עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Black_Citadel,

הבנתי שכשהפלאש שלי במצב P-TTL, אז אפילו שהמצלמה שלי במצב TV, מהירות התריס שקבעתי מראש תשתנה בהתאם לP-TTL. אם כך, מה אני עושה כשאני לדוגמא רוצה לצלם גוף בתנועה כשרק הוא בפוקוס וכל הרקע מטושטש, נגיד ואני אני שם על TV עם מהירות תריס גבוהה עם פוקוס-ממושך על הנושא, הP-TTL יכול לדפוק לי את כל ההגדרות שהזנתי, או שלא ? תודה מראש, מקווה שהשאלה מובנת.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  2. Started by ALÞHA,

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Green,

היי היתי שמח להתיחסות למצלמות האלו שעל הניר נראות מענינות שלכל אחד מהם יש גימיק שנראה מעניין מאוד.. או המלצות שונות מחברי הפורום Panasonic Lumix DMC-FX500 עדשה שמתחילה ב25 Olympus Stylus 1030 SW עמידה למים ואלימות קלה Fujifilm FinePix F100fd חישן ענק שאר המצלמות לא בולטות בתכונות מיוחדות (כולל הקנון הפנסוניק והסוני) מה שחשוב לי זה: עדשה רחבה (טלה בכלל לא משנה) מיצב זה חשוב (אבל לא חובה) איכות תמונה כמובן (בלי משחק במחשב מצידי, בלי RAW וכל הדברים למקצוענים ) וידיו איכותי זה נחמד (אבל לא חובה) צילום ב16:9 זה כם אופציה טובה בשבילי מכיוון שאני לא מדפיס כלום אלה רק רואה את התמונות על המחשב במסך HD וכמובן שתהיה קטנה וקומפקטית כמה שאפשר נראה לי זה מספיק פרטים תודה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by vsync,

http://www.camerapedia.org/wiki/Kodak_Retina_Automatic_I_II_III#Typ_032_Retina_Automatic_II מצאתי בבית שלי את המצלמה הזו, גרסא II שלה, עם כיסוי עור ענתיקה מגניב, נראית ממש חמודה, ורציתי לדעת אם אפשר לקנות לה סרט צילום עדיין שיתאים לה ואני אוכל לקחת כמה תמונות בעזרתה, או שעבר זמנה והיא חסרת תועלת. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ALÞHA,

צולמו מעל ל 1000 פריימים היום, שהתפרסו על יותר מ 3 כרטיסי זכרון. אני לא הכי מבסוט מהתוצאות (ראות גרועה ברמות שהקשתה על הקונטראסט והחשיפה, אילו היו מקדימים את המטס לשעה 10 בבוקר, זה יכל להיות הרבה יותר מוצלח), אך מצד שני, זו גם הפעם הראשונה בה התנסתי בסוג צילומים שכזה. מטרה לא כ"כ פשוטה... להלן כמה דוגמאות שיצאו כמו שצריך (יהיו עוד, לא לדאוג).

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. כבר הרבה זמן אני מתכנן לקנות מצלמת SLR עם הזמן התקציב עלה ונכון להיום בעקבות החזרי מס שאני אמור לקבל הוא עומד על 6K -+ אני מחפש מצלמה שתוכל לשמש אותי מספר שנים ולא תגביל אותי באפשרויות צילום (תאורה גרועה, ספורט, טלה.......) לפי דעתי בעיקר תשמש אותי בתנאי חוץ, שטח פתוח הייתרונות שאני רואה PENTAX הם: 1. גוף אטום 2. תצוגה חייה 3. חיישן COMS (כ,ן לא CCD ) 4. כמובן יצוב תמונה על גבי החיישן 5. מחירי עדשות זול משמעותית 6. רזולוציה...(לא קריטי) 7. טווח איזו (זה מפריע שהוא מתחיל מ 200 ?) 8. שליטה בתפריטים (לא בדקתי פרטנית, כפתור ה RAW, חיישנים מוצלבים , מצב נעילת זום קל) 9.עיבוד HDR לקבצי JPEG אם יש לכם הצועות אחרות באיזור 6K אני אשמח לשמוע תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ALÞHA,

עצמאות שמייח !

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by arkadur,

רכשתי את הIXUS הזאת לא מזמן רק שהיום היא עשתה לי קטע קצת מסריח אני מחבר אותה למחשב כדי להעביר קצת תמונות, ואני מגלה שעל כרטיס הזיכרון יש תמונות כפולות! זה נכון לגבי התמונות שצילמתי בשבוע האחרון, לגבי השאר, שום דבר לא השתנה חיברתי את המצלמה גם למחשב אחר.. אותו דבר במצלמה עצמה, אני רואה רק עותק אחד. יש פתרון לבעיה?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by firemebad,

ראיתי לדוגמא את המצלמה של קנון 400D +עדשה רק ב 2444 : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCEOS400Dbody זה לא נראה הצעה משתלמת מאוד ? למרות שלא רשום שהיא מחודשת ,אז איך אני יכול לדעת ? אם אפשר גם הסבר למה זה בדיוק מחודשת ,כי חלק אומרים שאלו מצלמות שעברו תיקון ,חלק אומרים שרק פתחו את הקופסה ,איך אפשר לדעת ? האם זה כדאי לקנות מצלמה מחודשת ? האם אתם מעדיפים לשלם יותר ולקחת כבר חדש ? יש סיכון לתקלות יותר עם מחודשות אשר עם חדשות ?

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטאלית בארה"ב. כרגע יש לי מצלמת SLR פילם של מינולטה, וכמובן שהיא כבר כמעט חסרת שימוש. בארה"ב מחיר ה-PENTAX k100d כולל עדשת קיט 18-55 עומד על סביב ה-480 $ ויש את ה-E510 בשני אפשרויות, עם עדשה 14-42: מחיר - 560$ ועם תוספת של עדה נוספת 40-150 מחיר- $650. האמת שמריעה לי באולימפוס זה שמדברים על היחס 4:3 עד כמה זה באמת מפריעה? וגם מיקוד הפוקוס שיש רק 3 לעומת 11 בפנטקס, עד כמה זה משמעותי? וגם נראה לי שיותר קשה למצוא חלקים(עדשות, פלאשים וכו'), כמובן שאני אקנה הכל רק בארה"ב כך שהזמינות בארץ לא עקרונית. וגם יש את ההבדל במחיר. מה דעתכם? תודה רבה!!!

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by R0tem1,

השאלה הראשונה היא מהו מחיר סביר לK10d בת 10 חודשים ו6000 קליקים, אני חשבתי על 2700. בהנחה שזה פחות או יותר המחיר שאני אקבל עליה, יהיה לי את הכסף לK20d בערך בעוד חודש. השאלה האמיתית היא מה הם היתרונות שלה על הK10 והאם הם שווים השקעה של בערך 2500 ש"ח. יתרונות: 4.2 מגה פיקסלים נוספים אפשרות להוציא תמונות עם הרבה פחות רעש, זה אולי מה שהכי חסר לי בK10 ISO 6400, למרות שהוא מתחיל ב200 פילטרים חדשים כגון פילטר HDR תצוגה חיה כולל זום חיישן שמגלה אבק מצב צילום מיוחד של 21 תמונות בשניה ויתרון שלא קשור למצלמה הוא שאני אקבל אחריות של שנתיים של קרט. מכיוון שהבעיה העיקרית שלי עם המצלמה היא בתנאי תאורה גרועים (בערך חצי מזמן השימוש במצלמה) חשבתי על אפשרות אחרת והיא: 1.לשלוח את הפלאש שלי S…

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  12. להורים שלי יש את מצלמהו7.1ומגה פיקסלוPowerShot A710 ISוCanonו http://zap.co.il/model.asp?model_id=469625 אבל לא התלהבתי ממנה, אני רוצה מצלמה איכותית שאפשר גם להסריט איתה עם כרטיסי זכרון מן הסתם, על מה אתם יכולים להמליץ לי? ועוד דבר חשוב שגם אפשר להסריט בחושך ושזה ייצא טוב כי מישום מה במסרטה הזו אי אפשר ממש להסריט בחושך. תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ALÞHA,

8)

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by dimitryus,

קראתי לו "עושה שמים וארץ" שורה משיר למעלות, למשהו התמונה הזאת יצרה לי הווי שגרם לי לקרוא לה ככה.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Born2Kill,

כעיקרון צילמתי את ה-R6 באולם התצוגה של מטרו ימאהה (מודל 2008 ;D), רציתי לשמוע לגבי 2 תמונות האלה, אם צריך לשפר וכו'....

