עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. מצאתי אל פסק מסוג ADVICE VA700 שרשום עליו לא תקין והיה בו מסך אז פירקתי תמסך ורציתי לדעת אם יש מצב להשתמש בו להצגת טמפרטורות המחשב או דברים אחרים ע"י חיבורו ליציאת COM או כל יציאה אחרת ולשלוט בו ע"י תוכנה (מצורפות תמונות של המסך) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  2. טוב הכנתי אינדיקטור לזרימת מים ורציתי להכין מעגל כך שקשה לא תיהיה זרימה נגיד ל30 שניות אז המחשב יכבה איך אני עושה את זה? אני יודע שאני צריך טרנזיסטור, קבל, נגד ואולי ממסר אני לא בטוח. מישהו יכול להגיד לי במדויק איך להכין כזה מעגל? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  3. הבנתם את השאלה שלי נכון אני מתכוון אם אני יוכל להתקין לDVD כונן ארדיסק וUSB שאני יעביר מהמחשב שלי לארדיסק את הסרטים ובמקום שהDVD ילך לכונן ה-CD שלו אז הוא ילך לכונן הארדיסק והארדיסק יהיה ריק למעשה מפורמט והDVD יזהה אותו בתור כונן CD מדומה ... אני חושב שהבנתם אותי עכשיו השאלה המעשית אם יש פה אנשים שכן יודעים לעשות את זה ויוכלו לעזור לי לדעתי זואתי משימה מאתגרת ...

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  4. Started by ychamp,

חזרתי לפני כמה ימים מארה"ב והחלטתי לקנות דרמל בארץ(ההורים לא הסבימו להביא אחד מארה"ב) אבל אני לא יודע איפה אפשר לקנות אחד אז אני ישמח לקבל שם של חנות+ מיקום ש מוכברת דרמלים

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  5. שלום, יש לי שאלה שקשורה להפסקות חשמל, האם מכשיר יכול להיפגע גם אם הוא מכובה שיש הפסקת חשמל? נגיד הלכתי לישון, כיביתי את המחשב, היה הפסקת חשמל בלילה, האם יכול להיות נזק למחשב?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  6. Started by dj shay 30010,

יש לי מסך LCD 20X4 שמתחבר ל LPT יש דריבר port95nt.exe כדי שה LCD יעבוד אבל כל פעם שמדליקים את המחשב (WINDOWS XP) יש הודעות שגיעה והוא לא נטען יש למישהו דריבר למסכים האלו ל XP

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  7. Started by oorlevi,

שלום אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי אבל לא יודע מאיפה להתחיל ומה לעשות.. אתה המפרט אתם יכולים לראות בצד, אני רוצה OC קטן שלא יצריך קניית קירור וכו'.. יש אפשרות שתעזרו לי? תודה

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Started by skyline,

כמו שאמרתי פעם , אני חדש בעסק ואני רוצה לעשות מודינג למארז... ראיתי את האפשרות של הסליבים, אפשרות נחמדה מאוד והייתי רוצה ללכת על זה. מישהו יכול להסביר איך שמים ?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by טולה,

כמה עולה קתודה סטנדרט? וכמה זמן היא יכולה להחזיק מעמד?והאם אפשר לעשות אותה כך שתהבהב לפי קצב המוסיקה?

10. Started by SV,

היי,ראיתי את המדריך החדש שהוסיפו על איך לצבוע את הכונן האופטי אבל לא הזכירו איזה חברה או סוג של צבע ממולץ להשתמש ושיהיה איכותי.. אז יש לכם המלצות לצבע ספריי שחור ואיכותי לצביעת הכונן האופטי של יורד ?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  11. Started by HellBoY,

מה דדעתכם עליו? ZALMAN ZM-MFC1 עולה 148 שקל מפנדה.. שווה? אמשח לקבל עוד הצעות לגבי פאנלים.. תודה

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  12. Started by 1moshiko1,

בוקר טוב! אם אני חוצה להאריך כבל של טלפון, ואני חותך אותו, מאריך אותו ומלחים. האם זה יגרום לי להפרעות בקו (טלפון / אינטרנט)? כמו כן, אני רוצה להעביר כבל לטלפון בין 2 חדרים ועוד כבל בשביל האינטרנט (מהראוטר למחשב השני). אם אני קונה כבל עם 4 מוליכים אני יכול לשים להם 2 תקעים בכל צד כדי שיתאים לי למצב. השאלה שלי היא: האם תיהיה הנחתה כלשהיא על כבל של 5 מטר? האם יהיו הפרעות כלשהם בין 2 הקוי המידע (טלפון ואינטרנט)? תודה

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  13. Started by shaks,

אני מעוניין לעשות מחברי מולקס מוארים, יש לי את כל המצרכים (לדים ונגדים) ויש לי שאלה: מחברים את הלד למולקס והוא לוקח כוח מהמולקס אז אם אני יחבר את המולקס נגיד להארדיסק אז להארדסיק עלול להיות מחסור בכוח והוא עלול לא לפעול כי אין לו מספיק חשמל לא?

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  14. שלום, בתור פרוייקט עצמי אני בונה כרטיס רשת (מבוסס מיקרו-מעבד PIC). זה ישמע מצחיק אך השגתי את כל הרכיבים + אני יודע כיצד לייצר PCB בבית אך לא מצאתי היכן לקנות מחבר RJ45 נקבה. אני לא מתכוון לזה שקונית בכל חנות למוצרי אלקטרוניקה אלא למחבר שחומרת התקשורת הבסיסית כבר נימצאת עליו. דוגמא לרכיב שאני צריך נימצא בקישור: http://www.belfuse.com/Data/Datasheets/08B0-1X1T-36-F.pdf נ.ב. זה כרטיס 10Mbit פשוט אז לא צריך מחברים שתומכים ביותר מכך. תודה מראש, תומר

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  15. Started by bazooka joe,

לוח פרספקס 0.5 בגודל 63X95 ב90 ש"ח. איך זה? אני פשוט לא מבין בגרוש במחירים של זה.

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  16. Started by ofeky1,

יש לי שני מנורות במחשב שכל באחת מהן יש 3 לדים שמחוברים בטור אלה שבתמונה: עכשיו אני רוצה לבנות להם בקר שבו אני יוכל לשלוט על העוצמה שלהם ולהדליק ולכבות אותם יש לי מפסק ויש לי פוטנציומטר B10K והנה השרטוט של המעגל: השאלה שלי אם הפוטנציומטר מתאים למעגל הזה ואם אני יכול לחבר עוד לדים למעגל הזה? תודה עוזרים!

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by IG,

OK, ככה, כרגע הגג של המארז שלי נראה ככה: נתרכז בזה: כמו שאפשר לראות, יש כמה פאקים, שאני מתכוון לפתור ע"י עיבוי הגבולות (אני אשתדל לעבות כמה שפחות...) נואשתי מלחפש אחר הניאון האדום שרציתי לשים מתחת לזה כדי שיאיר את הכוכב השני גוונים (המופרדים ע"י החריטה), והחלטתי לשים לד, שיאיר לי רק את החריטה. שאלה ראשונה: האים הפאקים האלה יבלטו יותר מידי? (אני לא אצליח לתקן את כולם...יש עוד אחד בזרועה העליונה של הכוכב... התיחום לא מדוייק...תראו בתמונה השנייה) שאלה שנייה: האים האור יגיע גם לנקודות האדומות בצדדים, אם אני אמקם את הלד במיקום של הפס האדום? במיקרה ואני כן אשיג ניאון, החריטה תיבלוט או שהיא תהייה בצבע של שאר החלון? (אם אני אאיר רק עם הניאון...) יש אפשרות לשלב בין …

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  18. איפה אפשר להשיג מסך כמו של האיזי פארק ומקום עם מעבד מתאים שיתכנתו לבקשתי ?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  19. היי אני צריך עזרה בבבניית ממיר מהמחשב לטלויזה שיתמוך ב 100 הרץץץץץץ הין אני יכול לקנות את החלקים ואיך להרכיבם???? אני בעצם רותה לבנות מכשיר שיקבל 60 הרץ מהמחשב וישדר ממנו 100 הרץ לטלויזיה דחוףףףףףףףףףףף (יש לי עוד קושייה??? מה נותן את ה100 הרץ ביס או בDVD)

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  20. Started by mik_amar,

רציתי לדעת אם הרגליים של הפוטנציומטר הם כמו הרגליים של מפסקי ה on/off כאילו אם מחברים אותם באותה צורה.. כי אני רוצה לבנות פאן באס... עכשיו במקום המפסקי on/off רציתי לדעת אם במקומם אני יכול לחבר פוטנציומטר... תודה מראששש

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  21. זה הכרטיס מסך שלי מה - EVERST Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter nVIDIA GeForce 6200 AGP BIOS Version 5.44.A2.10 GPU Code Name NV44AGP PCI Device 10DE-0221 / 0000-0000 Transistors 77 million Process Technology 0.11 um Die Size 110 mm2 Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 256 MB GPU Clock 351 MHz (original: 350 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 3 (v3.0) Pixel Shaders 4 (v3.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0c Pixel Fillrate 1404 MPixel/s Texel Fillrate 1404 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 64-bit Real Clock 199 MHz (DDR) (original: 200 MHz) Effective Clock 398 MHz Bandwidth 3184 MB/s n…

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by doker,

לפני כמה זמן בניתי מסך עם המדריך של האתר עכשיו יש לי בעיה פירקתי את הזכוכית ועכשיו אני לא מצליח לחזק את זה אם זה לא ממ חזק לא רואים טוב מה אני יכול לעשות תודה

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  23. עם מדריכים למודינג? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by avishalev2,

שלום אני רוצה לדעת איך ואיפה מתקינים את הצ'יפ בפלייסטיישן אשמח לקבל הסבר מפורט תודה

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  25. האם כל מה שאני צריך לעשות זה לשייף ולשייף? איזה גדל של דף שיוף צריך?והאם אני יכול לעשות את זה עם הידיים? תודה

• 1 תגובה
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.