אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני מדבר על המעגל הזה: זה הפירוט שיש למטה: אז מה תפקיד הפונציומטר הזה? לווסת את עוצמת האור של המסך? אם כן, אם אני משאיר את זה ללא נגד, אני יקבל כל הזמן תאורה מקסימלית? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו אולי יכול לעשור לי אני צריך לבנות מריץ של 3 מנורות שיריץ אותם כמו רמזור חיפשתי בהמון מקומות ולא מצאתי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
OK אז זה העסק חברה ......אם תבדקו אם אמפרמטר מאורר שלוא מחובר לכלום ומסתובב בכוח האצבע תסימו לב שהvolt מגיע בערך ל 0.20 בקושי VOLT. עכשיו זה לא מספיק רגיש לשום ממסר שאני מכיר .....ווהרעיון הוא שאני רוצה לבנות מתג מסיבובי המאורר...אז אני חושב שצריך לבנות איזשהו מגביר זרם...... עכשיו לבעייה......אין לי מושג באלקטרוניקה!!!! איך עושים משהו כזה עזרה תתקבל בברכה!
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
I am planning on making a water block for intel 478 CPU with 0.5 inch barbs. I want to design a multiple jet inlet for the block made of 3 layers: the base, middle plate and top to be used with a danger den pump. 1. The intel heat sink is 30 by 30 m"m - should i make sure my honeycombed jets cover the whole heat sink? 2. What diameter would you suggest for of the jets? Inlet and outlet? 3. How thick should the base plate be? - if i want to add cups on the base would this change the thickness of the plate i need? Help would be appreciated. Thanks in advance Nim
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות למודינג שלי רשת ברזל אני רוצה לקדוח 4 חורים למאווררים שבעצם אני מתכוון לשים רק ב 2 מהחורים מאווררים אבל אני קודח 4 חורים כי זה יהייה יותר יפה. אז אני רוצה לשים ב 2 החורים הנותרים רשת ברשת כזאת לכסות אותם שיהייה יפה אז אני צריך רשת ברזל דקה וצפופה איפה אני יכול לקנות את זה? מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי מסך lcd עם תאורה ועברית ובקר מאחורי המסך כתוב ככה itm-1602d-04 ic2- ks0062 ic1- ks0066 רציתי לדעת עם החיבור שלו זה באותה דרך כמו שמסבירים באתר או שזה דרך אחרת חיברתי את המסך כמו שכתוב במדריך והוא לא עובד . הוא נדלק אבל לא רואים כלום ,חשבתי אולי זה בגלל שלא חיברתי את הפוטנציומטר נכון אז הורדתי אותו ועדיין לא רואים כלום בדקתי את החיבורים אלף פעם הכול מחובר כמו שכתוב אבל המסך עדיין לא מגיב . יכול להיות שצריך להגדיר את הlpt דרך הביוס או שזה לא קשור ? את המסך קיבלתי מתנה מחבר שהביא אותו מאיזה מעבדה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני באמצע מודינג למחשב, אני הופך פנטיום 3 500 לHTPC. יש לי וידאו ישן וכתוב עליו מאחורה שהוא מקבל 220V ומוציא 12V. האם אפשר (וכדאי?) לחבר אותו ללוח אם ולשאר הרכיבים במחשב? אם כן אני אשמח לשמוע הצעות.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי בכמה פורומים פרוייקטים שבהם העבירו את החוטים של הספק אל מאחורי הלוח אם וזה מה שבעצם רציתי לדעת : איך עושים את זה לעזאזל ??? תודה !
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שאלה ראשונה: באיזה גדלים מגיעים מסכי LCD? שאלה שנייה: כמה בערך עולה כל גודל? שאלה שלישית: מה צריך בשביל לחבר מסך LCD למחשב?תוכנה?צ'יפ?קבלים?כבלים? שאלה רביעית: יש לכם אולי שרטוט לאיך לחבר? שאלה חמישית: בתור אחד חסר בסיס בנושא אני אוכל להסתדר?
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 עכברים אלחוטיים האחד אופטי והשני עם כדור כזה עכשיו אני רוצה להישתמש במקלט/משדר של העכבר עם הכדור ביחד עם העכבר האופטי יש להם חיבורים שונים וכדומה אבל אולי מישהוא מכיר איזה צורה כללית שבנוי מעגל כזה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי מאורר 12 וולט, מפסק שלושה פינים, ולד. איך אני עושה שהלד ידלוק כשהמאורר דולק? (וכמובן גם יכבה כשהמאוורר נכבה ;D) תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי עכבר חדש, ויש לי עכבר מיותר.. אין לי כ'כ מה לעשות איתו משהו יכול לתת לי מדריך איך לעשות לו אור כחול? או שתמליצו לי על מודינג טוב לעכבר+מדריך. תודה.
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות דגם של משהו אני צריך כנראה ליצוק את זה אבל לזה צריך תבנית איך אני מכין אחת?
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מודינג למארז שלי זה יהייה המודינג הראשון שלי אז אני צריך קצת עזרה... בתיכנון הכללי אני רוצה להוסיך עוד מאווררים שתהייה זרימת אוויר טובה יותר הינה כמה תמונות של המארז איך שהוא היום מקדימה: http://img111.exs.cx/img111/7215/IMG_1387.jpg מקדימה ללא הפאנל הקידמי אפשר להוסיף שם עוד 4 מאוורי 80 מ"מ: http://img111.exs.cx/img111/946/IMG_1396.jpg מהצד: יש מקום בחלון למאוורר 80 מ"מ http://img111.exs.cx/img111/9446/IMG_1389.jpg מאחור: יש מקום ל2- מאווררים של 80 מ"מ http://img111.exs.cx/img111/4920/IMG_1391.jpg מהגג: [אני קדחתי את החור למאוורר 120 הזה] http://img111.exs.cx/img111/3154/IMG_1390.jpg אני מתכוול לקנות מאווררים חדשים ולנסר את הגרילים ה…
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, חתכתי חלון בגג המארז שלי ואני רוצה לשים גומי לפני שאני מחבר את הפרספקס.. איזה גומי לקנות? הוא צריך להיות מאוד גמיש כי החלון הוא עיגולי כזה... ובזיגזג לוקחים 22 שקל למטר שזה המן לחתיכת גומי...
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
חברה אני צבעתי את העכבר שלי בזהב ואחרי כמה זמן הוא הפך לירוק,מה הבעייה כאן וכיצד אפשר לפתור אותה?
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום אני השבוע קונה מחשב ואני רציתי לשאול איזה מאוררים ומודים כדי לקנות שיהיו יפים ומכל מיני צבעים ואני קונה מארז tower המחשב הוא מ logicpc הבקש את עזרתכם תודה
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך LCD 20X4 שעבד בלי בעיה התקנתי WINDOWS XP מחדש ויש איתו בעיה את השעה הוא רושם 50:12 ולא 05:12 (אני עובד עם jaLCDs ) דברים אחרים הוא מראה בלי בעיה רק בשעה יש איתו בעיה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. השבוע ייצא לי להגיע לסנטר (דיסנגוף סנטר..), ובין המסלול הקבוע שלי החלטתי לקפוץ להום סנטר לראות אם יש שם משהו חדש.. (ואני מוכרח לציין שהסניף בדיזנגוף פשוט מבייש.. יחסית לשאר הסניפים הוא קטן ואי אפשר למצוא בו כלום..) בכל מקרה ראיתי שיש שם ב"מבצע השבוע" משור אנכי של וולף.. במחיר של 100 שקל.. שבא כמובן עם קיט שכולל 15 להבים משקפי מגן ועוד כל מני שטויות.. (שזה קצת מצחיק.. הם מוכרים שם בנפרד משקפי מגן ב-20 עד 40 שקל.. ואני במילא אקנה בהזדמנות משקפיים כאלה.. ככה שעם הערכה אני חוסך 20-30 שקל.. אז המחיק יורד אפילו עוד..) קיצור רציתי לדעת אם מישהו עבד איתו אי פעם או מכיר את המשור הזה.. (מהדרמל של וולף יש לי רק נחת ב"ה..), אבל בכל זאת אני אשמח לשמוע חוות דעת.. בכל מקרה יש לי …
-
- 8 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במשדר שבניתי לפי המדריך באתר. עכשיו ככה המשדר עובד התוכנה מזהה אותו (uICE) אבל כול פעם שאני לוחץ על כפתור בשלט שהגדרתי הוא מפעיל לי כול מיני כפתורים שונים כולל זה שלחצי והגדרתי אותו ניסיתי כול מיני סוגים של שלטים וזה עדיין לא עובד מה יכולה להיות הבעייה בתודה מראש בסוף הסתדרתי ועם עוד מישהו הסתבך באותה בעייה אז אני פשוט שמתי קצת אזולירבנד על העינית של המקלט וזה פטר את הבעייה
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
טוב חברה אני צריך עזרה אז ככה יש לי מסך אל סי די שיש בו 14 פינים זאת אומרת ללא BACKLIGHT (תאורה אחורית) השאלה שלי היא האם יש דרכים חלופיות ליצור תאורה?????????
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, בחנויות אלקטרוניקה מוכרים כול מיני סוגי לדים וכול אחד יכול להוציא כמות אור שונה איך אני יודע כמה זרם ומתח לתת לו בלי לשרוף אותו או לקצר את החיים שלו? אגב המוכר לא יודע כמה לתת לו ואני רוצה לנצל את כול האור שהוא יכול להוציא תודה
-
- 12 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אם מישהו יכול לאמר לי או להפנות אותי למקור שיש בו מידע על חיבור פרללי לגבי: -מספר פינים. -מספר יציאות\כניסות (קלט\פלט). -איזה אינפורמציה אפשר לעהביר דרך כל פין. תודה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
קניתי קיט לחלון- כולל פרספקס עגול וגומי, אני צריך מקום אמין שיעשו את החלון עצמו, ורצוי כמה שיותר קרוב לראשל"צ. :s05:
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-