אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שיהיה במחיר סביר משהו כמו 15 שקל ככה למטר ואם זה לא באזור אשדוד אז שיעשו משלוחים לאזור אשדוד :\ אני מצאתי בזיגזג אבל המחיר בשמייייים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני למדתי פיסיקה ואחד הנושאים שלנו היה כמובן חשמל. אחרי שדיי התלהבתי ממה שאפשר לעשות עם חשמל, חשבתי סתם להשתגע ולעשות קישוט לעכבר. עם זאת, אני צריך לדעת מספר דברים : 1) פתחתי את העכבר של המחשב וראיתי שיש עליו 3 נגדים, כאשר שני הנגדים הם 820 אוהם (זה הגיוני בכלל) והאחר הוא 120 אוהם. את ההתנגדות של כל אחד מצאתי לפי הצבעים והסדר שהם מצויירים. בנוסף לזאת, היה שם קבל שהקיבול שלו הוא 10 מיקרו פאראד והוא יכול להכיל 25 וואלט. אני נרתע מלעשות שם משהו, מכיוון שאני חושש שאני אקבל זרם מהקבל. לכן, רציתי לדעת האם אני צריך לדאוג מהקבל? 2) במידה ואין צורך לדאוג מהקבל, האם אני אוכל לחבר במקביל לאחד הקבלים האלה נורה מתאימה, כמובן שאני אוכל להתאים את הזרם על הנורה במידה וצריך ע"…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הפאנל קצת מתקלף... חשבתי שיהיה נחמד לעשות מודינג לפאלם חח ;D כמובן שמשהו לא מסוכן שיכול להרוס אותו!! יש הצעות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אפשר לעשות איתה? אפשר להגיד שהיא כמעט חדשה כי היא משנת 2000 והשתמשתי בה מקסימום 10 שעות.... זה מה שנקרא made in japan..... לא חשבתי שהיא תתקלקל.... הצעות?(אל תחשבו שההצעות מתייחס למכירה, התכוונתי למודים אבל אם מישהו רוצה לקנות הוא מוזמן)
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה וואט צורך מאוורר פשוט של 60mm??
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
כמה וולט צורך לד רגיל? (ירוק אגב,אם זה משנה) אל תגידו לי לברר איפה שקניתי, כי פירקתי 3 לדים כאלה ממקלדת ישנה ששכבה לי בבית (יש לי עוד 3 ישנות,ואני שונא את זאתי) עכשיו היו לי עוד כמה שאלות אבל שכחתי אותן... טוב אם יהיה לי אני אוסיף או אערוך מחר
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מצד אחד מראה מצד שני זה שקוף אני רוצה לשים דבר כזה במארז, ככה מבחוץ אפשר לראות מה קורה בתוך המארז אבל האור מהמארז לא יצא החוצה אלה ישתקף במראה פנימה, נראה לי שרוב האור שנזרק על הקיר לא יתבזבז סתם ככה אלה יחזור למארז תגידו לי אם זה אפשרי לביצוע או שחבל על המאמץ
-
- 12 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
ועוד שאלה, אני רוצה לצבוע אותו שיהיה בצבע כסוף משהו כמו אלומניום. איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מודינג למארז שלי בין השאר אני רוצה גם לצבוע את המארז שלי יש לי את הקומפיוקייס הוא כאמור לבן ואני רוצה לצבוע אותו שיהייה כמה שיותר מעניין לא בצבע שיהייה מט כזה אני רוצה לקבל גם אפקט מראה קל לא מאוד חזק אבל מן מטאליות וברק כזה איך אני עושה את זה? מישהו יכול לתת לי מדריך באיזה חומרים להשתמש, באיזה ניירות שיוף, ובאיזה צבעים? תודה
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
טוב ככה, לקחתי פונטציומטר מרמקולים ישנים שלא עבדו (המד של הווליום כאילו) כי היה לי משעמם אז רציתי לפרק את הרמקולים בכל מקרה, הוצאתי את הפונטציומטר בריא ושלם (לקח הרבה זמן!) ואני לא מצליח להבין לאיפה לחבר את הכבלים עכשיו ככה הוא נראה: http://www.megatronics.lk/products/resistors/variable/stereo.jpg ניסיתי למדוד עם רב-מודד ולנסות לחבר מאורר, וזה פשוט לא עובד! מישהו אולי יודע איפה כל כבל אמור להתחבר?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.mnpctech.com/GalDeuce.html או אולי איפה יש להשיג מדבקות כאלו. לא מדהים?
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
טוב ככה, נכנסתי לי לפנדה לבדוק את ההזמנה שלי וראיתי שם במקרה את המוצר הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6630 עכשיו אני רוצה לדעת, האם זה יעיל? ואם כן, אז איך אפשר לעשות דבר כזה בעצמי בבית? ואם מישהו יכול להביא מדריך מפורט (אפילו באנגלית) זה יהיה מאוד נחמד מצידו (זאת הסיבה ששמתי את זה בפורום הזה,ולא בפורום קירור,אם המנהל חושב שמתאים,שיעביר)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אממ טוב אז ככה אחרי שקראתי הרבה מהפורום התלהבתי מהרעיון ואמרתי לעצמי שאני חייב לעשות גם משהו. אז לקחתי את הפח הצדדי (צד ימין) של המחשב וניסיתי להצמיד שבלונה ולצבוע עם ספריי, אבל מרוב טיפשותי, לא כיסתי את שאר המארז ולכן מלא ספריי עף על כל המארז, ואז רציתי לנקות, לא ירד הצבע, התחלתי לחפש חומרי ניקוי, אבל כלום לא עזר עד שמצאתי מעין מדלל כזה ואיך ששמתי אני רואה את כל הפח מבעבע!.. בקיצור הלך לי כל הצבע הטבעי של הפח! חחח עכשיו לא היה לי ברירה וניסיתי לנגב את כל הבעבוע וכל החלטורה שנוצרה לי שם, וממש כל הצבע ירד לי נהיה לי מעין שקעים של חורים ובלאגן.. בסוף לקחתי נייר זכוכית וליטשתי את הפח ואז צבעתי את הפח בספריי כסוף, מה שעכשיו נוזר לי זה מארז חצי כסוף חצי לבן חחחח אם המצלמה ש…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן איזה תאורה כדאי לשים אני חשבתי על לשים נאון אחד למעלה ואחד למטה אבל חבר שלי אומר שעדיף לשים לדים לדים בכלל יכולים להאיר חלון שלם? וד"א כמה עולה לד כחול?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המארז הזה ואני רוצה לחתוך בו חלון מהצורה הזו: איך אני עושה את זה או אם אתם מכירים מישהו שיוכל לעשות את זה בצורה מ ק צ ו ע י ת.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב ככה, היה בא לי היום לעשות משהו במחשב שלי אז רציתי להעביר את היציאות סאונד לקדימה של המחשב לפאנל הקדמי אז ככה, פירקתי רמקולים ישנים והוצאתי מהם את היציאה של החיבור אוזניות בלי בעיה ובלי לשבור שום דבר עכשיו הצלחתי לחבר את הכל בסדר וזה עובד כשאני מחבר רמקולים עדיין לא ניסיתי לחבר אוזניות כי אין לי בנמצא כרגע אבל אני אנסה יותר מאוחר בכל מקרה, כשאני מחבר מיקרופון זה לא עובד בלי ה"חוט מאריך" המיקרופון עובד בסדר גמור אבל ברגע שאני מחבר דרך החוט המאריך זה מספיק לעבוד ומתנהג כאילו זה פשוט לא מחובר איזה סיבה יכולה להיות לזה? הייתי מביא תמונה של איך בדיוק הלחמתי את כל החוטים אבל אין לי מצלמה בבית כרגע ולא מצאתי תמונה של הרכיב הזה דרך גוגל, אם מישהו ימצא אני אראה לו איך חיברתי הכ…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכנת בלוק קירור מיים הבנייה ממש פשוט ולוקחת איזה שעתיים שלוש ככה , לא סיפור . החלטתי לבנות עוד מלפי הרבה זמן בלוק קירור למערכת קירור מיים אך לא היה באפשרותי להשיג נחושת , היום בזמן שפתרתי תרגילים לפסיכו עלה בראשי רעיון ................להשתמש בסינק הקירור של מעבדי ה 486 ! אני מתנצל מראש על האיכות של התמונות החומרים הדרושים ציוד בייתי פשוט . מלחציים דרמל מברג כמה ברגים גומי קצת צנרת מלחם בדיל זה בערך הכל .......אממממ וכמובן הסינק של מעבד ה 486 . בטיחות חובה להצתייד במשקפיי מגן ומסכה לפה ולאף מכיון שעפים הרבה חתיכות נחושות וכמו כן יש אבקת בדיל שנכנסת לאף , בדיוק כך יכול גם הדיסק או אבק השיוף להישבר ולפצוע . הציוד הדרוש …
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם למישהו כאן יש ניסיון בהדבקה של שני לוחות פרספקס אחד לשני. שמעתי שיש דבק מיוחד שנקרא "מלט" (Cement)...
-
- 16 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכוון להכי את " אלמנט התאותרה הפשוטה" הנה לינק אליה http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=caseled6.php שאלתי היא איפה אני מחבר תלדים????? איפה ש חיברנו את החוטים השחור והאדום רק בצד השני? תודה לכ מי שיעזור!
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אם אני מחבר ללוח הלחמות 5V ואז נגד שיגרום לזה שיזרמו שם 3.3ה אז לכל אורך הפס נחושת יזרום 3.3V גם אם אני יחבר כמה דברים? איתן
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום יש לי FAN גדול רשום 12V 0.74 AMPERES מישהו אמר לי ליקנות נגד של 220 אוהם אבל זה לא מתאים אני רוצה להשאיר אותו דולק על 1000 סל"ד (הו 5500 סל"ד)
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
עשיתי לפני כ4 חודשים מחזיק מפתחות מסלרון 600 מגה הרץ ונדליסטי ואמנותי ביותר מה דעתכם
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי פה לא מזמן איזה קישור שמישהו שם לאיזה אתר ישראלי עם גרילים יפים אבל אני לא מוצא אותו. מישהו אולי יודע ?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני צריך קודם לשייף אותו? ואם כן אז עם מה ואיזה סוג צבע זה?
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אוקי חברה שלום! אני מתחיל במודינג ואני רוצה לעשות חלון למחשב! דבר ראשון קראתי את כל המדריך שיש במדריכים ויש לי כמה שאלות! אוקי דבר ראשון איך אני מחבר את הפרספקס לחלון? לא הבנתי את זה ממש איך להשתמש בגומיות U ובסיליקון ממש לא הבנתי! כמה עולה לקנות פרספקס? סתם לידע כללי יש לי דרמל (כאילו לחבר אני יקח לו את זה D:) אם יש לכם עוד טיפים דברו! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-