אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי בגוגל...רק שלא ידעתי מה לחפש אז לא מצא לי כלום. אני צריך מידות של 3 סוגי מארזים. מארז שאטל Shuttle - המרובע הקטן....נכון? אני לא מתבלבל? מארז הארדיסקים - המארז שמכניסים בו איזה 20 הארד דיסקים מארז פול טאואר - Full tower - המארז עם 6 מקומות לכונני 5.25" ועוד שני מקומות 3" ועוד מקום ל-4 (נראה לי 4) הארד דיסקים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז כך חשבתי לעצמי עד כמה יהיה יפה המחשב שלי עם אני יבנה את כולו מפספקט שקוף עם הרבה תאורה מאוררים שקטים והקרור גז וכו בכול מקרה לי אישית ניראה סוף הדרך במיוחד שכבר רעיון יש לי..רק הבעיה היא כלים יצירתיות לא חסרה אבל אולי תוכלו להסביר לי איזה חלקים אני צריך כדי להרכיב את המארז מבחינת חומר..ואיזה חלקים בשביל לחתוך וכו וכו וההכי חשוב מחיר שלהם ואיפה אני יכול למצוא אני ישמח לעוזרים ורשמיה יותר מפורטת תקבל בשימחה תודה...
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
רק אני עוד לא סגור איזה לבנות או להשקיע ולבנות פירמידה או סתם קוביה/מלבן רגיל אבל יש לי שאלה איפה אני יכול לקנות ברגים קטנים שמתאימים לעבודה עם פרספקס ? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי כמעט שנה של עיכובים הזמנות מחו"ל ושינויים למיניהם הנה המחשב שבניתי לי לחדר: מפרט: Via Epia M10000, PW200M Cableless PSU, 512MB DDR, WD 8GB, DVD-ROM X8 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
המחשב הנייד שלי היה שרוף שנה וחצי עד שהחלטתי לטפל בו, ותיקנתי אותו בכוחות עצמי. אבל בגלל שמשהו היה חייב להידפק - נדבק לי כבל שמעביר את נתונים של של מנורות החיווי והטאצ'פאד (העכבר). ככה נראה הקצה של הכבל: אפשר למצוא כאלה דברים בחנויות אלקטרוניקה? או שחייב לפנות לחברה של המחשב? תודה.
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
1. הפורום מאוד מאוד יפה 2. המדריכים שלכם חמודים אבל אין כמו מערכת מודל פלטיה לקרר את המחשב יש לי שאלה על חיבור בין התקן USB ל PS/2 איך אני מחבר בניהם והשאלה השנייה איך אני מחבר התקן PS/2 ל RS232 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי פונתיומטר של 100 אום רציתי לדעת אם אני יכול לחבר אליו חוט אודיו ולשלוט על עוצמת המוזיקה ואם כן אז איזה חוט לחבר לאיזה רגל כי יש לו 3 רגלים
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות קתודת uv של אנטק http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_947_1247&products_id=7332 לפי מה שאני מבין היא קטנה 16cm http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=77109# אני רוצה לדעת אם היא חזקה מבחינת עוצמת תאורה שהיא נותת... או אם למישהו יש אותה ויכול לתת עליה דעות.. תודה ..:]
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לכולנו יש את הכונן דיסקטים הקטן החמוד והשימושי הזה. לכולם הוא תקועה נמוך במארז ובשביל להגיע אליו צריך להיתכופף יש גם מארזים כאלה אן חור עמוק וברגע שהדיסקט יוצא הוא נתקע בחור ואז צאיך לדפוס אותו ולהוציא אותו. מעצבן . מה שאנ רוצה לעשות זה להישתמש באחד מהחורים מאחורי המארז (המיועדים ליציות של כרטיסים וכו') להדביק לשם חיבור מולקס וכבל IDE של הכונן. אליהם לחבר מין כבלים מעריכים המגיעים עד השולחן ומתחברים לכונן דיסקטים. להעריך את מולקס לא בעיה מלחימים עוד 4 חוטים אדום לאדום שחור לשחור צהוב לצהוב. מה אם IDE יש שמה 40 או 80 חיבורים (לא זוכר לא ספרתי) איך להעריך כזה דבר?!? מה לחבר לאן?! עזרו לי! אני לא מתכוון לקנות מפצל או משו כזה אני רוצה לעשות זאת לבד מחר או בשבת יש לי מלא כב…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מצאתי את המדריך הזה http://www.aaroncake.net/circuits/vumeter.htm ויש לי שאלה זה כמו המדריך של הלדים שמתחברים לlpt והאורות רצים לפי המוזיקה ועוד שאלה אם יש לי מסך lcd ואת המעגל השני של האורות שמיתחברים לlpt אפשר לחבר את זה לאותו חיבור וזה לא יפריע אחד לשני
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
נישרף לי הנגד במגבר והלך לו הציפוי (הצבעים) יש דרך שבאמצעותה אוכל לדעת מה התנגדותו ? תודה לעוזרים עומר8 :s05:
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי היום סוף סוף את המסך LCD 128X64 עם בקר של KS0108, קצת מבועס מהגודל הפיצי שלו, אבל זה המסך הגרפי שיכול להתאים למפרצי פלופי. הנה הDataSheet של המסך: http://www.lcdmodkit.com/sheet/lkg128064d2ds01.pdf לפי אחד האתרים הסכמה הבאה אמורה להיות מתאימה למסך: http://www.skippari.net/lcd/ks0108.html העם הסכמה הזאת מתאימה? ומה הרכיבים הכוללים במעגל?
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני חדש פה כפי שאתם רואים....ראיתי כתבה במעריב ונדלקתי...גם לפני זה נדלקתי אבל עכשיו אני רוצה לעשות משהו בנידון... אני רוצה להתחיל לבנות כאלה דברים יפים....יש הרבה רעיונות...אבל אין ידע מספיק... אני לא מבין בחומרה של המחשב לא יודע איך לפרק ולבנות מחשב....וזה בטוח ידע בסיסי להתחיל לעשות מודים יפים... אז אפשר מאמרים כל מיני שרטוטים כתבות....כל מה שיש לכם אבל בעברית... לא נראה לי שאני יסתבך יותר מידי אם קצת עזרה... ואיזה מחשב אתם ממליצים לקנות לפירוק?! יאאלה תעזרו תודה!
-
שלום יש לי תמונה על המחשב ואני רוצה לשנות לה את הצבעים לפני שאני מדפיס אותה. מהתמונה אני רוצה לעשות חריטה על פרספקX אז אם למישהו יש תשובה לזה...בבקשה.
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לא יודע אם הייתי צריך לשייך את זה לפורום כללי אבל בכל זאת.. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב הכנתי אינדיקטור לזרימת מים ורציתי להכין מעגל כך שקשה לא תיהיה זרימה נגיד ל30 שניות אז המחשב יכבה איך אני עושה את זה? אני יודע שאני צריך טרנזיסטור, קבל, נגד ואולי ממסר אני לא בטוח. מישהו יכול להגיד לי במדויק איך להכין כזה מעגל? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
השתמשתי בעט Gel Roller בקורב אני יעשה משהו דומה גם על הלוח אם עצמו, מעניין אם יצא גם יפה מצטער על הגודל
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כזכור, בשנה שעברה ערך עיתון 'מעריב' תחרות מודינג לקראת חג הפורים, והשנה התחרות חוזרת - ובגדול! עיתון 'מעריב' ואתר NRG עורכים גם השנה את תחרות "מחשבים בתחפושת" ואתם מוזמנים לשלוח את הפרויקטים שלכם ולזכות בפרסים מדהימים. אם חשבתם שהפרסים בשנה שעברה היו שווים את ההשקעה בפרויקט מודינג עצבני, הרי שהשנה הרף עלה הרבה יותר גבוה, ויחד איתו עלתה גם איכות הפרויקטים הרבים אותם זכינו לראות במהלך השנה שחלפה, ועדות לכך תוכלו למצוא בקלות בגלרית המודינג שלנו. על מנת להשתתף בתחרות, עליכם לשלוח תמונה של פרויקט המודינג שלכם לכתובת הדוא"ל online@maariv.co.il, או בדואר רגיל לכתובת: מעריב, מוסף עסקים און ליין, רחוב קרליבך 2, תל אביב, מיקוד 67132. כמו בשנה שעברה, הפרויקטים הטובים ביותר יפורס…
