אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
מאיפה אני יכול להשיג ציורים בשביל לחרוט על פרספקט כאילו שמאתיאימים עם קווים יותר עם למישהו יש בבקשה שיביא לי קישור לזה תודה.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מחיל לעצב את המשחב מחדש ואני רוצה להתחיל עם דלת... קיצר יש לי כמה חתיכות פרספקט ואין לי מושג עם איזה כלי לחתוך אותם ולקדוח בהם... צריך עזרה. לגבי האלומיניום שהקייס עשוי ממנו אני צריך גם אותו לחתוך אז כנ"ל איזה כלי עדיף לחיתוך... לגבי גומי אני גם צריך עזרה כי דבר ראשון אין לי משוג מאיפה להשיג ודבר שני אין לי משוג איך להתקין אותו ולכן נכון להיום אני חשוב לעשות איזה שהוא ציפוי ולחבר בהברגה... ולגבי תוספת פילטרים? איזה חומר טוב בשביל סינון אבק? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הפאנלים הנ"ל לשליטה על המאווררים אבל חשוב לי לבחור את הפאנל הנכון מכיון שאני רוצה שמאוורר ספיציפי אחד SUNON KD1212PMB1-6A יופעל על ידם. המאוורר מספק 6.8WAT, הפאנל של זלמן מספק 7WAT PER CHANNEL סה"כ 4 ערוצים. מצד שני ישנם ביקורות טובות על ה-KAMA-METER אבל לא מצאתי מה ההספק שלו לכל ערוץ. למי שמבין ויודע, האם ה-KAMA-METER יכול לעבוד עם המאווררים הנ"ל או שהזלמן יהיה עדיף במקרה זה? הצעות נוספות לפאנלים יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מה הוא עושה? מתי משתמשים בו? האם איתו צריך להשתמש במקום הדרמל עצמו? תודה
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני הולך לעשות פאנל שליטה עם מפסק לראשי ל4 מאוררים: רציתי לשאול למקרה שאני יעשה את הפאנל עם הלדים איזה נגד אני צריך?כמה אוהם?מה סדר הצבעים שלו אם אתה יודע? ורציתי לשאול כמה בערך עולה אחד?וכמה עולה מפסק אחד 3 ראשים בערך? ואם בבקשה מישהו יכול לעשות לי עוד תרשים לפאנל שליטה ל-4 מאוורים עם פוטנציומטר לכל מאורר ומפסק ראשי?צריך מפסק לכל מאורר עם יש פוטנציומטר? ועוד שאלה איך אני בודק כמה צורך המאורר שלי כדי שיתחיל לעבוד כדי שאני יקנה פוטנציומטר מתאים?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום. אני מתכוון להעביר את המחשב הישן שלי לסבא שלי. הכל טוב חוץ ממאוורר אחד (80 מ"מ) שרועש מאוד. אפשר השתמש בשמן רגיל לשימון (שמן זית?קנולה? תירס? סויה?) יכול להיות שזו שאלה דבילית אבל אני ממש לא מבין בתחום... תודה
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק את הספק כח בשעת מאמץ אחרי שהמסך קורס אם אני יחבר את החוטים בזמן שהמחשב דולק, לא יהיה קצר או משהו? (לא לכוון רק לחבר)
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני חושב על לעשות משו מגניב במארז שלי.. אז השאלה היא אם יש את כל הכלים בהום סנטר..?? משו כמו למשל במדריך הזה. http://hwzone.co.il/guides/casedoor_mod/ בתודה מתן... ועוד שאלה.. איפה אני יכול לקנות תאורה למארז?? ומישהו יכול להביא לי מדריך איך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
באיזור ירושלים איפה אני קונה? בהום סנטר וכל החנויות האלה יש? אם כן אני פשוט אומר למוכר דיסקיות חיתוך לדרמל?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי במארז מאורר אחד בצד, אחד מקדימה ואחד מאחורה. ויש לי עוד מאורר ספיר מהמחשב הקודם, עכשיו אני רוצה לשים אותו מאחורה השאלה שלי- יש לי מאחורה מאורר אחד שמוציא אויר, את המאורר הזה שאני רוצה לשים מאחורה לשים אותו שיוציא אויר או שיכניס אויר למארז ?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
הקטודה הגיעה בתוך שרוול פלסטיק שמקיף אותה, לצערי מחוסר מקום נאלצתי להוריד לה את ה"ראש" שבקצה אחד, הקטודה עדיין בתוך השרוול עצמו ולא יוצאת ממנו החוצה, אבל הוא פתוח בצד אחד. מה הסיכון בהשארת הקטודה במצב הזה, ויותר טוב, למה בכלל משמש השרוול, בשביל מה הוא שם... :\ תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
אם אני יבנה את המסגרות של המארז מפרספקס 3 ס"מ X אורך\רוחב\עובי המארז X ס"מ 1 ועל זה אני מכסה הכל בפח. יחזיק? לא יחזיק? זה דיי קריטי כי בזמן הקרוב לא תיהיה לי גישה לרתח מתכות בשביל הבסיס.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש יציאות מתאימות בלוח אם והכנה במארז אבל אני לא יודע מה לקנות. אני צריך פנל קטן עם 2 USB וחיבור לאוזניות ומיקרופון. אני יודע שזה מגיע ברוב המארזים מובנה אבל לא נתנו לי את זה. בקיצור, מה לחפש? איך זה נקרא?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
את המולקס אני יודע איך להוציא, אבל אני צריך להוציא את החוטים של ה24 פינים שיוצא מהספק אל הלוח M, איך אני מוציא אותם? אני צריך בשביל לעשות סליבינג ובשביל להחליף את החיבורים לחיבורים כחולים זוהרים.
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום. לאחר קורס קל ושטחי על עולם המחשב, ארצה לדעת יותר על נושא המתג החשמלי שבמעבד (ועקרון ה On, Off החשמלי). מה בדיוק קורה שם, ואיך? אשמח לקבל לינק, או הפנייה לספר, לסרט, או כל דבר אחר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש את המיקרו-סוויצ' הבא http://www.tenrod.com.au/pdf/zippy/DF(fp).pdf Tenrod zippy DF 3A 5VDC לצורך איזשהו פרוייקט, איפה אני יכול למצוא אותו? העניין דחוף, תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. עוד לא יצא לי ללמוד את השפה [לא לימדו אותה בתקופת ההנדסאי שלי] אבל שאלתי היא האם אתם יכולים לכתוב לי איזושהי תוכנית קטנה עם הערות בצד תוכנית שמייצרת גל סינוסואדלי ע"י זיכרון של 1024 הדוגם כל פעם תא אחר תא [תדר נמוך] עד FFFF וחוזר חזרה ל FFFE וככה הלאה על מנת שיווצר איזשהו גל סינוס וע"י הזנה של נתון למשל +5 הדגימה תקפוץ בין כל נניח 5 תאים [משמע תדר גבוה יותר] האם ניתן לכתוב תוכנית מסוג זה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לבנות א תהבקר מאוררים הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=80577.0 אבל אני רוצה לשנות בוב כמה דברים ואני לא יודע איך אז אם מישהו מוכן לתת לי את המעגל הזה אחרי שהאו ערך אותו אנ ייהי מאוד מרוצה אז נה המה שאני רוצה לשנות בו : 1. שלכל למאורר יהיה מפסק שמבטל אותו 2. לבטל את המפסק שמבטל את כולם (אין בו צורך לפי 1) ועוד דבר אני רוצה לדעת כמה וואט אני יכול לשים בכל אחד מהם כי אולי אני יעשה ל2 מאוררים בכל פוטנציומטר תודה רבה לכולם ושבוע טוב אני ישמח לקבל עזרה שקד
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
קניתי סוללות עופרת 12 וולט, 9 אמפר. ויש לי מטען של GPT עם הנתונים הבאים: Output Cuttent - 2.0 Amp Output Voltage 12 Volts +-5% דגם המטען - bce-122as http://www.afik2.com/40284/4198-1-1 האם אני צריך מטען יותר חזק? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני מתכוון לעשות פרויקט שמערב קריאה וכתיבה מUSB. אני מתכנן להתבסס על אחד מPIC למיניהם , ואני רק בתחילת הדרך כך שאין לי יותר מדי מושג. אציין שיש לי ידע טוב מאוד ב C, אך מועט מאוד ב ASM.. אם תוכלו להכווין אותי לספרות מקצועית טובה, או אפילו אתר טוב שיודע להסביר.. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הולך פה? לפי מה שהבנתי, בשיטת מנצ'סטר הספרה 1 מיוצגת כאשר יש ירידת מתח (גבוה לנמוך) והספרה 0 מיוצגת כאשר יש עליית מתח (נמוך לגבוה). התמונה הנ"ל לקוחה מויקיפדיה ואני לא מצליח להשליך מההסבר של עליות ונפילות המתח לקידוד שבתמונה. מישהו יכול להסביר לי בבהירות מה הולך כאן?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי 2 מחשבי כף יד ואני מעוניין לעשות איתם משהו למחשב (המחשבים דיי ישנים 2002) והם עובדים וכמובן טאץ. השאלה שלי העם אני יכול לעשות מין מוד למסך שהוא יראה לי נתונים של המחשב וכו? יום טוב ותודה, דניס.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איזה כבל מוציא מה , יש 4 חוטים שחור אדום ירוק וכחול נראה לי אם אני לא טועה בכל אופן שחור זה מינוס אני יודע עכשיו מה כל השאר מסמלים, כמה V מוציא כל אחד ומה המקסימו שיכול לצאת בחיבור USB תודה
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום חברים.. שמי דניס.. (חדש פה) :s05: ואני הולך לעשות פרוייקט קירור מים.. ותוספות של קטודות, ומאווררים. המארז הוא Thermaltake kandalf, full tower (יבוא אישי מחו'ל) היה לי פעם קירור מים.. למארז (מקורי).. אחרי חודשיים נהייתה לי נזילה במחשב.. לקחו לי את זה למעבדה.. לתקן. (ivory) אמרו שאי אפשר להחזיר קירור מים והתקינו לי מאוורר ענק על המעבד (מאוורר OCZ) ברצוני להתקין קירור מים בעצמי..( יש לי כבר 3 ראדיאטורים מותקנים במחשב) חסר רק את המערכת של המים. אז החלטתי לשתף אותכם בפרוייקט.. אגב המפרט שלי: CPU E8400 3.0 4GBkit ram OCZ video card 9800GT motherboard p45 platenuim screen: 26'HD samsung
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-