אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
משיהו יכול להביא לי מדריך פשוט איך לחבר לדים למארז כי במדריך של האתר לא הבנתי כלום
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול האם יש דרך לזהות מבט בעזרת ארדואינו? אם כן, מה צריך בשביל זה ואיך עושים את זה? בעיקרון אני צריך להכין משהו שמדליק נורה כשאדם כלשהו לא מסתכל עליו. חשבתי שזה יכול להיות יחסית פשוט לבצע את זה בארדואינו, אבל אם יש רעיונות נוספים, אני פתוח להצעות! תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין להזמין האתר FrozenCPU.com אבל הבעיה היא שמשלוח עולה 40$ שזה 180 ש"ח משהו כזה. מי שרוצה להתחלק איתי בתשלום ההזמנה לאזור המרכז שיכתוב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש ברשותי מערכת 5.1 על הבאס יש את השליטה לרמקולים הקדמיים האחוריים הבאס והרמקול המרכזי (שכחתי את שמו) (כל הרמקולים נשלטים על ידי פנציומטרים) שאלתי היא האם אני יכול לעשות מקלט אינפרא אדום שיוכל לשנות את עוצמת הקול או שיש איזה מקום שיכול לעשות לי את זה תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לטרריום שאני מתכנן להקים לא משהו גדול(צמחייה venus flytrap)(במידה וזה יעבור במכס) משהו קל ואם אפשר לשלב עם ארדואינו זה יהיה עוד יותר טוב כמובן שיהיה DHT22 למדידת הלחות ומד טמפ'(lm35)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי אני צריך עזרה שמתי כבר פרספקס לפני כמה זמן לא מדובר על עכשיו ואני רוצה לצבוע את הדלתות והחלק העליון הפרספקס מודבק על סיליקון למי ששואל הוא בעובי 2 מ"מ כדי לא לפתוח עוד תרד אני ישאל כאן מה דעתכם על Genius SW-5.1 Deluxe Value 5 Channel Surround Sound System...
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
בכל המדריכי צביעה ובכל המדריכי lapping להיטסינקים הם עושים "שיוף רטוב" wet sending מה זה? ואיך עושים את זה? והאם יש נייר שיוף רטוב ונייר שיוף רטוב?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש מסך LCD עם תאורה כחולה למודינג? אני מתכוון כמו בפלאפון של samsung
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום שאלה קצת מוזרה אבל מי שהוא יכול להסביר לי ממש מה אומר הנתון "count per inch" או CPI בעכברים אופטים? ???
-
- 4 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
אז כמו שרשום בכותרת, אני מחפש תחנת הלחמה בתקציב יחסית נמוך חשוב שיהיה אפשרות לשליטה בטמפ' ומינימום 50W עד 250 ש"ח מצאתי שני אופציות אחת היא http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-with-packaging-220V-HAKKO-936-Soldering-Station-907-soldering-handle-A1321-heating-element-HAKKO936-soldering/725902228.html אבל הבנתי שקיים כל כך הרבה חיקויים לדגם הזה .. ככה שאני תוהה האם זה נראה לכם מקורי ? המחיר ממש משתלם והביקורות על המוצר באתר חיוביות.. מצד שני יש את המוצר הבא http://www.amazon.com/gp/product/B004561MSY/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ANPIJLD0UE6A6 שעולה 67$ עד לבית אבל העניין הוא שאני לא מצליח לברר עם הוא 110V או 220V פניתי אפילו לחברה ולא קיבלתי …
-
- 22 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני מתחיל פרויקט של בניית מגבר, יש ברשותי חתיכת אלומיניום מוברש 30X30 שאני מעוניין להפוך אותה לכרום מבריק בצורה הטובה ביותר .. יש לי גם AIRBRUSH ודרמל שאולי יכולים לסייע. הבנתי שקיימות כמה דרכים להגיע לאפקט: 1)דרך שיוף הדרגתי מגס לעדין ואז פוליש עם משחת הברקה ובסוף צריך למצוא חומר שיגן על הכרום מפני טביעות אצבע, שריטות כו'.. הומלץ לי להשתמש במשהו כמו 2k urethane clear coat לשכבה הסופית (הבנתי שהוא מוריד מעט מהברק) 2) צביעה בAIR BRUSH שכבות שונות של צבעים שונים, אין לי מושג מה באמת אני צריך.. אני מאזור ירושלים ולא ממש מצאתי מקומות רצינים שמתעסקים בעניין או שאין או שאני פשוט לא מכיר .. 3) קניית פאנל חדש לחלוטין מאלומיניום שכבר מגיע עם אפקט הכרום ולעש…
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
:s05: רציתי לדעת של כמה V הצמה הזאת ולמה בכלל מחברים אותה תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מסך שלא נדלק. בד"כ אני מפרק את ספק הכח, ורואה קבלים מנופחים. מחליף אותם והכל מסתדר. עכשיו, מבחינה חזותית, אני לא רואה שום דבר חריג. אני גם לא מוצא איפה אפשר לקנות ספק כח כזה חדש. איך אפשר לאתר את התקלה? תודה.
-
- 28 תגובות
- 6.1k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אנשים אני לא ירחיב במילים. קצת על מהלך התחרות ונעבור לתמונות. הגעתי למקום עוד ב 9 בבוקר. אחרי שנכנסתי פגשתי דיי מהר את אבי (Aviko), שהיה מנהל התחרות והשופט הראשי. קיבלתי הסבר קצת על מהלך התחרות והלכתי להסתובב קצת. בסביבות 10:30 הגיע אלי (Arkadur) עם הפרוייקט SGI שלו ואח קטן (דור הבא של מודרים). לאט לאט האנשים התחילו להגיע. סה"כ היו 7 פרוייקטים עד כמה שזכור לי, למרות שאני אישית ציפיתי להרבה יותר. מהפורום שלנו היו Wh1t3' Big_Guy7 את שאר המתחרים לא הכרתי. (סליחה אם שחכתי מישהו, אם כן, תגיבו פה) השופטים הגיעו רק בסביבות שעה 5, מה שהיה קצת מבאס כי רוב הזמן היינו תקועים ליד המחשבים מחשש לשלמותם (הרבה מאוד ילדים קטנים ומציקים שהשאירו הרבה מאוד טביעות אצבעות על המארזים שלי …
-
- 33 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכם, קיבלתי כרטיס מסך ATI Radeon X800 XL ממישהו. כשמחברים אותו למחשב, המחשב לא יודע מה לעשות ותהליך הDIAGNOSIS נתקע, אין הפעלה של הכונן, וכמובן שאין פלט למסך. ניסיתי לעשות לו צריבת ביוס במידה וזו התקלה, חיברתי אותו למחשב שהגדרתי את הכרטיס המובנה כיציאת המסך והפעלתי את תוכנת הצריבה, בין בWIN ובין בDOS, ובשניהם הוא לא זיהה שיש כרטיס של ATI. מבחינה ויזואלית, הכרטיס נראה שלם. מה שאר הכיוונים? (אני מחפש לתקן אותו, במידה ואפשר, לא להשיג כרטיס למחשב, אני יודע שהוא די מיושן) תודה
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקי חברים, פרויקט לקראת פסח יוצא לדרך, עכשיו אני זקוק להמלצה למארז, כמה שיותר גדול, שהיה נוח לשנות אותו, וכמה שיותר זול ופשוט, הוא הולך לעבור מודינג עצבני, צביעה, חלון,הוספת מאוררים, ועוד הרבה שטיות מסביב.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כדי להאכיל את הג'וק קצת (לפני שהוא מתחיל להציק לגבי כרטיס מסך חדש ובלוק) החלטתי לסיים ( לא לחלוטין ) את עניין התאורה שתמיד רציתי הרעיון בהתחלה היה לשים לדים במקומות המיועדים להם בצבע אדום ... (סלחו על האיכות) אבל בגלל שהנושא של המארז הוא אדום אז כמובן האפקט נעלם אז החלטתי ללכת על תאורה לבנה לכל האורך והגובה של המארז בתקווה שזה לא יהיה אוברקיל אז כרגע חוץ מהלדים הקטנים יש לי את המפסק הנ"ל ModMyToys Premium Vented Black PCI Bracket with LED Rocker Switc http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=60_374_376&products_id=33008 והחלטתי לסדר את העניין שיהיה קל לכבות את התאורה (ישן עם המחשב תרתי משמע) אז החלקים האלו הוזמנו וב…
-
