עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Vladgi,

הדלת הזו לדוגמא? http://www.logicpc.co.il/Data/Items/COOLING%20&%20MODDING/CASE%20MODS/1486.jpg היא תתאים למארז הזה או למשל כל דלת אחר שנמכרת מוכנה עם חלון,אם אפשר המלצות לדלת מוכנה ממקום אחר.. תודה עריכה:אגב זה חלון מוכן או קיט להכנה שלו?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  2. אני צריך את הקבלים הבאים ... מאיפה אני יכול להשיג אותם ? אני מעפולה, אבל עובד ברעננה ... יש מקום קרוב שיש לו את הרכיבים הבאים וכמה הם צריכים לעלות ? הקבלים הם: 6.3V 1200uF(microF 6.3V 3300uF 25V 1500uF הקבלים הם בעלי קוטביות.

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  3. אם כן אנא צרו איתי קשר באייסקיו שמספרו 177360505 או בפרטי, תודה לעוזרים,

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by HONDA,

איפה קונים באיזור מרכז ת"א לדים ונגדים?, צריך סוג מיחד של חוטים או שאפשר חוט של רמקול או משהו? אייסי 300-476-817 תודה מראש על כל עזרה!

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  5. Started by qweqweqwe,

שלומות, נגמר לי מלאי הפרספקס ואני פשוט לא מוצא איפה יש לקנות. בדקתי בטמבוריות ליד הבית, בדקתי בחנויות היצירה ליד הבית, בדקתי באופיס דיפו, בדקתי בהום סנטר, ובשום מקום אין. מישהו מכם יכול להפנות אותי לחנות שמוכרת, עדיף במחירים סבירים עד זולים, לוחות פרספקס באזור ת"א-חולון או שעושה משלוחים לאזור? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  6. חברה, ראיתי באיזה פורום באינטרנט הצעה או בעצם מדריך על חיבור ממש פשוט של שליטה על מאורר בודד. פשוט לחבר בין הקבל הצהוב של החשמל מהספק למאורר נגד משתנה ובכל פעם שאני מסובב את הכפתור בעצם ההתנגדות משתנה ואפשר ככה לשלוט על מהירות הסיבוב של המאורר הרעיון נורא נורא קל ליישום ורק רציתי לדעת אם יש נגד זה איזה שהם הערות? לא בטיחותי או משהו כזה... עוד משהו, במדריך ההוא צויין להשתמש בנגד משתנה של עד 20אוהם. הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לחשב את התנגדות הנגד שאני צריך לקנות (את הפוטנציומטר) ע"י הנתונים של המאורר שלי. תודה רבה, לירן

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. שלום, אני חדש בפורום זה ובכלל באתר בגעתי לכאן כי אני רוצה לבתחיל ללמוד מודינג ובכלל כל בבתעסקות הזאת עם המחשב אז יש לי כמה בקשות : 1.אני צריך מדריכים למתחילים בסיס במודינג בעברית או באנגלית אבל אם באנגלית אז רק וידאו. 2.אני צריך קצת הסבר ממכם על כל זה והתעסקות אם המחשב והחלקים בו אם יש מדריך אז גם טוב. ואם עברתי על החוקים או משו בפורום תודיעו לי ואני ישנה. ותודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by icebreak,

http://www.macmod.com/content/view/166/2/ מישהו פירק את ה IBOOK שלו והפך אותו ל ITABLET, סטייל ה TABLET PC, כולל תמונות...

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by MacGyver,

אחרי הרבה מאוד זמן שלא פירסמתי משהו חדש...... הנה GLOWPAD חדש שהכנתי לחבר שלי..... ייש בעיה עם לייקוס..... איתן [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם, 1. יש לי ספק של לפטופ וחשבתי לחבר אותו במקום הספק שלי (בשביל השקט ובגלל מידותיו הקטנות) ןהשאלה שלי היא כזאת: האם ניתן בכלל לחבר (הרכיבים של לפטופ מקבלים אותם מתחים כמו במחשב הרגי, לא?), אם כן - איך אני מחבר גם ללוח אם וגם מולקסים לכוננים? 2. קיבלתי CD של לפטופ ואני רוצה להשתמש בו ככונן נוסף, השאלה שלי היא איך לחבר את הכונן? ראיתי פשוט שהחיבור מאחור יותר קטן וצר מהחיבור הסטנדרטי אצלי במחשב, ולא ראיתי גם חיבור מולקס לחשמל. מבקש את עזרתכם, אביעד

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  11. Started by RazorJunior,

פירקו בעבודה של אבא שלי איזה מיני בר ואבא שלי חשב שאולי אני אצטרך את ה LCD הזה למטרות מודינג... אז הנה כמה תמונות, תגידו לי אם יש מה לעשות עם זה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום!!! אני מקווה שזה המקום הנכון כי כתוב אלקטורניקה אז ככה יש לי בעיה במגעים ביציאה של האוזניות במיני דיסק ואין לי מושג איך לתקן את זה אם למישהו יש רעיון אז פליזז עזרו לי.... תודה

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  13. חיברתי את המאוורר והוא פשוט לא עובד.... בהתחלה ראיתי שמשהו מפריע שם ואז הוצאתי ואין שום סיבה שהז לא עיבוד וניסיתי בשני מחשבים והוא לא עובד... בדקתי את החיבורים והם מחובירם מה יכול לגרום לזה?? מאוורר 80MM שקיבלתי בבאנדל עובד מצוין וגם הספק עובד חיה... מולץ מאוד דרך אגב זה הPOLO12... תדוה מראש, ניר.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. איזה צבע הוא ההארקה?

• 5 תגובות
    • 7.4k צפיות
  15. Started by ranc80,

אני רוצה לבנות גוף קירור באמצעות אפקט Peltier ורציתי לדעת עד כמה זה אפשרי. נתקלתי במאמר הזה: http://www.digit-life.com/articles/peltiercoolers/ לפי מה שהבנתי העיקרון די פשוט והבעיה העיקרית היא אולי החומרים ובעיקר הביצוע שנראה כמו עבודת נמלים. מה שרציתי לדעת זה: * איפה אפשר להשיג מוליכים למחצה, האם זה דבר יקר ואיזה בדיוק אני צריך לקנות?. * מאחר וזה מאוד קשה, עם הכלים שיש לי, לבנות משהו בקנה מידה קטן שכזה, כמה ישפיע קנה מידה גדול יותר על האפקטיביות של הקירור?. * או כל דבר אחר שיכול לעזור. בתודה מראש, רן.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. כיאילו מה שאני שואל בעצם זה איזה היתנגדות הוא נותן עד כמה וכמה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by g2a2l2,

זה המוד הראשון שלי מערכת לשליטה ב 4 מאווררים עם תאורה מתחלפת מאדום לירוק (זה ירוק לא יודע למה בתמונה זה נראה לבן ) הורדת המתח של המאווררים עד למצב של כיבוי אתם מוזמנים לתת דעה www.g2a2l2.pic.co.il

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by DARK_KNIGHT,

יש לי בעיה אם אל סי די שפירקתי מתרגומנית של רומטק מישהו אמר לי שהוא גם פירק כזאת והיא עובדת אז אם מישהו יכול להביא לי סכמה שתתאים למסך שלי כי אני עבדתי ע"פי הסכמה של האתר והמסך לא עובד

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by aviaderi,

שלום לכולם, יש לי כרטיס (FireWire (IEEE 1934 ויש לי כבל שבצד אחד יש לו 4 פינים שמתחבר למצלמת וידאו דיגיטלית (DV) , ובצד השני 6 פינים שמתחבר לכרטיס. אני רוצה להשתמש בו כדי ללכוד תוכניות יש מהטלויזיה אבל אין לי חיבור כזה בטלויזיה. האם אפשרי להפוך את הצד שמתחבר למצלמה לפלאג RCA/BNC/RF/S-VIDEO או כל חיבור אחר? אם זה אפשרי בבקשה תסבירו לי איך, עדיף עם שרטוטים. תודה לכולם.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by sunny,

בביקורת "סליבים אולטרה ושאר ירקות" נסקר PSU Modding Tool Kit אני משער בתור קולורבי, לא מצאתי איפה אפשר לקנות אותו, (חיפשתי במספר חנויות מחשבים ואצל הירקן). האם קיבלתם את הקיט מחנות בארץ או מחו"ל ?

21. Started by iakovl,

אני מתכנן פרויקט "קטן" שיצריך שימוש בפרספקס אבל אני יודע שיש עוד חומרים כאלה (שקופים) אך יותר חזקים פוליקארב משהוא הייתי רוצה לדעת מה המחירים של החומרים הללו ואת התכונות שלהם תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. קראתי כאן http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=96802.0 ולא ממש הבנתי- מישהו יכול להגיד לי מה זה ובעיקר מאיפה קונים??? נדב

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. אורח praetorianster
    Started by אורח praetorianster,

יש לי כיסוי פלסטיק גדול שאני צריך לצבוע, ואני חייב שהוא יראה הכי טוב שאפשר, יהיה הכי נעים למגע שאפשר.. בקיצור שלא היו פאשלות בכלל כי הולכים לגעת בכיסוי הזה הרבה והוא גלוי לעין כמובן שיש את האפשרות לסתם ספריי צבע ואחרי זה ספריי לקה, אבל אני מחפש אופציות מוצלחות יותר במידה ואין אופציות אחרות אני אשמח לקבל כמה שיותר טיפים שיעזרו לי להגיע לתוצאה הכי טובה שאפשר דרך אגב כבר קראתי את המדריך לצביעת מארזים והוא לא ממש עזר לי, אז הימנעו מלקשר אותי לשם שוב (:

• 15 תגובות
    • 15.1k צפיות
  24. אורח praetorianster
    Started by אורח praetorianster,

יש לי קופסאת פח כלשהי שאני רוצה להפוך אותה למארז השאלה שלי היא איך אני אחבר את הלוח אם ככה שההלחמות מאחורה לא יתקצרו תיהיה בעיה לקדוח חורים במקומות הנכונים, חשבתי על ספוג או משהו בסגנון (הלוח אם שוכב ככה שהוא לא צריך תפיסה חזקה במיוחד) מה אתם ממליצים, העיקר שיתן פיתרון פשוט שניתן להשיג בכל מקום, ובטיחותי במאה אחוז. תודה רבה. כדרך אגב, הסינק שלי דיי כבד ככה שהחומר שעליו יונח לוח האם צריך להיות דיי דחוס שלא יתקמט ויגרום למגע עם לוח הברזל.

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. שלום, מחר יש לי בוחן על הנושא ואני צריך עזרה איך אני מוצא זרם בסיס, קו עבודה, נקודת עבודה ושאר הירקות. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים