אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע אם יש גרסה חינמית לEWB? נגיד "גרסת סטודנטים " או משהו בסגנון? ואם כן מאיפה ניתן להוריד? תודה
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום הנכון לבקש פה עזרה הבעיה שלי שאני תקוע אם הפרויקט שלי אני צריך לסיים לבנות אותו ולכתוב תוכנה אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד יש גם תשלום בצד תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
המארז Sunbeam Transformer הקתודה הקדמית נשרפה לי. אז ככה הולך המארז שלי: מקדימה יש לי מאוורר גדול שמכניס אוויר, מאחורה עוד אחד גדול שמכניס אוויר למעלה קטן שמוציא אוויר עם לד כחול ובצדדים יש לי 2 חורים ריקים שהוצאתי מהמארז. אני מתכנן בקרוב OC למחשב אז אני רוצה אולי גם להוסיף קירור. מחפש רעיונות ל: מודינג רציני ויפה ( לא משנה אם זה מסובך או לא... תמיד כיף ללמוד דברים חדשים) אולי חיתוך מארז אבל אין לי כלים אז אני ממש צריך הסברים, קירור יותר טוב, פאן באס שישלוט אולי על הכל מהירות אורות וכו' אני ממש רוצה לתת למארז יותר "צומי" המארז מתחת לשולחן ההפרש גובה שבין הגג של המארז לבין השולחן הוא 15 ס''מ, ואני עומד להוסיף לי מתקן שישב עליו עם גלגלים אז בטח זה יתפוס עוד 10 ס''מ, אז המא…
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני רוצא להשיג מס' לוחות פיירפקס למודינג מישהו יודע מהיכן,? איפה אפשר לחתוך אותם למי שאין כלים או האם ניתן לקנות כלים לחיתוך וניסור במחירים סבירים? האם בכל נגריה מוכנים לבצע חיתוך? האם מסור חשמלי רגיל מתאים? תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות סוויץ HDMI לחיבור שני מכשירים לטלויזיה אחת בלי הצורך להוציא את הכבל HDMI ממכשיר אחד לשני אני זוכר שפעם קניתי אחד כזה ושהוא התקלקל פתחתי אותו וראיתי שם שהמתג הזזה הראשי הוא בעצם חתיכת פלסטיק שממנה יוצאים הרבה ריבועים במחוברים לסוויצים כאלא http://www.ebay.com/itm/1-pcs-2-Position-SPDT-Vertical-Slide-Switch-1-Pole-2-Throw-ON-OFF-3-Pin-PCB-/230986755302?pt=US_Rechargeable_Batteries&hash=item35c7e22ce6 ואז בעצם שאתה מזיז את הסוויץ הראשי הוא מזיז הרבה סוויצים קטנים שכל אחד מחובר לפין אחר של החיבור HDMI השאלה שלי היא איפה אני יכול למצוא חתיכת פלסטיק שיכולה להתחבר לסוויצים הנ"ל או פשוט סוג של סוויץ גדול שמזיז הרבה סוויצים קטנים מבפנים מקווה שהבנתם אם לא…
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
1. כמה חשמל צריך המנוע של הדיסקים שבHDD? כי היה לי אחד ממש ממש ישן שלא עבד... אז החלטתי לחבר אותו למחשב כדי שיסובב ת' דיסקים שבהם יהיה חור ויהיה לד מאחור שיאיר ואז זה יהיה כמו פליקר מלדים תוצרת בית וגם ממש ממש מגניב... דעתכם? 2.איך אני מקווץ את שרוול החום שקניתי? כי אני צריך לשים בעכר כי הוא עושה לי קצרים ומתכבה פעם בשעה... תודה לכולם מראש!
