אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם... קראתי את המדריך שבאריהב (http://www.arihav.com/products/display/LCDInstallation.pdf, ראיתי שם שאני צריך מחבר 25 פין זכר... עכשיו, לפי מה שאני מבין, (תקנו אותי אם אני טועה) צריך לחבר אותו מאחורה (לחיבור המדפסת).... איך אני בדיוק מביא את המסך לתוך המחשב?!? הרי זה מתחבר מאחורה בחוץ... אני צריך כבל מאריך לתוך המארז או משהו??? תודה מראש, עודד ב.
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
טוב הכנתי אינדיקטור לזרימת מים ורציתי להכין מעגל כך שקשה לא תיהיה זרימה נגיד ל30 שניות אז המחשב יכבה איך אני עושה את זה? אני יודע שאני צריך טרנזיסטור, קבל, נגד ואולי ממסר אני לא בטוח. מישהו יכול להגיד לי במדויק איך להכין כזה מעגל? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש תשובה עקרונית.איך מבצעים \משדרגים\בונים כניסת auxבמעגל חשמאלי של מגבר במערכת סטריאו מיני.כל זאת על מנת לשמוע מוסיקה דרך המערכת. במערכת אין את הכניסה.יש למערכת גם דיסק ,גם טייפ.החיבורים לרמקולים זה חיבורים של פלוס ומינוס בחוטים . יש יציאת אוזניות בלבד. יש לי חוש חש לבצע נושא זה לבד ואני "חייב" לנסות לעשות זאת לבד. נכון אין לי סכמה אבל יש עיקרון.אם מישו יכול לתת כוון ואולי איזה סכמה איך זה מחובר ואיך העקרון ,אודה לכם מאוד
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
כמו שאמרתי פעם , אני חדש בעסק ואני רוצה לעשות מודינג למארז... ראיתי את האפשרות של הסליבים, אפשרות נחמדה מאוד והייתי רוצה ללכת על זה. מישהו יכול להסביר איך שמים ?
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני בונה מארז למחשב משהו קטלני במיוחד. כשיהיה תמונות אני יעלה. בנתיים אני הורס חומר בנסיונות. אני רוצה לצבוע אותו בשחור ואני לא בטוח איך לתפעל את זה. אמרו לי כל מיני דברים כמו: צריך צבע מיוחד, צריך לשייף, רק ספרי, רק עם אייר בראש, צריך להוסיף חומר מיוחד וכאלו ואחרים. אני כבר לא יודע מה הנפצו"ת ומה מציאות. מישהו יכול להבהיר לי את העניין?
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להוסיף גלגלים למארז , מה אתם אומרים מומלץ ? משום מה לא ראיתי אף אחד שעשה את זה, יש סיבה מיוחדת לכך? יש לזה חסרונות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני אתחיל בזאת שקראתי איזה 10 פוסטים בנושא ואני מרגיש קצת אבוד קיבלתי היום את זה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.753 ואני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט איתו ועם שלט ישן של הDVD, בפונקציות בסיסיות של הוינאמפ. ראיתי פה דיבורים על תוכנות כמו girder,WinLIRC, ו UIRC אם תוכלו להמליץ באיזו תוכנה להשתמש ושתפעל עם השלט, אני אודה לכם מאוד חג שמח
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני התחלתי בתהליכים ראשונים של תכנון מוד למארז כרגע אני מתלבת בין סילברסטון, אנטק או כולר מאסטר או בכלל לבנות מארז חדש מעץ (אני יודע את הבעיות של עץ עם חום). החלטתי כבר על כמה דברים שאני רוצה: הפיכת לוח אם כדי ש הדלת הימיני תהיה הדלת הראשית למארז ושם יהיה גם החלון. תאורה עדינה של ספוטים של לדים לבנים מערכת חשמל ייחודית כבר בתהליכים סופיים. כמובן סליבינג שחור אולי מסך 20x4 עם רקע שחור ואותיות לבנות הצבע של המארז יהיה שחור מט עם חלקים כתומים ולבנים. אולי מחזיק דיסיקם פנימי (חשמלי) אל תדאגו לכמה זמן כל זה יקח כי זה מתוכנן לחופש הגדול ואז כנראה יהיה לי גם מחשב חדש אז המפרט שבפרופיל שלי כנראה תהיה זו אבל קחו בחשבון שאין לי תקציב גדול חוץ מהמארז שגם הוא יהיה רק כ500 כרגע אני מב…
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
עם מדריכים למודינג? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
האם כדאי לצבוע את המאווררים בצבע מטאלי כדי שיחזירו אור מלד? האם זה לא יאט אותם? האם זה לא יגרום להם לעשות יותר רעש?
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
למישהו יש חנות שעושה מודינג למארז? באזור המרכז... תודה.
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
http://mysite.du.edu/~etuttle/electron/elect10.htm בOp-Amp Relaxation Oscillator כתוב ש 1/1.22RC שווה לתדר עכשיו הצבתי את הערכים שאני רוצה ואני מקבל תוצאות לא מובנות(לי) לדוגמא: R = 10k, C = 0.1 gave f = 455 Hz וזה לא יצא ככה איפה טעיתי<?> גם בחישוב שלי במחשבון ועוד משהו איך אני רואה תדר בMULTISIM 11? בסקופ
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
- 1 follower
-
-
חברה אני זוכר שפירסמו פה את המדריך לתאורת לדים במולקס בעזרת נגד ולד ואני מחפש את זה כבר שעה ללא הצלחה.. מישהו יכול למצוא לי את זה... תודה מראש n0fo
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום אני מנצל את חבר שלי Rule The PC לשחק אצלו GTA SA והמחשב מתחמם כל 10 מגיע לרמות שהמעבד ב50 ומשהו מעלות והסיסטם זון 1 ו-2 נושקים ל50. האינטל אקטיב מוניטור (תכנת ניטור חומרה של אינטל) מצפצפת וגילי לא רוצה שאני אמשיך לשחק עד שהמכונה תתקרר... האם הדרישה שלו מוגזמת? עד כמה מעלות זה בסדר להמשיך לשחק?
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
זה בכוונה כאן למרות החיפוש כי אני צריך הרבה גלריות וכמה שיותר מרוכזות אז בבקשה לא לנעול
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
על פי סקר זה נבין כמה אנשים חושבים על רעיונות וכמה שווה לענות עליהם כדי לעזור להם ולאחרים.
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג מסך כמו של האיזי פארק ומקום עם מעבד מתאים שיתכנתו לבקשתי ?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
מצאתי אל פסק מסוג ADVICE VA700 שרשום עליו לא תקין והיה בו מסך אז פירקתי תמסך ורציתי לדעת אם יש מצב להשתמש בו להצגת טמפרטורות המחשב או דברים אחרים ע"י חיבורו ליציאת COM או כל יציאה אחרת ולשלוט בו ע"י תוכנה (מצורפות תמונות של המסך) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש למשהו מהפורום כאן סכמה של מקלט ומשדר IR שיכול לעשות 4 פעולות???? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
כבר פתחתי על זה ת'רד פעם אבל הוא הועבר לפורום "כללי" (למרות שלדעתי נושא זה מאוד קשור לאלקטרוניקה וצריך להישאר כאן) והמדריך שהיה לי שם היה קצת מסורבל עבורי. אתמול שוטטתי קצת באינטרנט ומצאתי מדריך שניראה קצת יותר פשוט ומובן: http://www.modfatha.com/ma_cmoy_hphone_amp.html אני רוצה היום בערב או מחר ללכת ולקנות את הרכיבים והיות והאנגלית שלי לא משהו רציתי לבקש מכם שתתרגמו עבורי את רשימת הרכיבים ככה שאני אדע בדיוק מה ללכת ולבקש מהמוכר. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היה אחד שראיתי מישהו מ TMS אבל לא מצאתי אם יש עוד אשמח ללינק תודה
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
יש לי שני מנורות במחשב שכל באחת מהן יש 3 לדים שמחוברים בטור אלה שבתמונה: עכשיו אני רוצה לבנות להם בקר שבו אני יוכל לשלוט על העוצמה שלהם ולהדליק ולכבות אותם יש לי מפסק ויש לי פוטנציומטר B10K והנה השרטוט של המעגל: השאלה שלי אם הפוטנציומטר מתאים למעגל הזה ואם אני יכול לחבר עוד לדים למעגל הזה? תודה עוזרים!
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי אבל לא יודע מאיפה להתחיל ומה לעשות.. אתה המפרט אתם יכולים לראות בצד, אני רוצה OC קטן שלא יצריך קניית קירור וכו'.. יש אפשרות שתעזרו לי? תודה
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
ממ אני יודע שקראתי על זה הרבה וראיתי איפה שהוא את מה שאני מחפש אבל עכשיו שאני צריך את זה אני לא מוצא בקיצור אני רוצה להוסיף מאוורר לעכבר וגם לדים השאלה שלי אם אני יכול להשתמש בכבלים של העכבר.. (לא עכבר אופטי - לא USB אלא עכבר רגיל) כלומר יש כבלים שנכנסים לעכבר אני חושב 4 אם אני יכול להשתמש באחד מהם לקבל מתח למאוורר וללדים תודה מראש לעוזרים נ.ב אם יש לינקים לכאלו שעשו זה יעזור מאוד
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-