אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
יש לי פשוט במארז 8 מאוררים שמחוברים עם חיבור מולקס ואני רוצה לקנות בקר מאווררים אבל הוא מגיע עם חיבורי 3 פין:\ האם יש מעביר כלשהו? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני יכול להיות שאקנה את המארז Sunbeam Samurai (בצבע שחור) ולדעתי הוא נראה הכי יפה עם תאורה בצבע תכלת כמו פה: http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Samurai/images/a02_samurai_b_side.jpg איפה אני יכול לקנות קתודות/ תאורה למארז בצבע תכלת כמו בתמונה? אני אודה מאד למי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
היה לי מאוורר במארז (80Mm) שעשה הרבה רעש ובסוף אפילו הפסיק להסתובב אז ניתקתי אותו, ואז ראיתי מדריך שאפשר לשמן אותו (ידעתי שאפר לשמן אבל לא ידעתי איפה) ורק צריך להוציא את המדבקה וזהו, אז עשיתי את זה והוא באמת חזר להסתובב ובלי שום רעש. במקור הוא היה מותקן מקדימה, אבל חשבתי לתקין אותו במקום אחר אז הוצאתי את הערובה שיש בדלת וסמתי שם את המאוורר שיכניס אוויר ישירות למעבד (ככה שזה יוצא יותר טוב מהערובה). אז קודם כל האם זה עדיף שהמאוורר יהיה בצד ולא מקדימה (זה המאוורר היחידי שמכניס אוויר, ויש עוד אחד של 120 שמוציא, המערכת עצמה ישנה אז זה גם ככה לא משנה כל כך). ולגבי השאלה: המאוור 120 שמוציא אוויר התחיל לעשות שמיניות ופוגע בדופן וזה עושה רעש, אז יש דרך לסדרת את זה ? חשבתי לשמן גם …
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
תמיד שיגעה אותי השאלה הזאת.... איך זה שבמודים בחו"ל יש אנשים שפשוט משנים את המחברים(USB,PS2 וכו'....) לדוגמא: וזה מופיע מתחת: שבת שלום איתן
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי חברה קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים והכרטיס מסך שלי הוא של MSI דגם:NX7300GT של ג'יפורס האם כדאי לי להחליף לאותו ג'יפורס אבל רק של ASUS [כלומר:ASUS 7300GT] ואני מבקש לכל מי שעונה.. קודם כל לברר מה הנתונים למה שיש לי כרגע ומה הנתונים של ASUS בבקשה לענות אחרי בירור כי זה חשוב לי מאוד תודה אחים שלי
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1089716787,86846, מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
יש לי LCD שהוצאתי מטלפון ביתי האם יש דרך לחבר אותו למחשב ? אגב יש לו 20 חוטים מצד אחד ו 10 חוטים מצד שני
-
- 12 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הי , אני מחפש חומר מבודד למארז , למניעת וויברציות רעשים נלווים מהמאווררים וכו, מעין ספוג כגון http://www.acoustiproducts.com/en/acoustipack_precut.asp אבל במחיר שפוי האם יש המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
התחדשתי במארז הנ"ל לא מזמן,והוא מגיע ביחד אם מאוור 120 מאחורה . המאוור מגיע עם חיישן טמ"פ ,וחיבור שלוש פין ללוח ,אני יודע שאני יכול לחבר לו ווסט כדי לווסט את המהירות שלו ,איך ניתן לעשות זאת ללא הווסת הנל . יש איזשהם אופציות בלוח אם ?האם ניתן לעשות מודינג כלומר לנתק את ה 12 V ולחבר אותו ל5 :s05: קיצר תמליצו אני רוצה להוריד לו את המהירות -מסתובב ב 3000+ -האמת די שקט לעומת ה 120 שלי שעובדים ב 3000 סלדחח
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יצאתי לטיול השנתי לני כמה ימיים ובאוהל שלי היה ממש חסר לי מוזיקה באיכות נורמלית שהיא לא באוזניות , אז חשבתי אחרי שחזרתי הבייתה לפרק רמוקולים פשוטים ולראות מה המתח שהמערכת מקבלת לאחר שהחשמל עובר דרך השנאי הרמקולים: השנאי : אז לפי מה שכתוב יוצא משם מתח של 9V אז חשבתי שאם אני יחבר6 סוללות של 1.5V יעשו את העבודה אבל לצערי מה שקרה כאשר פירקתי את הרמוקולים ה"לוח אם" אם אפשר לקרוא לזה ככה (אותו לוח ירוק /חום שעליו מחובר הכפתור הדלקה , מה שמכוון את עוצמת הקול ועליו מחוברים הרמקולים והשנאי) הוא נשבר . כאשר אני מחבר את אחד הרמקולים לטלפון ישירות בצורה כזו : (הקצה השחור בצד בימני העליון מתחבר לטלפון אבל הייתי צריך את הטלפון כדי לצלם ) זה עובד אבל עוצמת הקול היא חלשה , …
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
היכן יש חניות של מוצרי מודינג (לא חניות אינטרנט) :welcomeani:
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המטען של מוטורולה ישנה למחשב, המצלמה לא אצלי אז אין לי תמונה, אבל המטען הוא SPN4604A http://www.bigkey.com/pic/motorola/19025_spn4604a_cellphone_charger.jpg המידע שכתוב עליו: AC Power Supply Input: 100V-240VAC 50-60HZ 0.2A Output: 4.4 VDC 1.1A יש אפשרות? זה יכול להזיק לספק?
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש גרסה חינמית לEWB? נגיד "גרסת סטודנטים " או משהו בסגנון? ואם כן מאיפה ניתן להוריד? תודה
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
קניתי קתודה ורציתי לדעת עם אפשר שהיא תהבהב לפי המוזיקה שאני שם במחשב..לפי באס או משהו... ???
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את המודינג הראשון שלי על מקלדת שתראה בסופו של דבר כך: (למי שרוצה לראות את כל התמונה שיעשה העתק לקישור הנ"ל: http://www.garylang.ca/monument/Picture%2034.jpg והדבק בחלון הדפדפן) אבל אני לא מצליח , קודם כל לכל מקלדת יש חוטים בצבעים שונים דוגמה למקלדת א': חום צהוב אדום לבן (אפור כזה) דוגמה למקלדת ב': ירוק כתום לבן כחול ככה שאני לא יודע איך לחבר את הלד חשבתי לעבור ולראות איך הלד מחובר אבל יש מין גוש כזה שחור שמסתיר וכל החיבורים הולכים לשם אז חשבתי לעבור בין החוטים ולחבר מנוע ומה יגרום לו לעבוד זה החוטים אבל שחיברתי את החוטים הראשונים בפעם הראשונה שמעתי ביפ של המחשב שנוצר תקלה וממש לא בראש שלי להרוס את המחשב שלי וגם האפקט התאורה עצמו איך ל…
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני צריך שכל מי שיכול לעזור לי להשיג גישה למקדחה שולחנית (מקדחה קבועה על שולחן) או CNC (אפילו יותר טוב) יודע לי בפרטי או במייל iakovl@gmail.com תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
רציתי לשאול שאלה קטנה בקשר לשלט אלחוטי והכוונה היא לשלט ששולט על מכונית או מכונית על שלט בעברית השאלה שלי היא כזאת כאשר אנחנו לוחצים על ה L וה R כלומר הימינה שמאלה והמכונית פונה לפי דרישתנו מה בתוך הרכב הקטן עושה את זה? כלומר איזה רכיב יודע לקבל פקודות מהשלט ולהסתוב ימינה שמאלה? האם זה מעגל מסובך? כלומר רכיב יקר? יש אפשרות לבנות אותו? והאם אלו גלי רדיו? מצטער אם השאלות לא מובנות כל כך אבל אני מאמין שאפשרי לענות עליהם.
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אז ככה בניתי מעגל לדים על פי המדריך שיש בנעוץ משו כזה רק עם 4 לדים ולא 5 עכשיו אני מחפש מדריך טוב ופשוט יחסית כי הידע שלי לא כזה נרחב באלקטרוניקה אז אם למישו יש איזה מדריך הוא מלך תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם קורא כרטיסים פנימי (למרות שהזמנתי חיצוני) ורציתי לשאול האם ניתן לחבר אותו למחבר USB רגיל כדי שיתחבר חיצונית כי ראיתי שהמחבר שלו הוא לחיבור USB שעל הלוח אז נראה לי שאין זה משנה אם הוא יהיה מחובר ישירות ללוח האם או דרך חיבור USB שגם הוא למעשה מחובר לUSB שעל הלוח אם תקנו אותי אם אני טועה תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות לוח למאוורים כזה אז אולי מישהו יכול להגיד לי את החלקים ואיך הם מחוברים בכזה: scythe kama panel http://www.scythe-usa.com/product/acc/015/images/conpane4-300fancon2.jpg
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה..? רציתי לדעת מה גודלו של הספק כוח של מיני מחשב האם גודלו רגיל?? תודה מראש..! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני יכול לשים קתודה רגילה בצבע ירוק נגיד וקתודה UV אחת ליד השני אחת תשפיע על הצבע של השניה או שאם יהיו דברים רגישים לאולטרא סגול אז הם יהיו בצבע סגול וכל השאר ירוק...?
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
למשהו יש מידע על הקיט הזה - thermaltake perfect light ? http://skypc.co.il/sg_product~TT-D0012~18~0.htm מה אורך הקטודה ? מצב הפעילות לפי מוזיקה - דרך מיקרופון או מתחבר למחשב/כרטיס קל ? מה לגבי זה Thermaltake A2372 Dual ? זאת אותה ערכה רק עם 2 קטודות ? או שפה אין את השליטה הקולית ? האם קיים קיט אחר בעל 2 קטודות בעל אפשרות פעילות לפי מוזיקה במחיר סביר עד 120 ש"ח ? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מדבר על "נורה של סורק = קטודה קרה?" מישהו יכול להסביר לי מה רע בזה שהוא הקפיץ את הנושא? כאילו, היה עדיף שהוא יפתח תראד חדש? לבן אדם יש שאלה איך להפעיל משהו, כנראה עם החיפוש הוא מצא תראד שעוסק במה שהוא שאל, אז הוא שאל בו את השאלה שלו. מה רע בזה? ועוד לתת אזהרה?
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-