אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
חלקיכם בטוח מכירים את זה אבל בטוח יש פה כאלה שלא!! הוא עבד על זה כ"כ הרבה זמן ואחרי יום הוא יזרוק את זה לפח :screwy: אתם הייתם מכניסית תמחשב שלכם לדבר הזה??
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני ריך שתעזרו לי לבחור לדים,דבר ראשון, 4 לדים של 3000MCD יכולים להאיר מארז בצורה סבירה? דבר שני,מה זה זרם קידמי וזרם אחורי(כנ"ל לגבי מתח),ולמה אני צריך להתייחס? דבר שלישי,איזה גודל לדים זה גודל סביר ונפוץ,3MM 5MM? דבר רביעי,האם החנות הזאת:http://www.lsdiodes.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=2&products_id=24 ,זאת חנות טובה שכדאי להזמין משם לדים?אם לא ,בבקשה תמליצו לי על מקום אחר. תודה רבה רבה לעונים!!!!
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
רציתי לקנות מארז מדגם CM 690 II Plus Black ATX Case ( מה ההבדל בין Plus ל- (Advanced) ) ? ואז באה לי רעיון לקחת מארז ישן (עדיף בצבע שחור) ולקדוח מלמעלה חור למאורר 140 מ"מ (המאורר מלמעלה תפקידו להכניס אויר / להוציא אויר) ? ולקדוח את הניטים שבשלד המארז ולשנות שהספק הייה למטה והלוח הייה למעלה אפשר לשנות את המיקום של הפח מאחורה איפה שכול היציאות + הפח מהצד שלוח-אם יושב עליו (הברגים הקטנים הצהובים) הדבר הזה אפשרי ? או שחבל על הזמן שלי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להוסיף גלגלים למארז , מה אתם אומרים מומלץ ? משום מה לא ראיתי אף אחד שעשה את זה, יש סיבה מיוחדת לכך? יש לזה חסרונות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בוקר טוב! אם אני חוצה להאריך כבל של טלפון, ואני חותך אותו, מאריך אותו ומלחים. האם זה יגרום לי להפרעות בקו (טלפון / אינטרנט)? כמו כן, אני רוצה להעביר כבל לטלפון בין 2 חדרים ועוד כבל בשביל האינטרנט (מהראוטר למחשב השני). אם אני קונה כבל עם 4 מוליכים אני יכול לשים להם 2 תקעים בכל צד כדי שיתאים לי למצב. השאלה שלי היא: האם תיהיה הנחתה כלשהיא על כבל של 5 מטר? האם יהיו הפרעות כלשהם בין 2 הקוי המידע (טלפון ואינטרנט)? תודה
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר אותם לספק?
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
*כותרת* [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
טוב הכנתי אינדיקטור לזרימת מים ורציתי להכין מעגל כך שקשה לא תיהיה זרימה נגיד ל30 שניות אז המחשב יכבה איך אני עושה את זה? אני יודע שאני צריך טרנזיסטור, קבל, נגד ואולי ממסר אני לא בטוח. מישהו יכול להגיד לי במדויק איך להכין כזה מעגל? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני חייב תמונות יפות של דרקונים אבל ממש יפות כי אני רוצה לעשות חריטה חיפשתי בגוגל וכאלה אבל לא ממש מצאתי משהו חזק ביותר אני יודע שאתם תעזרו לי תודה לכל מי שיעזור לי מי שיעזור לי בעצם יהיה שותף בDragon Project תודה
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
http://www.devicecenter.com/catalog/switch/light_touch_switch/en/SKRE.pdf ואם כן, איפה?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני בונה מכונת ארקייד וזה כבר בשלבי בניה מתקדמים אבל אני רוצה לשים שם את המחשב שלי ולחבר למסך הענק שיש לי (הגיע לי עם הארקייד) המסך הוא מסך RGB והמחשב משדר VGA מה עושים ? האם כבל מספיק ? או שצריך מתאם כלשהו שיוריד את התדירות רענון של המסך ? קיצור איך עושים את זה לעזעזל?! תודה יונתן קלדרון
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום יש לי תמונה על המחשב ואני רוצה לשנות לה את הצבעים לפני שאני מדפיס אותה. מהתמונה אני רוצה לעשות חריטה על פרספקX אז אם למישהו יש תשובה לזה...בבקשה.
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היסתכלי במעגל הזה ואני מעוניין ליבנות אותו: http://www.elecdesign.com/Files/29/2476/Figure_01.gif עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. איך אני יכול לחבר את המעגל הזה למחשב על מנת שיראה לי את הטמפרטורה על פני ה-7segment? 2. ומה זה אומר ה-4MHz...אני צריך לחבר לו תדר של 4MHz ואם כן איך אני יכול לחבר לו את התדר הנידרש?
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הרגליים של הפוטנציומטר הם כמו הרגליים של מפסקי ה on/off כאילו אם מחברים אותם באותה צורה.. כי אני רוצה לבנות פאן באס... עכשיו במקום המפסקי on/off רציתי לדעת אם במקומם אני יכול לחבר פוטנציומטר... תודה מראששש
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
א. עד שהבנתי איך שולחים פה הודעה קיבלתי מיגרנה :-[ ב. שאלתי בכל חנות טמבור אם הם מוכרים דרמל - כולם שומעים על זה בפעם הראשונה(זה עד כדי כך לא נפוץ?!) ג. לא ידעתי איפה לשאול את השאלה,אז הנה השאלה : יש לי יציאה של ה3 פינים האלה (של מאוור) איך אני עושה לו הסבה ליציאה של הספק כח ? סליחה על הבורות ועל חוסר המילים המקצועיות P: פשוט,אין לי שמץ של מושג בדברים האלה, אני ממש דנדש בנושא,כבר צבעתי את כל המארז כולל הסידירומים(יצא מהמם.......) אני בשלבי תכנון לחתוך את המארז (וכמו שציינתי,לא מצאתי מישהו שמוכר דרמל!) אז אפשר בבקשה תשובה לג' בנוסף לתשובה ''איפה הייתי אמור לשאול שאלה מסוג כזה?'' תודה מראש. (:
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אחרי שקראתי את המדריךלחיבור צג LCD, יש לי שאלה. כמה וואט צריך שיהיה לנגד המשתנה ?? (שאלו אותי באריהב) האם צריך 100ohm או 10ohm (פעם כתוב 100 ופעם 10, במדריך). איזה נגד משתנה אני יצתרך עבור שליטה על מאוורר שיתן לי שליטה על מתחים 5-12V . תודה.
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי מארז בו יש מאוור לדים עם שלושה צבעים,כחול,ירוק,אדום, כך שהכחול פתאום נעלם.! ולפעמים חוזר לחיים. קיצר מה לעשות. תודה-גיל JEus
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל קניתי Sleeving Cables http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1102&products_id=6119 ואני לא יודע איך מכניסים לתוכם את הכבלים של החשמל.. הקונקטורים הלבנים האלה גדולים מידי, האם צריך לפרק אותם? ואם כן אז איך?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היה אחד שראיתי מישהו מ TMS אבל לא מצאתי אם יש עוד אשמח ללינק תודה
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
הבנתם את השאלה שלי נכון אני מתכוון אם אני יוכל להתקין לDVD כונן ארדיסק וUSB שאני יעביר מהמחשב שלי לארדיסק את הסרטים ובמקום שהDVD ילך לכונן ה-CD שלו אז הוא ילך לכונן הארדיסק והארדיסק יהיה ריק למעשה מפורמט והDVD יזהה אותו בתור כונן CD מדומה ... אני חושב שהבנתם אותי עכשיו השאלה המעשית אם יש פה אנשים שכן יודעים לעשות את זה ויוכלו לעזור לי לדעתי זואתי משימה מאתגרת ...
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
לקחתי 2 לדים ממחשב ישן: ברצוני לחבר אחד מהם או שניהם למחשב שלי, השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול לחבר אותם כמו שהם ללוח האם או שאני אצטרך לחתוך את החוטים ולחבר אותם ישירות לספק ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
משהו בנה צורב .. ומשהו תיכנת בו ..במה ..
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-