אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
כמה מתח/זרם ניתן לקבל מיציאת אודיו? והאם המתח משתנה עם התדר או שנשמרת איזושהי רמה קבוע של מתח בתדר משתנה? (הכוונה אם הפיק קבוע) תודה. :-*
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
פשוט לוקחים ת'ספריי וצובעים או שצריך להכין את המאוורר לזה לפני זה ? אה ויש לי מאוורר 80 מ"מ והבסיס שלו לא רוצה לצאת (לא הלהבים , השלב שאחרי זה, הPCB ) איך אפשר להוציא את הבסיס שלו?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני לא מבין כלום במודינג ואני רוצה לדעת מה דרוש בשביל לקדוח במארז חורים, לחתוך או מה שצריך בשביל לשים מאוררים, אם אתם יכולים לרשום לי את המוצרים שדרושים , תודה!
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אחרי לילה של צביעה המוד שלקח לי פחות או יותר שעה (בלי זמן של התיבשות) השתמשתי ב : טוב זה היה באמצע הלילה השתמשתי במכחול של הטיפקס (לא היה אחד בבית וזה אמצע הלילה) צבע (נראה לי שזה שמן) שהיה לי עוד מקודם כי אני בונה דגמים של מטוסים אז תמיד מגיע צבע ושתי מברגים של שענים שעזרו בפתיחה של המאורר ותודות ל99SK על התמיכה המוזיקלית הפתיחה עצמה היתה ממש קלה ואחרי זה הצביעה שלקחה שעה בערך (משהו כמו 2 שכבות) התעוררתי היום עברתי על חלקים שלא תפסו טוב והרי לכם התוצאות.... תגובות ?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום קניתי דרמל מ ACE הדגם הוא מולטי פרו +15 אביזרים הוא עלה לי בערך 400 שקל קצת פחות עכשיו יש לי שאלה מה זה ציר גמיש ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 2 לדים כחולים + לד צהוב + לד אדום יש לי פרספקס גודל 31*32 אני חותך את זה ... זה יהיה יותר קטן ... והעובי שלו הוא 6 ממ תמליצו לי עיצובים + טיפים לחריטה ... אבל שהיה קל ...
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את הצג 7segment שהוצאתי ממחשב ישן למחשב אחר עם אפשרויות קנפוג כמו frags ב CS. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? מצ"ב תמונות של ה 7seg. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה... אילתרתי מאוורר לפי המדריך הזה: http://www.pctip.co.il/guides/casefan.php ויש לי מספר שאלות... 1. החיבר של הספק כוח לכונן דיסקטים הוא בצבע לבן והוא לא נראה כמו חיבור של מאוורר רגיל.. האם זה בסדר? 2. בכבל שמחבר מהספק לכונן ישנם 4 חוטים... אדום, שחור, שחוא וצהוב לפי הסדר שאמרתי... לפי המדריך צריך להשאיר רק את האדום והשחור אז השארתי את השחור שיותר קרוב לאדום האם זה בסדר? 3. נגיד ועד עכשיו הכל טוב וכבר חיברתי הכל... לאיפה אני יכול לחבר את המאוור יש לי לוח Rocklake D865Perl והאם יש סיכוי שזה ישרוף לי חלק כלשהו במחשב?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מצאתי מסך העליתי מספר תמונות שלו (בעע איכות מסריחה SOZ אין לי משהו אחר לצלם איתו) זה היה בעבר מחשבון עם שעון ויומן וכאלה שטויות פירקתי את זה השארתי את המעגל ואתר הכל פשוט רציתי לדעת האם אני יכול לארגן לוח (מקסימום אני אכין את הלוח ) שהלוח ישתמש ב LCD צילמתי כמה תמונות כנסו לפה: http://photos.walla.co.il/amircohen2 שם תראו בתוך התיקיה תמונות האיכות דיי ירודה אני מקווה שתוכלו לראות מה הולך שם מקסימום אני יכול לתאר והכחול שם זה לא לד זה השתקפות של המאורר שלי מתוך המארז ושוב אם תרצו לדוג' שם שלנגד או איך שקוראים להם אני אתן תודה רבה מראש ! ד"א הצבע האדום - זהו תיכנון למוד להמשך הלילה
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
לאחר שעניין אותי הפלאג של הWinamp החלטתי לעשות אחד כזה של דברים אחרים (: אז ככה, אח שלי עושה פרספקס שזוהר (www.metku.net) אז אמרתי לו , אם כבר אתה עושה את זה, אני אעשה לך שמתי שקורא משהו, לד יהבהב. עכשיו , לא ידענו מה זה כל חיבור ביציאה הפרללית , אז זה מה שעשינו התמונות נראות כאילו זה זוהר בUV, אבל.. זה לא עכשיו לשאלות. 1.איזה רגל של הלד היא החיובית ? זהו, סוף השאלות
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, השעה 3:36 (בעת כתיבת ההודעה..השליחה כמובן תיהיה מאוחרת טיפה יותר). כן כן, בזמן חופשת המגן בלשון "הנפלאה" שלי השתעממתי בלילה ואת געגועי לחברה הבעתי באמצעות חריטה נחמד. שלפתי את הדרמל והקופסא וניסתי לחרוט. שרטתי על דף את המעגל הפשוט שאני אבנה ללדים שיאירו את הפרספקס, ושרטתי איך יראה הכתב והכל. לאחר מחשבה רבה וטיוטה רבה גם כן, הגעתי להחלטה נחמדה איך יראו הכיתוב והכל. סמנתי מלבן הפרספקס שלי על הדף (בעזרתו כמובן שיצא מדויק בגודל) ורשמתי על הדף איך אני רוצה שזה יראה. לאחר מכן הנחתי את המלבן של הפרספקס על הדף שוב. שמתי סלוטיפ חום כזה בצדדים שיחזיק את הפרספקס על דף הניר על מנת שלא אאבד את הכיתוב. ומכיוון שהפרספקס כמובן שקוף- אני רואה דרכו את הכתב ורק צריך לעבו…
-
- 52 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני רוצה הצעה לגבי דרמל דגם איכותי וזול לא יותר מ - 700 שקל
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שהיתה כבר שאלה עד כמה הם אפקטיסים בכוננים..... אבל השאלה שלי אם אני מחבר מסך LCD אני יכול להאריך את הכבל כמה שאני רוצה? איתן
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
http://www.lcdmodkit.com/ (תתעלמו מהעמוד הראשי, לכו לGraphics ו Characters) האתר זול יחסית ומציע אחלה LCD (אני אישית מזמין עוד מעט את ה 240 x 64 ) והוא שולח לישראל (אנחנו נחשבים "zone B" , לכו לshipping police ותראו כמה עולה משלוח והכל) בשביל מה שאני מזמין אני צריך לשלם סהך הכל 11 דולר.. משולח תוך 7-11 יום נתקלתי באתר הזה עכשו כי חיפשתי LCD שמציג גראפיקה ולא רק אותיות.. תהנו ! P=
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנויות אלק'באיזור פ"ת-ת"א שאפשר לקנות את הרכיבים שאתם מדברים אליהם פה?? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לקנות ממישהו בפורום דיסקיות מאבן (9 ב-40 ש"ח). הוא אמר לי שהם טובות ושהם חותכות פח בקלות, אני מאמין לו, אבל רק ליתר ביטחון רציתי לדעת אם יש לכם טענות נגד הדיסקיות האלו? מישהו השתמש בהפ פעם?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אני ראיתי פה מדריך לא מזמן לצביעת המארז אבל אני קודם רוצה להתחיל במקלדת פשוטה עכשיו יש לי כמה שאלות אליכם: 1. איך נקרא הצבע-ספריי שצובעים איתו וכמה הוא עולה? 2. כמה שכבות צבע צריך לעשות וכמה זמן לחכות לצביעה נוספת - שהצבע יהיה אחיד וישאר על המקלדת 3. מה צריך לעשות אחרי שצובעים? - ללטש - משהו? 4. האם לא מרגישים את הצבע אחרי זה ביד שמשתמשים במקלדת יענו האם שצובעים זה משנה רק את הצבע או שיהיה הרגשה שונה על הפלסטיק אחרי שצובעים? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מחר יום גדול בשבילי מחר אני עושה חלון, צובע את המארז, מחורר את המארז לעוד פתחים של איוורור ומאווררים ועוד כמה דברים בקיצור אני צריך לפרק היום בלילה את כל המחשב עכשיו השאלה שלי מאיפה אני משיג משטח שלא מעביר חשמל סטטי כדי שאני אוכל לשים את הלוח אמא עליו למשך היום ? זה ממש חשוב תודה מראש נ.ב אני חושב שזה מתאים לפורום הזה כי זה מודינג
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני איזה שבוע הייתה קפיצת מתח בבית וקפץ הפקק ומאז הTV מסרבת לעבוד , חיפשתי פיוז כי חשבתי שבטח הוא נשרף אבל לא מצאתי, מישהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הגומי הבא: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1000 רק רציתי לשאול קודם כמה שאלות ממש קטנות: 1) זה גומי H או U? 2) אני שם את הגומי הזה מסביב לחלון שאני חותך או מסביב לפרספקס שאני שם על החיתוך?
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
כמה אתם אומאים שזה יעלה לי כול החלקים: 3 מפסקים תלת מצביים (on/off/on) עם שלוש רגליים. מפסק אחד דו מצבי (on/off) עם 3 רגליים. חמש דיודות (leds) דו-צבעיות. דיודה בצבע ירוק או כחול למפסק ראשי, בעלת רגלים של 2.1V כל אחת. תופסנים לדיודות או דיודות עם תופסן מובנה. נגדים. 11 X 1000 ohms בכל מתח וחמישה נגדים 33 ohms (3 watt). 10 דיודות חד כיווניות. חמישה מחברי מולקס זכר. מחבר מולקס נקבה. בערך 2 מטרים של חוטים. מקדחים בגודל 1 ו6.5 מ"מ.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי את הת'רד של "כל מה שרציתם לשאול אל אלקטרוניקה..." ומאוד התעניינתי אז רציתי לשאול, האם יש מאמר כזה עם עוד הסברים על מתח והתנגדות ? (ואיך לדעת איזה נגד אני צריך לכל דבר) תודה.
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
ככה זה נראה אחרי חיתוך מדוייק של אבא שלי (נגר, אז בכלים לא היה בעיה) : http://morishani.koala.co.il/Picture%209.jpg אם מישהו רוצה תמונות אחרות, אשמח לצלם, ברגע זה אין פרספקס וגומי H, אבל מחר אני מקווה לקנות תודה לאבא ולאח על התמיכה
-
- 40 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אמ לאבא שלי יש מין מכשיר שהוא דומה לדרמל רק יותר גדול אני רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש איתו במקום דרמל . ואיזה דיסקית אני אצטרך לפרספקס? ולדלת של המחשב?
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
ביום ראשון אני קונה מלחם, מטמבור, כי זה החנות היחידה שקרובה לבית שלי שמוכרת מלחמים. עכשיו, מה כדאי לקנות: מלחם פשוט ב 30 ש"ח, או מלחם שנראה כמו אקדח כזה ב 70 ש"ח ? מה ההבדל בכלל ?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-