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
כי אני רוצה ללכת להום סנטר בביג בבאר שבע אז עם מישהו יודע אז שיגיד לי
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אהלן כולם! שאלה קטנה, קיבלתי את המארז עם 2 מאווררים עם לדים. שמתי לב כי המאווררים מסתובבים לאט יחסית, אם אנתק את הלדים הם יסתובבו יותר מהר??(הלדים לא באמת נחוצים לי). (הלדים מחוברים למאוורר) תודה
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
היי ! אני רוצה לבנות מערכת של לדים שמהבהבים בצורות שונות נגיד אחד אחד או כמה ביחד נכבים ונדליקים (כמו הזה לאופניים ) אז אם מישהו יכול להביא לי סכמה של זה והסבר אני יודה לו תודה מראש עומר
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום! ניסיתי היום לשייף ולהבריק סינק ישן של מעבד...לא יודע מה קרה אבל זה לא קרה....הצדדים שלא נגעתי בהם יותר מבריקים... קראתי כמה הודעות בפורום ועשיתי כמו שאמרו...שייפתי אם נייר שיוף בסדר הבא1200 1000 800 600 400 בסדר יורד.. ואז ניסיתי גם להרטיב אותם...ולהשתמש בסקוטש..אבל לא יצא....אני מצרף תמונה.... ואני ממש מקווה שמישהוא יוכל לעזור לי... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
http://www.technick.net/images/circuits/cir_irda_adapter.jpg IrDA adapter
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום נראה לי לכאן זה הכי מתאים,אני צריך לצבוע מחדש שמהו שנצבע באופן זועתי זה עשוי מעץ איך אני מוריד את הצבע הקודם? דרך אגב איך הניק החדש? ;D
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות לוח למאוורים כזה אז אולי מישהו יכול להגיד לי את החלקים ואיך הם מחוברים בכזה: scythe kama panel http://www.scythe-usa.com/product/acc/015/images/conpane4-300fancon2.jpg
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני זוכר שראיתי כבר כמה פעמים באינטרנט סוג של מקדח שהוא מעין "מחוגה" שעושה חורים עגולים לפי קוטר משתנה שקובעים לפני. זה ניראה כמו מקדח צלב כזה שיש עליו מין סכינים שניתנים להזזה לקביעת קוטר העיגול שיחתך. אני רוצה קצת מידע על זה (איזה חומרים זה מסוגר לחתוך וכו') ומה שאני הכי צריך, את השם של זה! ומי שיודע אז גם איפה אפשר להשיג ומהו טווח המחירים
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני יכול לשים קתודה רגילה בצבע ירוק נגיד וקתודה UV אחת ליד השני אחת תשפיע על הצבע של השניה או שאם יהיו דברים רגישים לאולטרא סגול אז הם יהיו בצבע סגול וכל השאר ירוק...?
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ערב טוב ושלום לכולם, יש בידי ספק מתח 4.5 וולט 800 מילי-אמפר (בפועל נותן 7.6 וולט בדקתי עם רב-מודד) ואני רוצה להפעיל שתי לדים באמצעותו. כמובן שלא ניתן להפעיל לד ב7.6 וולט כי הוא יישרף מייד ואני יודע שהוולט שעליו הלד צריך לעבוד היא בערך 3.6-3.0 וולט. לכן ניסיתי לחבר כמה נגדים שונים בטור כדי להגיע למתח יציאה של 3.9-4.0 וולט מה שיהיה אידיאלי כדי שהלד יעבוד חזק כמו שאני רוצה (אני מודע שדבר זה מקצר את חייו של הלד). אחרי כמה נסיונות של חיבור בטור של נגדים שונים, הגעתי לחיבור של 330K+330K+330K מדדתי את המתח יציאה (אחרי הנגדים) והגעתי ל-3.8 וולט. הבעייה הייתה שכאשר חיברתי את המנורות הם פשוט לא פעלו. :-\ לפני כן ניסיתי להדליק אותן בעזרת בטריות והן עבדו מצויין... כך שאני לא יודע מ…
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
אם אני מחבר ללוח הלחמות 5V ואז נגד שיגרום לזה שיזרמו שם 3.3ה אז לכל אורך הפס נחושת יזרום 3.3V גם אם אני יחבר כמה דברים? איתן
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע את המארז של המחשב שלי, ועכשיו הבעיה שלי היא שאני לא יודע עם איזה סוג צבע להשתמש, מה יותר טוב וכל שאר הדברים האלה אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 2 מאווררי 0.13A בגודל 120mm של חברת AC. ברצוני לבנות להם Fan Bus עם פוטנציומטר, כך שאוכל לשלוט, פיזית, על מהירותם. אילו רכיבים אצטרך? תודה רבה, אורן.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות פאן באס... עכשיו אני לא רוצה פאן באס רגיל שרק מדליק ומכבה אלא אני רוצה פאן באס שאפשר לבחור בין-פועל על 12V לבין-פועל על 7V לבין-כבוי... ושגם יהיה לד אדום שהמאוורר פועל על 7V ושיהיה לד ירוק שהמאוורר פועל על 12V וכמובן שהלדים יתכבו שאני מעביר את המאוורר למצב-כבוי...! אם אפשר בבקשה להראות את זה בסירטוט כי אני לא כל כך מבין באלקטרוניקה אז אני לא יבין אם תסבירו לי במילים אז בבקשה תעלו סירטוט של מה שאני צריך..!! תודה מראש!!
-
- 13 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אחלה פורום, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום לכול חבריי הפורום יש לי שאלה אליכם קניתי לדים אולטרה ברייט ( 30מילי אמפר ) עכשיו אני רוצה לחבר אותם למקור מתח של 12 וולט ברכב בבקשה עם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ריאיתי בזמן האחרון משהו שנקרא רוטר אלקטרוני,מישהו יודע מזה בדיוק?
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם קורא כרטיסים פנימי (למרות שהזמנתי חיצוני) ורציתי לשאול האם ניתן לחבר אותו למחבר USB רגיל כדי שיתחבר חיצונית כי ראיתי שהמחבר שלו הוא לחיבור USB שעל הלוח אז נראה לי שאין זה משנה אם הוא יהיה מחובר ישירות ללוח האם או דרך חיבור USB שגם הוא למעשה מחובר לUSB שעל הלוח אם תקנו אותי אם אני טועה תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-