עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by ?redrum?,

קלפר זה מעגל שמחובר למנורה או לכל מעגל אחר ושמוחאים כמה מחיאות כף המעגל נדלק אם אפשר גם מקום לכנות

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  2. Started by White Raven,

השאלה ברורה, אני מקווה אבל אני צריך בירושלים וזיג זג לא טוב לי ואין בהום סנטר וכאלה (לפחות לאלה שבירושלים) התקשרתי ואמרו שאין הם לא מוכרים אולי זגגים אבל זה נראה לי יקר אבל אני כבר נואש אז זה כבר לא כל כך משנה. תודה מראש Amos.G

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מחפש מקומות שאני יכול למצוא בהם חלקים למחשב: כגון חלקי חוטים, חלקי מארזים מולקס וכ'ו... אני צריך את זה למודינג הראשון שלי... בבקשה אם אתם מכירים מן מקום כלשהו שהוא כמו "בית קברות" למחשבים, תשאירו לי הודעה..

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  4. זה בכוונה כאן למרות החיפוש כי אני צריך הרבה גלריות וכמה שיותר מרוכזות אז בבקשה לא לנעול

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  5. שלום אז כחה, יש לי מעבד עצבני במיוחד עם כירור של intel החי דרק שיש, כול פעם שהמעבד מתחמם הכירור משמיעה רעשים של מטוס ומוריד את המעלות באיזה 2 3 אבל גם במצב רגיל הוא לא שקט מידיי, אז באזרת המוד הקטן שלי הצלחתי להאיט את המאורר ב 500RPM איך? פשות מעוד יצרתי מצב שבו עם המאורר היה פועל על הסיבובים הרגילים שלו נמעבד היה נמצב על טמפ יותר נמוח מהרגיל, אז כחה שבמקום שהמעבד שלי יהיה יותר קר המאורר ה"חחם" פשות מאיתי: פחות רעש לא מעוד אבל כול טיפה של שקט שווה הכול הקלים שלי הם סרגל טוש סקין יפני קופסת קרטון של איזה צעצוע (אלחתי לחנות צעצוים כמו טמבל וביקשתי מהם כופסה רקה של איזה צעצוע גדול שהיה להם (מהתצוגה או משהוא, חחח היתם צריחים לראות את המבט שלהם, קיצר כיבלתי את הכופסה …

• 53 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by pc student,

חברה אני רוצה לבנות מסך כזה יש לי את כל החומרים חוץ מהפונציומתר אני חייב אותו? ומסך ה lcd הוא מפקס של sharp יש לו 14 חיברים ושני חיבורים לתאורה האם זה מספיק?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני רוצה לעשות לספק מודינג כמו שעשו בORAC3 (עם הצינורות מתכת) כדי להלביש את הצינור על החוט חייבים לנתק אותו איך לעשות את זה? לחתוך את החוטים ואז להלחים ולבודד או שיש לכם שיטה יותר פשוטה? יש אפשרות לפרק את הפלסטיק הלבן ואז לחבר אותו בחזרה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. עושים חלון במארז, ואז צריכים לחבר את הפרקפקט לחלון. יש איזשהי דרך שלא יהיה את הפרשי הגבהים של ה2mm האלו?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם קוראים לי בני ואני חדש פה באתר ובמודינג שהתחלתי להתענין בו לאחר שיטוט רחב מתוך שיעמום באינטרנט חוץ מזה שתמיד היה לי מין תחביב של לפרק (ולפעמים להרכיב בחזרה) כל דבר שנראה מעניין נראה לי שהתחלתי די נועז בשביל מודינג ראשון קניתי דרמל של WOLF ב140 ש"ח זול אה אני לא יכתוב איפה כי נראה לי שאסור לפרסם פה אני לא בטוח. בכל מקרה כבר חתכתי את החלון בדלת של המארז ועיגלתי את הכבלים של ה DATA בצינור שקוף וגם אני מתכנן עוד כל מיני דברים כרגע אין לי תמונות כי אני בעבודה אני ישתדל לשים אח"כ אז השאלות שלי הן: 1.איך ועים איזה לדים אני יכול להאיר את הכבלים ? 2. אותה שאלה לגבי החלון 3. ובקשר לדרמל אמרו לי בהום סנטר שאין דיסק יהלום בשביל ברזל (בכלל, לא רק אצלהם) השאלה שלי אים מישה…

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  10. Started by SupeRnovA,

שלום.. אני רוצה לבנות מערכת של לדים... כאשר הלדים יהיו בשורה אחת.. והאור של הלדים ינוע מימין לשמאל ובחזרה בלי סוף.. עכשיו אני לא יודע מה אני צריך להוסיף כדי לגרום ללדים לעבוד כמו שאמרתי.. בבקשה תעזרוי לי.. ???

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  11. אני לא ממש מבין באלקטרוניקה וכל הדברים האלה אז רציתי לדעת כמה לדים הכי הרבה אפשר לחבר למולקס אחד אהה והלדים אולטרא ברייט תודה

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by RazorJunior,

יש לי מאוורר שצורך 0.3A ב 12V. אני רוצה לשים פונציומטר שיוכל לווסת את המאוורר בין 0 ל 12 וולט, בכדי שאני יוכל לשלוט על המהירות ועל הרעש של המאוורר. איזה נגד(משתנה, אם זה משנה) אני צריך?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  13. יש לי את הסמל של פרארי אני מתכוון לעשות מוד משו בסגנון של המודר בביט טאץ שעשה עם פרארי אז גם אני רוצה עכשיו הקטע שאני לא יודע איך אני יכול להעתיק את הסמל של פרארי במדויק לחלון המארז??? אני לא יכול כל פעם שאני מנסה זה לא יוצא לי כמו במקור והציור דרך אגב הוא בשביל שאני יוכל לעבור עליך עם דרמל וליצור חלון בצורה של הסמל עיזרו לי

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  14. Started by DARK_KNIGHT,

טוב אחיי המודרים זה תמונות של המארז שלי כולו אני מתכנן פרויקט מודינג רחב חריטות חלונות פרספקס מאוררים בלאגאנים...... אני צריך שתיתנו לי רעיונות למודינג של הההכככככלללל (חלונות חריטות) אם כל רעיון שלכם אבקש תמצונות או הסברים לרעיון ואם אתם רוצים שאני יוסיף מאוורר כלשהו אז תגידו לי איזה חברה וגם לינק למאווררר או לתאורה עצמה תודה מראש!!!!!! נ.ב: וגם אם נניח תאורה אומשהו גם לינק PLZ!!!! הנה התמונות: http://public.fotki.com/DarkKnight/moding_project

15. Started by tehnodrom,

יש לי מאוורר שמכניס אוויר מקדימה של המחשב וראיתי שקצת חסום לו האוויר אז רציתי לחתוך את הפאנל שמקדימה בקיצור חתכתי והמקדח כוס ברח לי וניסיתי לתקן ושמתי רשת של רמקול זה מה שיצא תנו הצעות לשיפור אם צריך כמובן... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום לכולם... לפני די הרבה זמן התחלתי את הפרויקט שלי Athlon Inside... הנה הת'רד הראשון: (התמונות לא פועלות, אבל אתם מוזמנים לקרוא) http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=72432.0 בכל מקרה, הנה המארז שלי כמו שהוא נראה כרגע: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/c/h/e/f/a/c/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200312112020064302/200411032049037880/DSCF0742.JPG טוב הנה מה שאני מתכנן למחשב: לעשות שיפוץ לדלת - להחליף את הפרספקס ואם כבר אז לשנות את מיקום שני מאווררי הלדים, לחרוט חריטה חדשה, לשייף קצת את הדפנות של החלון לקדוח את גריל ה120 מ"מ שיש מאחורי המאוורר האחורי לקמבן סינק חדש לNB למצוא דרך להשתיק את הOTES הארור ואת כרטיס המסך אולי לחדש את הסליבים …

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by stingeR-,

אוקיי , אתמול נתתי לאבאל'א לשוטט לו קצת בגלריית המודינג , אחרי בערך שעתיים של שיטוט , אבאל'א פנה אלי ואמר , אוקיי , אחרי שראיתי , אני עוזר לך לעשות מודינג רציני(סוף סוף) , עכשיו שלא תבינו לא נכון , לאבא שלי יש הרבה מקצועות , הוא היה צייר , המקצוע שלו זה בעיקרון אלקטרוניקה(QPS) ועכשיו הוא מעצב פנים , בקיצור , את הכישורים יש , עכשיו רק צריך לתכנן , אז לקחתי אתמול מארז מחבר ופירקתי את שלי על מנת לתכנן ולעשות את הכל , אז התכנון הולך ככה : בתמונה הראשונה משורטט מה שהולך להיות מהגג(המאורר באמצע בעיקרון מתוכנן להיות ירוק , אבל יכול להיות גם משהו אחר , לפי הצעה.., שחכתי גם להוסיף בציור השני שיש קטודה כחולה שמאירה את הכל בכחול גם ולדים ירוקים\כחולים שיאירו את החריטות. בתמונה השניה…

• 25 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. אהלן,אני צריך עזרה. יש לי כרסומת אבל זה לא יוצא כול כך מדוייק וזה הרבה תכנון בשביל גריל אחד. אז חשבתי לקנות מכונת CNC(לא רק בשביל זה) בגודל שיכולה לחתוך גריל עד 120MM. כמה דבר כזה יעלה לי? כי בדקתי פעם שעברה לפני כמה חודשים ואני כבר לא ממש זוכר מחירים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ofer_shm,

אני מנסה עשות לפי המדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=fanbus2.php ואני לא מצליח לחשב איזה נגד אני צריך... יש לי את המאוור הזה: http://www.maxcooler.com/maxcooler/cryslig80x80.html משהו יכול להגיד לי איזה נגד אני צריך ואם אפשר גם איך עשיתם את החישוב... תודה לעוזרים...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אז ככה... לפני שבוע ככה התחלתי את הפרוייקט הראשון שלי.... אני מאוד מרוצה יחסית לפרוייקט ראשון.... אז מה עשיתי: ככה קודם כל עשיתי חור בצד הדלת למאוורר 92מ"מ (אני עדיין מחפש גריל מתאים בשבילו :-[ ) בגג המארז עשיתי מאוורר 80מ"מ עם לדים אדומים... (חבל שלא רואים בכלל בכלל את האור בתמונות... אני צריך להביא מחבר איזה מצלמה בשביל שתראו את אפקט האור משהו באמת יפה) חתכתי את הפנאל הקידמי של המארז עשיתי כפתורים חדשים להדלקה ולריסט (חחחח מפקק של עט) ואת המנורות של ההרדדיסק והדלקה העברתי למעלה... על הפנאל הקדמי שמתי מאוורר של 120 מ"מ צבעתי אותו באדום ושמתי גם לד אדום שיוצא ממנו (גם משהו יפה!!) את המארז צבעתי בשלושה שכבות עם שיוף בין כל שכבה ככה שיצא אפקט מראה מאוד יפה ועשיתי גם…

• 39 תגובות
    • 6.7k צפיות
  21. אני רוצה לעשות חור במארז עכשיו אין לי שום כלים בשביל זה... ואין לי כסף להשקיע עכשיו בשביל לקנות תכלים המיוחדים לזה. אני רוצה לדעת לאיזה בעל מלאכה ללכת בשביל שיעשה לי את החתך במארז תודה רבה לעוזרים. אני לא הרבה זמן בקטע אז אל תצחקו עליי

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  22. Started by zniibidl,

כלים יש לי את כל הכלים הנדרשים מוטיבציה יש לי תקציב יש לי מארז אני הולך לקנות סתם איזה זבל ב-100 ש"ח אפילו פחות הכי פשוט שיש זה בעצם נועד לאימון וליצירת משהו מיוחד אבל אין לי רעיונות אני רוצה נושא מקורי שיאמץ אותי קצת ושבסוף ייצא ממש יפה יש רעיונות?

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  23. יש לי חתיכה ענקית של פרספקס והיא דיי מלאה שריטות עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול להוריד ממנה את השריטות למה זה שרוט לגמרה ויהיה חבל לזרוק כזו חתיכה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gggilad13,

אני רוצה להתחיל לבנות מן "פאנל" או "קוקפיט" ביתי... (תא טייס...) בשביל פלייט סימולטור... למישהו יש רעיונות/מדריכים להתחלה?

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  25. Started by ScreameR,

אני רוצה להכין מארז לHTPC, למישהו יש שירטוטים וLOGים של אנשים שהכינו ? אין לי דרמל והכל הדברים האלה, אז תתחשבו אני רוצה שהוא יהיה מאוד סולידי, אפור עם אפקט מראה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים