עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Arik.G,

אני מצטער , כי אני יודע שלא מראים חצי עבודה אבל לא היתאפקתי. נכון לעכשיו הוא לא ממש מסודר ואת תאורה והקירור מים עוד לא הרכבתי , וגם אין דלת ומסך LCD גם לא מחובר אבל מארז יש כבר , מחר עד מחרותיים אני יסיים את הכל , ואני יעלה תמונות גמורות.

• 220 תגובות
    • 42.8k צפיות
  2. טוב קודם כל אודה לאריק שהזכיר לי שהפרויקט הזה מחכה בדחיפות לסיום... נתחיל עם סיפור הרקע... עבדתי על פרוייקט "ספרה" כאשר נהרס לוח הmini-itx שהיה לי (via9000) בעקבות תאונה עם כוס קפה :-[ תקופה מסויימת נאלצתי לעבוד על גרילים מפלסטיק כגון זה ...שבאמת נראה הרבה יותר טוב וגמור במציאות... עד שיום אחד הגיעו חברים ללמוד למבחן במטבוליזם - אחרי שמיצינו את שלב הבכי הדיכאון והאלכוהול הכבד עברנו למשחקי quake3 ברשת שלי... באחת ההפסקות הראיתי לשני חברי (להלן ייקראו הליצים - 1 ו2) את תוצאות עבודת הדרמל המפרכת ואת העכבר שעשיתי ברוב שיעמומי לאישה (שניהם אגב כבר פורסמו פה...) שניהם צחקו ולאחר חיפוש קצר ברשת אמרו אבל את זה אתה לא יכול לעשות ליץ 1 : חבל לך על הזמן - זאת רמה מ…

• 370 תגובות
    • 71.7k צפיות
  3. Started by HFDO5,

קראתי פה שאפשר להפעיל ספק אם מקצרים את החוט הירוק עם השחור בדקתי את העניין וזה עובד אבל יש תופעה מוזרה ובדקתי את זה על 3 ספקים טובים המאוורר של הספק מסתובב לאט מאוד ובקושי מוציא אויר דבר כזה יכול לשרוף את הספק בסוף אם עובדים איתו בשיטה הזאת מישהו עובד עם ספק נוסף כמו שתיארתי ונתקל בזה או מישהו יודע מה הבעיה או שזאת לא בעיה בכלל ואפשר לעבוד עם זה ככה?

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  4. Started by The_Byter,

Custom made acrylic case, custom keyboard, custom LCD, EMP watercooling 2 blocks, cpu&nb(self design and cnc), HD window,PSU heavily moded. Hope u like it

• 57 תגובות
    • 12.2k צפיות
  5. אז אני מחפש את הרכיב: TSOP1838 לצורך בניית המקלט אינפרא אדום: http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4 מישהו יודע אולי איפה מוכרים את הרכיב, במרכז? היום אני חיפשתי בסביבת התחנה מרכזית בחנויות אלקטרוניקה, ואפילו לא היה זכר לכזה דבר..... או אולי מישהו יודע איזה חנות שמוכרת רכיב דומה לרכיב הזה? נ.ב. 8 ש"ח ללד כחול זה הרבה?

• 20 תגובות
    • 5.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.