עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ 2000 עד 2500 ש"ח למצלמה בלבד. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר באור יום בתוך ומחוץ לבית, אבל חשוב לי שיהיה פלאש מספיק חזק כדי לצלם בחשכה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ).לא מתכוון להשתמש בפלאש חיצוני / מוקפץ, רק במובנה. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. יש לי חצובה ואני משתמש בה מדי פעם בצילומים ללא פלאש …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הלן. A520 בת יומיים. צילמתי בה כרגע בערך 100 תמונות, רובן המוחלט בלי פלאש והיא קצת התחממה ??!?! זה תקין או שלפנות לאחריות ? תודה .

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by PeteRoy,

זוג עם אופנוע בלילה צולם עם Canon 5D Mark 4 50mm 1.2

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ido-nava,

שלום, אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה שתשמש אותי בעיקר בצבא (תמונות ביום, לילה, וידאו וכו'). התקציב הוא עד 1000 שקל... * אני ממש רוצה לקנות את המצלמה היום, מחר אני חוזר לצבא ואני מקווה שהיא תהיה אתי (:. אפשר לקבל חוות דעת והצעות למצלמות ?? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  5. Started by fuck off,

דוד שלי מקבל הנחה מהמפעל שבו הוא עובד על המצלמה הנ"ל והוא רוצה לדעת איך היא? איך האיכות? האם זה תופס הרבה כשמעבירים למחשב? ורושם כללי ממנה. תודה מראש לעוזרים! :]

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by valleyzz,

התקציב למצלמה הוא עד 1500 ש"ח. כרגע יש לי איזה מצלמה קומפקטית של OLYMPUS משו עם 4 מגה פיקסל שזוללת סוללות. אני מחפש מצלמה לצלם בה טיולים לאור יום, תמונות של המשפחה בבית בתאורת חדר, תמונות רקע של שקיעות או לדוגמא תמונות של האוטו, תמונות של רחוב חשוך וכדו הגודל של המצלמה צריך להיות גודל סטדנרטי לא מחפש משו שיהיה קטן במיוחד שיחליק מהידיים או גדול מדי שלא יהיה נוח להחזיק. אין לי עדיפות לחברה מסויימת, אבל ההתלבטות בעיקר עומדת האם לקנות של Nikkon או של Cannon. כמובן שאופציה לצילום ווידאו חשובה ( ווידאו עם קול ), ייצוב תמונה ופוקוס אוטו' זה משו שבא כבר עם רוב המצלמות החדשות לא ? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by alex15,

קניתי סוללות נטענות של FUJICOM הסוללות הן AA כתוב עליהן 2500 וגם יש משהו על הקופסה ש V-88 אני השתמשתי בסולות בעבר והן אחרי חודש לא היו טובות בגלל שאני לא יודע להטעין אותם . בפעם הראשונה שאני מוציא מהקופסה לשים אותן בטעינה או להשתמש בהן עד שהן נגמרות ואחר כך לשים אותן . ואיך אפשר לזהות אם הן טעונות או לא . וגם 2500 המספר הזה שכתוב עליהן הוא ה mAh שלהן כי בקופסה מאחורה כתוב כמה זמן לכל סוללה להטעין אבל איך אפשר לדעת מה ה mAh של הסולות האל .

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. ב"ה שלום חברים יקרים זכיתי במכרז בוואלה שופס הנה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1885071 לקחתי את המצלמה ב 1200 שח עם 3 שנים אחריות ועם 24 תשלומים שזה כל חודש 50 שח האם המצלמה שווה את זה ? ראיתי שבכל מקום היא עולה 1500 שח !!! או שכדאי לחכות ל FX-01 החדשה שתגיע לארץ ? אם כן כמה היא תעלה בטח יותר מ 2000 שח לא ? מחכה לתשובה חברים והרבה תודה :-*

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  9. Started by photoman112,

אני רוצה ללמוד לצלם ומחפש מצלמה זולה יחסית אבל גם עם ביצועים טובים. חבר המליץ לי על ה- Nikon D1 או D2H או משהו בסגנון. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג מצלמה יד שנייה? או אם מישהו מוכר ורוצה ליצור איתי קשר באי-מייל גם זה יהיה טוב

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  10. Started by Chevy,

שוב, נמל ת"א...אבל סיימתי עם הסטים הגדולים, עכשיו זה תמונות פה ושם מקווה שתאהבו, עדיין לא סיימתי. תהנו מהשמש בינתיים כי הולך להיות סוער. :-X

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  11. קניתי CANON G16 חדשה, והמחשב מודיע לי שלא ניתן לחבר את המחשב למצלמה לצורך הורדת תמונות ברשת יש הרבה אנשים שנתקלים עם אותה בעיה, לא הצלחתי לפתור את זהץ האם למיהו יש ידע בנושא? תודה

