עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. זה מעגל שמעוות את הקול? http://home.maine.rr.com/randylinscott/oct99.htm או שמא זה משהו אחר?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by lior12,

היי . אני רוצה לקנות רגלי פרספקט עגולות בצבע חלבי . איפה באזור הצפון אפשר לקנות את זה ?

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by DJPOWER,

שלום אני רוצה לעשות מסך אל סי די למחשב עכשיו לאן מחברים אותו? ואיך עורכים את הטקסט תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by yotam.m,

רציתי לשאול שאלה קטנה בקשר לשלט אלחוטי והכוונה היא לשלט ששולט על מכונית או מכונית על שלט בעברית השאלה שלי היא כזאת כאשר אנחנו לוחצים על ה L וה R כלומר הימינה שמאלה והמכונית פונה לפי דרישתנו מה בתוך הרכב הקטן עושה את זה? כלומר איזה רכיב יודע לקבל פקודות מהשלט ולהסתוב ימינה שמאלה? האם זה מעגל מסובך? כלומר רכיב יקר? יש אפשרות לבנות אותו? והאם אלו גלי רדיו? מצטער אם השאלות לא מובנות כל כך אבל אני מאמין שאפשרי לענות עליהם.

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  5. בהמשך לפרויקט מודינג בשעה שפורסם על אינפרא אדום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=73896.0 רציתי לשאול אם הרסיבר IR שברשותי מתאים דגם OPT601 כמדומני, פירקתי אותו מטלויזיה ישנה, מצורף לינק לפרטי רכיב: http://www.americanmicrosemi.com/information/spec/?ss_pn=OPT601 ועוד משו, אני לא מצליח לראות את התמונה של השרטוט באותו פורום, אם זה בעיה רק אצלי אשמח לקבל קישור חדש לתמונה או לינק לשרטוט ממקום אחר תודה :)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yakirsh4,

קניתי מפצל hdmi פשוט והוא לא מצליח לשדר לשני מסכים ביחד כמו שהוא צריך (כל אחד בנפרד הוא יכול) אחרי כמה בירורים הבנתי שזה בגלל שהמכשיר לא שולח אות מספיק חזק לשני מסכים עכשיו השאלה שלי היא מה עושה במצב כזה?

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. שלום, רציתי לדעת אם יש מישהו שיכול לעזור לי בנוגע לשימוש בטיימרים במיקרו בקר 80C31 ( הוא עובד כמעט כמו כל בקר ממשפחת 8051). מה אני רוצה שזה ייעשה: ככה, אני מכניס לרגל במיקרו בקר (פורט 1.5) מוצא של גלאי IR, כשיש פעולה בגלאי הוא מוציא ירידת שעון למשך זמן מסויים. הבעיה היא שאני לא מצליח למדוד את הזמן הזה בעזרת המיקרו בקר, פחות או יותר עשיתי שימוש ב- TMOD=1 (16 bit) s והבנתי שצריך לעבוד עם TL0 ו TH0. יותר מזה לא הצלחתי. אשמח אם מישהו יוכל לעזור או לתת דוגמא. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני רוצה לשתף אתכם בתוכנית שיש לי, והיא בניית מארז מחשב מפרופילים ולוחות של אלומיניום ופרספקס. הרעיון הוא לבנות את המארז מ-0 , ולהתאים אותו למגוון צרכים שיענו גם על הדרישות של המשתמשים התובעניים ביותר. יש לי כמה שרטוטים בראש, הראשון הוא עבור מארז סופר טאוור, והשני הוא קוביה בסגנון המארזים של MM. יש לי גישה לחומרים ולכלי עבודה, וסביר להניח שאת רוב העבודה אעשה בעצמי (אם כי במידת הצורך אני אשתמש בכלים מאסיביים יותר או CNC אם אני אמצא לנכון) לסיכומו של דבר, אין לי ספק בכך, שאם אנשים נוספים יכנסו לתמונה אני אוכל להוריד את עלויות החומרים והעבודה ל"קבלני משנה". השאלה היא - האם ישנם אנשים שמעוניינים להצטרף? במידה וכן - תגיבו, ואנא ציינו את סגנון המארז שתעדיפו (סופר טאוור או קוביה…

• 16 תגובות
    • 6.7k צפיות
  9. אני מכין מפרט של מחשב רוצח שיחזיק לכמה שנים טובות, ומאחר ואני עם אותו מחשב כמה שנים טובות, בחרתי בקירור מים(להשוויץ, שיראו אותו) ויש את הפאנל הקידמי של gatewatch, http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=7755 עכשיו, בגלל שיש קירור מים וחלק מהפאנל מיועד למאווררים, האם זה יהיה ביזבוז, או שזה משתלם(אחרי הכל, הוא יתריע אם המערכת מים תחליט לשבות פתאום)

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  10. Started by amirkl,

שלום לכולם, אני מתחבט בפתרון תאורה פנימית לארון בגדים גדול. התכנון הוא לפצל פסים קצרים, 20-30 ס"מ, מתחת לכל מדף, מאירים כלפי מטה, שכל חלק בארון נשלט (כל המדפים באותו חלק), ע"י סנסור תנועה. השאלה הראשונית שלי היא גם בטיחותית... האם לתכנן על פסים של 220V? (עם אלומיניום לקרור..) וזה אומר שירוץ חיווט של 220 לאורך הארון ....? יש מניעה עקרונית לזה, בהנחה שהכל יבודד ויוסתר היטב באחורי הארון? או שעדיף לעבוד ב 12V, ואז - מאחר שהארון ארון קיר בנישה, ללא גישה לצדדים חיצוניים, אז הספקים ישבו בתוך הארון .... גם הם אולי על פס אלומינים.... ואז - הסנסור יהיה לפני.... על ה 220?... תכלס - יש דעות לפה א…

11. Started by dorddor,

שלום, אשמח לקבל הסבר מה זה LVDS אני צריך להכין הרצאה או הסבר קצר על LVDS ואני מחפש מקורות מידע והסברים תודה רבה

• 10 תגובות
    • 12.4k צפיות
  12. Started by eegg,

בניתי את המקלט לפי המדריך באתר קבלו תמונות: הפתח למקלט: העכבר פתוח: השתמשתי בקו טלפון כדי שאני יוכל לנתק את הכבר בלי להוציא את הכבל מהמחשב: המקלט לצד העכבר שלי:

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by ירוןzzz,

עזרה יש לי מכשיר שיש בו לד אחד מהבהב שניזון ממתח של סוללה של שעון 1.5 וולט אני רוצה לחבר במקום הלד המהבהב סרט לד באורך מטר וחצי שיש בו 22 לדים שהוא יהבהב כמו הלד תודה ירון

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by זאק,

יש לי כבל 24 מוסלב והייתי רוצה לצבוע חלק מהחוטים בצבע שונה. (הכל שחור) יש למישהו טיפים? אני אישית חשבתי לכסות את הכבלים שאני לא רוצה לצבוע ואז להשתמש בספריי.. http://skypc.co.il/pl_product~NZC24P~189~0.htm

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by STONE_COLD,

אני מחפש תחליף לדרמל מכיוון שזה יקר ואין לי שימוש לזה חוץ מלחתוך את המארז... אז ככה למישהו יש משהו אחר לחתוך ושיצא יפה? או אם אפשר להרכיב דיסק על מקדחה?

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by neogod,

אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה..... אני רוצה לדעת כמה עולה קבל 45 מיקרו פרד ואיפה אפשר להשיג כאלה?

• 10 תגובות
    • 8.6k צפיות
  17. עקרונית החלטתי לקנות ANTEC SUPER LAN BOY במחיר מציאה, עשוי אלומיניום, עם שתי מאוררי 120ממ העניין הוא שאני ממש ממממממממממש ממש ממש אוהב את הסימבדה שלי הוא מאוד נוח לי והחלון שלו יפה והכל סבבה, באמת... אבל בסופר לאן בוי אמור להיות טמפ טובות יותר (ולא במעט) - ההחלפה עלתה במוחי שסטינגר קטל את המארז שלי ( :'( ) בכל מקרה חשבתי לי לנצל את המארז עד המקסימום ולראות מה יצא מזה.. מאורר בגג כבר עשיתי לפני תקופה לא קצרה, היום עשיתי עוד מאורר מאחורה מתחת למאורר יחיד שהיה מתחת לספק (היה בדיוק בדיוק מקום לעוד מאורר!) הבעיה היא שיש 3 מוציאים אוויר ורק אחד מכניס אוויר וגם זה לא מי יודע מה עושה את העבודה שלו בגלל שהפאנל חוסם מאוד... היום בפעם הראשונה חשבתי לעשות חור למאורר בדלת, אחרי ששנה ש…

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by ravid,

היי לכולם,אחרי שראיתי את העבודות היפות שלכם באתר רציתי גם להוסיף למחשב תאורה קטנה מלדים. אני קונה היום בצהריים כמה רכיבים לפרויקט שלי באלקטרוניקה אז אני חשבתי למה לא לקנות כמה לדים,הלדים שאני משתמש בדרך כלל הם כאלו שעולים כמה אגורות ובעלות עוצמה שבקושי מאירות את עצמם אתם בטח מכירים אותם... אז איזה גודל כדאי לקנות (3mm 5mm)? איזה צבעים מוכרים (אני מכיר רק לבן אדום כחול צהוב וירוק {וסגול אם נותים להם מתח של מעל 5 וולט :})? איזה עוצמה היא חזקה יחסית (לפי מה שהבנתי 3000mcd ומעלה זה חזק)? וסוגים (ראיתי באתר אחד שיש מסוג גרניום שעלו ל 6 שקל כל אחת,די יקר אבל אם זה חזק ומרוכז אז אולי זה שווה את זה)? תודה על ההעזרה,אני בטוח שזה יעזור לאלו שיעשו חיפוש על לדים בעתיד.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. לפני איזה שבוע הייתה קפיצת מתח בבית וקפץ הפקק ומאז הTV מסרבת לעבוד , חיפשתי פיוז כי חשבתי שבטח הוא נשרף אבל לא מצאתי, מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by לד,

דחוף היום הוספתי זכרון למחשב ובטעות (נראה לי לא בטוח) התנתק לי כבל יש למטה תמונה שלו אתם יכולים לאמר לי לאיפה לחבר את זה?? תודה רבה לכםם http://img209.imageshack.us/img209/6446/005kq3.jpg

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  21. שלום חברים! איך אפשר בלי פרויקט רציני ראשון לקיץ.. החלטתי שאת הפרויקט הזה אני יבצע על המארז הנוכחי שאני משתמש בו, שכבר עבר בעבר מודינג, אבל דורש תיקונים ויעול.. אז קודם כל, המטרה היא להפוך את זה: לזה (תוכנן זמן רב ב-Sketchup המופלאה): front (מיקומי ה-CDs ישתנו בהתאם למקום ה-Floppy): זוג מאווררי 80 מ"מ במקום כיסוי הפלסטיק האפור, מכוסים בגריל שההברגה שלו תיחתך.. גג המארז, יעבור צביעה ותיקוני חיתוך שכבר קיים. אתם יכולים לראות שכונן ה-Floppy מתוכנן להתמקם למעלה, אבל אני עוד צריך לבדוק את זה מבחינת מקום, אז יתכנו שינויים: Back, ניתן לראות את החריטה של Hitman המתוכננת..(יצבע באותו אפור כהה של ה-Front): תכנונים נוספים שאינם שורטטו: כפתורי Restart וה-On/Off יה…

• 107 תגובות
    • 17.7k צפיות
  22. Started by aviram20,

טוב היום אחרי שעבדתי כול היום על צבע למארז התחלתי עם הספק שאת התחת שלו צבעתי בשחור וגם את התחת של המחשב כך שמבחוץ כולו שחור כמו כן צבעתי גם את הכלובים בשחור ואת שאר המארז מבפנים צבעתי באפור גם הוספתי שתי לדים לספק בצבע כחול והמראה ממש מלבב חח יצא מאוד יפה ואני נורא מבסוט לפני זה המארז הייה כולו אפור ואז כולו שחור ועכשיו חצי חצי בערך חח אבל זהו אני משאיר ככה הדבר האחרון שנשאר לי לעשות הוא לקמבן מסגרת חדשה שתכנס למפרצים ועלייה ישב מסך ה5 אינץ שלי עשיתי כבר משהו אבל זה לא סימטרי יש בריחות של כמה מילימטרים ואני קצת פרפקציוניסט אז החלטתי לבנות משהו מעץ ולצבוע יש לי נגריה זמינה אז בקרוב אני יעשה איזה משהו חח הנה כמה תמונות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by et_gershon,

שלופ אני צריך רעיון למודינג יפה לצד המארז הכלים שיש באפשרותי להשיג זה דיסק ודרך אגב באיזה חנות אני יכול למצוא את הזכוכית הזאת ששמים על החור (שחכתי את השם)

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.