אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
תראו ביימר מישהו הראה משהו שהוא הכין עכשיו אני יביא כבר תמונות של מה שהוא הכין וישאל שאלות בסוף: שאלות: 1. האם הדבר הזה באמת שימושי? 2. דעה שכם על הרעיון והמחשב של הדבר הזה 3. רעיונות שלכם לשיפורים של זה... יאללה אם יהיה לי עוד שאלות אני יערוך תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי צג LCD 20X4 אך אני חותך בדיוק במידות ובעזרת מה ??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי אני מעשן כבד ונמאס לי כל הזמן להדליק פחמים ולנקות אבק ולא יודע מה מישהו יודע איך אני יכול לשים על ראש הנרגילה מעיין גוף חימום כזה ( משהו כמו מצית הרכב ) שאני יחבר לשנאי ואיזה כפתור כמו הוליום לשליטה על דרגת החום ?
-
- 21 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבד לי ספק הכח לרמקול JBL Radial, בתחתית המכשיר כתוב - 24V 2.3A איפה אני מוצא כזה בארץ, מבלי להזמין מאיי-ביי וכדומה ? כמו כן איך אני מוודא שהחיבור חשמל מתאים בגודלו לכניסה ברמקול... תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי את ה-Chenbro Gaming bomb הכסוף, והכוננים הלבנים שיש לי לא נראים עליו הכי טוב, אז קניתי צבע כסף, ובאתי לפרק כונן אחד (יש לי כונן אחד CD-ROM sony x52, וכונן שני Lite On combo x52/x16) אז באתי קודם ל-sony רציתי לפרק לו את הפנאלים כדיי לצבוע אותם, הוצאתי אותו מהמארז, לחצתי על הקליספים שלו והשתחרר הפנאל הראשי, אז משכתי אותו ונמשך איתו גם המגש והכונן נהרס . אבל לא נורא, במילא הוא לא היה כ"כ שימושי, עכשיו אני רוצה לצבוע את השני, אבל אני צריך מדריך או הוראות או תמונות כלשהן של איך לפרק את הפנאלים של הכונן. כאילו קודם איך משחררים את הפנאל של המגש ואז את השני אני כבר יודע. אני לא רוצה להרוס עוד אחד כי האחד הזה יקר ו-PCH רחוקים לי וזה מכה כל פעם להגיע. (אני גר בירושלים)…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך של פליסטיישן אחד היום קניתי לו שתי בבנות שמתחברות לבננה של אוזניות כאלה זה כבר AV ממה שהבנתי בכרטיס מסך יש יציאה של בננה חיברתי אחת ולמסך חיברתי את הבננה שדומה לזאת של האוזניות הכול בחשמל אמור לעבוד אך לא פועל.. איזה הגדרות אני צריך לשנות או לשחק כדי שזה יעבוד ? אבירם והנה הוא עובד בתור טלוזייייייה ניראה לי אני ישים אותו טלוזיה וככהאני יראה טלוזיה חח כי הוא ממש ממש מולי אני ממש מתלהב ממנו חחחחחח [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מכשיר DVD מדגם DVP 608. לפני מספר ימים שיחקתי בהגדרות שלו דרך מקש ה-Menu שבשלט, מכיוון שהוא לא קרא סרטים מהתקן DOK. במשחק זה ביצעתי טעות, ושיניתי הגדרה בשם Display, או משהו כזה, וכתוצאה מכך המסך מראה רק אור כחול בוהק ואין באפשרותי לראות את חלון התפריט כדי להחזיר מצב זה לקדמותו. רפרפתי ב-Manual אבל לא מצאתי דרך לעשות Reset או לסדר את הבעיה בדרך אחרת. Sony Dvd-CD Player - Dvp-ns508p Series http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:eL9i8Gzzx9MJ:www.scribd.com/doc/13199583/Sony-DvdCD-Player-Dvpns508p-Series+DVP+608+MANUAL+%2BRESET&cd=1&hl=iw&ct=clnk&gl=il&source=www.google.co.il אשמח לקבל את עזרתכם בהקדם. תודה!
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה של מסך מהבהב ובשביל לתקן אותו הייתי צריך להחליף 3 קבלים. קניתי קבלים של 1000 ו470 uf אבל כשפתחתי גליתי שצריך 820 ו330,זה כנראה נבע מהעובדה שאתה המסך מייצרים במפעלים שונים ויש לו כמה גרסאות (הסינים האלה )אז חשבתי שבכל זאת כדאי לחבר הכל בחזרה. בפלטת LCD היו 2 חיבורים אחד קטן ואחד ארוך ולא זכרתי אם יש משהו מחובר לקטן וגם לא מצאתי שום קבל שנכנס עליו. בסוף שחברתי לחשמל קבלתי מסך לבן,ייתכן שהקבלים הלא מתאימים גרמו לזה או שהחיבור הקטן של הפלטה? נראה לי שזה החיבור כי הבעיה לפני הייתה שהמסך הבהב ולא עלה אבל עכשיו עובדה שהוא עולה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אומים שם שאפשר ליבחור בין 5V ל12V איך בוחרים מבינהם?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. השגתי בעזרת חבר כל מיני חלקים ישנים שזרקו מהחברה שבה הוא עבד, אחד מהם היה מסך lcd קטן,ככל הנראה של טקסט והוא נראה במצב תקין. חשבתי לנסות את מזלי במודינג בעזרת המדריכים, אך בגלל שהמסך הפנל המדובר הוא לא של אחת החברות המוזכרות במדריך אני מחפש אולי מישהו יוכל לזהות לאיזה חברה הפנל שייך ואולי כך אצליח להרכיב את המוד נכון. קצת פרטים: המעגל של המסך מכיל 16 יציאות(אני מניח שזה אומר שיש לו תאורה אחורית),והמעגל הזה מחובר למעגל נוסף המכיל כמה צ'יפים שאני אישית לא מזהה ,ג'וק ויציאות של מולקס ו10 פינים.... הפנל נלקח כנראה מאיזה שרת גיבוי ישן של חברת adic ds9000? מצורפות תמונות באיכות קצת ירודה אבל כרגע אין לי מצלמה טובה יותר... http://hl2.bgu.ac.il/users/www/18850/lcd/
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אוקיי יש לי שאלה יש לי חלון במחארז וזה לא ממש אסתטי לראות את כל הכבלים השיוצאים מהספק שלא ממש מסודרים מה אני יכול לעשות בעניין ועוד שאלה כמה וולט יוצא מכניסות ה-usb כי מישהו אמר שיש לי usb שלא מחובר כלום ומה הוא יכול לעשות עם זה אז אמרו לו פונס ושייעשה את זה מנגד+לדים עכשיו השאלה מה הזרם שיוצא משם בשביל שיהיה אפשר לבחור את הנגד הנכון
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני עכשיו בכיתה יד' הנדסאי אלקטרוניקה ואני עובד עכשיו על פרוייקט גמר. הפרוייקט הוא מכונה להברשת נעליים אוטומטית, הכוונה ברגע שאני מכניס את הרגל למקום של ההברשה היא מתחילה להבריש לבד ושיהיה אפשר לשלוט במהירות של המנוע עם שלט. החלטתי להשתמש בצמד אופטי שיזהה שהנעל נכנסה ושמנוע יפעל. חברתי את הצמד האופטי והוא עובד ומפה אין לי מושג איך להמשיך. המנוע שאני החלטי לקחת זה מנוע של המאורר כי לא מצאתי מנוע אחר מספיר חזק ואני אשלוט בו באמצעות ממסרים (החליף את הכפתורים של המאורר בממסרים שידמו לחיצה על הכפתור). עכשיו איך אני מעביר את "הפקודה" של להפעיל את המאוורר דרך הצמד האופטי? אמרו לי פעם משהו לגביי ULN שישמש כדוחף לממסרים(תקנו אותי אם הבנתי לא נכון) תודה מראש לעוזרים ובאמת אני מת…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
במדריך הזה: http://www.bit-tech.net/article/62 הוא צבע את המאוורר השני בספרי פלורסנטי כחול? כמה צריך לעלות ספרי פלורסנטי? קניתי 2 ב37 וכשהגעתי הביתה ראיתי שעל כל אחד מהם כתוב 37 שקל
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה בבקשה חנות או להזמין דרך האינטרנט עט Uv הנה קישור שמרא את העט והעבודה איתו... http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/uv_drawing/index_eng
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שמתי במחשב שלי מאוורור 220V (ונטה). היא מחוברת לממסר, שנשלט ע"י טרמוסטט מכני, אממה שהוא לא ממש רגיש לשינויים ודורש שינויים קיצוניים בטמפ כדי להדלק ולהכבה. רציתי לדעת איך אפשר לשלוט בממסר ע"י המחשב, לפי הטמפ' של הלוח אם אם יש דרך אנא הסבירו קצת בפירוט.. שבת שלום ותודה
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך יוצרים אפקט מראה כשצובעים מארז ? עשיתי חיפוש ומצאתי רק תוצאות ולא מדריכים מפורטים, חיפשתי גם בגוגל ולא מצאתי, מישהו יכול להפנות אותי למדריך ליצירת אפקט מראה מושלם ? אנגלית מתקבלת ורצוייה בהחלט. תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה שנים יצא לי לחרוט בעזרת פנטוגרף ממוחשב ציור שציירתי על פקספקס וכל הזמן הזה הוא המתין למסגרת. במסגרת עצמה יהיו לדים וסוללות שיאירו את התמונה. עכשיו סוף סוף זה עומד להסתיים והמכשול העיקרי בפרוייקט הוסר (המסגרת). כמה תמונות: המסגרת עצמה ובמרכז חתיכת פרספקס (Control Crystal למי שחובב סטארגייט) שיסגור את המעגל המדליק את הלדים עשיתי שינויים באתר שלי, אז במקום לעדכן את כל התמונות פה אתם מוזמנים לצפות בהן בקישור הבא עדכונים בהמשך.....
-
- 36 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
היי לכולם אז החלטתי שמחר אני הולך לעשות חור למאורר בדלת המארז - כדי לקרר את המעבד. אני הולך להשתמש בגי'גסו (מסור חשמלי) למישהו יש איזה מדריך טוב לתת לי ?? כי אני מצאתי באתר מדריךאחד לחור בדלת והוא גם לא השתמש בגיגסו.. בכל מקרה אם מישהו יכול להביא לי מדריך מפורט על עשיית חור במארז עם גיגסו אני ממש אשמח למישהו יש טיפים לתת לי בנוגע לזה??
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, אני עושה פרויקט לאלקטרוניקה, לאחרונה כמה מערוצים של כבל הפסיק לעבוד (אני משתמש מחומרה 8051 שמחבר למסך LCD) , חיפשתי בכל חנויות אלקטרוניקה ברחוב הר ציון שבת"א וגם חנויות מחשבים עדיין לא מצאתי. אשמח מאוד מאיפה ניתן למצא את הכבל הזה בעל 16 כניסות בשני צדדים. תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שצריך לחבר את החוט האדום לצהוב ואת השחור לאדום, אבל.. איך מנתקים אותם מהמיקום הנוכחי שלהם מבלי לגרום נזק?
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום ממה שראיתי עד עכשיו, הבסיס של תחנות הלחמה מכיל בתוכו ספק שמבוסס על שנאי כבד. יש היום כבר דרכים יעילות יותר להמיר אנרגיה, אז האם יש תחנות הלחמה שמבוססות על ספק שהוא Switching? תודה
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להפעיל קטודה שלVANTEC ל(http://www.vantecusa.com/product-pcmods.html ממקור חיצוני עדיף בלי השנאי המקורי איזה מתח\הספק\תדירות הקטודה צריכה???
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי הזמנתי מEBAY פס לדים ארוך, 120 ס"מ. ניסיתי לקרוא קצת אבל לא הבנתי שום דבר, הבנתי שצריך שנאי. נצא מנקודת הנחה שיש לי שנאי ולדים, מה עוד אני צריך? איך אני מחבר אותם? איך זה הולך כל זה? אני מעדיף את זה עם מתג להפעיל ולכבות את זה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 29.6k צפיות
-