עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Or ei,

חבר שלי שרוצה את המצלמה רוצה מצלמה עם זום אופטי גדול מ3X לא מהקומפקטיות תודה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by R0tem1,

אתם מוזמנים להיכנס http://212.150.123.40/~rotemm/gallery/ *beta

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. http://www.digitalshops.co.il/scripts/ אני רואה שיש להם הרבה סניפים, איך הם? חבר שלי רוצה לקנות מהם FUJI S9600 ויש להם פשוט את המחיר הזול ביותר.

4. Started by zone51,

אני רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית בארה"ב. מדובר במצלמה שמשתמשת בדיסק DVD לאיחסון הוידאו. שאלתי היא : האם ניתן יהיה לראות את הדיסק בארץ בטלביזיות PAL המצלמה היא NTSC . אני מבין שאם אני מחבר ישירות את המצלמה לטלביזיה אז יש בעיה של תאימות בין PAL ל NTSC אבל האם זה נכון גם לדיסק שאני מוציא החוצה ושם במכשיר DVD?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. לא הצלחתי לימצוא אף סקירה בנושא הזה....בעברית אז כמה שאלות- סליחה על הבורות המוחלטת! 1. האם נכון ש MicroDV הוא פורמט הקלטה טוב יותר מהקלטה ישירות על DVD ? 2. האם HD הוא ערובה לאיכות הצילום 3. פעם היו לקנון מצלמות של 3CCD ב 3000 ש"ח - האם עדיין קיימות כאלו מצלמות כיום ? של חברות אחרות? 4.מה דעתכם על היטאצ'י כמותג למצלמות ? 5. מה דעתכם על המצלמה Hitachi דגם: DZ-GX5100SW ( היא הושקה לפני כשנה - האם שווה למרות שזולה מאוד? ) http://www.getit.co.il/Group/43357/ תודה מראש לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by adam_godin,

1 איזו 1600 חשיפה 30 שניות (הסרת רעשים במצלמה) 100% קרופ 2 איזו 1600 20 שניות (ללא הסרת רגשים במצלמה) 100% קרופ 3 גודל מלא + noiseware [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  7. Started by adam_godin,

מזל שהרזולוציה גבוהה הראשונה קרופ 100% הערות לשיפור יתקבלו בברכה (3 מצבים בהם הצטערתי שאין לי 70-300) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  8. ערב טוב, דוד שלי מחפש מצלמה עד בערך 1300 ש"ח מצלמה ביתית משפחתית אנערף לא של צלמים מקצוענים או משהו, התקציב די מספיק לדעתי. כעיקרון הוא ביקש ממני לתת לו הצעות של 3 מצלמות והוא כבר יבחר מבין השלוש אז תנו בראש =] תודה.

9. Started by ben060,

איך המצלמת וידאו הזו מישהו יתנסה בא? אני מחפש מצלמת וידאו במחיר הזה בערך, אשמח אם מישהו יביא המלצה? ושאלה: מה זה minidv ואיך הופכים את זה לDVD כדי לראות בו?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by Nemesis,

הDome ב-Koln:

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  11. Started by aleXtazi,

סתם תמונה שעשיתי לאוטו של חבר [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  12. Started by babalas,

http://zap.co.il/model.asp?model_id=598397 המצלמה הנ"ל מצלמת HD לפי מה שכתוב בZAP וגם לפי מה שכתוב באתר של KODAK. זה אמיתי?! ואם כן, למה לעזאזל זאת לא המצלמה הכי טובה בעולם? חחח האם צילום HD אמור לקחת יותר בטריה או משהו כזה? וכמה זמן צילום HD נכנס בכרטיס של 4 ג'יגה?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום לכולם, מאז ומתמיד הייתה לי זיקה קטנה לצילום. תמיד אני היחידי שמצלם מהעינית ולא מהמסך הקטן, תמיד אני זה שמתעכב עוד 20 שניות בשביל שתצא תמונה טובה. לאחרונה מישהי בצבא הביאה מצלמה של CANON מסוג EOS (לא יודע דגם מדוייק) אני לא יודע מה ההגדרה שלה מבחינת חצי או מקצועית, אבל ללא אפשרות לצלם מהמסך הקטן, והכיף הגדול - הצילום מתבצע מיידית ובמהירות, והזום ידני. כמובן שזו חווית צילום שונה לגמרי ומצאתי את עצמי מתרוצץ בבסיס ומחפש מה לצלם. רציתי לשאול איזו מצלמה מומלצת בכיוון הזה מכיוון שאני אוטוטו משתחרר ואוטוטו יש טיול שחרור שאני רוצה לצלם שם כמו שצריך. לגבי תקציב - אני לא יודע כמה מצלמה כזו אמורה לעלות אז אין לי כיוון. לגבי דרישות - שלא תהיה ממש ענקית, שתתן הרגשה מקצועית, הצילום…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני רוצה לקנות בקרוב DSLR, כרגע מה שהכי מושך אותי זה ה Canon EOS 450d. יש לי בבית שתי עדשות של קנון - אחת מהקיט של ה-EOS300 המקורית (פילם!) 28-80 ואחת 75-300 USM, קצת יותר רצינית. האם אני יכול להסתמך על העדשות האלה או שהתוצאות יהיו ממש גרועות? אני לא מקצועי, לא מתכוון לצלם ברזולוציה הגבוהה ביותר כמעט אף פעם. מן הסתם הייתי מעדיף לקנות רק גוף בכ-3200 ש"ח ולא קיט שעולה מעל 4000. כמו כן בביקורות לא ממש מרוצים מהעדשה של הקיט - אז אם מה שיש לי לא מתאים כבר עדיף ללכת על עדשה אמיתית, כלומר עוד כ-2000 שקל... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by aleXtazi,

סתם היה רגע של שעמום ובידיוק מצאתי בבית את הדבר הנחמד הזה והחלטתי לאלתר מהשהו תהנו. אשמח לתגובות כמובן [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש המלצה למצלמת וידאו FHD עדיף עם הארד דיסק מובנה ראיתי ב EBAY את הקנון FH10 שנראית לי מצלמה קטלנית יש לכם המלצות???

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by approx,

צילמתי את התמונה הזאת אתמול ב5 וחצי בבוקר ככה שחזרתי הביתה (זאת הדרך שאני חוזר בא תמיד דרך ארוכה למדי חח ) התמונה יצאה מטושתשת אבל אני אוהב את התוצאה בגודל מלא למי שרוצה : http://img391.imageshack.us/img391/7202/dsc00625gn4.jpg

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by aleXtazi,

התמונה צולמה לפני אולי חודש אפלו קצת יותר סתם טיול שעשיתי ליד הכינרת ולפני כמה ימים החלטתי לעשות לתמונה HDR כמובן לא כמו שאמור להיות באמת אבל התוצאה לפניכם! תגובות יתקבלו בברכה! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  19. שלום, אני מחפש המלצה למצלמה דיגיטלית בתקציב של 700-800 ש"ח לא כולל כרטיס זכרון וסוללות(אם צריך). חשוב לי בעיקר שיהיה מסך גדול ואיכות תמונה טובה כמובן.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by nim901,

אבא שלי טס ביום שלישי ואני מחפש מצלמה, משהו באיזור מחיר של הA720, עד 250 דולר יש משהו שכדאי? או ללכת על הA720 ? השימושים הם בעיקר צילום רגיל ווידיאו, לא משהו בשמיים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. בן דוד שלי מחפש מצלמה , הוא הולך לכיוון של SLR. אבל הוא מאוד רוצה אופציה של צילומי וידאו קצרים.. יש חיה כזאת?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by idoza,

שלום לכולם יש לי מצלמת סוני מדגם DSC W50 לאחרונה קניתי כרטיס זכרון MAGICGATE 2GB ויש לי בעיה מלא תמונות שמאוחסנות על הכרטיס נראות טוב על המסך הקטן של המצלמה וכשאני מעלה אותן למחשב (ניסיתי בכמה מחשבים) הם נראות עם הפרעות דיגיטליות,החלפות צבעים וכל מיני דברים מעצבנים שפשוט הורסים את התמונה לגמרי יש לציין שיש לי כרטיס נוספ שאיתו אין שום בעיה(כנראה הבעיה בכרטיס תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by Buffer,

היי, יצאתי לסיבוב ראשון(בערך) עם המצלמה החדשה שלי(400D) ולא שמתי לב שה-ISO היה 1600 =\ הצילומים היה בשדה באור יום מלא. זה נראה על הפנים, האיכות לא טובה ויש מלא רעש בתמונה. אפשר לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  24. או יותר נכון.. תמונה אמנותית ראשונה שלי אחרי שבוע וחצי בתחום הצילום הלכתי לנסות את מזלי במצפור בפרויד, מצויד בK100D SUPER עם עדשת קיט. הרבצתי כמה כאלו בAUTO BRACKETING, וחיברתי אותם עם PHOTOMATRIX, ערכתי קצת בפוטושופ וזה מה שיצא.. אשמח לתגובות\הארות\הערות או מה שלא יהיה. http://i306.photobucket.com/albums/nn267/regielya/IMGP0631_2_3.jpg נ.ב - איך לעזעזל אני ממיר קובץ TIFF של 31.3 מגה לקובץ JPEG עם כמה שפחות איבוד איכות? שמרתי באמצעות FASTSTONE וזה רשם (JPEG=90)

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  25. Started by subarel,

אין לי מושג בפוטושופ ויש לי תמונה שדורשת טיפה הרבה ליטוש. היא טיפה שרופה בחלקים מסוימיים, באיזור המנורות למעלה. אני אשמח אם מישהו יוכל לשפץ לי אותה קצת. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים