עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by DarkRise,

יש לי מספר שאלות [שלא מצאתי בחיפוש] בנוגע לצביעת המארז - 1. מה החשיבות של הפריימר בצביעה של המארז? 2. צריך לשייף לפני הצביעה? 3. אם אני צריך לשייף לפני הצביעה ואני רוצה לצבוע את פנים המארז אז אני צריך לשייף את כול פנים המארז?! 4. כמה שכבות מומלץ לצבוע ? 5. כמה זמן בדרך כלל לוקח לצבע להתייבש [שאוכל לעשות שימוש מלא במארז לאחר הצביע]? תודה מראש לעונים ;D

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by wArezm0n,

שלום, ברשותי מארז Wavemaster בצבע אלומיניום רגיל מבית Coolermaster ובורצני לצבוע את המארז שלי ובנוסף לכך אני רוצה שיהיה לו גימור מבריק. ברצוני לדעת באיזה צבעים להשתמש,איזה כלים,איזה חומרים וגם שיטות לצביעת המארז וכל מה שקשור לעניין , אם אתם יכולים לתת לי קישורים לפרויקטים כאלה או הסברים זה יעזור לי מאוד. תודה.

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  3. Started by amadey,

הי, אני רוצה לצבועה את המארז CM690 ויש לי כמה שאלות : 1. צריך לשייף את פנים המארזז? ( צבע אפור ) 2. באיזה צבע הכי ממולץ להשתמש? ( הבנתי שצריך שני סוגים של צבעים - 1 פריימר 2 צבע לבחירה אישית)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Ash Binary,

אני רוצה לצבוע מארז בצבע שחור אטום לגמרי - כך שלא יבריק בכלל מה אני אמור לעשות שונה מהדרך הרגילה שבה צובעים מארז ? ניתן לוותר על שכבת ההגנה החיצונית ? (הצבע לא יישרט אם אני עושה כמה שכבות אם שיוף ביניהם) ?

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  5. אני מעוניין לצבוע מארז ללבן מבריק השאלה אם אני צריך לשייף את כל הצבע ואז עם ספריי צבע, לצבוע את המארז ואז למרוח לקה על המארז? ואם ידוע לכם על מקום בירושלים שמוכר פרספקס וחנות נוספת שיכולה לחתוך את המארז ולהדביק את הפרספקס ואם לא אז איך אני יכול לחתוך את המארז ולהדביק את הפרספקס בעצמי... תודה,

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום אני רוצה לצבוע את המארז ככה שיתקבל אפקט של מראה אבל לא בטוח באיזה צבעים להשתמש כמה לשייף וכמה שכבות לכן חיפשתי בפורום ומצאתי המדברים הרבה על המדריך הזה: http://www.pc-workshop.net/articles/paint101/paint101-1.shtml אני די בטוח שזה מה שאני מחפש אבל הקטע שהוא נעול לגישה כמו כל האתר.... לכן אני מבקש, אם למישהו יש את המדריך שמור באיזו צורה, בבקשה תעלו אותו לכאן שיהיה לשימוש. נ.ב מי שצבע בשיטה הזו ויכול להרחיב על זה מוזמן.....

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. ראיתי כמה מארזים שצבועים עליהם ממש ציורים מושקעים והכל איך אני עושה כזה דבר?!?!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Shrek,

איך צובעים מארז? איזה סוג של צבע ניתן להשתמש? איזה חברות הכי כדאיות לקניית הצבע? איזה צבעים הכי כדאיים לצביעת המארז?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Shane McMahon,

שלום ! יש לי בצד מקלדת פשוטה,של מולטימדיה חוטית מעפנה... איך אני צובע אותה ומשאיר את הכיתובים של האותיות מספרים וכו' ?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  10. Started by ben007,

היי אתמול צבעתי את המקלדת, יצא ממש יפה הנה המחשה: עכשיו השאלה שאלי אם יש חומר שיכול להוריד קצת את הרגשת הדביקות על השטח הצבוע מבלי לפגוע בצבע (השתמשתי בספריי רגיל) או שפשוט לתת לזה זמן תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by harry,

אני מעוניין לצבוע את המארז שלי עם אפקט מראה, איך אני עושה את זה?? (קראתי מדריך גדול באנגלית אבל אנגלית זה לא הצד החזק שלי, אז אני ישמח אם מישהוא מכאן יסביר איך עושים צביעת מראה..) וגם איזה צבע הכי מתאים לצבוע פלסטיק?

• 21 תגובות
    • 5.2k צפיות
  12. Started by FARKASH7,

יש לי זוג משקפי שמש של אוקלי. הם אחלה, ואני מרוצה מהם מאוד יש רק בעיה אחת. קניתי אותם בחו"ל ולא ממש בדקתי לעומק את הצבע שלהם. בחנות הצבע נראה כמו חום רגיל, אבל בשמש הוא מנצנץ. אני איתם כבר שנתים והם אחלה. לא בא לי להשקיע סכום גדול במשקפיים חדשות אז אמרתי למה לא לצבוע אותם? חשבתי לקנות ספריי צבע שחור(איזה סוג וגוון לדעתכם כדאי?) לצבוע את המשקפיים להכניס אותם קצת לתנור במטבח(40-50 מעלות) כדי שהצבע יתפוס. מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 9.5k צפיות
  13. טוב בפשטות, אני רוצה לצבוע גוף קירור בצבע שחור, גוף בעל צינורות נחושת וסנפירי אלומיניום כיצד אפשר לעשות זאת מבלי לפגוע בביצועי הקירור, הכוונה היא, באיזה סוג צבע ניתן לעשות את זה?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. יש לי צורב וסידירום בצבע בז'-לבן מסורתי ומגעיל.. אני קונה כנראה את המארז xpider השחור, ולכן אני רוצה לצבוע אותם בשחור, מה הדרך הכי טובה לעשות זאת, והאם יש סיכוי לגרימת נזק?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by שורטי,

