עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by mosheva,

שלום !!! רציתי לדעת האם מישהו הוציא את הספק כוח אל מחוץ למחשב אני מתכוון לעשות את זה ורציתי טיפים לגבי הצבתו במקום חדש ומה לעשות בקשר לכבלים (אם הם קצרים מידי) ואם למישהו יש תמונות של המודינג הזה אז שיראה לי כדי לקבל רעיונות...!!! תודה לכולם!!!

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  2. Started by ha,

היי, אני חדש פה ואשמח לעזרה בנוגע לקירור מארז. יש לי מערכת דיי מיפלצתית בסך הכל שאני מיתכונן לעשות לה קצת אוברקלוקינג... לוח אם: Assus P5GD2 זיכרון: 2*512MB / 400MHz פרוססור: 3.4G 3.6G עם גוף קירור ומאורר מקורי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 128Mb PCI-E מארז: Heck tower אני חושב, עם ספק של Heck (כנראה 400W) ושני מאווררים 110 ממ, אחד מקדימה (לפני הדיסקים) מכניס אוויר וואחד מאחורה שואב אוויר דיסקים: 4 דיסקים ATA, דיסק נוסף SATA ו2 CD אני הולך להחליף את הקירור מקורי של אינטל (ששווה לתחת) ל 7 Arctic Cooling - Freezer וחוץ מזה, אני חייב להוסיף מאורר בדלת של המארז כי גילתי שהדיסקים (4 דיסקים ATA, דיסק נוסף SATA...) חוסמים את כניסת האוויר. חשבתי על מאורר 80 ממ שיכניס אוויר לכיוו…

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by RT2,

שלום, אני רוצה לעשות חלון במארז..השאלה היא איך לחבר את הפרספקס לדלת? בעזרת ניטים שזאת עבודה פשוטה או בעזרת הגומי הכפול הזה שאין לי מושג איפה להשיג.. יש איזה מדריך אולי לעבודה הזאת? ואיפה ניתן להשיג את הגומי? תודה!

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  4. מעוניין להזמין- מישהו אולי יודע לגבי מסים מעודכנים?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה לעשות סוויץ HDMI לחיבור שני מכשירים לטלויזיה אחת בלי הצורך להוציא את הכבל HDMI ממכשיר אחד לשני אני זוכר שפעם קניתי אחד כזה ושהוא התקלקל פתחתי אותו וראיתי שם שהמתג הזזה הראשי הוא בעצם חתיכת פלסטיק שממנה יוצאים הרבה ריבועים במחוברים לסוויצים כאלא http://www.ebay.com/itm/1-pcs-2-Position-SPDT-Vertical-Slide-Switch-1-Pole-2-Throw-ON-OFF-3-Pin-PCB-/230986755302?pt=US_Rechargeable_Batteries&hash=item35c7e22ce6 ואז בעצם שאתה מזיז את הסוויץ הראשי הוא מזיז הרבה סוויצים קטנים שכל אחד מחובר לפין אחר של החיבור HDMI השאלה שלי היא איפה אני יכול למצוא חתיכת פלסטיק שיכולה להתחבר לסוויצים הנ"ל או פשוט סוג של סוויץ גדול שמזיז הרבה סוויצים קטנים מבפנים מקווה שהבנתם אם לא…

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  6. Started by exXxTreAm,

http://www.technick.net/images/circuits/cir_irda_adapter.jpg IrDA adapter

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  7. 1. כמה חשמל צריך המנוע של הדיסקים שבHDD? כי היה לי אחד ממש ממש ישן שלא עבד... אז החלטתי לחבר אותו למחשב כדי שיסובב ת' דיסקים שבהם יהיה חור ויהיה לד מאחור שיאיר ואז זה יהיה כמו פליקר מלדים תוצרת בית וגם ממש ממש מגניב... דעתכם? 2.איך אני מקווץ את שרוול החום שקניתי? כי אני צריך לשים בעכר כי הוא עושה לי קצרים ומתכבה פעם בשעה... תודה לכולם מראש!

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  8. אפשר לחבר מסך/פאנל ב5.5 שיציג טמפ' מהביוס ולא על ידי חיישנים שלו?? איך הוא יקבל מידע? מהusb אני חושב נ.ב. אולי אפשר לגרום ל hardcano 2 לקבל את הטמפ' מהביוס?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  9. אני יכול לשים קתודה רגילה בצבע ירוק נגיד וקתודה UV אחת ליד השני אחת תשפיע על הצבע של השניה או שאם יהיו דברים רגישים לאולטרא סגול אז הם יהיו בצבע סגול וכל השאר ירוק...?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by IlanF,

Glo-Plug 1.5 volts איפה אפשר להשיג אותו בארץ ומה המחיר לאחד כזה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by julbo,

קניתי דרמל ואני לא מסתדר עם החיבור של הדסקיות. אני מרכיב את זה על משהו מהערכה? אולי חסר לי חלק? אני מתחיל להתחרט על ההשקעה. תעזרו לי בבקשה. :s05: :s05:

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  12. Started by liranmo,

אני צריך אולטרה למחשב ועברתי על כל החנויות וגם באינטרנט ולא מצאתי. תנו לי קישור לאתר שמוכר אולטרות

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  13. Started by 104952,

מישהו יודע אם יש גרסה חינמית לEWB? נגיד "גרסת סטודנטים " או משהו בסגנון? ואם כן מאיפה ניתן להוריד? תודה

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  14. Started by PhP dUdE,

ריאיתי בזמן האחרון משהו שנקרא רוטר אלקטרוני,מישהו יודע מזה בדיוק?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by J.a.C.k,

לא בטוח אם זה מתאים לכאן ... בזמן שייהתי בגרמניה בשעות לפני המשחקים הסתובבתי בחנויות ומצאתי דונגל של IRDA עם חיבור USB ןאז עלה לי רעיון להשתמש בו כמקלט לשלט רחוק. אני משתמש בו לעיתים רחוקות כדי להעביר דברים לפאפון ולפאלם. ועכשיו אני רוצה לדעת אם זה אפשרי להשתמש בדונגל כמקלט לשלט (יכול להיות שווה..) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by r.g.comuters,

שלום לכול חבריי הפורום יש לי שאלה אליכם קניתי לדים אולטרה ברייט ( 30מילי אמפר ) עכשיו אני רוצה לחבר אותם למקור מתח של 12 וולט ברכב בבקשה עם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  17. Started by YooOmer,

היי ! אני רוצה לבנות מערכת של לדים שמהבהבים בצורות שונות נגיד אחד אחד או כמה ביחד נכבים ונדליקים (כמו הזה לאופניים ) אז אם מישהו יכול להביא לי סכמה של זה והסבר אני יודה לו תודה מראש עומר

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  18. היי, אני מתכוון לקנות את המארז של sunbem ה-transformer ובשביל המאוורר בגג שלו אני מתכוון לסדר את כל החוטים בשביל לאפשר לזרימת אוויר טובה יותר. לכן אני רוצה לקנות כבלים מעוגלים, כאלה שמחברים מהלוח אם לכונן של הדיסקים או דיסקטים. בקיצור, אני רוצה לשאול, מה הכי כדאי לקנות בסכום של כ-50ש"ח ואם צריך אז קצת יותר, שיהיה UV??? אני מניח שאין כמעט הבדלים בין כבל של כל חברה חוץ מאיך שהם זוהרים ( UV ), לכן איזה כבל של איזה חברה זוהר הכי יפה וחלק כזה??? ואיזה אורך של הכבל לקנות??? תחשבו על זה שיש לי את המארז טרנספורמר ואני אחבר בין הלוח אם לכונן דיסקים ולכנון דיסקטים, ותחשבו שעדיף שיהיה קצר על מנת שיאפשר לזרימת אויר טובה יותר, אבל כמובן שלא יהיה לחוץ.

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  19. Started by aviran_n,

אני זוכר שראיתי כבר כמה פעמים באינטרנט סוג של מקדח שהוא מעין "מחוגה" שעושה חורים עגולים לפי קוטר משתנה שקובעים לפני. זה ניראה כמו מקדח צלב כזה שיש עליו מין סכינים שניתנים להזזה לקביעת קוטר העיגול שיחתך. אני רוצה קצת מידע על זה (איזה חומרים זה מסוגר לחתוך וכו') ומה שאני הכי צריך, את השם של זה! ומי שיודע אז גם איפה אפשר להשיג ומהו טווח המחירים

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by mik_amar,

אני רוצה לבנות פאן באס... עכשיו אני לא רוצה פאן באס רגיל שרק מדליק ומכבה אלא אני רוצה פאן באס שאפשר לבחור בין-פועל על 12V לבין-פועל על 7V לבין-כבוי... ושגם יהיה לד אדום שהמאוורר פועל על 7V ושיהיה לד ירוק שהמאוורר פועל על 12V וכמובן שהלדים יתכבו שאני מעביר את המאוורר למצב-כבוי...! אם אפשר בבקשה להראות את זה בסירטוט כי אני לא כל כך מבין באלקטרוניקה אז אני לא יבין אם תסבירו לי במילים אז בבקשה תעלו סירטוט של מה שאני צריך..!! תודה מראש!!

• 13 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by solo53,

מעגל חשמלי שיראה לי במידה והמאוור נעצר במיקרה שלי 8 סמ ן 9 סמ שיש להם רק שני חוטים + ו -

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  22. המעגל יכלול: מאורר לד כחול נגד ללד מפסק ON=OFF ושיתחבר לMOLEX מישהו מוכן בבקשה לסרטט לי את זה מובן ונכון בבקשה? אני מודה לכול העוזר!

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  23. אני רוצה לצבוע אותו. עכשיו איזה צבע צריך? ספריי כלשהו / צבע רגיל? שלא יהיה בעיות אח"כ...

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by miki26,

שלום חסר לי דיסק מסויים בערכה של המולטיטול שלי ובדקתי באייס ובהום סנטר ויש להם שם רק ערכות גדולות ויקרות ואין מכירת פריט בודד או קיט קטן (מספר פריטים קטן). האם יש עוד מקומות שאפשר לנסות חוץ מה 2 האלה והאם קיים בכלל מכירה של חלקים כאלה בבודדים? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  25. Started by SupeRnovA,

אני רוצה לצבוע את המארז של המחשב שלי, ועכשיו הבעיה שלי היא שאני לא יודע עם איזה סוג צבע להשתמש, מה יותר טוב וכל שאר הדברים האלה אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.