צורך שהיא תיכנס לכיס אבל שתהיה כזו שלא מפריע שהיא כל היום בתיק. אני בעיקר זקוק למצלמה כדי לצלם אובייקטים. התקציב הוא בסביבות 250$ גמיש ואני קונה את המלצמה בניו יורק. להלן השאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? התקציב גמיש בסביבות 250$ אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? המצלמה היא עבור סטודנט לאדריכלות בעיקר מתוכנן צילום של אובייקטים בתנאי אור יום האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז לפני איזה חצי שנה ככה ביקשתי פה עזרה לגבי מצלמה דיגיטלית ואתם המלצתם לי על FUJI 6500 קניתי אותה בזמנו באיזה 2000 שקל בכל מקרה אני מצלם עכשיו תמונות בשביל האתר של אבא שלי ויש לי בעיה עם המצלמה ....למשל אני מצלם ערכה מסוימת התמונה יוצאת על הפנים מטושטשת...אני מצלם על מצב אוטומטי טיפ טיפה בחושך יש אור ובלי פלאש... בן דוד שלי אמר לי עכשיו לצלם על איזה מצב שרואים בו תמונה של אישה כזאת זה עושה בהתחלה אור ירוק ואחר כך מצלם בכל מקרה אני לא מבין אמרתם לי שזו מצלמה טובה ותכלס אני מתאבס כי התמונות יוצאות באיכות ממש לא משהו .....בבקשה הלך לי יום עבודה שלם של צילומים בעע... בכל מקרה אחר כך אני חותך את החלק הרלוונטי של התמונה מבהיר אותה בפוטושופ ועושה לה עריכה אבל עדיין את האיכ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-