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  12. אני יודע לכבות אותה רק שאני נכנס להגדרות מצלמת אינטרנט במסנג'ר ויוצא מחלון ההגדרות אז הנורה של המצלמבה נכבית (דרך נוספת לכבות את המצלמה זה להוציא תתקח USB או לבטל תהתקן שלה במנהל התקנים.. אבל כמו שבוודאי ידוע אני לא רוצה לעשות את זהנ)

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by shlomom,

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by jeyjey,

מה עדיף? אולימפוס D535 + 256MB, שנתיים אחריות ב1040 ש"ח או קנון A510 + 128MB, שנה אחריות ב1140 ש"ח שתיהן חדשות מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by POD,

אהלן , אני מחפש אתר טוב אליו אני יכול להעלות תמונות בנפחים גדולים (60MB), לעשות אלבומים וכו'. לא איכפת לי לשלם אבל עד 25$ בשנה. רוב האתרים מגבילים עד 20MB לתמונה וזה מבאס . תודה מראש לעוזרים.

16. שלום, בעוד שבוע אני יוצא למסע לפולין וקניתי מצלמה חדשה - Canon A590IS . אומנם היא דיגיטלית קומפקטית אבל יש לה פשוט המון מצבים שאני לא יודע באיזה הכי טוב להשתמש בכל רגע נתון. בעיקרון בפולין לפי מה שהבנתי המצב עכשיו לא הכי בהיר ורוב הזמן גשם\אוליי מעט שלג אבל בעיקר אפור . על איזה מצב הייתם ממליצים לי להשתמש בצילומי חוץ? נ.ב-אם כבר , ראיתי שיש מצב שנקרא InDoor ולפי מה שהבנתי הוא משמש לצילומי פנים בתוך בית וכו..האם כדאי להשתמש בו בכל פעם שאני נמצא בתוך מבנה בעל תאורה? או שעדיף להישאר על אוטומטי? תודה רבה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אפילו ביום זוועתי כמו זה אפשר למצוא תמונה יפה... ועכשיו לשאלה, שמתי לב שלרוב תמונות יוצאות הרבה יותר כהות על מסך המחשב מאשר על מסך המצלמה, מה הסיבה לכך ?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. זה לא חייב להיות תחרות נושאת פרסים בחירה (הצבעה) של חברי הפורום על התמונה הטובה ביותר (בשיתוף מנהלי האתר)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by axon,

מה שמוצאים בדרך ל AMPM ביום תל אביבי חם [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  20. Started by IG,

שלום לכולם. אני מעוניין בהמלצה למצלמה שהאתגר העיקרי שלה יהייה לצלם עצמים נעים בטווח של כ-50 מטר, לכן אני כנראה צריך מצלמה עם חיישן זריז וזום כמה שיותר גדול. אין צורך ברזולוציה מוגזמת (8 MPIX יהייה כנראה מספיק לחלוטין), לא צריך פלאש מתוחכם מידי, ולא צריך מצלמה עם 8000 אופציות צילום ואפקטים שונים. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by 00Amir,

HDR אמיר [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. יש לי חבר שמתעניין בזה.. איפה אפשר למצוא עוד מידע על הנושא? איזה מצלמות צריך? האם מספיק מצלמת IP שמתחברת לאינטרנט? או שצריך מחשב/מכשיר ששולט בהן (אם יש צורך במספר מצלמות) ? ואיזה נתונים יש לחפש כדי לקבל צילום יחסית איכותי.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  23. כדי לפתח תמונות שצילמתי במצלמה אני צריך להביא את הכרטיס זכרון? או שאני יכול לצרוב דיסק עם התמונות בפורמט JEPG ולהביא להם? או שצריך פורמט אחר? תודה.

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by Symbore,

ברשותי מצלמה דיגיטלית שנקנתה לפני יותר משנה (כלומר האחריות של השנה הראשונה כבר פגה אך האחריות המורחבת עדיין חלה על המצלמה). היום כשניקיתי אותה גיליתי שריטה/ אבק בעומק העדשה. משהו שקיים מצידה השני של העדשה או אולי בעובי העדשה עצמה אך לא קיים על צידה החיצוני. המצלמה מעולם לא קיבלה מכה ואני מאמין שכך קניתי אותה (שמתי לב לזה כשהעברתי פנס עוצמתי על העדשה) השריטה נמצאת יחסית צד, לכן אני לא מאמין שניתן לראותה בצילום. כיצד השריטה יכלה להיווצר? (אינני מאמין שזה גרגיר אבק) האם לדעתכם האחריות תכסה פגם כזה? (אני אשאל את החנות מחרתיים) האם בכלל כדאי להביאה לתיקון? הרי מן הסתם שהחברה מעסיקה טכנאים משלה ולא תשלח לקנון עצמה ואינני רוצה שאדם זר ישחק לי עם המצלמה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.