כיצד יש לצבוע את הפלטיק? צריך לשייף כמו עם מתכת? איך אני גורם שיתקבל צבע כמו שאני יצבע את המתכת בשיטת השיוף פריימר צביעה שיוף צביעה וכו.?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אורח praetorianster
    Started by אורח praetorianster,

יש לי כיסוי פלסטיק גדול שאני צריך לצבוע, ואני חייב שהוא יראה הכי טוב שאפשר, יהיה הכי נעים למגע שאפשר.. בקיצור שלא היו פאשלות בכלל כי הולכים לגעת בכיסוי הזה הרבה והוא גלוי לעין כמובן שיש את האפשרות לסתם ספריי צבע ואחרי זה ספריי לקה, אבל אני מחפש אופציות מוצלחות יותר במידה ואין אופציות אחרות אני אשמח לקבל כמה שיותר טיפים שיעזרו לי להגיע לתוצאה הכי טובה שאפשר דרך אגב כבר קראתי את המדריך לצביעת מארזים והוא לא ממש עזר לי, אז הימנעו מלקשר אותי לשם שוב (:

• 15 תגובות
    • 15.1k צפיות
  17. Started by CyberBot,

יש לי את הכרטיס הנ"ל http://images.bit-tech.net/content_images/2009/10/amd-ati-radeon-hd-5770-review/asus2.jpg אני רוצה לצבוע את החלקים האדומים שלו לכחולים יש דרך לפרק אתת הפלסטיק לגמרי כולל את האדומים? אם לא יש רעיון איך לעשות את זה?

18. Started by Silver Dragon,

אני רוצה לצבוע את הג'ויסטיק שלי, שנראה כך: אני רוצה לפרק את החלק הירוק ולצבוע אותו בכסוף-אפור, כדי שיתאים לכל הציוד ההיקפי שלי (שזה שחור וכסוף) עכשיו לעניננו! תחילה רציתי לפעול לפי המדריך לצביעת העכבר שנמצא כאן באתר: http://hwzone.co.il/guides/mouse_guide אבל קראתי אותו והבנתי שכל התהליך לוקח 5 ימים מלאים עד להשלמת התהליך, רציתי לדעת אם יש איזושהי אפשרות לעשות את זה יותר מהר - שזה רק צביעה ולקה, צריך המלצה לגבי החמורים והשימוש בהם! עריכה: עוד רעיון שעלה לי, הג'ויסטיק הוא מוגבה בערך בס"מ (ארבעת הבליטות שיש לו אלו רגליים) אז חשבתי שיהיה נחמד לשים לו אורות נאון כאלה מלמטה שמאירות על השולחן. זה ישתלב לי טוב עם התאורה של ה G5 ו G15 חחחח, אז רציתי לדעת אם יש מדרי…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Psychedelic,

חשבתי לעצמי אם זה אפשרי לצבוע את פנים המארז הכלובים של הCD HD הכול.. צביעה רגילה + לקה שלא ישרט.. זה לא אמור להפריע לחומרה או משהוא נכון?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  20. השאלה בכותרת... תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Oranl,

היי, מעולם לא התעסקתי במודינג משום סוג ואני צריך קצת ייעוץ. אני מעוניין לצבוע את פנים המארז CM690 שלי לצבע שחור. משהו שיצא כמו בתמונה.. הבנתי שאפשר לעשות את זה במוסכי פחחות וצבע שם יש צביעה מקצועית? איפה אפשר לעשות את זה, האם מישהו עשה את זה וכמה זה אמור לעלות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  22. Started by DXT,

אוקי אז ככה אני מתכנן לקנות מארז שחור עם DVD שחור, רק שיש לי כבר צורב לבן והוא לא רע בכלל(24x12x48) ואין לי חשק לבזבז עוד 250 ש"ח עבור משהו שאני לא באמת צריך. אז אני רוצה לדעת איך אני יכול לצבוע את הכונן שלי, וכמה זה יעלה לי? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ccc,

רציתי לצבוע תמונה על המארז.. עכשיו בנוגע לשבלונה, מה לעשות, פשוט להדפיס אותה ואז מה.... מה השלבים והעקרונות שעושים דבר כזה למשל ניקח את התמונה הזו: http://www.cec-waterjet.com/Resilient/Vinyl/images/resiliant07.jpg מה אני עושה איתה בדיוק כדי שיצא לי יפה.. ד"א תמונה יפה לא? מה אתם מעדיפים.. אותה לבד או גם להוסיף מעל " CHICAGO BULLS "

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by tamos,

הי, החדר שלי הולך לשנות את העיצוב שלו בזמן הקרוב(על בסיס לבן), אז הוחלט להפך את כל מה שמפריע לצבעים המתאימים. כרגע יושבים לי על השולחן רמקולים מעץ(כעיקרון אמורים לשמש כרמקולים אחוריים), בצבע שחור אני רוצה לצבוע אותם בגימור WHITE PIANO מה שנקרא: http://www.proson.se/download/proson-rumble-r-8-white-piano-finish-hires.jpg איך אני עושה את זה?

• 31 תגובות
    • 8.5k צפיות
  25. Started by GOVNER_T.S.Y,

האם אפשר להשתמש בספריי פרמייר רגיל , או שעבור שלדה כזו צריך פרמייר מיוחד, וצבע מיוחד ? *כמו כן מישהו יודע מה השימושים של פוליאור? תודה לעונים g0vner_x3

• 1 תגובה
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים