עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. לעשות איתו כדי שאני יקח דברים למחשב מודינג באלגנים תביאו רעיונות

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ניסיתי להוסיף לד לעכבר שלי וכנראה עשיתי משהו לא טוב והוא לא מגיב.... הלד האדום פועל הכל נראה כשורה אבל הוא לא מזיז את המצביע... אני לא יודע אם קיצרתי את העכבר או את הסלוט שאליו נכנס העכבר במחשב... ומה אפשר לעשות עכשיו...?

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  3. Started by LinKinG,

מישהו מכיר את הבנאדם יודע מה עלה בגרולו של המשך הפרוייקט? אנשים מישהו יודע משהו ? הפרוייקט היה מדהים והוא נעלם....

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני רוצה לעשות מודינג מקורי... משהו שעדיין לא קיים פה באתר.... אז עלה לי רעיון: מודינג של "סופרמן" כבר עשו?? ??? ועוד שאלה.... האם יש צבע מיוחד (ספריי) שאיתו כדאי לצבוע? כי הלכתי לקנות צבע וראיתי התפלגות רצינית במחירים יש ספריי ב4 ש"ח ויש ספריי ב30 ש"ח..... אז מה לקנות??? במידה ולא היה כבר מודינג של סופרמן אז אני רוצה לצבוע הכל בכחול בהיר-ככה כזה.. אז אתם יכולים לייעץ לי על ספריי מסוים? תודה. אלעד.

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  5. Started by ratzabi,

הוא לא גמור. אני ישתדל לעדכן פה אחרי כל צעד משמעותי שאני יעשה. בניתי אותו על פי המדריך באמתר: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=fanbus_2.php אם תשימו לב אז הלד הכי שמאלי הוא קצת בחוץ, כולם צריכים להיות כמוהו, אני רק צריך להרחיב קצת את החורים שלהם. קצת הסבר: *חמשת הלדים השמאליים הם דו צבעיים, ירוק ואדום. *הלד הימני הוא שייך למפסק הראשי והוא בצבע אחד, צהוב (לא היה כחול או משהו בחנות). *חמשת המפסקים השמאליים הם תלת מצביים (On1/Off/On2), המצבים הם: 1)דלוק בעוצמה מירבית (12V), והוא מציג נורה ירוקה. (On1 - המפסק כלפי מעלה.) 2)דלוק בעוצמה נמוכה (9V), והוא מציג נורה אדומה. (On2 - המפסק כלפי מטה.) 3)כבוי, והנורה כנ"ל. (Off - המפסק באמצע.) *המפסק הימני הוא המפסק הראשי והוא דו…

• 44 תגובות
    • 6.1k צפיות
  6. אני חדש אל תתפסו אותי כאחד שעושה בעיות...אז קיץקץ אני רוצה לשאול אותכם משו אני קונה קתודה כזאת : אז אני רוצה אם יש לכם מדריך לאיך לחבר את תגידו לי איך כדי שאני לא יקנה סתם...ואם אפשר גם לפצל את חיבורי המולוקס שיהיהו לי יותר יציאות למאוורים ועוד דברים גם את זה איך עושים ומאיפה קונים{אזור חיפה והקריות} תודה מראש לעוזרים!!!

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by idan1836,

מה דעתכם על המוד שלי : חתכתי חלון בצורת X (ומכאן שמו של הפרוייקט), והוספתי קתודה צבעונית (ירוק,כחול ואדום) היכולה לפעול גם על פי קול. כל תגובה תתקבל בברכה :] [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום... אני הייתי רוצה לצבוע את המאווררים שלי... כולם 80 מ"מ ... השאלה שלי היא איך אני מוציא את הפרופלור/מדחף.... מהמאוורר עצמו??..... בתודה אלעד

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. המוצר: http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=2053&cat=35&page=1 בצבע לבן תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. האם כל מה שאני צריך לעשות זה לשייף ולשייף? איזה גדל של דף שיוף צריך?והאם אני יכול לעשות את זה עם הידיים? תודה

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  11. http://europe.hercules.com/images/Wallpapers/9800/wal_9800_1024768.jpg

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  12. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי אני מחפש אתרים עם תמונות בשביל לחפש תמונה יפה ואז לחתוך אותה על דלת המארז עם הדרמל שלי תודה לכל העוזרים ואם יש לכם תמונה מיוחד להציע אז היא תתקבל בברכה תודה מתן

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  13. אוקי חברה שלום! לפני כמה ימים מצאתי מחשב ברחוב ניסיתי להפעיל ולא פועל בטח משהו נשרף... אוקי עכשיו יש שם לדים שלקחתי מאוררים שלקחתי ועוד את כל הדברים שיש במחשב רגיל אני יכול להשתמש בדברים שמה בשביל לעשות מודינג כל שהוא? לא להחליף כפתור לכיבוי אלה משהו יותר טוב.. מישהו פעם אמר לי שאפשר עם כבלי IDE לעשות משהו! אז בקיצור אפשר לעשות עם זה משהו? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by VBMaster,

פשוט לקחת אלומיניום ולשייף אותו עם נייר גס מאוד? או שיש דרכים יותר טובות? או משהו אחר...? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Electric Boom,