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני מקווה שזה הפורום הנכון (מתייחס גם למצלומות וידאו דיגיטליות) רכשתי לפני חודש מצלמת וידאו דיגיטלית של סוני בעלת 40 GB של דיסק קשיח - DSR 35 (מחליפה את 32) חזרתי מטיול בקנדה , וכמה דברים הפתיעו אותי - כל קטע צילום מופיע כסרטון בפני עצמו , לא ניתן לצפות בסרטים כסרט אחד ארוך. הסרטים הם בפורמט MPEG , וגם אני לא בטוח שהם הכי איכותיים שניתן... מה ניתן לעשות ?

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  17. Started by firemebad,

האם יש עדכון FRIMWARE למצלמת CANON PowerShot A80 ? מאיפה אני יכול להוריד ,לא מצאתי באתר שלהם. אולי אי לא מחפש במקום המתאים. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  18. Started by firemebad,

רציתי לשאול מהי הדרך הטובה ביותר לשמור תמונה שצולמה במצלמה דיגטלית ולאחר מכן נערכה. התמונות מצולומת בפורמט JPEG. אבל אני מניח שבכל שמירה לאחר של תמונה ,אני בטח מאבד איכות. אני רוצה לערוך תמונה,לעשות כמה שינויים ולשמור אותה מבלי לדחוס אותה מחדש ומבלי איבוד איכות. יש כדבר הזה ?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Started by ben060,

אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית על מה צריך לשים דגש לפני שקונים? איזה חנויות מומלצות לשם כך? מה הטווח מחירים של מצלמה ממוצעת? חשוב לי שאיכות השמע תהיה טובה ושיהיה אפשר לצלם בה אם אפשר.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  20. Started by MODI,

הראשונה צולמה במחנה ההשמדה אושוויץ' בירקנאו והשניה צולמה במחנה ההשמדה מאיידנק [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  21. כשאני מצלם מסיבה לדוגמא במקום פתוח לגמרי וחשוך, בלי קירות לבנים מסביב או תקרה כלשהי... פלאש ישיר זו האופציה הפרקטית היחידה ?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שמתי לב שעיבוד תמונה ב-noiseware גורם לאיבוד נתוני ה-EXIF. האם יש דרך להמנע מכך או להוסיף את הנותנים אח"כ? כן שמתי לב שלאחר עיבוד התמונה בתוכנה נפח התמונה קטן ב-75% לערך. האם ניתן להימנע מאיבוד המידע הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  23. איך בכלל השוק של המצלמות האולטרה קומפקטיות כיום? יש כאלה ששוות משהו? ושהן באמת דקות? על כל פנים, אני מחפש לי מצלמה שתיהיה כמה שיותר דקה ונוחה בכיס (כמובן שעם מסך), שתשמש אותי בעיקר לתמונות "עם החבר'ה" במסיבות/פאבים או סתם בבתים. כרגע יש לי מצלמה יותר "רצינית" של פוג'י (עלתה לי ולאחותי מעל 2500 ש"ח), שכרגע אני לא זוכר את הדגם. איתה אני משתמש לטיולים, וצילומים רציניים יותר (אני צלם חובב, ואחותי משתמשת בה ללימודים שלה, וגם צלמת חובבנית). אבל אי אפשר לקחת אותה למסיבות, ולערבים עם החברים, כי ת'כלס היא מסורבלת מאוד. אז חשבתי לעצמי שאולי שווה סופסוף להסתכל לכיוון שוק המצלמות האולטרה קומפקטיות, בתקווה שכבר יש שם דגמים שבאמת יתנו לי את מה שאני צריך. הדרישות שלי הן: מחיר באיזור האל…

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  24. Started by exXxTreAm,

כמה שיותר תגובות. לזכרה של ה350D שנגנבה :-\ יהיו עוד תמונות בהמשך. הצעות לעריכה ושיפורים יתקבלו בשמחה. תמיד נראה לי שאפשר לערוך את זה בדרך הרבה יותר טובה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  25. Started by dimitryus,

כמה תמונות.. ככה מחמש בבוקר.. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.