-
- 74 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
או קאיי אז ככה. יש לנו מערכת קולנוע ביתית בבית ונמאס לי כל הזמן לראות סרטים במחשב במקום לנצל כמו שצריך את המערכת קולנוע ביתית, לכן הסתובבתי לי להנאתי במחסן - שיש בו כל מיני דברים ישנים, וראיתי ממיר ישן ששימש אותנו ללווין לפני הרבה זמן (ממיר ממש ישן של חברה לא מוכרת) - כפי שניתן לתאר הממיר בצורתו מזכיר מכשיר דיוידי, וידאו ומגבר סטנדרטיים... הוא היה מלוכלך וצבעו היה דהוי נורא (צבעו היה שחור). במקרה - לחבר שלי יש מחשב ישן שהוא לא צריך - מחשב פנטיום 2 עם 64 מגה זכרון. עשיתי אחד ועוד שתיים ואמרתי וואלה, למה לסבול, בוא נעשה מכשיר יפה שיהיה לו יציאה לטלוויזיה ושיישאר בסלון ולא ייקח מקום מיותר אלא יהיה כמו הדיוידי והרסיבר שיש שם.. עכשיו נתקלתי בבעיות הללו: * ספק - הספק גדול…
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! אתמול בטעות הכנסתי אצבע לתוך המאוורר TT 90MM כשהוא במהירות סיבוב מלאה, והכנף שלו נשברה.. :(:( זה היה מאוד מאוד כואב!!!!תהיתי אם יש דרך להחזיר את הכנף למקומה בעזרת דבר כלשהו... :-\ (?) כשהוא עובד בלי הכנף אז הוא מאוד מאוד רוטט.. ממש ממש חזק.. אפילו דיי קשה להחזיק אותו בלי שהוא יקפוץ מהיד.. רק עם מצמידים אותו ממש ממש חזק לשולחן, אז הוא לא רוטט... היו לו 7 כנפיים.. עכשיו יש 6.... מה עושים ? היש דבק אשר מספיק חזק בכדי להחזיק את הכנף השבורה במקומה ומספיק חזק להתנגדות של האוויר שיידחף? או שהאם אפר להשתיק את הויברציות של המאוורר בלי הכנף...(?) הוא הרבה יותר חלש בלעדיה???? פשוט ממש חבל לי לזרוק את המאוורר.. אולי יש דרך להחליף פרופלור????(אחד שיתאים בול למבנה האוירדי…
-
- 24 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני מחפש מדבקות של סמלי חברות כדי להשלי מודינג מסוים שלי (יביא תמונות בסוף) ואני לא יודע איפה לקנות בארץ מישהו יכול להגיד לי (רצוי שהיה באיזור ת"א)???
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הכותרת אני חושב מסבירה הכל
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
יש לי איזה 10 מאוררים במארז והמארז שלי עושה רעש כמו של מטוס ישי למישהו פיתרון לבעית הרעש... ואל תגידו לי עכשיו קירור מים או גז כי אין לי תקציב....ואבא שלי לא רוצילד... ראיתי כמה פתרונות אבל לא הבנתי מזה נותן כמו לשים ספוג בתחתית המארז ועוד ועוד דברים ..מזה נותן בכלל? פלייזזז תביאו לי רעיונות טובים להשתקת הרעש המחריד הזה... תודה n0fo
-
- 50 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה להגיד תודה לכל אלה שנתו לי עצות !! אז באמת תודה,ומה שעשיתי בעצם זה פשוט פירקתי ת'מחשב,לקחתי ת'מארז לצביעה פשוט ריססתי את חלקיי מארז וזה יצא ממש יפה,זה גם התייבש מהר מאוד,לדעתי עשיתי את הדרך הפשוטה וככה יצא לי באמת מצויין,חבל שאין תמונות עשיתי את זה בצבע כסף,בקיצור יצא אחלה,תודה
-
- 33 תגובות
- 3.3k צפיות
-