אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
היי אני צריך עזרה בבבניית ממיר מהמחשב לטלויזה שיתמוך ב 100 הרץץץץץץ הין אני יכול לקנות את החלקים ואיך להרכיבם???? אני בעצם רותה לבנות מכשיר שיקבל 60 הרץ מהמחשב וישדר ממנו 100 הרץ לטלויזיה דחוףףףףףףףףףףף (יש לי עוד קושייה??? מה נותן את ה100 הרץ ביס או בDVD)
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום אני צריך אתרים של מדריכים למודינג בבקשה (חוץ מ metku.net) תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
בוקר טוב! אם אני חוצה להאריך כבל של טלפון, ואני חותך אותו, מאריך אותו ומלחים. האם זה יגרום לי להפרעות בקו (טלפון / אינטרנט)? כמו כן, אני רוצה להעביר כבל לטלפון בין 2 חדרים ועוד כבל בשביל האינטרנט (מהראוטר למחשב השני). אם אני קונה כבל עם 4 מוליכים אני יכול לשים להם 2 תקעים בכל צד כדי שיתאים לי למצב. השאלה שלי היא: האם תיהיה הנחתה כלשהיא על כבל של 5 מטר? האם יהיו הפרעות כלשהם בין 2 הקוי המידע (טלפון ואינטרנט)? תודה
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
ראיתי באתר ביקורת על פאנל ששולט בעוצמת האור במארז לפי RGB, ודיי נדלקתי על הרעיון. אני מעוניין לעשות כזה דבר (לקנות 3*3 לדים מכל צבע ולחבר בכמה מקומות במארז), עם פוטנציומטרים. שקלתי לשים קודם נגדים של 470 אום ואחריהם פוטנציומטר, השאלה איזה צריך? יש הבדלים בניהם?
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
http://mysite.du.edu/~etuttle/electron/elect10.htm בOp-Amp Relaxation Oscillator כתוב ש 1/1.22RC שווה לתדר עכשיו הצבתי את הערכים שאני רוצה ואני מקבל תוצאות לא מובנות(לי) לדוגמא: R = 10k, C = 0.1 gave f = 455 Hz וזה לא יצא ככה איפה טעיתי<?> גם בחישוב שלי במחשבון ועוד משהו איך אני רואה תדר בMULTISIM 11? בסקופ
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי תמונה על המחשב ואני רוצה לשנות לה את הצבעים לפני שאני מדפיס אותה. מהתמונה אני רוצה לעשות חריטה על פרספקX אז אם למישהו יש תשובה לזה...בבקשה.
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי, אני צריך לבנות מעגל עם לחצן שיפעיל ויכבה לד. אם אני אחבר סתם את את הלחצן ללד אז אני אצטרך להחזיק אותו על מנת שהלד יפעל, מה שאני רוצה לעשות זה שלחיצה קצרה על הלחצן תגדליק את הלד ועוד לחיצה תכבה אותו. איך ניתן לממש כזה מעגל? האם זה עם נועלים? או פליפלופים? ואיך הכל מתחבר? תודה!
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היסתכלי במעגל הזה ואני מעוניין ליבנות אותו: http://www.elecdesign.com/Files/29/2476/Figure_01.gif עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. איך אני יכול לחבר את המעגל הזה למחשב על מנת שיראה לי את הטמפרטורה על פני ה-7segment? 2. ומה זה אומר ה-4MHz...אני צריך לחבר לו תדר של 4MHz ואם כן איך אני יכול לחבר לו את התדר הנידרש?
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי,ראיתי את המדריך החדש שהוסיפו על איך לצבוע את הכונן האופטי אבל לא הזכירו איזה חברה או סוג של צבע ממולץ להשתמש ושיהיה איכותי.. אז יש לכם המלצות לצבע ספריי שחור ואיכותי לצביעת הכונן האופטי של יורד ?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר אותם לספק?
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי את המסך pvc160205agn קניתי אותו ואמרו לי שאני יכול להשתמש פה וגם ראיתי פה בפורום מישהו השתמש עם המסך הזה מישהו יודע אם אני יכול להשתמש איתו ואיך אני מחבר אותו(זה כמו במדריכים?) תודה
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היה אחד שראיתי מישהו מ TMS אבל לא מצאתי אם יש עוד אשמח ללינק תודה
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
-
לקחתי 2 לדים ממחשב ישן: ברצוני לחבר אחד מהם או שניהם למחשב שלי, השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול לחבר אותם כמו שהם ללוח האם או שאני אצטרך לחתוך את החוטים ולחבר אותם ישירות לספק ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
זה בכוונה כאן למרות החיפוש כי אני צריך הרבה גלריות וכמה שיותר מרוכזות אז בבקשה לא לנעול
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
כמו שאמרתי פעם , אני חדש בעסק ואני רוצה לעשות מודינג למארז... ראיתי את האפשרות של הסליבים, אפשרות נחמדה מאוד והייתי רוצה ללכת על זה. מישהו יכול להסביר איך שמים ?
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
איזה גריז תרמי לקנות? והיכן ניתן לרכוש כזה באזור ראשלצ?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מידי חורף אני מעביר את המחשב שלי ל"מצב חורף" , זהו אוברקלוק החורף שלי שבו המחשב שלי נימצא 4-5 חודשים ובקיץ אני מחזיר אותו לקלוקים הרגילים , היום ניסיתי והמחשב ניתקע ההמרה היא של A64 3000 ל 2400MHZ מ 2K. בזמן האחרון יש התקררות מתי היא תשפיע על המעבד?
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני בונה מארז למחשב משהו קטלני במיוחד. כשיהיה תמונות אני יעלה. בנתיים אני הורס חומר בנסיונות. אני רוצה לצבוע אותו בשחור ואני לא בטוח איך לתפעל את זה. אמרו לי כל מיני דברים כמו: צריך צבע מיוחד, צריך לשייף, רק ספרי, רק עם אייר בראש, צריך להוסיף חומר מיוחד וכאלו ואחרים. אני כבר לא יודע מה הנפצו"ת ומה מציאות. מישהו יכול להבהיר לי את העניין?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום יש ליש תי שאלות: האם ניתן להפוך סידירום לנגן דיסקים ברכב/בכללי? אם כן איך? האם ניתן להפוך סידירום לנגן דיסקים MP3? אם כן איך? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם יש למשהו מהפורום כאן סכמה של מקלט ומשדר IR שיכול לעשות 4 פעולות???? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי ספק ישן ויש לו יציאה שרשום עלייה P14 ואני לא יודע מזה היציאה הזו מישהו יכול לעזור לי זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
-
היי כיוון שCP למחשבים ניידים אינו שווה הרבה,עלה לי רעיון להחליף את המאווררים שלו למאווררי 120" של מארזים השאלה היא איך בדיוק אני מחבר אותם? והאם המתח של הUSB מספיק בכדי לסובב אותם?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-