עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by eladh16,

שלום אנשים טובים. מצאתי בבית מכשיר חשמלי כולשהו ואין לי מושג למה הוא משמש. סתם מתוך סקרנות, מזה הדבר הזה ומה הוא עושה? עוד תמונה

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  2. Started by Rule The Pc,

שלום אני מנצל את חבר שלי Rule The PC לשחק אצלו GTA SA והמחשב מתחמם כל 10 מגיע לרמות שהמעבד ב50 ומשהו מעלות והסיסטם זון 1 ו-2 נושקים ל50. האינטל אקטיב מוניטור (תכנת ניטור חומרה של אינטל) מצפצפת וגילי לא רוצה שאני אמשיך לשחק עד שהמכונה תתקרר... האם הדרישה שלו מוגזמת? עד כמה מעלות זה בסדר להמשיך לשחק?

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  3. Started by oorlevi,

שלום אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי אבל לא יודע מאיפה להתחיל ומה לעשות.. אתה המפרט אתם יכולים לראות בצד, אני רוצה OC קטן שלא יצריך קניית קירור וכו'.. יש אפשרות שתעזרו לי? תודה

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by MR. G134,

היי, אני צריך לבנות מעגל עם לחצן שיפעיל ויכבה לד. אם אני אחבר סתם את את הלחצן ללד אז אני אצטרך להחזיק אותו על מנת שהלד יפעל, מה שאני רוצה לעשות זה שלחיצה קצרה על הלחצן תגדליק את הלד ועוד לחיצה תכבה אותו. איך ניתן לממש כזה מעגל? האם זה עם נועלים? או פליפלופים? ואיך הכל מתחבר? תודה!

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  5. Started by vini,

שלום, אני מחפש רעיונות לצורה של החלון אם למישהוא יש משהוא מקורי תגידו

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  6. Started by skyline,

כמו שאמרתי פעם , אני חדש בעסק ואני רוצה לעשות מודינג למארז... ראיתי את האפשרות של הסליבים, אפשרות נחמדה מאוד והייתי רוצה ללכת על זה. מישהו יכול להסביר איך שמים ?

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  7. Started by Red-AnGel,

ממ אני יודע שקראתי על זה הרבה וראיתי איפה שהוא את מה שאני מחפש אבל עכשיו שאני צריך את זה אני לא מוצא בקיצור אני רוצה להוסיף מאוורר לעכבר וגם לדים השאלה שלי אם אני יכול להשתמש בכבלים של העכבר.. (לא עכבר אופטי - לא USB אלא עכבר רגיל) כלומר יש כבלים שנכנסים לעכבר אני חושב 4 אם אני יכול להשתמש באחד מהם לקבל מתח למאוורר וללדים תודה מראש לעוזרים נ.ב אם יש לינקים לכאלו שעשו זה יעזור מאוד

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  8. היי אני צריך עזרה בבבניית ממיר מהמחשב לטלויזה שיתמוך ב 100 הרץץץץץץ הין אני יכול לקנות את החלקים ואיך להרכיבם???? אני בעצם רותה לבנות מכשיר שיקבל 60 הרץ מהמחשב וישדר ממנו 100 הרץ לטלויזיה דחוףףףףףףףףףףף (יש לי עוד קושייה??? מה נותן את ה100 הרץ ביס או בDVD)

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  9. שלום יש ליש תי שאלות: האם ניתן להפוך סידירום לנגן דיסקים ברכב/בכללי? אם כן איך? האם ניתן להפוך סידירום לנגן דיסקים MP3? אם כן איך? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  10. אני התחלתי בתהליכים ראשונים של תכנון מוד למארז כרגע אני מתלבת בין סילברסטון, אנטק או כולר מאסטר או בכלל לבנות מארז חדש מעץ (אני יודע את הבעיות של עץ עם חום). החלטתי כבר על כמה דברים שאני רוצה: הפיכת לוח אם כדי ש הדלת הימיני תהיה הדלת הראשית למארז ושם יהיה גם החלון. תאורה עדינה של ספוטים של לדים לבנים מערכת חשמל ייחודית כבר בתהליכים סופיים. כמובן סליבינג שחור אולי מסך 20x4 עם רקע שחור ואותיות לבנות הצבע של המארז יהיה שחור מט עם חלקים כתומים ולבנים. אולי מחזיק דיסיקם פנימי (חשמלי) אל תדאגו לכמה זמן כל זה יקח כי זה מתוכנן לחופש הגדול ואז כנראה יהיה לי גם מחשב חדש אז המפרט שבפרופיל שלי כנראה תהיה זו אבל קחו בחשבון שאין לי תקציב גדול חוץ מהמארז שגם הוא יהיה רק כ500 כרגע אני מב…

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  11. עם מדריכים למודינג? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  12. Started by SkyCity,

למישהו יש חנות שעושה מודינג למארז? באזור המרכז... תודה.

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  13. Started by ZacNaboot,

לפני כמה חודשים נשרף לי מעבד של המחשב שלי (פנטיום 4 1700 מגההרץ). אתמול מצאתי אותו והחלטתי להפוך אותו למחזיק מפתחות!. ;D הנה תמונות של אחרי העבודה!. כל העבודה הייתה עניין של שעתיים וחצי! (פירוק של כל הרגליים זה הקטע הכי מעפן נדקרתי הרבה פעמים! : ) נ.ב. מצטער על האיכות תמונה פשוט נגמרו לי הבטריות במצלמה שלי אז צילמתי עם הפלאפון

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by doker,

יש לי את המסך pvc160205agn קניתי אותו ואמרו לי שאני יכול להשתמש פה וגם ראיתי פה בפורום מישהו השתמש עם המסך הזה מישהו יודע אם אני יכול להשתמש איתו ואיך אני מחבר אותו(זה כמו במדריכים?) תודה

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  15. Started by BENNY-L,

היה אחד שראיתי מישהו מ TMS אבל לא מצאתי אם יש עוד אשמח ללינק תודה

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  16. זה בכוונה כאן למרות החיפוש כי אני צריך הרבה גלריות וכמה שיותר מרוכזות אז בבקשה לא לנעול

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by TAsn,

אני רציתי לחתוך פרספקט באורך של 40+- ס"מ ורוחב כ 20 ס"מ. בכל מקרה חתכתי עם הדרמל, ועזבו את זה שכל הבית מסריח, זה גם חתך די מעפן. זה חתך ע"י חימום מטורף. אני מניח שלא השתמשתי במסורית הנכונה, למרות שכתוב שהיא יכולה לחתוך פלאסטיק. השתמשתי ב 426, דיסקית חיתוך מחוזקת. עם מה אמורים לחתוך?

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  18. רציתי לדעת לאיזה כיוון הדיודות שבירשותי מוליכות זרם אין שום סימון מצב א: או מצב ב?:

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  19. Started by julbo,

אני בונה מארז למחשב משהו קטלני במיוחד. כשיהיה תמונות אני יעלה. בנתיים אני הורס חומר בנסיונות. אני רוצה לצבוע אותו בשחור ואני לא בטוח איך לתפעל את זה. אמרו לי כל מיני דברים כמו: צריך צבע מיוחד, צריך לשייף, רק ספרי, רק עם אייר בראש, צריך להוסיף חומר מיוחד וכאלו ואחרים. אני כבר לא יודע מה הנפצו"ת ומה מציאות. מישהו יכול להבהיר לי את העניין?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  20. רציתי לדעת אם יש למשהו מהפורום כאן סכמה של מקלט ומשדר IR שיכול לעשות 4 פעולות???? תודה רבה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  21. האם כדאי לצבוע את המאווררים בצבע מטאלי כדי שיחזירו אור מלד? האם זה לא יאט אותם? האם זה לא יגרום להם לעשות יותר רעש?

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  22. Started by Dr__MIKO,

היי יש לי בעיה כללית מישהו יכול לעזור לי לבנות משדר שיכול לשדר לכמה מקלטים בצורה כזאת שיוכל להפעיל כל אחד מהם בצורה שונה? (אני מניח שהוא פשוט יוכל לשדר בטווח של תדרים ולכל מקלט יהיה התדר שלו...) אני יודע שזה כאב ראש רציני אבל עדיין... יש למישהו רעיונות?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by itzikm,

שלום לכולם מחפש תשובה עקרונית.איך מבצעים \משדרגים\בונים כניסת auxבמעגל חשמאלי של מגבר במערכת סטריאו מיני.כל זאת על מנת לשמוע מוסיקה דרך המערכת. במערכת אין את הכניסה.יש למערכת גם דיסק ,גם טייפ.החיבורים לרמקולים זה חיבורים של פלוס ומינוס בחוטים . יש יציאת אוזניות בלבד. יש לי חוש חש לבצע נושא זה לבד ואני "חייב" לנסות לעשות זאת לבד. נכון אין לי סכמה אבל יש עיקרון.אם מישו יכול לתת כוון ואולי איזה סכמה איך זה מחובר ואיך העקרון ,אודה לכם מאוד

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  24. Started by urich,

טוב התכנון שלי הוא לבנות בתוך אמפליפייר ישן שיש לי בבית מחשב htpc חלש לסרטים ומוזיקה. לקחתי מדידות של הרכיבים אותם אני צריך ושל האמפליפייר הישן וסרטטתי בgoogle sketchup את התכנון הראשוני. התכנון שלי הוא שבתוך המארז יוכנס: ספק כוח atx סטנדרטי לוח אם Matx כרטיס מסך חלש (אבל לא מובנה) חשוב שיהיה לא ארוך מדי. הרד דיסק אחד כרטיס טלוויזיה בעתיד אולי dvd בעתיד (כרגע אני בונה על חיבור לרשת ככל הנראה אל חוטית). vfd/lcd שיוכנס מאחורי תצוגת הרדיו (רדיו אנאלוגי ישן). יש לי תכנון להתקין פוטנציומטרים על חלק מהידיות בקדמת המארז. ולהשתמש בכפתורים המקוריים לכיבוי הדלקה וכו'. יש לי תכנון לחבר את הכניסה לאוזניות ללוח אם (או לכרטיס מסך יותר מתקדם בעתיד). ולחתוך מקומות לusb בקדמת המארז. בנוס…

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  25. Started by Oranili,

אני יכול לעשות חורים במארז עם מקדחה .? לא יהיה נזק או משהו נכון ? .. אני רוצה שיתאוררר יותר ..

• 4 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים