אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני חדש חדש חדש דשדש במודינג אני קורא עכשיו מלא מדריכים בשביל זה הקיצר שאלה ששאלתי אותי הרבה זמן.... אם נגיד אני קונה קטודה זה מחמםם את המחשב???
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני הכי חדש בסצנה של המודינג הבנתי את בייסיק ושממש צריך דרמל לכול הדברים אבל אני פאקינג תקוע עם מארז 90 אחוז פלסטיק ולא בא לי אקווריום של פרספקט אני רוצה לעשות צעד צעד עם חברי הפורום בפירוק המארז בלבד הוא הדבר הכי מסובך שראיתי בחיים שלי כמה דברים א. אין בעיה של כסף בכלל ב. אני מבין במחשבים די טוב! ג.יש לי ידיים ממש טובות ד. אני פשוט צריך מישהו שמבין בלחבר את כול השייט ביחד ברמה האלקטרונית ומישהו עם סבלנות אז אם בא למישהו שותף אני בקטע אסף =)
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יצאתי לטיול השנתי לני כמה ימיים ובאוהל שלי היה ממש חסר לי מוזיקה באיכות נורמלית שהיא לא באוזניות , אז חשבתי אחרי שחזרתי הבייתה לפרק רמוקולים פשוטים ולראות מה המתח שהמערכת מקבלת לאחר שהחשמל עובר דרך השנאי הרמקולים: השנאי : אז לפי מה שכתוב יוצא משם מתח של 9V אז חשבתי שאם אני יחבר6 סוללות של 1.5V יעשו את העבודה אבל לצערי מה שקרה כאשר פירקתי את הרמוקולים ה"לוח אם" אם אפשר לקרוא לזה ככה (אותו לוח ירוק /חום שעליו מחובר הכפתור הדלקה , מה שמכוון את עוצמת הקול ועליו מחוברים הרמקולים והשנאי) הוא נשבר . כאשר אני מחבר את אחד הרמקולים לטלפון ישירות בצורה כזו : (הקצה השחור בצד בימני העליון מתחבר לטלפון אבל הייתי צריך את הטלפון כדי לצלם ) זה עובד אבל עוצמת הקול היא חלשה , …
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
היי, אני חדש פה ואשמח לעזרה בנוגע לקירור מארז. יש לי מערכת דיי מיפלצתית בסך הכל שאני מיתכונן לעשות לה קצת אוברקלוקינג... לוח אם: Assus P5GD2 זיכרון: 2*512MB / 400MHz פרוססור: 3.4G 3.6G עם גוף קירור ומאורר מקורי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 128Mb PCI-E מארז: Heck tower אני חושב, עם ספק של Heck (כנראה 400W) ושני מאווררים 110 ממ, אחד מקדימה (לפני הדיסקים) מכניס אוויר וואחד מאחורה שואב אוויר דיסקים: 4 דיסקים ATA, דיסק נוסף SATA ו2 CD אני הולך להחליף את הקירור מקורי של אינטל (ששווה לתחת) ל 7 Arctic Cooling - Freezer וחוץ מזה, אני חייב להוסיף מאורר בדלת של המארז כי גילתי שהדיסקים (4 דיסקים ATA, דיסק נוסף SATA...) חוסמים את כניסת האוויר. חשבתי על מאורר 80 ממ שיכניס אוויר לכיוו…
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
http://www.technick.net/images/circuits/cir_irda_adapter.jpg IrDA adapter
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות לוח למאוורים כזה אז אולי מישהו יכול להגיד לי את החלקים ואיך הם מחוברים בכזה: scythe kama panel http://www.scythe-usa.com/product/acc/015/images/conpane4-300fancon2.jpg
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לבנות מחשב מדיה סנטר ויש לי ספק של 120W אליו אני רוצה לחבר דיסק קשיח וכונן קורא DVD. המחשב עצמו הוא פנטיום 3 עם 512 MB זיכרון. בנוסף יש לי שם כרטיס מסך וכרטיס קול. אולי אני אוסיף אח"כ קצת לדים ומסך LCD. השאלה שלי היא האם הספק שיש לי יתאים, או שעדיף לשים ספק של 300W? אני רוצה לשים את הקטן יותר כי אני רוצה להרוויח פחות רעש מהמאוורר של הספק.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את המודינג הראשון שלי על מקלדת שתראה בסופו של דבר כך: (למי שרוצה לראות את כל התמונה שיעשה העתק לקישור הנ"ל: http://www.garylang.ca/monument/Picture%2034.jpg והדבק בחלון הדפדפן) אבל אני לא מצליח , קודם כל לכל מקלדת יש חוטים בצבעים שונים דוגמה למקלדת א': חום צהוב אדום לבן (אפור כזה) דוגמה למקלדת ב': ירוק כתום לבן כחול ככה שאני לא יודע איך לחבר את הלד חשבתי לעבור ולראות איך הלד מחובר אבל יש מין גוש כזה שחור שמסתיר וכל החיבורים הולכים לשם אז חשבתי לעבור בין החוטים ולחבר מנוע ומה יגרום לו לעבוד זה החוטים אבל שחיברתי את החוטים הראשונים בפעם הראשונה שמעתי ביפ של המחשב שנוצר תקלה וממש לא בראש שלי להרוס את המחשב שלי וגם האפקט התאורה עצמו איך ל…
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
המארז Sunbeam Transformer הקתודה הקדמית נשרפה לי. אז ככה הולך המארז שלי: מקדימה יש לי מאוורר גדול שמכניס אוויר, מאחורה עוד אחד גדול שמכניס אוויר למעלה קטן שמוציא אוויר עם לד כחול ובצדדים יש לי 2 חורים ריקים שהוצאתי מהמארז. אני מתכנן בקרוב OC למחשב אז אני רוצה אולי גם להוסיף קירור. מחפש רעיונות ל: מודינג רציני ויפה ( לא משנה אם זה מסובך או לא... תמיד כיף ללמוד דברים חדשים) אולי חיתוך מארז אבל אין לי כלים אז אני ממש צריך הסברים, קירור יותר טוב, פאן באס שישלוט אולי על הכל מהירות אורות וכו' אני ממש רוצה לתת למארז יותר "צומי" המארז מתחת לשולחן ההפרש גובה שבין הגג של המארז לבין השולחן הוא 15 ס''מ, ואני עומד להוסיף לי מתקן שישב עליו עם גלגלים אז בטח זה יתפוס עוד 10 ס''מ, אז המא…
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הכותרת מדברת בשם עצמה טיבין ותקילין בתרי זוזים . זו לא בדיחה - אני פשוט נואש . אני יודע מה אני רוצה - ולא - עוד אף אחד לא בנה כזה - לפחות ככה אני חושב. בבקשה - אני חוזר ואומר - ***צונזר***
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
Glo-Plug 1.5 volts איפה אפשר להשיג אותו בארץ ומה המחיר לאחד כזה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אם אני מחבר ללוח הלחמות 5V ואז נגד שיגרום לזה שיזרמו שם 3.3ה אז לכל אורך הפס נחושת יזרום 3.3V גם אם אני יחבר כמה דברים? איתן
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני צריך שכל מי שיכול לעזור לי להשיג גישה למקדחה שולחנית (מקדחה קבועה על שולחן) או CNC (אפילו יותר טוב) יודע לי בפרטי או במייל iakovl@gmail.com תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות חור במארז עם דרמל או שלא אני פשוט לא רוצה שהוא יהרס תודה מראש טל
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע את המארז של המחשב שלי, ועכשיו הבעיה שלי היא שאני לא יודע עם איזה סוג צבע להשתמש, מה יותר טוב וכל שאר הדברים האלה אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של הטלפון הישן שלי ואני לא יודע איך לחבר אותו אז אם מישהו יכול לעזור לי תודה רבה זה המסך וגם הסבר על החיבורים {אני פשוט לא יודע לאן לחבר כל דבר} http://sandiding.tripod.com/m55.html
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
ברשותי מארז A-top Gladiator הזה: http://www.a-top.com/gladiator/AT878sv_l.jpg. החלון הצדדי של המארז עשוי ממתכת מחוררת ואני רוצה לדעת אם יש אפשרות להחליף את המתכת המחוררת הזאת בזכוכית או פלסטיק, אני עברתי לפני כמה חודשים לחדר שבו ממוקם המחשב עם המארז הזה והרעש דיי מפריע לי. צירפתי תמונה של חלון המארז מהצד הפנימי שלו. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם המתחים במחשב בסדר למרות שלא נראה לי ואם לא אז איך אפשר לסדר תודה מראש. http://planet.nana.co.il/amir0015/images/193637pic2.JPG
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה חד משמעית אפשר בבקשה משהו שיעזור לי לבנות.. תודה, אם אפשר כזה שיותר ידידותי תודה
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה..? רציתי לדעת מה גודלו של הספק כוח של מיני מחשב האם גודלו רגיל?? תודה מראש..! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש גרסה חינמית לEWB? נגיד "גרסת סטודנטים " או משהו בסגנון? ואם כן מאיפה ניתן להוריד? תודה
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
תמיד שיגעה אותי השאלה הזאת.... איך זה שבמודים בחו"ל יש אנשים שפשוט משנים את המחברים(USB,PS2 וכו'....) לדוגמא: וזה מופיע מתחת: שבת שלום איתן
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום יש לי 25 נורות לדים עכשיו אני לא יודע איך לחבר אותם ואני לא מבין כלום באלקטרוניקה ולא מצאתי משהו שיעזור לי באתר ואני לא מבין מה זה נגדים אני לא מבין כלום בבקשה תעזרו לי תודה מראש אליייייייייייייייי :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לא בטוח אם זה מתאים לכאן ... בזמן שייהתי בגרמניה בשעות לפני המשחקים הסתובבתי בחנויות ומצאתי דונגל של IRDA עם חיבור USB ןאז עלה לי רעיון להשתמש בו כמקלט לשלט רחוק. אני משתמש בו לעיתים רחוקות כדי להעביר דברים לפאפון ולפאלם. ועכשיו אני רוצה לדעת אם זה אפשרי להשתמש בדונגל כמקלט לשלט (יכול להיות שווה..) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום הנכון לבקש פה עזרה הבעיה שלי שאני תקוע אם הפרויקט שלי אני צריך לסיים לבנות אותו ולכתוב תוכנה אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד יש גם תשלום בצד תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-