שלום,שאלה קצרה: אני רוצה להוסיף לפאן באס שלי(שכרגע תומך רק בon off)פוטאנציומאטרים(או פוטנציומטרים... ???לא משנה),חשיבתי ומצאתי שכדאי שאני אוכל לשלוט בין אם המאוורר(ים)יעבוד על 12V במצב מקסימלי ובין אם ב7V במינימלי אצטרך פוט'(מונע פאדיחות... )של 250 ,ואם ארצה שמינמלי יהיה 5V אצטרך של 350. אני מקווה שחישבתי טוב לפי מה שאני זוכר מהפעם האחרונה ש"שיחקתי" אם חישובים כאלו... אני צריך שתגידו לי ככה: 1.אם החישוב נכון 2.מה עדיף לתת למאווררים לרוץ בין 12 מקסימום ל5 מינימום או בין 12 מקסימום ל7 מינימום(המצב הזה לדעתי טוב יותר כי אני חושב שעל 5 הם כבר לא שווים הרבה ואפשר כבר לכבות אותם,לא?,בבקשה תקנו אותי אם אני טועה)? 3.על איזה תחומים אתם הייתם הולכים?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by MacGyver,

היום כמו בכל יום שעבר משבוע הזמנה של משהו אני יורד למטה לתיבת הדואר ובודק אם מחכות לי הפתעות..... היום חיכת לי המעטפה שהזמנתי לדים מLSDIODES..... כשעשיתי את ההזמנה ראיתי שיש להם דבר שנקרא S-FLUX ושאלתי את עצמי מה זה? בכל אופן ראיתי שהם עולים כמו לדים רגילים כמעט אז אמרתי נזמין 2-3 ונראה מה זה... בכל אופן זה מין לד עם 4 רגליים המיועד להרכבה על לוח הלחמות או משהו... קיצר אני אוהב אותם כי הם יותר חזקים מלדים אבל הם פחות נוחים לשימוש(ראו צורה....) אני אישית לא אזמין יותר כאלה אבל הם די נחמדים אז חשבתי להראות לפורום איך הם נראים..... לינק לS-FLUXים באתר LSDIODES http://www.lsdiodes.com/s-flux/ מצורפות תמונה של הלד הנ"ל ליד לדים 3מ"מ וליד לד 5מ"מ.... וגם בחושך אבל רו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם יש לי לוח של אביט דגם NF7 ואני רוצה לעשות לו VDD MOD עכשיו המוד נראה דיי פשוט ואני לא חושב שאני יסתבך בוא... אבל אני צריך לקנות פוטנציומטרים ( הדבר הזה שהסובבים שהחראי למתח ) עכשיו השאלה איזה אני צריך לקנות כמה זה עולה והכי חשוב מאיפה אני יכול לקנות את זה ??? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by HumanFly,

שלום אני מעוניין לצבוע את המארז וליצור אפקט של אש. כמובן כבר תכננתי את השבלונות והכל, והשאלה שלי האם צבע ספריי יעשה את העבודה ? או שאחרי שבוע שאני ינקה עם מטלית את המארז הצבע ירד ? ובכלל משהו מכיר איזה סוג צבע שיהיה מושלם לצביעה של המארז ? או מדריך לצביעה עם אפקט "אש" אשמח לתגובות

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. בואו נתאר מצב שאני לוקח מאורר ומלחים לבסיס שלו שני חוטי 12V (משני מולקסים שונים שלא נמצאים על אותו אשכול מולקסים ) האם הוא יקבל 24 וולט? (אחרי הכל זה לא בתור אלא במקביל)

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Vatos-Locos,

יש חנות אלקטרוניקה קטנה בחיפה (באיזור "הימאים") ואני לא ממש יכול להתיעץ איתם ולשאול שאלות, רק לבקש רכיב מסויים, ולקוות שיהיה להם את זה עכשיו יש לי כמה מאוררי לדים, 0.15A רציתי לדעת איזה מתג ON\OFF אני אמור לבקש ואם יש כל מיני סוגים ושטויות... תודה (:

• 65 תגובות
    • 7.3k צפיות
  21. הי, אני רוצה לצפות את העכבר כך שיראה כמו העכבר החדש של מייקרוסופט - אלומניום מבריק. אני לא רוצה שזה יהיה פלסטיק צבוע (כמו פלאפון אפור) אלא שיראה ממש כמו מתכת (אם אפשר שיהיה באמת ציפוי מתכתי). יש למישהו רעיון? האם אפשר להשתמש בצבע מסוים? תודה

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by PhoenixBoy,

שלום, יש לי את המעגל של המקלט אינפרא אדום ואני רוצה לעשות שכל פעם שאני ילחץ בשלט ידלק במקלט לד. האם זה אפשרי ואם כן כיצד? מצ"ב המעגל. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by Hack,

שלום! יש לי בבית 3 וידאוים ישנים ומקולקלים האם למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות איתם? תודה רבה מראש...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by guy124,

רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר את המחשב לאוטו על ידי מצבר או שנאי כלשהו ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים