עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by zenbaga-,

שלום לכם. רציתי לבנות קופסת DVD שהיא בעצם קופסא שכוללת ספק וכונן DVD שמודבק על הספק, הבעיה היא שלכונן DVD שיש לי אין יציאה של אוזניות ככה שאני מחפש מתאם של IDE (הכניסות "מידע" שמאחור) ל RCA (עיגולים צבעוניים) או סתם חור של אוזניות. אני בכלל לא בטוח שדבר כזה קיים, אם מישהו מכם יודע על דבר כזה או אפילו איפה אפשר להשיג דבר כזה אני אודה לו מאוד. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם יש לי מסך LCD של מחשב ניד יש מצב לחבר אותו ולא חשוב לי איך למחשב שאני ושהוא יעבוד

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by White Raven,

אם משהו יודע בבקשה....

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by White Raven,

איפה אני יכול למצא חלון פרספקט טוב בירושלים ואם אין או אתם לא יודעים שיש אז איפה וגם כן גומיה תדה מראש

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by aladin_7,

איך אני בונה גלאי IR (בשביל השלט) ומחבר אותו למחשבבחיבור COM או בחיבור שיש לי על הלוח? איפה אני מוצא תוכנה כדי לשלוט בפונקציות במחשב? הרעיון לקחת שלט פשוט ולתכנת את התוכנה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by wiz,

שלום לכם. אני מעוניין להתחיל להתעסק במודינג. בקרוב אני קונה מחשב חדש, האחים שלי יקבלו את הנוכחי שלי ואני יקבל את הישן שלהם. לכן יש לי מארז לשחק איתו ) אשמח ללינקים לטוטריאלים לחתיכת חלונות וכאלה.. ורשימת כלים שצריכים. אם יש כבר באתר דביק או משהו לא מצאתי אז אני מתנצל מראש. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. אני מקבל הארדקנו 5 השבוע, ויש לו מאוורר 40 ממ שלא עושה כלום באמת שמחובר למפסק 3 מצבים (L M H) השאלה היא אם יש דרך (ואם מישהו ניסה) לחבר את המפסק הזה למאוורר מארז שלי ולחבר את ה40 ממ דראק הזה למתח קבוע? וכמה מתח המפסק נותן בכל מצב, מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אם מישהו עושה הזמנה בזמן הקרוב הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות שהוא יקנה Sunbeam overclockers cooler kit - Silver ואני ישלם לו בארץ, עם תוספת כמה שירצה (בלי הגזמה זה מוצר לא כבד) http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1916&cat=46&page=1 נראה לי דבר סבבה לגמרי, גם מבחינת אפקטיביות וגם מבחינת מראה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by PhP dUdE,

גלשתי קצת באתרי מודינג ומה ראיתי את זה!!! העיניים שלי יצאו מהחורים הרשת מדהימהההההההההה!!!!!!!!!משהו יודע איפה אפשר להשיג כזה חומר בארץ?

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by status,

זה נכון שמרקרים זוהרים בUV?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. איפה אני יכול למצוא חנויות אלקטרוניקה או רק נגדים בת"א והסביבה לא כולל "דקדה"....אין להם נגדים...

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום. אפא אפשר לקנות בארץ או אפילו בחו"ל חומר מבודד רעש למארז במחיר הגיוני? אני מתכוון לספוג המיוחד הזה שמדביקים לדפנות המארז שמבודד סאונד.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by matrix2004,

רציתי לשאול עם אני יכול להחליף את המנורות הירוקות שבאות עם המודם למנורות כחולות...זה אפשרי??

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Philip,

ראיתי איזשהו מוד ברשת, אבל הוא היה חלקי ואני קצת משפר אותו, על מנת לבצע אותו, אני צריך לחבר 15 לדים במקביל ל 5V. קניתי היום 15 לדים פשוטים של שקל כ"א והמוכר אמר לי שנפילת המתח של כל לד היא 2V אבל הוא לא ידע כמה אמפר :-\ אני צריך כמובן נגד כלשהו כדי לחבר את הלדים, אבל בשביל לדעת איזה נגד אני צריך, אני צריך לדעת כמה אמפר כל לד.. יש למישהו מושג? אגב, יש לי fluke ואני יכול למדוד זרמים רק שאני לא יודע בדיוק איך... :-X (יותר של אבא שלי מאשר שלי... ;D)

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Madboy,

כן עשו את זה!! הצליחו לחבר מסך lcd של נייד ללא בקר!! לתראד המקורי בגרמנית/הולנדית לא יודע מה בדיוק http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/799377/ לתראד בביט-טק ( יש שם גם תירגום באחד התגובות ) http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=51818 לפי מה שהבנתי זה קצת מסובך אבל אפשרי חשבתי שתהיו מעוניינים לדעת

• 17 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. Started by kikkler,

לכל מי שניסה, התקשה, וקילל בעצבים את הספק שלו, את הסליבים ואת עצמו, הקץ לסבל! FrozenCPU מצאו פתרון שיפתור לכולכם את הבעיה בקלות ובמהירות http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/scroll-01.html

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם!! היום סוף סוף בדקתי שאלה שמאוד עניינה אותי זמן רב: האם אפשר לשמוע דיסקים בסידירומים רגילים של מחשב, בלי שהם יהיו מחוברים למחשב אז התוצאה היא - כן! וזה עובד אפילו ממש טוב! רק בעייה קטנה.. כשהפעלתי את הסידי הפעלתי אותו עם ספק ישן שלי... ניסיתי לפעיל אותו על שני שנאים - אחד נתן 12 וולט והשני נתן 5 וולט (כמובן לכניסות המתאימות) אך ללא הצלחה! אני מאמין כי הבעיה היא בחוסר זרם... השנאי של ה- 12 וולט מסוגל לספק 1A והשנאי של ה- 5 וולט מסוגל לספק רק 600MA, והסידי צורך 1.5A - 12V 900MA - 5V האם זו באמת הבעיה? אם כן - האם יש דרך להגביר את המתח של השנאים כדי שאני אוכל להפעיל אותו ללא ספק רגיל? (אני מעונין לשים את הסידי במכונית שלי..כמובן שמצבר זה משהו הרבה יותר "חייתי" משנ…

• 22 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. Started by R L,

יש לי מאורר 40 mm שאני לא צריך אז החלטתי לעשות ממנו פאנבס נ.ב. זה לא מוד של אגד

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. אני רוצה לבנות פאנבאס ויש לי ספק שבניתי לו מארז מיני במיוחד בשבילו אני מתכנן לעשות משהו מאוד יפה תראו כשאני יסיים עכשיו השאלה שלי היא כזו עד כמה הספק W ניתן להעביר בכל ערוץ היות ואני השתמש בספק ניפרד נותן לי את האופציה לנצל אותו עד תום ורציתי לשאול אם מישהו יכול לתת לי רעיונות למעגלים יש לי משהו כבר רק שהוא ניראה לי קצת מסובך וארוך מידי בניתי אותו על בסיס הפאנבאס שיש באתר תודה מראש מאיר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by BassMan,

שלום כולם... הרבה זמן לא כתבתי פה.... פעם העלתי תמונות של המודינג שלי.. אני בספק אם מישהו זוכר.. בכל מקרה... קנו לי מיני דיסק בארה"ב... משהו מהרחוב.. 5$ מה שחשוב זה שהוא עובד... לא אהבתי את הצבע... ומה שהיה בבית זה רק ספרי לבן.... אז הנה התוצאה... ד"א אני מתכנן לצבוע אותו שוב... זה סתם היה בחוסר השקעה.... תמונות ה"לפני" (נכון צבע מזעזע?) שלב הורדת הצבע... מלאכת הפירוק... תוצאות... (צביעה רחוקה מלהיות מושלמת... אבל זה היה באמת בחוסר השקעה) ד"א הכל צולם על סוני dsc -p92 מדהימה... מומלצת לכולם.

• 41 תגובות
    • 5.7k צפיות
  21. Started by overload,

זה המודינג הראשון שלי ואני צריך עזרה וגם: * 2 קטודות בצבע כחול. * מכשיר כזה ששולט בעוצמת האור לפי עוצמת המוזיקה. התקציב הוא בערך 150 שקל לא יותר מ 190. יש לי כמה וכמה שאלות: -המחיר הזה בכלל הגיוני? -את המכשיר ששולט באור לאן מחברים במחשב? הוא יפעל גם עם הWINAMP?הוא פועל בסטריאו (לכל קטודה בנפרד?) -איך קוראים לדבר הזה? : -מה הגודל הסטנדרטי של הקטודות? כי אני רוצה משהו כמו 30 ס'מ אבל אני יסתפק גם בפחות. -אפשר לנתק את הכבל של הקטודות בלי לפתוח את המחשב (לנתק מקטודה עצמה)?

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by Tzion,

בטח לא הבנתם מה אני רוצה, אז ככה, יש לי מאוורר שצריך 12V 0.14A ומה שאני רוצה לעשות זה לחבר לו פחות מתח כדי שהוא יפעל יותר לאט. בשביל שזה יהיה יותר ברור תחשבו על דוושה של אוטו. ככל שלוחצים עליה יותר חזק הגלגל עושה יותר סיבובים. אז מה שאני רוצה זה לעשות אותו דבר למאוורר- לדוגמא איזה כפתור מסתובב (כמו של ווליום) שאפשר לכוון באמצאותו את המתח שילך למאוורר ולפי זה את המהירות של המאוורר (יש לי רעיון בראש לעשות משהו יפה...) הסבר די צולע, מקווה שהבנתם.

• 31 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. Started by ccc,

נשרט כמו גדול.. אין לי כוח שוב לחתוך ולעשות לו חור של מאוווררררררר כל פעם אין איזה משחה אנערף

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. ככה אני אוכל לדעת כמה וואט "נשאר" לי ...

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by orenc17,

אני עובד על המוד שלי ואני לא רוצה לעשות כבלים עגולים אז החלטתי לצבוע אותם כדי לעשות אותם יפים רציתי שהם יזהרו מהאור של הקטודה השאלה שלי היא האם יש צבע כלשהו שרגיש לקרינת UV שהקטודה מוציאה תודה לכל מי שייעזור

• 11 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים