אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני לא זוכר איך קוראים למכשיר כזה אבל בכל זאת אופן הפעולה של המכשיר: זה מין Detector של אור לדוגמא ברגע שאין אור הנורה נידלקת במעגל. משתמשים בזה הרבה בבית לדוגמא כשאר אין אור בדירה איזושהיא אז הנורה פשוט נדלקת. עכשיו במעגל מורכב מסוללה בעלת 4.5 וולט הסוללה במעצבן הגדולה מלבנין הזאתי אם שתי כיפות על הראש, לד תלות אור, נגד שאני יצטך. עכשיו מה חסר במעגל ואיך הוא אמור להיראות? תעזרו לי בבקשה זה חשוב בשבילי אני רוצה לבנות אחד כזה נ.ב. אין לזה שום קשר למודינג לכל אלה שחושבים שהפורום נועד רק לאלקטרוניקה במודינג!!!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש פה ואחרי חיפוש נרחב בפורום וקריאת 200 הודעות בערך, עדיין יש לי שאלה. הבנתי שהעובי המומלץ של פרספקס לחלון הוא 3 מ"מ אבל השאלה שלי היא האם לבניית מארז שלם מפרספקס העובי הזה מספיק (הספק והכוננים די כבדים)? שאלה שניה היא לגבי המחיר. חיפשתי במלא חנויות (לא אצל זגג) והמחירים למ"ר הם 100-220 שקל, לעומת 50-60 לפי ההודעות שלכם. איפה אני יכול למצוא פרספקס בזול? ולא עוזר לי משהו כמו זגג או מפעל אלא אני מחפש שם או רחוב שבו החנות נמצאת (באזור גוש דן). תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך המלצה לחניות מכוונות לציוד מודינג מגוון ככל שניתן (מפסקים, גרילים, לדים, גומי, ובקיצור כמה שיותר) בארה"ב עם מחירים סבירים. החנות לא חייבת לבצע משלוחים לארץ מכיוון שיש לי קרובים בארה"ב וכמו כן לא חייבת לכבד כרטיסי אשראי מהארץ תודה ניר
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום. גם אני נסחפתי לשגעון ה mini ובא לי לבנות מחשבון מאפס. אחרי שיטוטים ארוכים באינטרנט הגעתי למסכנה שכדאי ללכת על בורדים של via מכיוון שיש להם היצע הכי גדול ונסיון גדול בתחום. (http://www.mini-box.com/s.nl/c.ACCT127230/sc.8/category.15/.f) כנראה שיש אותם ב plonter. בנוגע ל cdrom ו hard disk, חשבתי להשיג כאלו של laptop בגלל הגודל וצריכת החשמל הנמוכה ובגלל שיש לי כבר ספק ממוזער. האם הם עובדים בסדר, האם יש משהו שאני צריך להזהר ממנו (התחממות, בלאי גבוה...)? תודה רבה מראש. אצרף תמונות כשיהיה מה לצלם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה המצב חברה?! קיצר יש לי כונן סידי ישן כזה 8X .. יש על הפאנל 2 כפתורים אחד הוא - PLAY / Forword והשני הוא STOP/ EJECT ..יש לו גם על הפאנל יציאת אוזניות יש איזה סירטוט או מעגל או משהוא שאני יכול לעשות אותו כדי שסתם אנ ינגיד יכניס דיסק רגיל של מוסיקה ואני יתחבר לאוזניות ואני יוכל לישמוע שירים ללא המחשב עצמו ,יענו לחיבור לספק אחר תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני צריך המלצות לתוכנה שאפשר ליצור איתה מעגלים..עדיף כמה שיותר פשוטה * נא למחוק שכחתי את 'כל מה שרציתם לדעת על אלקטרוניקה והעזתם לשאול!'
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, יש לי חלקים שאני פשוט לא יודע את השמות שלהם ולא יודע איך להסביר..וזה חשוב לי לדעת את שמם..גם בשביל שאם ישאלו אותי במה השתמשתי ואוכל לענות ולא סתם להתמהמה, וגם אולי אוכל לחפש את החלק באריהב. אני צריך לדעת את השם באנגלית כדאי שאוכל לחפש באריה"ב, חוט עם מבודד נוסף - אדמה, ושיהיה גמיש.. (בדיוק כמו חוט RCA, רק שלא צריך את הפינים וצריך רק חוט אחד ולא שניים- כמו שזה בא בדרך כלל) אני צריך לדעת איך קוראים לתקע אוזניות-מונו, גם לא הצלחתי למצוא באריה"ב. זה הכל אם תוכלו לעזור לי יהיה מצוין, תודה.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
רמת מתח 5 וולט ואני רוצה להפעיל לד אדום. נכון לעכשיו אני משתמש בנגד של 150 אוהם. לא מתוך הבנה עמוקה של העניין. ידוע לי שצריך להגביל את הזרם ללד ע"מ לא לשרוף אותה אבל רציתי לדעת בדיוק מה מתח הפריצה של לד אדום האם זה 1.6 או 2.3? ואיזה גודל נגד נחשב טוב ל- 5 וולט?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני עושה TINT, איזה חומר\ צבע צריך? ואיפה אפשר לקנות מוכן? (עדיף בירושלים) והאם הוא רגיש לUV?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מחיאות כפיים אני מתחיל אז ככה שאם זה מעגל מסובך קחו בחשבון ואל תעשו לעצמכם כאב ראש בלהסביר לי אותו תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
יש שני מאוררים. הראשון-Vantec Tornado 92MM Case Fan השני-DELTA 92MM FFB0912EHE Case Fan רציתי לדעת איזה משניהם יותר טוב (רק מבחינת חוזק, לא מבחינת רעש) לפי הנתונים הראשון טוב יותר, אבל שמעתי שהדלתא הכי חזק. אודה לכם אם תעזרו לי. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
http://www.mini-itx.com/projects/psu-pc/default.asp?page=3 נראה כמו ספק ? זה בעצם מחשב שלם
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
http://www.mnpctech.com/UChannel.html אני רוצה לדעת מה השם שלו על מנת לבקש מהמוכר את הגומי במדוייק . הייתי בכמה חנויות בב"ש אף אחד לא יודע על מה אני מדבר
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מודה על העזרה :)
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות רכיב אלקטרוני. הרכיב מקבל 12V, מחובר אליו מתג קפיצי, ומתג רגיל (ON/OFF) ויוצא ממנו 12V כאשר המתג הקפיצי משוחרר הרכיב מעביר זרם לזמן של 30 שניות ומפסיק (ללא קשר אם המתג לחוץ או לא) כאשר המתג הרגיל מופעל זורם זרם וכאשר המתג מכובה לא זורם זרם. אם יש מישהו שמועניין לתכנן לי את הרכיב, אני מעוניין בשרטוט הרכיב וברשימת רכיבים שאני צריך לקנות. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי קניתי את המסך וחיברתי למדפסת ואני רוצה לעשות למסך תוכנית בשפת אסמבלי ואני מבין באסמבלי אני לא יודע מה הפורט של המדפסת בhex ואם מישהו יכול לעשות לי תוכנית פשוטה שאני אוכל ללמוד ממנה תודה מראש נ.ב אני מכיר את הקודים של הlcd כמו נקה מסך וכו ???
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת מאיפה אני יכול לקנות דיסקיות מחוזקות לדרמל במחיר סביר. כשאני אומר מחוזקות אני מדבר על הדיסקיות שבמדריך לדוגמא. אם למישהו יש דיסקיות כאלה והוא הפסיק להשתמש בדרמל מסיבה זו או אחרת ורוצה למכור אותן: לשלוח פרטית או 301149605 icq:
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לאחר שהסתנוורתי קשות מהלד הכחול החזק שבמחשב SB75G2 מבית SHUTTLE, החלטתי להחליפו.. השאלה היא - איפה אני יכול למצוא חנויות שמוכרות מגוון רחב של לדים באזור השרון/ תל אביב ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה,אני רוצה לבנות מעגל פשוט (ללא מעגל מודפס) ומה שאני רוצה שיהיה בו זה אלה: סוללות - לא יודע כמה צריך,שיהיו אלה שיש בשעונים המעגל לא אמור להתחבר למחשב מפסק 2 מצבים (סגור/פתוח) 5 לדים אולטרא ברייט ,אם זה יותר מידי אז אפשר להוריד רק שיהיו כמה שיותר חזקים נגד(ים) אם צריך,איזו עוצמה,כמה וכו' אם אפשר שהחלקים יהיו מאריהב וצירוף של סירטוט מה שאני צריך עכשיו זה רק חישוב של כמה בטריות ואיזה ערכי נגדים צריך תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי מאוורר של 220v ומזרים זרם של 0.14A אני רוצה לחבר אותו לנגד משתנה על מנת להישטלת לו על המהירות אני יודע לחבר נגד משתנה למאורר של 120 מ"מ שמיתחבר יש ל-12V זה לא בעיה הבעיה פה שהמאורר מתחבר ישר ל-220v ואני צריך עזרה בהרכבת נגד משתנה
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום.! יש לי זכוכית שמיועדת להגדלת חלון במארז. אני רוצה לחתוך/לשבור אותה בקו מדויק ואין לי סכין חיתוך מיוחד לזכוכית. איך אני שובר אותה?
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
טוב אז ככה דבר ראשון יש לי שאלה מישהו יודע איפה אני יכול לקנות פרספקס באזור לוד וכמה זה עולה?? ואם מישהו יודע איזה דרך הכי טובה לחתוך את המארז ואם מה?? ועוד שאלה מישהו יודע מה זה:ג'גיסו אני רואה בהרבה מקומות שאומרים לאנשים לחתוך את המארז או אם דרמל או אם ג'גיסו... מה זה ג'גיסו???
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/accessories/xcontroller.htm למישהו יש אותו ויכול לתת לי עליו הסברים ופרטים..? אני רוצה לדעת איזה מאוררים אפשר לשים עליו? רק את אלה עם ה3 פינים שמתחברים ללוח אם או גם 4 גדולים(אני חושב מולקס) ואם כן אז כמה אני יכול לחבר ואיך אני מחבר לחשמל את המאוררים אם הם מתחברים אליו.?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-