עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by MacGyver,

אם אני מחבר ללוח הלחמות 5V ואז נגד שיגרום לזה שיזרמו שם 3.3ה אז לכל אורך הפס נחושת יזרום 3.3V גם אם אני יחבר כמה דברים? איתן

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by elad the master,

http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ats12-r יש כאלה בעוד חנויות בארץ ?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  3. Started by tulicooli,

האם אפשר לעשות חור במארז עם דרמל או שלא אני פשוט לא רוצה שהוא יהרס תודה מראש טל

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  4. רציתי לדעת אם המתחים במחשב בסדר למרות שלא נראה לי ואם לא אז איך אפשר לסדר תודה מראש. http://planet.nana.co.il/amir0015/images/193637pic2.JPG

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by gigabot,

שלום, חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה חד משמעית אפשר בבקשה משהו שיעזור לי לבנות.. תודה, אם אפשר כזה שיותר ידידותי תודה

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by ha,

היי, אני חדש פה ואשמח לעזרה בנוגע לקירור מארז. יש לי מערכת דיי מיפלצתית בסך הכל שאני מיתכונן לעשות לה קצת אוברקלוקינג... לוח אם: Assus P5GD2 זיכרון: 2*512MB / 400MHz פרוססור: 3.4G 3.6G עם גוף קירור ומאורר מקורי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 128Mb PCI-E מארז: Heck tower אני חושב, עם ספק של Heck (כנראה 400W) ושני מאווררים 110 ממ, אחד מקדימה (לפני הדיסקים) מכניס אוויר וואחד מאחורה שואב אוויר דיסקים: 4 דיסקים ATA, דיסק נוסף SATA ו2 CD אני הולך להחליף את הקירור מקורי של אינטל (ששווה לתחת) ל 7 Arctic Cooling - Freezer וחוץ מזה, אני חייב להוסיף מאורר בדלת של המארז כי גילתי שהדיסקים (4 דיסקים ATA, דיסק נוסף SATA...) חוסמים את כניסת האוויר. חשבתי על מאורר 80 ממ שיכניס אוויר לכיוו…

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by BIGBENG5,

איפו אני משיג קתודות שמופעלות על ידי הקול באזור ירושלים? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by MacGyver,

תמיד שיגעה אותי השאלה הזאת.... איך זה שבמודים בחו"ל יש אנשים שפשוט משנים את המחברים(USB,PS2 וכו'....) לדוגמא: וזה מופיע מתחת: שבת שלום איתן

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by shlomi8,

קניתי קתודה ורציתי לדעת עם אפשר שהיא תהבהב לפי המוזיקה שאני שם במחשב..לפי באס או משהו... ???

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by J.a.C.k,

לא בטוח אם זה מתאים לכאן ... בזמן שייהתי בגרמניה בשעות לפני המשחקים הסתובבתי בחנויות ומצאתי דונגל של IRDA עם חיבור USB ןאז עלה לי רעיון להשתמש בו כמקלט לשלט רחוק. אני משתמש בו לעיתים רחוקות כדי להעביר דברים לפאפון ולפאלם. ועכשיו אני רוצה לדעת אם זה אפשרי להשתמש בדונגל כמקלט לשלט (יכול להיות שווה..) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by Asterix3,

אני לא יודע אם זה המקום הנכון לבקש פה עזרה הבעיה שלי שאני תקוע אם הפרויקט שלי אני צריך לסיים לבנות אותו ולכתוב תוכנה אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד יש גם תשלום בצד תודה מראש

12. Started by asaf_a,

צריך אתרים של מודינג כדי לקבל השראה תודה..

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by Bear Cub,

לוח 945PS3 גיגהביט (מפרט מחשב בצד). ב SYSTEM MEMORY MULTIPLIER שיניתי מ AUTO ל 2.66 ששינה את ה MHZ מ 667 ל-709. FSB OVERVOLTAGE CONTROL שיניתי מ 1.32500V ל 1.33125V

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  14. Started by mosheva,

שלום !!! רציתי לדעת האם מישהו הוציא את הספק כוח אל מחוץ למחשב אני מתכוון לעשות את זה ורציתי טיפים לגבי הצבתו במקום חדש ומה לעשות בקשר לכבלים (אם הם קצרים מידי) ואם למישהו יש תמונות של המודינג הזה אז שיראה לי כדי לקבל רעיונות...!!! תודה לכולם!!!

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  15. אני צריך שכל מי שיכול לעזור לי להשיג גישה למקדחה שולחנית (מקדחה קבועה על שולחן) או CNC (אפילו יותר טוב) יודע לי בפרטי או במייל iakovl@gmail.com תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  16. יש לי את מסך שהוצאתי ממערכת רדיו דיסק ישן(הקטנים)והמסך בנוי משני Seven Segments כאילו יש שם שתי ספרות 14 segments חחח אפשר לחבר אותו למחשב כמוד ואז להראות בו איזה משהו כמו חום המעבד או משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  17. שלום! ניסיתי היום לשייף ולהבריק סינק ישן של מעבד...לא יודע מה קרה אבל זה לא קרה....הצדדים שלא נגעתי בהם יותר מבריקים... קראתי כמה הודעות בפורום ועשיתי כמו שאמרו...שייפתי אם נייר שיוף בסדר הבא1200 1000 800 600 400 בסדר יורד.. ואז ניסיתי גם להרטיב אותם...ולהשתמש בסקוטש..אבל לא יצא....אני מצרף תמונה.... ואני ממש מקווה שמישהוא יוכל לעזור לי... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  18. Started by exXxTreAm,

http://www.technick.net/images/circuits/cir_irda_adapter.jpg IrDA adapter

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  19. Started by PhP dUdE,

שלום נראה לי לכאן זה הכי מתאים,אני צריך לצבוע מחדש שמהו שנצבע באופן זועתי זה עשוי מעץ איך אני מוריד את הצבע הקודם? דרך אגב איך הניק החדש? ;D

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  20. Started by eegg,

אני רוצה לבנות לוח למאוורים כזה אז אולי מישהו יכול להגיד לי את החלקים ואיך הם מחוברים בכזה: scythe kama panel http://www.scythe-usa.com/product/acc/015/images/conpane4-300fancon2.jpg

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by assafz,

שלום אני מנסה לבנות מחשב מדיה סנטר ויש לי ספק של 120W אליו אני רוצה לחבר דיסק קשיח וכונן קורא DVD. המחשב עצמו הוא פנטיום 3 עם 512 MB זיכרון. בנוסף יש לי שם כרטיס מסך וכרטיס קול. אולי אני אוסיף אח"כ קצת לדים ומסך LCD. השאלה שלי היא האם הספק שיש לי יתאים, או שעדיף לשים ספק של 300W? אני רוצה לשים את הקטן יותר כי אני רוצה להרוויח פחות רעש מהמאוורר של הספק.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  22. המארז Sunbeam Transformer הקתודה הקדמית נשרפה לי. אז ככה הולך המארז שלי: מקדימה יש לי מאוורר גדול שמכניס אוויר, מאחורה עוד אחד גדול שמכניס אוויר למעלה קטן שמוציא אוויר עם לד כחול ובצדדים יש לי 2 חורים ריקים שהוצאתי מהמארז. אני מתכנן בקרוב OC למחשב אז אני רוצה אולי גם להוסיף קירור. מחפש רעיונות ל: מודינג רציני ויפה ( לא משנה אם זה מסובך או לא... תמיד כיף ללמוד דברים חדשים) אולי חיתוך מארז אבל אין לי כלים אז אני ממש צריך הסברים, קירור יותר טוב, פאן באס שישלוט אולי על הכל מהירות אורות וכו' אני ממש רוצה לתת למארז יותר "צומי" המארז מתחת לשולחן ההפרש גובה שבין הגג של המארז לבין השולחן הוא 15 ס''מ, ואני עומד להוסיף לי מתקן שישב עליו עם גלגלים אז בטח זה יתפוס עוד 10 ס''מ, אז המא…

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by the_king00,

ראיתי את הדבר הזה http://www.unoid.net/9600pro/power.html וחשבתי למה שאני לא יעשה כזה דבר, רק לצורכי המודינג, אבל מה הסיכוי שזה ישרוף לי את הכרטיס? יש איפושהוא מדריך יותר מפורט לזה?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by ELiA,

איך אלה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=950 צריך בשבילהם מתאם? יש דרך שהם יעבדו בלי? אפשר לקנות מתאם בנפרד?

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  25. היי, אני מתכוון לקנות את המארז של sunbem ה-transformer ובשביל המאוורר בגג שלו אני מתכוון לסדר את כל החוטים בשביל לאפשר לזרימת אוויר טובה יותר. לכן אני רוצה לקנות כבלים מעוגלים, כאלה שמחברים מהלוח אם לכונן של הדיסקים או דיסקטים. בקיצור, אני רוצה לשאול, מה הכי כדאי לקנות בסכום של כ-50ש"ח ואם צריך אז קצת יותר, שיהיה UV??? אני מניח שאין כמעט הבדלים בין כבל של כל חברה חוץ מאיך שהם זוהרים ( UV ), לכן איזה כבל של איזה חברה זוהר הכי יפה וחלק כזה??? ואיזה אורך של הכבל לקנות??? תחשבו על זה שיש לי את המארז טרנספורמר ואני אחבר בין הלוח אם לכונן דיסקים ולכנון דיסקטים, ותחשבו שעדיף שיהיה קצר על מנת שיאפשר לזרימת אויר טובה יותר, אבל כמובן שלא יהיה לחוץ.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.