- 11 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אפשרי להפעיל את המחשב ע"י הקיט של "מנעול קוד סודי " שנמכר באריהב, או ע"י אחד הקיטים של השלט הרחוק? הנה קישור לקטלוג הקיטים: http://www.arihav.com/products/kits/index.asp תודה ניר
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לא מצאתי פתרון מוכן בלי התערבות בקוד של הארדואינו ראיתי בפרוססינג אבל אני רוצה משהו שלא תלוי בתוכנות חיצוניות
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מארז Enermax Laguna עם לוח אם מיקרו, כי המארז דק. התקנתי לאחרונה כרטיס רשת WIFI אבל הבעיה היא שאני לא יכול לחזק אותו עם הבורג בגלל שהפס מתכת הזה ארוך מדי למארז, לכן, הייתי צריך לפרק אותו ולהתקין את הכרטיס בלי הפלאח (עם שווא בפ') מתכת הזה. הבעיה נוצרה בגלל שלכרטיס יש חיבור לאנטנה חיצונית, וטיפה אני משחק עם האנטנה וזה מושך את הכרטיס החוצה מהסלוט. אני מחפש איזשהו פיתרון כדי לקבע את הכרטיס במקום. חשבתי לקנות פלאח חליפי כזה אבל אני לא יודע איך קוראים בכלל לחלק הזה. הפס מתכת שמחזיק את הכרטיס על המארז מישהו יודע איפה אני יכול לקנות חלק כזה או איך הוא נקרא?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר לד למולקס (12V ) איזה נגד אני צריך ליקנות ?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום שמי גיא קניתי מחשב לא מזמן פחות מחודש הרכבתי בעצמי ושהרכבתי לא היה לי כוח לסדר את הכבלים כמו שצריך... המפרט שלי פה בצד < המארז שלי הוא NZXT GUARDIAL 921 הוא מגיע עם 3 מאווררים אחד מקדימה למטה להרדיסק אחד בצד המארז והשני יציאה המאווררים ממש חלשים ולא עוזרים כ"כ רציתי להחליף את המאווררים לגמרי לחדשים ... עכשיו אני מתכוון לקנות הכל מ KSP או בחנות אחרת שבאשדוד ( אם יש המלצות אז תודה ) ואני צריך מאווררים עם לדים כחולים ... השקט לא כ"כ מפריע לי אבל שלא יהיה רועש יותר מידי ... קניתי ביחד עם המחשב עוד מאוורר של Scythe Gentle Typhoon 120 ... והוא מאוורר מצויין שקט וטוב ... אבל אני בטוח שיש עוד כאלו אם יש לכם המלצה של סוג אחר שלהם אז בבקשה אוקי מספיק חפרתי ... אז ככה …
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש עוד תמונות...אבל הפאקינג מצלמה עשתה כל תמונה בגודל של 1.5 מגה (בג'ייפג אם מישו יודע איך להקטין...אני אשמח) יש עוד המוןןןןןןןןןןןןן עבודה אבל בבסיס המחשב גמור... אני אפרט מה עשינו פה יותר מאוחר
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש במקלט עם בתוכנה uice האם הוא יתאים ? תמונות למטה: המקלט נראה דומה למקלט בתראד המדריכים רק בלי מיצב מתח
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-