אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
המארז שלי הוא בצבע שחור גדול יחסית ואני רוצה לעשות איתו משהו צבע יפה תנו עצות או יותר נכון תגידו מה לעשות כי אני לא יודע כלום
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
עם מדריכים למודינג? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
למישהו יש חנות שעושה מודינג למארז? באזור המרכז... תודה.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הבנתם את השאלה שלי נכון אני מתכוון אם אני יוכל להתקין לDVD כונן ארדיסק וUSB שאני יעביר מהמחשב שלי לארדיסק את הסרטים ובמקום שהDVD ילך לכונן ה-CD שלו אז הוא ילך לכונן הארדיסק והארדיסק יהיה ריק למעשה מפורמט והDVD יזהה אותו בתור כונן CD מדומה ... אני חושב שהבנתם אותי עכשיו השאלה המעשית אם יש פה אנשים שכן יודעים לעשות את זה ויוכלו לעזור לי לדעתי זואתי משימה מאתגרת ...
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום כמו שרשמתי מה דעתכם יתרונות חסרונות והאם כדאי , הרי הספק עצמו הוא גם יצרן חום לא קטן
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת איך ואיפה מתקינים את הצ'יפ בפלייסטיישן אשמח לקבל הסבר מפורט תודה
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ואיך אם כן ? תודה
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך לעשות עבודה במדעים(אין לי מושג למה אני עושה אותה כי היא דבילית!)אני בכיתה ו ונתנו לנו עבודה כזאת משעעמת עכשיו יש המון חלקים ממעגלים קודמים יש לי נגדים קבלים ומהם יש לי המון מכל הסוגים הנה החלקים שאני משתמש בהם(למטה,אם אני צריך עוד חלקים רק תגידו) אני מתכן משהוא כזה יהיו 2 מנורות שיאירו את הצולפן ומנוע שיסובב גלגל שעלב יהי ספקטרום צבעי הקשת וכך שהמנוע יסתובב יראו צבע לבן , עכשיו מה שאני צריך זה שתעזרו לחבר הכל ביחד בלי שהכל יתפוץץ אני עובד עם בטריה 9v אני צריך שתגידו לי איזה נגדים אני צריך כדי שהמעגל לא יתפוץץ לי בפנים , לא אכפת לי מהמהירות של המנוע היא די בסדר אבל אני רוצה שבלחיצה אחת המנוע ידלק ולחיצה שניה הוא יכבה וכךגם עם המנורות. תודה אילון
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי Data Sheet שכנראה יתאים למסך שברשותי, אבל אני לא ידע מה לחפש. זה הלינק http://www.datasheetpro.com/108994_download_LTM10C273_datasheet.html זה יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
זה בכוונה כאן למרות החיפוש כי אני צריך הרבה גלריות וכמה שיותר מרוכזות אז בבקשה לא לנעול
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני רוצה הלחליף את הרמקול של הלוח אם, מה שמצפצף כשמדליקים את המחשב. אני רוצה במקומות לשים לדים. מישו מוכן לעזור? זתומרת להגיד לי כמה לדים לחבר? מקבילים? טורי? ואיזה נגד? או לפחות מישו מוכן להגיד לי כמה התנגדות יש ללד אדום רגיל?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מאמר נחמד על צביעה - http://www.overclockers.com/articles1407/
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מצאתי אל פסק מסוג ADVICE VA700 שרשום עליו לא תקין והיה בו מסך אז פירקתי תמסך ורציתי לדעת אם יש מצב להשתמש בו להצגת טמפרטורות המחשב או דברים אחרים ע"י חיבורו ליציאת COM או כל יציאה אחרת ולשלוט בו ע"י תוכנה (מצורפות תמונות של המסך) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
אני אתחיל בזאת שקראתי איזה 10 פוסטים בנושא ואני מרגיש קצת אבוד קיבלתי היום את זה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.753 ואני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט איתו ועם שלט ישן של הDVD, בפונקציות בסיסיות של הוינאמפ. ראיתי פה דיבורים על תוכנות כמו girder,WinLIRC, ו UIRC אם תוכלו להמליץ באיזו תוכנה להשתמש ושתפעל עם השלט, אני אודה לכם מאוד חג שמח
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לפני כמה זמן בניתי מסך עם המדריך של האתר עכשיו יש לי בעיה פירקתי את הזכוכית ועכשיו אני לא מצליח לחזק את זה אם זה לא ממ חזק לא רואים טוב מה אני יכול לעשות תודה
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
האם כדאי לצבוע את המאווררים בצבע מטאלי כדי שיחזירו אור מלד? האם זה לא יאט אותם? האם זה לא יגרום להם לעשות יותר רעש?
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לוח פרספקס 0.5 בגודל 63X95 ב90 ש"ח. איך זה? אני פשוט לא מבין בגרוש במחירים של זה.
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מקווה שהכותרת טובה פשוט לא היה לי מה לכתוב אז ככה לקחתי את הרמקולים הפשוטים של המחשב ופירקתי אותם ואני רוצה לעשות שבמקום שיפעלו על החשמל בבית יפעלו על בטריות זה מתחבר מהחשמל ואז יש מין סליל כזה שעליו כתוב "220V/9Vo-2A" ואני רוצה לדעת איך אני יכול לחבר את זה לבטריות תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם השגתי מארז של וידיאו לקחו ממנו את כל החלקים מבפנים אז חשבתי במקום מסך LCD לשים 7 seg שיראה טמפרטורה מישהוא בבקשה מוכן לעזור לי למצוא סכמה של מעגל כזה שלא יהיה מסובח מידי אם אפשר תודה אילון
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
יש לי שני מנורות במחשב שכל באחת מהן יש 3 לדים שמחוברים בטור אלה שבתמונה: עכשיו אני רוצה לבנות להם בקר שבו אני יוכל לשלוט על העוצמה שלהם ולהדליק ולכבות אותם יש לי מפסק ויש לי פוטנציומטר B10K והנה השרטוט של המעגל: השאלה שלי אם הפוטנציומטר מתאים למעגל הזה ואם אני יכול לחבר עוד לדים למעגל הזה? תודה עוזרים!
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני בונה מכונת ארקייד וזה כבר בשלבי בניה מתקדמים אבל אני רוצה לשים שם את המחשב שלי ולחבר למסך הענק שיש לי (הגיע לי עם הארקייד) המסך הוא מסך RGB והמחשב משדר VGA מה עושים ? האם כבל מספיק ? או שצריך מתאם כלשהו שיוריד את התדירות רענון של המסך ? קיצור איך עושים את זה לעזעזל?! תודה יונתן קלדרון
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קטודה ויש לי כמה שאלות זה מתחבר לספק? צריך לקנות כבלים מיוחדים או משהו?? מה האורך של זה? זה מתחמם? איפה אפשר לקנות את זה? תודה..
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
קראתי את המאמר הזה: http://hwzone.co.il/guides/fanbus/ אני רוצה לעשות את אותו הדבר רק לדיסקים קשיחים (כל אחד ביבת דיסק משלו) קראתי שם עמוד שלם על בחירת נגדים, איך אני יודע איזה נגד לבחור לדיסק קשיח? למה זה כל כך חשוב? ובסוף איך אני מחבר את ההדיסקים קשיחים למערכת? איזה חלקים צריכים להתחבר?
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לאחרונה המאורר של המעבד שלי (שכנראה היה מאיכות די ירודה) הפסיק להסתובב כראוי ורכשתי מאורר חדש (רק מאוורר, ללא גוף קירור). המאורר החדש הגיע כשמתוכו יוצאים כבל אדום וכבל שחור, וללא המחבר ללוח אם בקצה. יש לי את המחבר של המאורר הקודם, כך שזו לא בעיה, רק שממנו יוצא גם צהוב, שהבנתי שהוא הכבל שאחרי על בקרת מהירות הסיבוב. מהמאורר החדש לא יוצא כבל צהוב, ועכשיו אני לא כל כך יודע מה לעשות. עצות?
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג מסך כמו של האיזי פארק ומקום עם מעבד מתאים שיתכנתו לבקשתי ?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-