עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by mosheva,

שלום !!! רציתי לדעת האם מישהו הוציא את הספק כוח אל מחוץ למחשב אני מתכוון לעשות את זה ורציתי טיפים לגבי הצבתו במקום חדש ומה לעשות בקשר לכבלים (אם הם קצרים מידי) ואם למישהו יש תמונות של המודינג הזה אז שיראה לי כדי לקבל רעיונות...!!! תודה לכולם!!!

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by elad the master,

http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ats12-r יש כאלה בעוד חנויות בארץ ?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  3. חברים תעזרו לי בזה כי זה חשוב לי

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by masterblaster,

אני מדבר על הכבלים של החשמל

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  5. Started by MacGyver,

1) למה החומר משמש?? 2) איך משתמשים בו?? תודה רבה איתן

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  6. Started by tulicooli,

האם אפשר לעשות חור במארז עם דרמל או שלא אני פשוט לא רוצה שהוא יהרס תודה מראש טל

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  7. Started by Sarlula,

התחלתי לאסוף חומרים ועכשיו מה שחסר לי זה המסך עצמו והמולקס. הלכתי לחנות שבה מוכרים מולקס והוא אמר שלא מוכרים בה רק את הפלאסטיק (כמו בתמונה שבמדריך) אלה כבל עם זכר שמפוצל לשני נקבה.. החלטתי לא לקנות ולשאול פה בפורום מה אני צריך: רק את הפלאסטיק או את מה שהמוכר הציע..? ד.א. מישהו יודע איפה אפשר במרכז: תל-אביב, רמת-גן, גבעתיים לקנות מסך LCD עם בקר מתאים כמו שבמדריך? תודה, אני חדש פה..

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by ElemenTal,

היה לי מאוורר במארז (80Mm) שעשה הרבה רעש ובסוף אפילו הפסיק להסתובב אז ניתקתי אותו, ואז ראיתי מדריך שאפשר לשמן אותו (ידעתי שאפר לשמן אבל לא ידעתי איפה) ורק צריך להוציא את המדבקה וזהו, אז עשיתי את זה והוא באמת חזר להסתובב ובלי שום רעש. במקור הוא היה מותקן מקדימה, אבל חשבתי לתקין אותו במקום אחר אז הוצאתי את הערובה שיש בדלת וסמתי שם את המאוורר שיכניס אוויר ישירות למעבד (ככה שזה יוצא יותר טוב מהערובה). אז קודם כל האם זה עדיף שהמאוורר יהיה בצד ולא מקדימה (זה המאוורר היחידי שמכניס אוויר, ויש עוד אחד של 120 שמוציא, המערכת עצמה ישנה אז זה גם ככה לא משנה כל כך). ולגבי השאלה: המאוור 120 שמוציא אוויר התחיל לעשות שמיניות ופוגע בדופן וזה עושה רעש, אז יש דרך לסדרת את זה ? חשבתי לשמן גם …

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  9. Started by nimrods,

alianyn אחי אתה יכול לירשום לי פה בבקשה את המצרחים של המדריך שלך של תאורת הלדים במארז?? תודה...!

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by J0n1,

יש לי את המארז compucase 6A19B כל מי שרואה אותו אומר שהוא ממש מכוער בגלל הפאנל (גם בגלל הפאנל חח) קיצר אני בקרוב ארחיב את החלון ואשים צבע נורמלי, עם כיתוב, ועם הרבה לקה (שינצוץ ;D) אני רוצה לעשות לו גם פאנל קדמי, משהו סולידי ויפה, חשבתי לקחת לוח אלומיניום לא מלוטש ובלי ציפוי (שיתאים לארון ולשולחן), עם המראה המוברש הכסוף, בעובי של בערך 4-5 מ"מ, ועליו לשים לוח פרספקס, מחובר עם ברגים. בינתיים עשיתי תכנון (מדויק) של איך הוא יראה בתכלס, הצבע הכחול זה משום שאני רוצה להאיר אותו בתאורת לדים (לא, לא השתגעתי, פשוט לכל מילה מודגשת תבוא שאלה) למעלה זה הCDרומים, מתחת זה המאוורר (כן, הוא לא באמצע) ומתחתיו הכניסות USB. הכפתור כיבוי והדלקה נמצא למעלה, ונראה לי שאני גם אעביר ל…

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by ElemenTal,

למשהו יש מידע על הקיט הזה - thermaltake perfect light ? http://skypc.co.il/sg_product~TT-D0012~18~0.htm מה אורך הקטודה ? מצב הפעילות לפי מוזיקה - דרך מיקרופון או מתחבר למחשב/כרטיס קל ? מה לגבי זה Thermaltake A2372 Dual ? זאת אותה ערכה רק עם 2 קטודות ? או שפה אין את השליטה הקולית ? האם קיים קיט אחר בעל 2 קטודות בעל אפשרות פעילות לפי מוזיקה במחיר סביר עד 120 ש"ח ? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  12. Started by ELiA,

איך אלה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=950 צריך בשבילהם מתאם? יש דרך שהם יעבדו בלי? אפשר לקנות מתאם בנפרד?

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  13. החלק הינו רכיב המיקרופון והספיקר נקרא IC מי יכול עזור לי אין לי ידע או ניסיון בהלחמות לצערי, מה שצריך זה להלחים את הצ'יפ מחדש כי חלק מהמגעים נותקו, אשמח לעזרה

14. קניתי מחשב עם קורא כרטיסים פנימי (למרות שהזמנתי חיצוני) ורציתי לשאול האם ניתן לחבר אותו למחבר USB רגיל כדי שיתחבר חיצונית כי ראיתי שהמחבר שלו הוא לחיבור USB שעל הלוח אז נראה לי שאין זה משנה אם הוא יהיה מחובר ישירות ללוח האם או דרך חיבור USB שגם הוא למעשה מחובר לUSB שעל הלוח אם תקנו אותי אם אני טועה תודה רבה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  15. Started by nimrods,

שלום לכולם יש לי שאלה..? רציתי לדעת מה גודלו של הספק כוח של מיני מחשב האם גודלו רגיל?? תודה מראש..! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  16. אני יכול לשים קתודה רגילה בצבע ירוק נגיד וקתודה UV אחת ליד השני אחת תשפיע על הצבע של השניה או שאם יהיו דברים רגישים לאולטרא סגול אז הם יהיו בצבע סגול וכל השאר ירוק...?

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by ziv22,

אהלן חברה יש לי שאלה , לפני יותר משלוש שנים קניתי כרטיס טלויזיה כרגע הוא לא עובד ולא שווה לתקן אותו , השאלה שלי אם אני יכול להשתמש בשלט שלו דרך תוכנה אחרת על השלט יש את הכפתורים הרגילים וליום וכו' .

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  18. Started by eli_a,

שלום יש לי 25 נורות לדים עכשיו אני לא יודע איך לחבר אותם ואני לא מבין כלום באלקטרוניקה ולא מצאתי משהו שיעזור לי באתר ואני לא מבין מה זה נגדים אני לא מבין כלום בבקשה תעזרו לי תודה מראש אליייייייייייייייי :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  19. Started by O.G.D 2k5,

שלום השאלה בכותרת

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  20. חשבתי על כבל usb אז אם יש למשהו איזה פירוט או איזה blue print של מה שהולך בבפנוכו שלו... או אולי רעין אחר...

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  21. אני צריך שכל מי שיכול לעזור לי להשיג גישה למקדחה שולחנית (מקדחה קבועה על שולחן) או CNC (אפילו יותר טוב) יודע לי בפרטי או במייל iakovl@gmail.com תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by rp,

רציתי לדעת אם אפשר להאיר את המודינג עם ספוט לייזר...אם מישו יוכל לענות לי... בתודה מראש..

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  23. אז ככה בניתי מעגל לדים על פי המדריך שיש בנעוץ משו כזה רק עם 4 לדים ולא 5 עכשיו אני מחפש מדריך טוב ופשוט יחסית כי הידע שלי לא כזה נרחב באלקטרוניקה אז אם למישו יש איזה מדריך הוא מלך תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  24. Started by PhoenixBoy,

שלום, יש לי במארז במחשב לד שמחליף את הצבעים של באפקט דהיה.... ויש בו המון צבעים... כחול סגול תכלת ירוק אדום צהוב ועד ביניים... איפה קונים דדבר כזה וכמה עולה?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  25. Started by YooOmer,

היי ! אני רוצה לבנות מערכת של לדים שמהבהבים בצורות שונות נגיד אחד אחד או כמה ביחד נכבים ונדליקים (כמו הזה לאופניים ) אז אם מישהו יכול להביא לי סכמה של זה והסבר אני יודה לו תודה מראש עומר

• 5 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים